|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 272 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inače, ima plaža oko Zadra sa sumnjivim ljudima s istoka ali mi smo uvijek bili dobre duše. Ja uvek malo i popričam pa 'ko nas bre zavadi', hvala mu. Da nije, vi bi bili tu domaći a ja stranac. Tako je. Ti njima reci ja sam domaći iz Zenice. Imate i prezimena ko Srbi,prošle godine upozno jaru iz Zenice,Hrvat,preziva se Štrbac.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37783 Lokacija: Gl. grad regije
|
Da, rodbina mi čak, po majci. Iznenadio sam se kad sam čuo za Savu Š.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:22 |
|
|
Pitam se, imal' glupljih ljudi od hrvatskih Srba dolje oko Knina, umjesto da su se nastavili spuštat u Šibenik i Zadar i uživati u lakim parama i ugodnom životu oni išli neke balvane postavljat. No, dobro sad s Turcima, Kurdima ili Bisancima mogu... To mi je kao ova talibanija. I brade imaju iste.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To mi je kao ova talibanija. I brade imaju iste. Kad si s njima držo stražu po ulici u Zenici 92,i konfisciro od Srba tv u boji onda ti nisu smetali ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:56 |
|
|
Aaa, ne, mi Hrvati smo naše zeničke Srbe čuvali. Pitaj Krstajića. https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Mladen_Krstaji%C4%87Misliš da je slucajno postao jaran Rakitiću? A tu talibaniju u Europi smo prvi mi počeli gazit. Ameri su se tek kasnije sjetili... k'o i u Afganistanu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 21:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ne bi me čudilo da ih i uveze ,ako će mu to garantovati još koji mandat
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 21:56 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pitam se, imal' glupljih ljudi od hrvatskih Srba dolje oko Knina, umjesto da su se nastavili spuštat u Šibenik i Zadar i uživati u lakim parama i ugodnom životu oni išli neke balvane postavljat. No, dobro sad s Turcima, Kurdima ili Bisancima mogu... To mi je kao ova talibanija. I brade imaju iste. Najbolje da je tako bilo. Evo ti dva sata Save Strbca, on je objasnio izmedju ostalog i kako je doslo do takozvane "balvan" revolucije.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 18 kol 2021, 04:06 |
|
|
Ima li neko procenu koliko bi Avganistanaca moglo da dodje u Jevropu?
I kako da ih dodje mnogo, ako ce ih samo avionima prebacivati? A peske ih valjda Iran ne bi propustio preko svoje teritorije.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 18 kol 2021, 08:46 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pitam se, imal' glupljih ljudi od hrvatskih Srba dolje oko Knina, umjesto da su se nastavili spuštat u Šibenik i Zadar i uživati u lakim parama i ugodnom životu oni išli neke balvane postavljat. No, dobro sad s Turcima, Kurdima ili Bisancima mogu... To mi je kao ova talibanija. I brade imaju iste. Najbolje da je tako bilo. Evo ti dva sata Save Strbca, on je objasnio izmedju ostalog i kako je doslo do takozvane "balvan" revolucije. Eto nemam pametnijeg posla nego slušat 2 sata dalekog rođaka. Trebali ste istrpit. Nama ionako ta srpska područja su trebala jednom godišnje kad smo išli na more. Danas su još nebitnija jer imamo AC koja ne ide kroz njih. Nikog ne zanima tko tamo živi. Šute ljudi, ne prave probleme a mi ih ne diramo i to je O.K.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 18 kol 2021, 10:47 |
|
|
Pa i onakoje Vučić pričao da će 2030 biti veći uvoz zelenih nego izvoz Srba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 18 kol 2021, 11:41 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Najbolje da je tako bilo. Evo ti dva sata Save Strbca, on je objasnio izmedju ostalog i kako je doslo do takozvane "balvan" revolucije.
Eto nemam pametnijeg posla nego slušat 2 sata dalekog rođaka. Trebali ste istrpit. Nama ionako ta srpska područja su trebala jednom godišnje kad smo išli na more. Danas su još nebitnija jer imamo AC koja ne ide kroz njih. Nikog ne zanima tko tamo živi. Šute ljudi, ne prave probleme a mi ih ne diramo i to je O.K. Pa da si slusao svog rodjaka, znao bi da je rekao da je hrvatsko drustvo tolerantno, ali da su netolerantni prema Srbima. A uostalom zasto bi trpili, vecina ih je dosla u Beograd i imaju bolji standard i uslove zivota nego da su ostali u hrvatskim pripizdinama, u kojima danas ne zive ni Hrvati. Dozvoljeno im je 90-tih da grade kuce po obodima Beograda, kako su znali i umeli, niko ih nije ometao u tome - svi ti objekti tek treba da se legalizuju.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 18 kol 2021, 13:16 |
|
|
Pa da nisu donešeni antipravolsavni ,anitiporodični i anitisrpski zakoni ne bi imalo potrebe da se uvezu kozojebi . Mogući uvoz istih je samo posledica tih istih zakona .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 00:05 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 00:14 |
|
|
Vidim da imaju prtljag. Ne znam da li je istina da su Avganistanci, nema letova odande.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 00:18 |
|
|
Ma proradi kad im zatreba .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 00:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 07:17 |
|
|
Šta nam je to Acika potpiso ispod žita opet kad se u jeku bežanije iz talibanije po Srbiji pojavljuju ovakvi bilbordi? Rašidu i Zahri još nije objašnjeno da će u ne tako dalekoj budućnosti živeti u Srpskom svetu. Baš sam radoznao kog će sveca ovaj ljupki par uzeti za krsnu slavu.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 08:39 |
|
|
A kao neće . Od njega se samo tako nešto može i očekivati . Samo kradom ubacuje migrante Ali će ovde neki idalje spinovati kako će kozojebi ići u Hrvatsku .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 09:03 |
|
|
Sad mi je jasno zašto se Vučičć toliko zalagao za OB. Pa ako neki kozojeb u Makedoniji dobije ličnu kartu , on onda i u Srbiji može slobosno da se šeta .
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 09:47 |
|
|
ako kozojeb dobije licnu karte Makedonije, dobija i pasos Makedonije, a u tom slucaju, on moze slobodno da seta od Lisabona do Estonija, i od Grcke do Skandinavije.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 12:46 |
|
|
Ovde se samo piše o pozitivnim događajima,a o negativnim događajima se ne piše , jer vlada zavet ćutanja . I posle ja kad pišem o negativnim događajima , onda sam ja kmečavac . Ma ne super će nam biti sa kozjebima ,zašto uvozima male količine , treba odmah na angro . Taj koji ih uveze , ćerku treba predati ko0zojebima .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 13:12 |
|
|
storarare je napisao/la: A kao neće . Od njega se samo tako nešto može i očekivati . Samo kradom ubacuje migrante Ali će ovde neki idalje spinovati kako će kozojebi ići u Hrvatsku . Tako je potpisan i Marakeški sporazum, kao na pismenom iz matiša. Ispod klupe.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 13:22 |
|
|
I Dablinski Ali nas ubeđuju kako je to dobro za nas , kako smo super prošli u toj razmeni .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 13:26 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
O svemu tome si trebao da razmišljaš kad si glasao za Vučića.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 19 kol 2021, 13:28 |
|
|
storarare je napisao/la: I Dablinski Ali nas ubeđuju kako je to dobro za nas , kako smo super prošli u toj razmeni . Ma cvetamo, ko bagrem u maju... Ne verujem da više ima nekakve svetske pijace na kojoj nas nisu prodavali. Nikad neću zaboraviti plaćenu reklamu na CNN-u od pre neku godinu, pokazuju ekonomske potencijale Srbije u filmskom stilu, u jednom momentu pojavljuje se tekst "we are cheap". Šta reći.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|