|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 272 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 12:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Razlika je između kontrolirane imigracije i nekontrolirane ogromna. EU je naučila lekciju, u EU će ići mali dio a veliki zadržan izvan granica. Za male pare. Svaka kontrolirana migracija se s vremenom i dolaskom dovoljnog broja migranata pretvori u nekontroliranu imigraciju. Dokazano u Engleskoj, dokazano u Francuskoj, dokazano u Njemačkoj. Samo su neki ljudi tvrdoglavi i odbijaju stvarnost.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 12:35 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
POL_GASOL je napisao/la: Oce ih Vucic docekati ispred aviona, bio bi red, da cestita i podijeli drzavljanstva Srbije, sve su to buduci srbi, Srbija do granice Pakistana. Svi na Balkanu su potpisali za Avganistan sem Srbijehttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1908107Citat: Zemlje potpisnice su: Albanija, Australija, Austrija, Bahami, Belgija, Burkina Faso, Kanada, Čile, Kolumbija, Kostariica, Obala Slonovače, Hrvatska, Češka, Danska, Domenikanska Republika, El Salvador, Estonija, Visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost, Mikronezija, Fiđi, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Gana, Grčka, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Island, Irska, Italija, Japan, tzv. Kosovo, Letonija, Liberija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta , Maršalova ostrva, Mauritanija, Crna Gora, Nauru, Holandija, Novi Zeland, Severna Makedonija, Niger, Norveška, Palau, Panama, Paragvaj, Poland, Portugal, Kvatar, Južna Koreja, Kipar, Rumunija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Španija, Surinam, Švedska, Togo, Tonga, Uganda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina i Jemen, prenosi Gardijen. E, tu će talibani biti dočekani... .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 12:36 |
|
|
Jest kao i do sad. Nema ni jedan afganistanac u Hrvatskoj a u Srbiji ne da ih je na tisuće nego im Vučić i državljanstva dijeli.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 12:39 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Jest kao i do sad. Nema ni jedan afganistanac u Hrvatskoj a u Srbiji ne da ih je na tisuće nego im Vučić i državljanstva dijeli. Svi na Balkanu su potpisali za Avganistan sem Srbijehttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1908107Citat: Zemlje potpisnice su: Albanija, Australija, Austrija, Bahami, Belgija, Burkina Faso, Kanada, Čile, Kolumbija, Kostariica, Obala Slonovače, Hrvatska, Češka, Danska, Domenikanska Republika, El Salvador, Estonija, Visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost, Mikronezija, Fiđi, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Gana, Grčka, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Island, Irska, Italija, Japan, tzv. Kosovo, Letonija, Liberija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta , Maršalova ostrva, Mauritanija, Crna Gora, Nauru, Holandija, Novi Zeland, Severna Makedonija, Niger, Norveška, Palau, Panama, Paragvaj, Poland, Portugal, Kvatar, Južna Koreja, Kipar, Rumunija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Španija, Surinam, Švedska, Togo, Tonga, Uganda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina i Jemen, prenosi Gardijen. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 12:51 |
|
|
Citat: "S obzirom na bezbednosnu situaciju koja se pogoršava... pozivamo sve strane da poštuju i podrže bezbedan i organizovan odlazak stranih državljana i Avganistanaca koji žele da napuste zemlju. Oni koji su na vlasti u Avganistanu su odgovorni za zaštitu ljudskih života i imovine, kao i da povrate red. Avganistancima i stranim državljanima koji žele da odu, mora im se dozvoliti da to učine. Putevi, aerodromi i granice moraju da ostanu otvorene i mir mora da bude održan", navodi se u izjavi Stejt Departmenta. Mora, Moraju, Mora!!!...Citat: Zemlje potpisnice su: Albanija, Australija, Austrija, Bahami, Belgija, Burkina Faso, Kanada, Čile, Kolumbija, Kostariica, Obala Slonovače, Hrvatska, Češka, Danska, Domenikanska Republika, El Salvador, Estonija, Visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost, Mikronezija, Fiđi, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Gana, Grčka, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Island, Irska, Italija, Japan, tzv. Kosovo, Letonija, Liberija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta , Maršalova ostrva, Mauritanija, Crna Gora, Nauru, Holandija, Novi Zeland, Severna Makedonija, Niger, Norveška, Palau, Panama, Paragvaj, Poland, Portugal, Kvatar, Južna Koreja, Kipar, Rumunija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Španija, Surinam, Švedska, Togo, Tonga, Uganda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina i Jemen, prenosi Gardijen. Yes, sir!!! .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa Srbiju ne treba ni pitat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:08 |
|
|
Pomešao si nas sa susjedkinjama..:)
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:10 |
|
|
Grobar je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Oce ih Vucic docekati ispred aviona, bio bi red, da cestita i podijeli drzavljanstva Srbije, sve su to buduci srbi, Srbija do granice Pakistana. Svi na Balkanu su potpisali za Avganistan sem Srbijehttps://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1908107Citat: Zemlje potpisnice su: Albanija, Australija, Austrija, Bahami, Belgija, Burkina Faso, Kanada, Čile, Kolumbija, Kostariica, Obala Slonovače, Hrvatska, Češka, Danska, Domenikanska Republika, El Salvador, Estonija, Visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost, Mikronezija, Fiđi, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Gana, Grčka, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Island, Irska, Italija, Japan, tzv. Kosovo, Letonija, Liberija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta , Maršalova ostrva, Mauritanija, Crna Gora, Nauru, Holandija, Novi Zeland, Severna Makedonija, Niger, Norveška, Palau, Panama, Paragvaj, Poland, Portugal, Kvatar, Južna Koreja, Kipar, Rumunija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Španija, Surinam, Švedska, Togo, Tonga, Uganda, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina i Jemen, prenosi Gardijen. E, tu će talibani biti dočekani... . Boli me kurko ja sam u bej ha
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa Srbijune treba ni pitat. Potpisao je i vucic samo sto im nisu javili, Tj javice naknadno
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:17 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Razlika je između kontrolirane imigracije i nekontrolirane ogromna. EU je naučila lekciju, u EU će ići mali dio a veliki zadržan izvan granica. Za male pare. Kontrolisana imigracija je to što Kanada, USA ili Australija praktikuju. Kad se o nekontrolisanoj imigraciji govori najbolji ti je primjer za to što je zapad 2015te doživio kad je Frau Merkel granice otvorila.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:19 |
|
|
.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:21 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Evo šetam se centrom Zagreba i fakat ne vidim nikakve tamnije ljude. Općenito je manje ljudi ali baš dugo nisam vidio nekog tko liči na migranta.
Znači da ih ili negdje štopamo ili propuštamo. Uglavnom, netko se u RH bavi time. Uspješno. Raduje me što je u Zagrebu tako, u Düsseldorfu ili Kölnu nažalost skroz druga slika. I svaki dan sve gore, više ih stiže nego ih vrate.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:33 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: . .
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:56 |
|
|
Ceraj to sto dalje od srpskoga svijeta. Nek idu negdje u nato paktu.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 13:59 |
|
|
Pa ti sa otkiivenim ženama i djecom su i o.k. Najgore kad mudonje primaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 14:00 |
|
|
Junuze cuvaj se mudonja u zegeju.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 17:37 |
|
|
S obzirom koliko Kosovari iseljavaju, vjerojatno ce ih Afganci potpuno zamijenit. Mogu li Srbi savladati Afganske pobjegulje kad već nisu mogli Albance?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 19:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ti sa otkiivenim ženama i djecom su i o.k. Najgore kad mudonje primaju. Pazi gdje ćeš iduće godine na more. Najbolje ti je u Italiju,il Španiju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 19:40 |
|
|
Junuz je mrzitelj svega hrvatskog, on letuje na Paraliji.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 19:47 |
|
|
Dogodine bi ga mogle iznenadit afganistanske plaže oko Zadra.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 19:55 |
|
|
Tako ste i pred par godina pričali kako će Hrvatska bit puna migranata iz pakistana i sirije a eto Srbija ih puna, narodne straže se formirale da brani narod od njihovog terora i te narodne straže Vučić hapsi dok istovremeno daje državljanstva migrantima. Sada će opet bit tako
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 19:59 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ti sa otkiivenim ženama i djecom su i o.k. Najgore kad mudonje primaju. Pazi gdje ćeš iduće godine na more. Najbolje ti je u Italiju,il Španiju. Pa upravo te zemlje i Grci imaju snimke migranata s plaža. Ove godine sam evo bio na 3 otoka, tamo ih sigurno neće bit. imamo mi obale.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:01 |
|
|
Inače, ima plaža oko Zadra sa sumnjivim ljudima s istoka ali mi smo uvijek bili dobre duše. Ja uvek malo i popričam pa 'ko nas bre zavadi', hvala mu. Da nije, vi bi bili tu domaći a ja stranac.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Sporazum Amerike i Kosova: Utočište na Kosovu dobija nekoliko tisuća Afganistanaca Postano: 17 kol 2021, 20:04 |
|
|
Dođu u Hrvatsku arapski šeici na jahtama i kupuju šampanjce od 20,000 kn. To su turisti ne migranti. Sirotinje i migranata je puna Srbija. I muslimanskih 22% BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|