|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 07 stu 2010, 03:34 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: VojvodinaStudent je napisao/la: Daleko je Hercegovina moj druze,nadam se da dok ja stignem u posetu da ce vas jos biti tamo . Sad je vec i naucna fantastika Hrvati do republike Srpske... Dok ti dođeš u Hercegovinu i vratiš se nazad, budeš promienio i državljanstvo. Drago mi je čut što imate svoju zastavu ter idete postupno, jerbo eto ovi na Kosovu nisu stigli smislit niti zastavu a već dobili državu. Dane, nije valjda da je tebi drago da se susedna Srbija raspada? :) Ma kako tako dobroj duši da to bude gušt.. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 07 stu 2010, 03:40 |
|
|
VojvodinaStudent je napisao/la: Btw ja jesam Lala jer su se pre milion godina tako nazivali samo Banacani a sad svo Vojvodjani zbog jednog te istog mentaliteta,spori i sve im je super :) Dobro zemljak, budi Lala, al da se zna ko ima ekskluzivitet na naziv.. Znaš kako se kod nas kaže: Da nema Tise, i onako bi Bačka bila Banat. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 07 stu 2010, 10:10 |
|
|
Real gone je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Dok ti dođeš u Hercegovinu i vratiš se nazad, budeš promienio i državljanstvo. Drago mi je čut što imate svoju zastavu ter idete postupno, jerbo eto ovi na Kosovu nisu stigli smislit niti zastavu a već dobili državu.
Dane, nije valjda da je tebi drago da se susedna Srbija raspada? :) Ma kako tako dobroj duši da to bude gušt..  Nije to, već bih volio da Srbija izgubi pridjev jedne osvajačke zemlje, ter da bude svoja na svom bez tuđega.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 07 stu 2010, 13:40 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dane-croatia je napisao/la: Real gone je napisao/la: Dane, nije valjda da je tebi drago da se susedna Srbija raspada? :) Ma kako tako dobroj duši da to bude gušt..  Nije to, već bih volio da Srbija izgubi pridjev jedne osvajačke zemlje, ter da bude svoja na svom bez tuđega. Dane, kulenovica ti, daj objasni cetnicima ovim dokle je srpska zemlja. I da nakon toga, kada dodju samo na svoje napokon se tebi dusa smiri i popijes jedno pivo sa njima. i da dodjes na splavu na savi, i stavljas pevljkama pare u grudnjak.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 07 stu 2010, 15:33 |
|
|
|
Servi u Vojvodini su svjesni uljudbenog nasljeđa i profinjenosti još iz vremena Austro-ugarske. Često sam među Servima tamo čuo da je bolje Vojvodini da se odvoji, jer sa šumadijcima, crnogorcima i ciganima(kako nazivaju Beograđane i Serve iz Servije) u uljudbenom pogledu nemaju veze.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bal-i-ja
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 08 stu 2010, 01:10 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Servi u Vojvodini su svjesni uljudbenog nasljeđa i profinjenosti još iz vremena Austro-ugarske. Često sam među Servima tamo čuo da je bolje Vojvodini da se odvoji, jer sa šumadijcima, crnogorcima i ciganima(kako nazivaju Beograđane i Serve iz Servije) u uljudbenom pogledu nemaju veze. sa ovim se slazem mada ovaj princip mozemo vidjeti i kod Hrvata gje je Zagreb i sjever sasvim drugi svijet od juga i BH Hrvata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 08 stu 2010, 02:01 |
|
|
Bal-i-ja je napisao/la: Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Servi u Vojvodini su svjesni uljudbenog nasljeđa i profinjenosti još iz vremena Austro-ugarske. Često sam među Servima tamo čuo da je bolje Vojvodini da se odvoji, jer sa šumadijcima, crnogorcima i ciganima(kako nazivaju Beograđane i Serve iz Servije) u uljudbenom pogledu nemaju veze. sa ovim se slazem mada ovaj princip mozemo vidjeti i kod Hrvata gje je Zagreb i sjever sasvim drugi svijet od juga i BH Hrvata Naravno regionalno-uljudbena različitost. Samo Vojvodina je i povijesno ne opterečena Servijom. Primjerice čak i Servski istoričari tvrde da su se NAKNADNO doselili u Vojvodinu(Velike Servske selidbe čak i oslikane na slikama). Mislim i među Servskim stanovništvom ima stvarno dobrih ljudina kojima kažem da su pošteni Srbi. Ali nažalost ta velikoservsko-četnička ideologija je itekako ih pomutila. Da jednostavno imaju želju za osvajanjem teritorija na koji nemaju polog.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ključ u bravu!
|
Naslov: Re: Pozdrav iz a.p. Vojvodine :)) Postano: 10 stu 2010, 22:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|