HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 srp 2026, 10:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbi i Hrvati će izumrijeti
PostPostano: 01 svi 2013, 13:49 

rastko je napisao/la:

Pojasni malo tu "hegemoniju",jel na vrhuncu kraljevine bilo bolje Srbima ili Hrvatima?Jel nisu Hrvati cak i u kraljevini od pocetka bili povlasceni ,sem u birokratiji gde je cak i Jugovic-opancar kralj znao da se nemoze na vas oslonit.Sta je bilo sa Hrvatskim kreditima potrosenim na kupovinu oruzja i streljiva upotrebljenog po Srbiji,ko je platio,gde su reparacije netale,sta je sa valutom,koji je bio kurs u Becu a koji u Jugi ili jos bolje pogledaj novine iz Hrvatske teritorije tog vremena u vrhuncu te Srpske heomonije,cudno nekako Srbi hegomonisu a Hrvati pisu cega bi se i Hica stideo.
Sto se tice nasi dostignuca vazno je da si ti zadovoljan dostignucima svog naroda ali decace i Srbosjek je Nemacki izum,ratarsko oruzje
Ti si sto se ostalog tice opasno zbunjen.Mi kazemo Hrvati su ideja,koncept,narod bez nukleusa pa ako je tako ako ste nastali poHrvacivanjem doseljenika iz citavog sveta,kako mozete biti Srbi?Kao dokaz je dovoljno da pogledas Hrvate na Tomsonovom konceptu,nema Srba a "ubij Srbina" je u pozadini svakog minuta,jel vam to treba ako ste pravi narod a ne ideja?
Koliko si ozbiljan vidi se na popisu tih naroda koje si naveo.Odvojio si Vlase i Cincare po krvi,dodo nekakve Crnogorce,sta je to?Jel za tebe Nemanja bio Crnogorac?Ispada da je Srbija bila okupirana od Crnogoraca?
I da upravu si kad kazes da su Nemanjicki Srbi danas neSrbi,preziveli su danas Madari,danasnji Srbijanci su moderna mesavina nastala zadnjih trista godina na opustosenoj Srbj doseljavanjem Srba iz CrneGore,Severa Albanije i Hercegovine ali i znacajnog Albanskog udela ali opet postoji i nukleus i narod a mesavine nisu tolike da se nezna sta su.
Sto se Vlasa preko Drinski tice ,mi neosporavamo starosedelacku krv u nama ,sto bi se toga stideli,niti su Srbi koji su dosli na Balkan bili brojni da se uopste nasele ovde,ali do Kosovske bitke su i ovi preko Drinski vec vekovima bii Srbi,pa tako i Knez Mihajlo Visevic ,rodak Vlastimirovica koji vladju Srbijom,cije pobjede i uspjehe pokusavas utrpat Tomislavu sa kojim nikakve veze nije imo.I nebezi Srpski narod Tomislavu vec Mihajlo ,koji posle procerava Bugare
Nasi sukobi pocinju od 17 veka ,od poceta nastajanja Hrvata kao katolicki doseljenika,do sredine devetnestog veka je proces zavrsen i krecu klanja,paljenja i proterivanja svakom prilikom od politickog katolickog kvizlingsko-proAustriskog vrha i lagano smanjivanje Srpske populacije od cetrdeset do cetri posto,izmisljate naciju zato sto se stidite toga sta ste.Ja nevidim zato ,uspjeli ste da stvorite sebi prostor pod nebom ,mudrom politikom i strategijom,cuvali ste svoju populaciju posledica rata,i nakraju kao pobeceni nakon svakog rata postajete pobjednici,pa vidi samo Titove uspjehe ,ubedio je Srbe da je pametno da salju svoje fabrike na ionako nakon rata razvijeni zapad da bi pravili nekakve lokomotive,da je pametno da otvore ganice prema Albaniji,da dozvole Albancima da ciste Kosovo u ime Bratstva jedinstva,da nedaju Srbima povratak na Kosovo
Mudrost i razum Hrvata se neda ni sa cim poredit,razlog je dovoljno da se ponosite

Stvarno imaš obraza pitati kome je bilo bolje? Ma bilo nam je odlicno, ubijali ste naše zastupnike po skupštinama (direktan uzrok nastanka ustaškog pokreta), žandari su radili što su htjeli, naseljavali su se Srbi posvuda, a da ne spominjem da je više naših generala bilo u AU monarhiji nego u kraljevini u koju smo dobrovoljno ušli. O tome kako je hrvatski narod pokraden prilikom pretvorbe austrijske krune u dinar bolje da ni ne govorim, a isto se dogodilo i nakon pretvorbe kune u dinare nakon 2. svj rata.
Lijepo sam ti objasnio kako ste nestali i što se danas vodi kao Srbi, a da nema ni kapi srpske krvi pa mi onda reci tko je koncept, tj narod bez nukleusa. Tako možeš nazivati narode koji nemaju nikakvu povijest (tipa Bošnjaka, Makedonaca i sl.), ali nas kojima ime seže u daleku povijest ne možeš nikako.
Da, da baš ste starosjedioci preko Drine (pogledaj sam predturske popise koliko je bilo pravoslavaca u Bosni pa ces onda shvatiti tko se jedini može nazivati starosjediocima zapadno od Drine). Došli ste sa Turcima kao njihove pomocne trupe. Vlasi su definitivno posrbljeni tek u 19. st. djelovanjem SPC, a ne kako ti govoriš vec prije kosovske bitke.
Mihajlo je bio Hrvat, vladao je podrucjem na kojem su i danas Hrvati vecina i nije vas on spasio nego Tomislav. Mihajlo nije uopce sudjelovao u borbama s Bugarima nego cak i na neki nacin uzrokovao napad Bugara na vas (da bi sprijecio napredak Petra Gojnikovica na zapad prema njegovom teritoriju otkrio je Simeunu zavjeru koju je kovao Petar zajedno sa Bizantom). Mihajlo je njegovao dobre odnose i s Bugarima i s nama.
Vaši pretci matrolozi (pomocne turske trupe) su cinile zlo našem narodu davno prije 17 st tako da sukob traje još od prije (Hrvatski je sabor 1586. godine donio odluku da se svaki martolog ima, zbog nasilja i pljački što su ih činili kao turske hajdučke čete, živ nabiti na kolac kao zastrašujući primjer drugima). NIje vas nikad bilo 40% (bilo je jedno vrijeme 40% pravoslavaca u Vojnoj krajini, ali u njoj je bio i Srijem koji je napumpao broj, a i velika vecina pravoslavnih nisu uopce bili Srbi nego Vlasi prebjezi).
Nakon drugog svjetskog rata mi smo pobjednici jednako kao i vi ( ne znam o kojem porazu govoriš) jer ni kod jednih nisu pobjedili oni za koje je narod bio tako da. A jesmo baš dobro prolazili kad nam je više od pola našeg etnickog prostora ostalo izvan naše države i bez našeg naroda...
A jebalo vas više to Kosovo, pa šta se toliko borite za tu vukojebinu. Pa milijun puta više ste profitirali time što ste posrbili Vojvodinu (a da ne govorim o tome šta ste izbjegli time što ste odstranilo stanovništvo koje bi vas demografski pojelo da ste ostali u istoj državi). 10 Kosova ne vrijedi koliko Vojvodina (uostalom ako vam je Kosovo važnije od Vojvodine pozovite potomke onih koje je Arsenije Carnojevic odveo s Kosova u Vojvodinu i opet cete imati Kosovo u svojima rukama, ali onda se možete pozdraviti s Vojvodinom)...
Narod ima neku mudrost, ali vodsva su nam vrlo cesto bili ne samo debili nego i direktni mrzitelji svega hrvatskog tako kad se na kraju sve zbroji i oduzme ipak možemo biti koliko toliko zadovoljni s time što imamo nakon svega što smo prošli...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2013, 14:04 

Whiteone je napisao/la:
danijel 88 je napisao/la:

Ako je izbornik NDH mogao biti crnac, dakle u vrijeme dok su vrijedili rasni zakoni(ili možda nisu) uopce ne bi bio problem da danas dio crnaca katolika uđe u hrvatski korpus. Brzo bi mi njih asimilirali i od njih napravili turbo Hrvate. Jesi vidio kako smo Eduarda pretvorili, covjek došao iz Brazila i danas se izjašnjava kao Hrvat, a tako ce se prije ili kasnije izjašnjavati i svi ostali koji dosele kod nas tako da onaj koji se boji da ce Hrvati izumrijeti gadno se zajebao. Možda Hrvati za 2, 3 stoljece nece biti iste rase kao mi, možda cak nece imati i nikakve genetske veze s nama, al svejedno naš narod ce i dalje opstati i ime ce nam trajati dovjeka...

Ja da sam Hrvat, mene bi bila sramota od ovog tvog komentara, jer je duboko antihrvatski, antievropski, antirasni, pa na kraju krajeva i antihrišćanski, jer naše crkve se ipak bore za svoju naciju.
Ubiti svoju naciju samo zarad praznog imena i pitanje je da li bi ti potomci na kraju krajeva i prihvatili to ime ili bi postali neki hibridi, hrvaćani, afrohrvaćani, hrvatoafrikanci.

Ja kao ekstremni srpski nacionalista ću sutra osnovati porodicu sa Srpkinjom, ali ne vidim nikakav problem i da to bude Hrvatica, jer imamo potpuno iste slovenske korene i balkanski mentalitet.
Ali nikada to neće biti neka iz dzungle kao što ti predlažeš.

Tvoj predlog je dobar samo za ove islamiste bušnjake, šipce, taj talog tribalnog balkana, to bi kod njih prošlo, ali poznavajući Hrvate ne znam ko bi ove tvoje nebuloze prihvatio.

Hvala Bogu da nisi. Majke ti gdje si našao elemente svega što si naveo (ili si samo htio ispasti pametan pa nabacao hrpu rijeci koje baš i ne razumiješ)?? SPC i sve pravoslavne crkve se bore za svoju naciju jer su nacionalne, a katolicka koja je univerzalna (i po kojoj su svi jednaki bez obzira na nacionalnost i rasu) nema s tim problema. O kakvom ubijanju nacije govoriš? Ja jednostavno vidim da je doseljavanje pripadnika razlicitih naroda i rasa nažalost buducnost svih europskih zemalja bez obzira kakav stav mi imali prema tome, a znajuci da oni imaju u pravilu veci natalitet od nas nije teško predvidjeti tko ce u buducnosti biti vecina, a također nije teško pogoditi i to da cemo sve koji nam dosele asimilirati tako da nemaš razloga za brigu.
Hehehehe bolji vic davno nisam cuo. Pa više slavenskih gena imaju Mađari nego vi. Dao Bog da imamo što manje slican mentalitet. Pogledaj analize gena pa ces vidjeti da vecina pripadnika tvog naroda vuce gene od Turaka tako da ako cemo baš cjepidlaciti i vi ste za nas tamo neki iz dzungle...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2013, 14:14 

doc je napisao/la:
Prije je naš Danijel u ovom slučaju pajser.

Čuj možda za 2,3 stoljeća Hrvati neće biti iste rase kao mi ali svejedno će naš narod opstati. =))

E moj pajseru vidi se da si na istoj valnoj dužini sa Whitesupremacy. Da niste toliko zatucani shvatili bi šta sam rekao.

Reci mi da si sto posto siguran da uz doseljavanje stranaca sa visokim natalitetom nece doci do mješanja rasa i da nece i Hrvati malo potamniti (a možda ce se i oci malo iskriviti) i shodno tome necemo biti iste rase, al cemo i dalje opstati. Dakle to nije nikakva nuklearna fizika, samo malo zbroji dva i dva i shvatit ces da je takav rasplet neizbježan bez obzira na naše želje...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2013, 16:51 

rastko je napisao/la:

Pojasni malo tu "hegemoniju",jel na vrhuncu kraljevine bilo bolje Srbima ili Hrvatima?Jel nisu Hrvati cak i u kraljevini od pocetka bili povlasceni ,sem u birokratiji gde je cak i Jugovic-opancar kralj znao da se nemoze na vas oslonit.Sta je bilo sa Hrvatskim kreditima potrosenim na kupovinu oruzja i streljiva upotrebljenog po Srbiji,ko je platio,gde su reparacije netale,sta je sa valutom,koji je bio kurs u Becu a koji u Jugi ili jos bolje pogledaj novine iz Hrvatske teritorije tog vremena u vrhuncu te Srpske heomonije,cudno nekako Srbi hegomonisu a Hrvati pisu cega bi se i Hica stideo.
Sto se tice nasi dostignuca vazno je da si ti zadovoljan dostignucima svog naroda ali decace i Srbosjek je Nemacki izum,ratarsko oruzje
Ti si sto se ostalog tice opasno zbunjen.Mi kazemo Hrvati su ideja,koncept,narod bez nukleusa pa ako je tako ako ste nastali poHrvacivanjem doseljenika iz citavog sveta,kako mozete biti Srbi?Kao dokaz je dovoljno da pogledas Hrvate na Tomsonovom konceptu,nema Srba a "ubij Srbina" je u pozadini svakog minuta,jel vam to treba ako ste pravi narod a ne ideja?
Koliko si ozbiljan vidi se na popisu tih naroda koje si naveo.Odvojio si Vlase i Cincare po krvi,dodo nekakve Crnogorce,sta je to?Jel za tebe Nemanja bio Crnogorac?Ispada da je Srbija bila okupirana od Crnogoraca?
I da upravu si kad kazes da su Nemanjicki Srbi danas neSrbi,preziveli su danas Madari,danasnji Srbijanci su moderna mesavina nastala zadnjih trista godina na opustosenoj Srbj doseljavanjem Srba iz CrneGore,Severa Albanije i Hercegovine ali i znacajnog Albanskog udela ali opet postoji i nukleus i narod a mesavine nisu tolike da se nezna sta su.
Sto se Vlasa preko Drinski tice ,mi neosporavamo starosedelacku krv u nama ,sto bi se toga stideli,niti su Srbi koji su dosli na Balkan bili brojni da se uopste nasele ovde,ali do Kosovske bitke su i ovi preko Drinski vec vekovima bii Srbi,pa tako i Knez Mihajlo Visevic ,rodak Vlastimirovica koji vladju Srbijom,cije pobjede i uspjehe pokusavas utrpat Tomislavu sa kojim nikakve veze nije imo.I nebezi Srpski narod Tomislavu vec Mihajlo ,koji posle procerava Bugare
Nasi sukobi pocinju od 17 veka ,od poceta nastajanja Hrvata kao katolicki doseljenika,do sredine devetnestog veka je proces zavrsen i krecu klanja,paljenja i proterivanja svakom prilikom od politickog katolickog kvizlingsko-proAustriskog vrha i lagano smanjivanje Srpske populacije od cetrdeset do cetri posto,izmisljate naciju zato sto se stidite toga sta ste.Ja nevidim zato ,uspjeli ste da stvorite sebi prostor pod nebom ,mudrom politikom i strategijom,cuvali ste svoju populaciju posledica rata,i nakraju kao pobeceni nakon svakog rata postajete pobjednici,pa vidi samo Titove uspjehe ,ubedio je Srbe da je pametno da salju svoje fabrike na ionako nakon rata razvijeni zapad da bi pravili nekakve lokomotive,da je pametno da otvore ganice prema Albaniji,da dozvole Albancima da ciste Kosovo u ime Bratstva jedinstva,da nedaju Srbima povratak na Kosovo
Mudrost i razum Hrvata se neda ni sa cim poredit,razlog je dovoljno da se ponosite

Stvarno imaš obraza pitati kome je bilo bolje? Ma bilo nam je odlicno, ubijali ste naše zastupnike po skupštinama (direktan uzrok nastanka ustaškog pokreta), žandari su radili što su htjeli, naseljavali su se Srbi posvuda, a da ne spominjem da je više naših generala bilo u AU monarhiji nego u kraljevini u koju smo dobrovoljno ušli. O tome kako je hrvatski narod pokraden prilikom pretvorbe austrijske krune u dinar bolje da ni ne govorim, a isto se dogodilo i nakon pretvorbe kune u dinare nakon 2. svj rata.
Lijepo sam ti objasnio kako ste nestali i što se danas vodi kao Srbi, a da nema ni kapi srpske krvi pa mi onda reci tko je koncept, tj narod bez nukleusa. Tako možeš nazivati narode koji nemaju nikakvu povijest (tipa Bošnjaka, Makedonaca i sl.), ali nas kojima ime seže u daleku povijest ne možeš nikako.
Da, da baš ste starosjedioci preko Drine (pogledaj sam predturske popise koliko je bilo pravoslavaca u Bosni pa ces onda shvatiti tko se jedini može nazivati starosjediocima zapadno od Drine). Došli ste sa Turcima kao njihove pomocne trupe. Vlasi su definitivno posrbljeni tek u 19. st. djelovanjem SPC, a ne kako ti govoriš vec prije kosovske bitke.
Mihajlo je bio Hrvat, vladao je podrucjem na kojem su i danas Hrvati vecina i nije vas on spasio nego Tomislav. Mihajlo nije uopce sudjelovao u borbama s Bugarima nego cak i na neki nacin uzrokovao napad Bugara na vas (da bi sprijecio napredak Petra Gojnikovica na zapad prema njegovom teritoriju otkrio je Simeunu zavjeru koju je kovao Petar zajedno sa Bizantom). Mihajlo je njegovao dobre odnose i s Bugarima i s nama.
Vaši pretci matrolozi (pomocne turske trupe) su cinile zlo našem narodu davno prije 17 st tako da sukob traje još od prije (Hrvatski je sabor 1586. godine donio odluku da se svaki martolog ima, zbog nasilja i pljački što su ih činili kao turske hajdučke čete, živ nabiti na kolac kao zastrašujući primjer drugima). NIje vas nikad bilo 40% (bilo je jedno vrijeme 40% pravoslavaca u Vojnoj krajini, ali u njoj je bio i Srijem koji je napumpao broj, a i velika vecina pravoslavnih nisu uopce bili Srbi nego Vlasi prebjezi).
Nakon drugog svjetskog rata mi smo pobjednici jednako kao i vi ( ne znam o kojem porazu govoriš) jer ni kod jednih nisu pobjedili oni za koje je narod bio tako da. A jesmo baš dobro prolazili kad nam je više od pola našeg etnickog prostora ostalo izvan naše države i bez našeg naroda...
A jebalo vas više to Kosovo, pa šta se toliko borite za tu vukojebinu. Pa milijun puta više ste profitirali time što ste posrbili Vojvodinu (a da ne govorim o tome šta ste izbjegli time što ste odstranilo stanovništvo koje bi vas demografski pojelo da ste ostali u istoj državi). 10 Kosova ne vrijedi koliko Vojvodina (uostalom ako vam je Kosovo važnije od Vojvodine pozovite potomke onih koje je Arsenije Carnojevic odveo s Kosova u Vojvodinu i opet cete imati Kosovo u svojima rukama, ali onda se možete pozdraviti s Vojvodinom)...
Narod ima neku mudrost, ali vodsva su nam vrlo cesto bili ne samo debili nego i direktni mrzitelji svega hrvatskog tako kad se na kraju sve zbroji i oduzme ipak možemo biti koliko toliko zadovoljni s time što imamo nakon svega što smo prošli...

Nisam sve procito jel toliko gadosti na jednom mestu odavno nisam procito.
Mi smo ubili poslanika koji se rugao Srpskim zrtvama,da smo bili pametni svatili bi tada sta ste,vi ste ubili kralja ,sta je trebalo sa vama da radimo.Ustase tad nastale,lazove ko su bili Starcevicevi pravasi,sta su radili,jedino ste ukrali Srpsko ime za tu Hrvatsku "vojsku".Zandari su radili sta su teli,da to rade i danas,samo sto se za jednog katolickog fratara islo na robiju,a sto su na demonstracijama posle sklapanja one rabode sa Papom desilo sa popovima?
Hrvatski narod je pokraden,lazove opet te pitam koliki je kurs bio u kraljevini a koji u Becu ,koliko ste licimerni lazovi to najbolje govori
Mihajlo hajvane je bio rodak Vlastimirovica,on je sklempo vojsku koja je proterala Bugare ,a do tad im je bio saveznik,da bi se odbranio od Srbije pa i Vizantije ,dok ih se nije uplasio,zato je i prihvatio samo narod
I da pravoslavlje je u Bosnu zagazilo tek sa Turcima ,mi to nekrijemo ,niti iznisljamo naradzaste Srbije ,ima dovoljno prituzbi obicnog naroda kako popovi zajedno sa Turcima kradu i otimaju,imas dovoljno i vasih prituzbi ali ma kakvi bili nikad nisu bili pogani ko Franjevci
I sta da vratimo one koji su otisli pod Arsenijem na Kosovo,prvo bi morali da ih naucimo Srpski ,a to je previse zahtevat od ljudi da bi popravili sto smo dozvolili da nam prokleti Hrvati otmu Kosovo
Sto se populacije tice imas procene od 17 i neke ,posto tebi verovatno slicice lakse idu imas od Safrika od 18-- kad je broj Srba odavno splasno,objasni gde su nestali bar ti Srbi od tad mutirani Cehe

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 00:28 

doc je napisao/la:
Prije je naš Danijel u ovom slučaju pajser.

Čuj možda za 2,3 stoljeća Hrvati neće biti iste rase kao mi ali svejedno će naš narod opstati. =))

E moj pajseru vidi se da si na istoj valnoj dužini sa Whitesupremacy. Da niste toliko zatucani shvatili bi šta sam rekao.

Reci mi da si sto posto siguran da uz doseljavanje stranaca sa visokim natalitetom nece doci do mješanja rasa i da nece i Hrvati malo potamniti (a možda ce se i oci malo iskriviti) i shodno tome necemo biti iste rase, al cemo i dalje opstati. Dakle to nije nikakva nuklearna fizika, samo malo zbroji dva i dva i shvatit ces da je takav rasplet neizbježan bez obzira na naše želje...

Jesam zadojen sam sa Whitesupremacy. :zivili

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 01:33 

Carmello Šešelj je napisao/la:
dudu je napisao/la:
bez obzira što ovaj piše, u suštini je to točno, do mješanja rasa ne dolazi nigdje u novija vremena, čak štoviše, segregiraju se međusobno gdje god mogu, dovoljno je samo pogledati rasne mape gradova u SAD-u. kao da netko upravlja s tim procesom, a zapravo je spontan.

Ma naravno, to je po meni i prirodno, ali nije razlog zbog čega sam rekao ovom stormfrontovcu da je pajser.

Tvoj problem je što razmišljaš kao Titov komunista, tebi je sve crno ili belo. Čim neko spomene rasu, odmah etiketa SF.
Ali ja imam visoko mišljene o Izraelu i smatram da ta država treba da postoji ako ništa baš zbog naših hrišćanskih svetinja, jer ako ova gamad osvoji Jerusalim, neće ostati kamen na kamenu.
Eto vidiš i vernik sam, a SF-ovci su pretežno ateisti.
Nisam iskljuciv, jer ni jedna ideologija nije savršena.
Ne mrzim narode, a posebno ne one koje u životu nisam sreo i čije delovanje nikada nije bilo u dodiru sa našim dešavanjima.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 14:40 

Aj ključaj ovu usranu temu i baniraj uvodničara.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 16:41 

Ateist je napisao/la:
Što mislite o ovome? Ja se prvi vjerojatno ne ću razdjevičiti i tako ne ću iskoristiti potencijal za povećavanje hrvatskog etničkog korpusa.[/b]

:sega =)) =)) =))

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 17:36 

rastko je napisao/la:
Mi smo ubili poslanika koji se rugao Srpskim zrtvama,da smo bili pametni svatili bi tada sta ste,vi ste ubili kralja ,sta je trebalo sa vama da radimo.Ustase tad nastale,lazove ko su bili Starcevicevi pravasi,sta su radili,jedino ste ukrali Srpsko ime za tu Hrvatsku "vojsku".Zandari su radili sta su teli,da to rade i danas,samo sto se za jednog katolickog fratara islo na robiju,a sto su na demonstracijama posle sklapanja one rabode sa Papom desilo sa popovima?
Hrvatski narod je pokraden,lazove opet te pitam koliki je kurs bio u kraljevini a koji u Becu ,koliko ste licimerni lazovi to najbolje govori
Mihajlo hajvane je bio rodak Vlastimirovica,on je sklempo vojsku koja je proterala Bugare ,a do tad im je bio saveznik,da bi se odbranio od Srbije pa i Vizantije ,dok ih se nije uplasio,zato je i prihvatio samo narod
I da pravoslavlje je u Bosnu zagazilo tek sa Turcima ,mi to nekrijemo ,niti iznisljamo naradzaste Srbije ,ima dovoljno prituzbi obicnog naroda kako popovi zajedno sa Turcima kradu i otimaju,imas dovoljno i vasih prituzbi ali ma kakvi bili nikad nisu bili pogani ko Franjevci
I sta da vratimo one koji su otisli pod Arsenijem na Kosovo,prvo bi morali da ih naucimo Srpski ,a to je previse zahtevat od ljudi da bi popravili sto smo dozvolili da nam prokleti Hrvati otmu Kosovo
Sto se populacije tice imas procene od 17 i neke ,posto tebi verovatno slicice lakse idu imas od Safrika od 18-- kad je broj Srba odavno splasno,objasni gde su nestali bar ti Srbi od tad mutirani Cehe

Vidim smeta ti istina, al boli me jedna stvar za to.
Kojim jebenim srpskim žrtvama 1928??? Da glupane mutavi, vi ste ubili Radica u skupštini 1928. i to je bio moment nakon kojeg je Ante Pavelic shvatio da se naš narod ne može osloboditi od vaše tiranije mirnim putem te je osnovao ustaški pokret koji je tek 1934. ubio vašeg kralja i vratio vam za naše zastupnike. Dakle to je bio redoslijed stvari a ne onako kao ti navodiš konju. Starcevicevi pravaši nisu isto što i ustaše, al premutav si da bi to shvatio. Pravaštvo kao ideja je puuuno starije od ustaštva. I vi ste uzeli naš naziv za svoju vojsku, i ne samo to nego i vaš simbol tri prsta je u originalu naš simbol i oznacava sveto trojstvo. Da pokraden i to više puta od vaše stane. Kruna se pretvarala u omjeru 4 krune za 1 dinar što je debelo išlo na štetu nas Hrvata, a nakon drugog svj. rata je pretvorba išta ovako 1 dinar = 20 srpskih dinara = 40 kuna iz cega se jasno vidi tko je izgubio više. Lažov ti je caca koji te nije naucio razmjenjivati argumente a ne nazive (baš vas je lijepo opisao Dobrica Cosic).
Glupane tu povijest znate samo vi srbi. Evo što pišu Mlecani o njemu: "Mletačka kronika (Ivan Mlečanin) spominje Mihajla, "kneza Hrvata". Još jasnije govori o njemu, kad piše o duždevanju Ursusa II. godine 912.: "Zatim i svu zemlju hrvatsku, kojom vlada knez Mihajlo Višević". I nije vas on spasio nego kralj Tomislav. Bez obzira koliko vam to teško bilo priznati on vas je spasio iako cak i da je bio Mihajlo (a nije jer je bio u sukobu sa vašim Petrom Gojnikovicem i jer je bio saveznik Bugara) u pitanju opet bi vas spasio Hrvat tako da ni to ne mjenja baš previše situciju.
Inace ostavi se povijesti onog ludog deretica. Svi normalni ljudi se ismijavaju njegovim povijesnim "cinjenicama".
Joj nemoj se preseravati, pa ako netko izmišlja neke imaginarne teritorije koji su kao bili njegovi to ste onda vi srbi. Baš lažeš kao srbin. Fratri da su pljackali sa Turcima, pa to može samo bolesna osoba i srbin izjaviti. Pa konju Turcima smo mi katolici bili najveci neprijatelji i nas su progonili u svakoj mogucoj sitaciji i to zajedno sa vama koji ste kao martolozi cesto bili krvolocniji od samih Turaka...
Zašto bi ih morali uciti srpski kad su se naselili u Vojvodini. Nije valjda konju da misliš da se tamo govori neki drugi jezik?? Hahahahah, Hrvati vam oteli i Kosovo. Pa jebali ti svi "prokleti Hrvati" lažljivu mitomansku majku cetnicku. Srba nije bilo tad na našem podrucju jer SPC vas do tad još nije posrbila. Tad ste još bili Vlasi i imali Vlaški statut a bilo vas je samo na podrucju vojne krajine i to sam ti objasnio zašto se cini kao da vas (pravoslavaca) je bilo puno a ustvari nije. Veliš srbi su stvorili i Cehe. Nema šta vi ste stvarno premocan narod, vi Servi ste cudo neviđeno sluge a gospodari i osnivaci cijelog svemira...

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 19:14 

Naslov je sam po sebi jako retardiran.
Ovako govore za bizone,vukove,risove...

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 19:22 

rastko je napisao/la:

Vidim smeta ti istina, al boli me jedna stvar za to.
Kojim jebenim srpskim žrtvama 1928??? Da glupane mutavi, vi ste ubili Radica u skupštini 1928. i to je bio moment nakon kojeg je Ante Pavelic shvatio da se naš narod ne može osloboditi od vaše tiranije mirnim putem te je osnovao ustaški pokret koji je tek 1934. ubio vašeg kralja i vratio vam za naše zastupnike. Dakle to je bio redoslijed stvari a ne onako kao ti navodiš konju. Starcevicevi pravaši nisu isto što i ustaše, al premutav si da bi to shvatio. Pravaštvo kao ideja je puuuno starije od ustaštva. I vi ste uzeli naš naziv za svoju vojsku, i ne samo to nego i vaš simbol tri prsta je u originalu naš simbol i oznacava sveto trojstvo. Da pokraden i to više puta od vaše stane. Kruna se pretvarala u omjeru 4 krune za 1 dinar što je debelo išlo na štetu nas Hrvata, a nakon drugog svj. rata je pretvorba išta ovako 1 dinar = 20 srpskih dinara = 40 kuna iz cega se jasno vidi tko je izgubio više. Lažov ti je caca koji te nije naucio razmjenjivati argumente a ne nazive (baš vas je lijepo opisao Dobrica Cosic).
Glupane tu povijest znate samo vi srbi. Evo što pišu Mlecani o njemu: "Mletačka kronika (Ivan Mlečanin) spominje Mihajla, "kneza Hrvata". Još jasnije govori o njemu, kad piše o duždevanju Ursusa II. godine 912.: "Zatim i svu zemlju hrvatsku, kojom vlada knez Mihajlo Višević". I nije vas on spasio nego kralj Tomislav. Bez obzira koliko vam to teško bilo priznati on vas je spasio iako cak i da je bio Mihajlo (a nije jer je bio u sukobu sa vašim Petrom Gojnikovicem i jer je bio saveznik Bugara) u pitanju opet bi vas spasio Hrvat tako da ni to ne mjenja baš previše situciju.
Inace ostavi se povijesti onog ludog deretica. Svi normalni ljudi se ismijavaju njegovim povijesnim "cinjenicama".
Joj nemoj se preseravati, pa ako netko izmišlja neke imaginarne teritorije koji su kao bili njegovi to ste onda vi srbi. Baš lažeš kao srbin. Fratri da su pljackali sa Turcima, pa to može samo bolesna osoba i srbin izjaviti. Pa konju Turcima smo mi katolici bili najveci neprijatelji i nas su progonili u svakoj mogucoj sitaciji i to zajedno sa vama koji ste kao martolozi cesto bili krvolocniji od samih Turaka...
Zašto bi ih morali uciti srpski kad su se naselili u Vojvodini. Nije valjda konju da misliš da se tamo govori neki drugi jezik?? Hahahahah, Hrvati vam oteli i Kosovo. Pa jebali ti svi "prokleti Hrvati" lažljivu mitomansku majku cetnicku. Srba nije bilo tad na našem podrucju jer SPC vas do tad još nije posrbila. Tad ste još bili Vlasi i imali Vlaški statut a bilo vas je samo na podrucju vojne krajine i to sam ti objasnio zašto se cini kao da vas (pravoslavaca) je bilo puno a ustvari nije. Veliš srbi su stvorili i Cehe. Nema šta vi ste stvarno premocan narod, vi Servi ste cudo neviđeno sluge a gospodari i osnivaci cijelog svemira...

Vidi djecace nesmeta mi istina vec sto toliko lazete da ni sami neznate sta je istina.1928 se vas Radic rugo Srpskim zrtvama koje ste pobili u proslom ratu pitajuci koliko treba da ih plati,na sta je izvaden pistolj.Ante Pavelic je jedno veliko nista,Italijanski placenik,Ustase su samo kamion pun budala,infrastrukura za pokolj je stvorena tokom Macetica,dobili ste uvezbanu vojsku,oruzje ,sve sta vam je trebalo da krenete sa ispunjavanjem vase nacionalne ideje.Kazes pravasi su nesto drugo,cekaj jel isti nisu srusili spomenik roditelja Borojevica koji se izjasnjavao kao Hrvat,jel nisu Hrvati nadahnuti tom idejom klali sve zivo po Macvi i citavoj Srbiji,medu koljacima je bio i sam Tito.
Kazes Srbija vas opljackala otkupljujuci propalu valutu po kursu 1:4,jel vam ko branio da je menjate u Becu po kursu od 1:1000.
Steta koju ste naneli Srbiji do 1918 svojim orgijanjima se procenjivala na 6 milijardi zlatnih franaka,Srbija je izgubila 28% ukupnog stanovistva ,dobar dio su ubili upravo Hrvati,Srbija je imala 500 000 ratnih sirocadi,mada me cudi da ih niste pobili .
Znas kako ste jos opljackani,umesto da platite reparaciju ona vam je oprostena ,dugovi od 130 miliona zlatnih kruna je Srbija placala,ukljucijuci i dugove Bosanske zeleznice Vasi oficiri koji su klali zene po Srbiji su dobili po cin vise ,skoro tri hiljade oficira bivse AU koji su ucestvovali u pokoljima i zverstvima ,Cak je reparacija koja je Srbija dobila podeljena.Hrvatska i Slavonija su dobili 2.653 miliona ,Slovenija 1.555,Bosna 675.5,Dalmaija 695.5 .Citaj dalje o Hrvatskim monopolima preko kojih je u Srbiji tokom krize do 1930 unisteno tri hiljade Srpski firmi a u Hrvatskoj i Slavoniji nije ni pesto.I nemoj da mi odgovaras Cesko konvertirani doseljeni magarcino,muka m je od lazova poput tebe
I jos ovo magarico nisam reko da su vasi fratari isli sa Turcima vec pravoslavni popovi ,reko sam da su vasi fratari sto puta poganiji

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 19:34 

zmajček je napisao/la:

Svaki put kad navratim na ovaj forum vise sam ubeden da i treba da nestanemo,da je volja samoga Boga da infatilne Balkanske rase nestanu

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 19:55 

rastko je napisao/la:
zmajček je napisao/la:

Svaki put kad navratim na ovaj forum vise sam ubeden da i treba da nestanemo,da je volja samoga Boga da infatilne Balkanske rase nestanu

Zašto?

Pa mi smo najzabavniji ljudi u Europi

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 20:44 

rastko je napisao/la:
zmajček je napisao/la:

Idi objesi se kad si depresivac.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 20:53 

Sudeći po prošlosti možemo sa velikom vjerovatnoćom pretpostaviti da će svi današnji Hrvati i Srbi izumrijeti.

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 21:00 

Rambo je napisao odličnu pesmu za sve rasne Srbe i Hrvate, koji bi radije na crnački ku%ac, nego da se ''etnički'' mešaju sa susedskim sestrama. :zubati

Uslijed velike nervne epidemije
Pacijenti vojno-milicajsko-medicinske akademije
Zauzeli su "F" odjelenje, balkone i hodnik
I na ulazu farbom napisali Švancwald
Vilkomen, vilkomen in Švancwlad klinik
Ovdje ćemo vaša spolovila fiki fiki fik
Postati žena više nije neki trik
Ako ti je dosadilo da budeš
Pandur, sumnjivi civil il vojnik
Posao je krenuo više nego dobro
Kastracijom mobilizaciji doskače pobro
Rijetki su za zahvat imali 150 marona
Al red pacijenata se otegao preko pola balkona
Kad na jednom neka svita proširi panik po klinik
U medicinskom dostignuću ludak je vidio "šene prilik"
Predsjednik ultralijevodesničarske partije
Isprazni čekaonicu uz pomoć plaćeničke patije
Pičkara i psuje ne zaobilazi ni oca ni majku
Ali ne sluti da su sestre i doktori u štrajku
Brzo se neki brko dogega na šalteru
Obuven u borosane raskopča mantil i tijesan brushalter
Predsjednik tresnu ispred brka pun šljem sperme
Reče doktore brzo s ovim u friž der da mi ne ugine pleme
Odma me operišite od mene napravite ženu
Pa mi ubrizgajte ovu moju punjetinu
Nada se da će odma ostat u drugom stanju
Da bude muško doktori primiše k znaju
A sin totalitarno i etnički čist
Biće idealan za političku kampanju

Vaspitavaće ga istovremeno kao otac i kao mati
Da bi se dobili vrhunsko-sportsko-politički rezultati

Ajne narod ajne vodja ajne mama und tata
Birači će ga etnički čistog voljeti ko brata
Glasaće se po punktovima do rujne zore
Za najčistijeg predsjedničkog kandidata
Plan je paklen procedura demokratska
U premijerski bidermajer prduckaće lukavi tata

fiki fiki fik ...

Povodnici se automatski baciše na šljaku
Od pokojne kurve prišiše mu pizdu
A zafrljaciše patku
Puniše ga tekućinom dok nisu došli do dna
Al jalova kurvina pizda oploditi se ne da
Jebaću vam oca i majku prijetio je gad
čim mi moga ratnog druga prišijete nazad
Dade se bjesomučna potraga
Za brkom posljednjom ličnošću
Primijećenom sa otkinutim patuljkom
U Švajcarskoj je za petnes iljada prodat
Rumenige Brajtner i to pod šifrom neđe u Ženevu
Poručio ga ženi neki razočarani gastarbajter
Laže lažni bolničar i još se kune u kevu
Spremi se operisani na mučan put
Da nađe svoj penis tjera ga ponos krut
Ali kako da ga nađe gusi ga u dusi
Moraće po kućama u Ženevi da ga puši
Računa da će lako da ga prepozna
Jer na kraju i ozna sve doznaznaznaznaznazna
doznaznaznazna
Baš je operisani predsjednik trlasio po kucama
Ali od njegovog ni glasa ni traga
Sve dok jednog dana u prišivenoj mindži
Ne poče obilno da se luči vlaga
Neki ga je crnac zvao na hopa cupa kući
Kad se uhvatio za rođenoga
Mislio je srce će mu pući
Vrati mi ga
Nedam pošteno sam ga platila
Da mi ga ukrade mnogo sam propatila
Poče otimanje oko spornog spolovila
Od potezanja kroz žilu krvca je bujicom zaplovila
Dok si reko "free Mandela" crnac stade da ga trti
Planu ljubav jača od politike i smrti
Operisani sad pun ženskih hormona
Povjerljivo zaključi da on više nije on nego ona
Automatski ostade u blaženom stanju
Zajebavši svoju političku kampanju
Umjesto etnički čistog sina
Dođe na svijet ko mobilni crna ženskinja
Majčinska ljubav bez granica je zna se
Bilježimo još jednu pobjedu
Internacionalne radničke klase
Samo u noći punog mjeseca
Operisanog nešto u grudima presijeca
đe sam bio šta sam radio
Kako sam se na rođeni kurac nasadio
Dok iz sobe crnac dobacuje
Što se žališ mila mome
Što se žališ mila mome
Što se žališ mila mome
Oduvijek si htjela biti svoj na svome

Vilkomen, vilkomen in Švancwlad klinik
Ovdje ćemo vaša spolovila fiki fiki fik
Postati žena više nije neki trik
Ako ti je dosadilo da budeš
Pandur, sumnjivi civil il vojnik

fiki fiki fik ...

Vrh

PostPostano: 02 svi 2013, 22:19 

Lebowski je napisao/la:
Sudeći po prošlosti možemo sa velikom vjerovatnoćom pretpostaviti da će svi današnji Hrvati i Srbi izumrijeti.

Živiće naš duh kroz poturčenu braću.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014, 13:47 

Srbija godišnje gubi preko 30 000 ljudi, a Hrvatska preko 10 000. Uzmimo za Srbiju da gubi po nižoj varijanti 30 000 ljudi ( iako je 2011. zabilježen minus od 37 337 ), a za Hrvatsku 15 000 ( iako je najviši zabilježeni minus bio 2003. i iznosio je 12 907, većinu godina od tada pa do 2013. je bio ispod 10 000 ). Uzmimo da se broj stanovnika smanjuje linearno ( naravno da to nije moguće pretpostaviti, ali hipotetski da se svake godine smanjuje za navedene iznose ) od 2011. pa do "nestanka".
*2011. Srbija: 7 187 000 stanovnika; 7 187 000/30 000=239.6
*2011. Hrvatska: 4 291 000 stanovnika; 4 291 000/15 000=286.1

Godina "nestanka":
*Srbija- cca. 2251.
*Hrvatska- cca. 2291.

https://www.instagram.com/josipcurlin

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014, 13:49 

Jesi li ono rekao da si pao na matematici? Vidi se i zašto.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2014, 21:46 

Whiteone je napisao/la:
Carmello Šešelj je napisao/la:
Ma naravno, to je po meni i prirodno, ali nije razlog zbog čega sam rekao ovom stormfrontovcu da je pajser.

Tvoj problem je što razmišljaš kao Titov komunista, tebi je sve crno ili belo. Čim neko spomene rasu, odmah etiketa SF.
Ali ja imam visoko mišljene o Izraelu i smatram da ta država treba da postoji ako ništa baš zbog naših hrišćanskih svetinja, jer ako ova gamad osvoji Jerusalim, neće ostati kamen na kamenu.
Eto vidiš i vernik sam, a SF-ovci su pretežno ateisti.
Nisam iskljuciv, jer ni jedna ideologija nije savršena.
Ne mrzim narode, a posebno ne one koje u životu nisam sreo i čije delovanje nikada nije bilo u dodiru sa našim dešavanjima.

Ako ne mrziš narode zašto se onda potpisuješ sa "88"? Desničar si po sopstvenom priznanju, a ne znaš šta to u takvim krugovima ljudi znači? Teško.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 70 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: