|
|
Stranica: 26/29.
|
[ 724 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 16 srp 2025, 14:42 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2271 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
Jovan Rašković je bio 1/1 u pravu kada je ustanovio da su Srbi lud narod.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 16 srp 2025, 14:53 |
|
|
najsmješnije kad su nakon koncerta Srbi piskarali kako se skupilo toliko ljudi zato što su karte bile 1 euro 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 16 srp 2025, 15:06 |
|
|
weasel je napisao/la: najsmješnije kad su nakon koncerta Srbi piskarali kako se skupilo toliko ljudi zato što su karte bile 1 euro  Kad sude po sebi.  iz pouzdanih izvora sam saznao da je bilo Srba na koncertu, čak bivših pripadnika vrs-a iz istočne RS. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 09:45 |
|
|
A pazi ovog na 19:05 https://www.youtube.com/watch?v=UZ3dSjr ... IFNyYmk%3DKaže on: Mi (Srbi) moramo da budemo iskreni, svatko tko želi napraviti veliku (glazbenu) karijeru na Balkanu, mora doći nastupiti u Beograd. Zatim kaže: Hrvatska nema snage da iznese popularnost svojih izvođača. Voditeljica ga onda ozbiljno pita bi li Thompson mogao najaviti koncert u Beogradu.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 09:58 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: A pazi ovog na 19:05 https://www.youtube.com/watch?v=UZ3dSjr ... IFNyYmk%3DKaže on: Mi (Srbi) moramo da budemo iskreni, svatko tko želi napraviti veliku (glazbenu) karijeru na Balkanu, mora doći nastupiti u Beograd. Zatim kaže: Hrvatska nema snage da iznese popularnost svojih izvođača. Voditeljica ga onda ozbiljno pita bi li Thompson mogao najaviti koncert u Beogradu. Srušio bi sve rekorde. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 10:08 |
|
|
MiB je napisao/la: Eto sada znaju i koliko su karte koštale. Znaju se i stihovi https://www.facebook.com/watch/?v=1459445495244348
Hehe, napamet je naučio stihove o košulji, a nije skužio podrijetlo naslova pjesme.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 15:21 |
|
|
|
Tema je pogresno naslovljena.
Pravilno treba da bude "Patoloska opsednutost Hrvata Srbima i njihovim medijima", sto je logicno i ocekivano. Zadnjih par strana samo o Srbima i njihovim medijima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 16:26 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: A pazi ovog na 19:05 https://www.youtube.com/watch?v=UZ3dSjr ... IFNyYmk%3DKaže on: Mi (Srbi) moramo da budemo iskreni, svatko tko želi napraviti veliku (glazbenu) karijeru na Balkanu, mora doći nastupiti u Beograd. Zatim kaže: Hrvatska nema snage da iznese popularnost svojih izvođača. Voditeljica ga onda ozbiljno pita bi li Thompson mogao najaviti koncert u Beogradu. Ne znam za Beograd ali mislim da bi mnogi s hipodroma bili voljni doći do Zemuna 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 16:54 |
|
|
weasel je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: A pazi ovog na 19:05 https://www.youtube.com/watch?v=UZ3dSjr ... IFNyYmk%3DKaže on: Mi (Srbi) moramo da budemo iskreni, svatko tko želi napraviti veliku (glazbenu) karijeru na Balkanu, mora doći nastupiti u Beograd. Zatim kaže: Hrvatska nema snage da iznese popularnost svojih izvođača. Voditeljica ga onda ozbiljno pita bi li Thompson mogao najaviti koncert u Beogradu. Ne znam za Beograd ali mislim da bi mnogi s hipodroma bili voljni doći do Zemuna  Novi Beograd ti je u Srijemu, bio je dio Hrvatske 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 18:00 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: Tema je pogresno naslovljena.
Pravilno treba da bude "Patoloska opsednutost Hrvata Srbima i njihovim medijima", sto je logicno i ocekivano. Zadnjih par strana samo o Srbima i njihovim medijima. Zato što ima materijala.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 19:42 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: Tema je pogresno naslovljena.
Pravilno treba da bude "Patoloska opsednutost Hrvata Srbima i njihovim medijima", sto je logicno i ocekivano. Zadnjih par strana samo o Srbima i njihovim medijima. Tu se samo iznose primjeri srbske patologije. Uviek je dobro znati što susjed misli o tebi i što možeš očekivat od njega...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:22 |
|
|
Idemo dalje  Zašto baš na godišnjicu Oluje???
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:31 |
|
|
|
Uf kad ovaj kmeči da šta će nama vojska i nabraja što sve imamo i što sve nabavljamo. Milina za slušat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:36 |
|
|
|
Ovaj voditelj minutu priča o ustaškoj propagandi i lažima i onda mrtav hladan kaže da je Janko Bobetko prebjego u partizane 1945
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Uf kad ovaj kmeči da šta će nama vojska i nabraja što sve imamo i što sve nabavljamo. Milina za slušat. Kakvi su to bolesnici, ne mogu ih slušati, što se ih uopće tiče što se događa u Hrvatskoj, nismo više u Jugoslaviji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:45 |
|
|
Počeli sami sebe plašiti kao 90tih  Na kraju će srpski narod kao prije 30 godina uhvatiti tutanj kada neko izazove paniku uzvikujući, "Eto ustaša".
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:46 |
|
|
MiB je napisao/la: Idemo dalje  Zašto baš na godišnjicu Oluje??? Ima tamo i razumnih ljudi, ali većinu stvarno ne volim, bolesnici bizantski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 21:48 |
|
|
MiB je napisao/la: Počeli sami sebe plašiti kao 90tih  Na kraju će srpski narod kao prije 30 godina uhvatiti tutanj kada neko izazove paniku uzvikujući, "Eto ustaša". Meni je žao razumnih ljudi tamo, oni će na kraju sami sebe uništiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 22:01 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Uf kad ovaj kmeči da šta će nama vojska i nabraja što sve imamo i što sve nabavljamo. Milina za slušat. Kakvi su to bolesnici, ne mogu ih slušati, što se ih uopće tiče što se događa u Hrvatskoj, nismo više u Jugoslaviji. Tiče ih se zbog ogromne energije i novca uloženih od strane vučićevog režima na destabilizaciju Hrvatske. Gotovo da su uspjeli. Imao si ovdje na forumu, kao i na svim hrvatskim portalima čitavu vojsku srpskih botova koji su banalne teme okretali na diskusiju o Srbiji. Imao si Hrvate ovdje i drugdje koji su počeli razmišljati po "srpski"! Čović ti je primjer jednog od takvih. Uspjeli su uvući se u Sabor, vladu RH, medije, kulturu,, glazbu.. "Hrvati" se počeli stidjeti svog jezika i prepoznatljivih riječi. Nakon što je Pupovac istjeran iz vlade, krenule su i drugdje čistke. Ljevičarski Index je jedno vrijeme blokirao boostanje komentara sa VPN i IP adresa iz Srbije i BiH, drugi su na druge načine obračunali se. Ovdje ih je isto DrMag protjerao, što je dovelo do svađe sa moderatorima , itd. Sjetite se koliko godina Vučić govori o prestizanju Hrvatske u BDP, gospodarskom rastu. Zatim Rafali, Bradleyi , BH helikopteri,.. Sve je to išlo mu na žuč. Konačno pola milijuna mladih Hrvata, za koje je bio uvjeren da su kulturološki pokoreni, ukazalo se na Thompsonovom koncertu, pa slijedi mimohod (koliko god bio jadan), opet koncert MPT, proslava Oluje,.. nove kupovine naoružanja,,,.. Boli to onoga koji je sanjao i dalje sanja vraćanje RSK.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 22:02 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2271 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Meni je žao razumnih ljudi tamo, oni će na kraju sami sebe uništiti.
Roditi se u zadnjih 40 godina u Srbiji je nešto nalik na Božju kaznu.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 22:23 |
|
|
MiB je napisao/la: Jean Luc Picard je napisao/la: Kakvi su to bolesnici, ne mogu ih slušati, što se ih uopće tiče što se događa u Hrvatskoj, nismo više u Jugoslaviji.
Tiče ih se zbog ogromne energije i novca uloženih od strane vučićevog režima na destabilizaciju Hrvatske. Gotovo da su uspjeli. Imao si ovdje na forumu, kao i na svim hrvatskim portalima čitavu vojsku srpskih botova koji su banalne teme okretali na diskusiju o Srbiji. Imao si Hrvate ovdje i drugdje koji su počeli razmišljati po "srpski"! Čović ti je primjer jednog od takvih. Uspjeli su uvući se u Sabor, vladu RH, medije, kulturu,, glazbu.. "Hrvati" se počeli stidjeti svog jezika i prepoznatljivih riječi. Nakon što je Pupovac istjeran iz vlade, krenule su i drugdje čistke. Ljevičarski Index je jedno vrijeme blokirao boostanje komentara sa VPN i IP adresa iz Srbije i BiH, drugi su na druge načine obračunali se. Ovdje ih je isto DrMag protjerao, što je dovelo do svađe sa moderatorima , itd. Sjetite se koliko godina Vučić govori o prestizanju Hrvatske u BDP, gospodarskom rastu. Zatim Rafali, Bradleyi , BH helikopteri,.. Sve je to išlo mu na žuč. Konačno pola milijuna mladih Hrvata, za koje je bio uvjeren da su kulturološki pokoreni, ukazalo se na Thompsonovom koncertu, pa slijedi mimohod (koliko god bio jadan), opet koncert MPT, proslava Oluje,.. nove kupovine naoružanja,,,.. Boli to onoga koji je sanjao i dalje sanja vraćanje RSK. Nek ih samo boli, Hrvatska je druga država, a mi Hrvati smo drugi narod, zar možda misle da nas, nakon dva rata i dalje nekako mogu posrbiti, onda žive u teškim iluzijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 22:29 |
|
|
|
Misle kad orjunaši drže sve medije u Hrvatskoj. Pa da ne živim u Hrvatskoj i ja bi mislio tu su svi ljudi nekakvi jugoslaveni prateći medije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 17 srp 2025, 22:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Misle kad orjunaši drže sve medije u Hrvatskoj. Pa da ne živim u Hrvatskoj i ja bi mislio tu su svi ljudi nekakvi jugoslaveni prateći medije. Ja o yugoslavenskim medijima u Hrvatskoj (to hrvatski mediji nisu) mislim sve najgore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 18 srp 2025, 01:07 |
|
|
Kontrabaterija
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Patološka opsjednutost Srba Hrvatima i njihovim medijima Postano: 18 srp 2025, 18:19 |
|
|
weasel je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: A pazi ovog na 19:05 https://www.youtube.com/watch?v=UZ3dSjr ... IFNyYmk%3DKaže on: Mi (Srbi) moramo da budemo iskreni, svatko tko želi napraviti veliku (glazbenu) karijeru na Balkanu, mora doći nastupiti u Beograd. Zatim kaže: Hrvatska nema snage da iznese popularnost svojih izvođača. Voditeljica ga onda ozbiljno pita bi li Thompson mogao najaviti koncert u Beogradu. Ne znam za Beograd ali mislim da bi mnogi s hipodroma bili voljni doći do Zemuna  Nemojte samo do Zemuna uzmite čitav Beograd da se riješimo beogradskih smradova jednom zauvijek.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|