|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:21 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Pa i jeste. Pirot ima plate iznad republičkog proseka.
Imao sam negde mapu BDP-a po regionima Srbije.
Vojvodina, Beograd i pirotski okrug zelena boja, a ostatak Srbije žuta.. :)
Mene je sudbina navela u Beograd. Došao sam ovde kao student, diplomirao, zaposlio se, zaljubio se u beogradjanku.. :) i ostao.. :)
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa i jeste. Pirot ima plate iznad republičkog proseka.
Vojvodina, Beograd i pirotski okrug zelena boja, a ostatak Srbije žuta.. :) Što onda niko ne spominje Pirot ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
|
Grunf je napisao/la: K:M je napisao/la: Grunf Vam je drugarčići Zagorac iz Varaždin. Dudek nema pojma, provaljuje se.
Pravaš. Zamjenik ravnatelj na konkurencijskom forumu. Sa istim nikom, da ga "ne reklamiram".
Alekseja su uljuđenog četnika banusali posle 7 god.
Pišem Vam ovo da vidite taj profil i mentalni sklop.
Grunfe baušteli je najteži i neće ga nitko. Plaća u Bgd Ns je VEĆA od plaće u Zg i Varaždin. Varaždin nije u Zagorju neznalico. Prosječna plaća u Zagrebu je 1.100 eura, a u Beogradu 700. Prosječna plaća u Varaždinu je veća nego u Beogradu. Vi ste specifični, nešto kao Dubrovčani koji govore da nisu dalmatinci.  Po meni je Zagorje izmedju Medvednice, Ivanščice, Kalnika i slovenske granice, ali znam da se i neki dio VŽ županije smatra zagorcima pa onda kažem Zagorje je do varaždinske ravnice. Po nekim drugima Zagorje je do Drave što bi onda uključilo i Varaždin.  Iako, za mene kao poznavatelja je sve to potato-potejto, Krapinsko-zagorska, Križevačko-koprivnička, Varaždinska i Medjimurska županija, tu je jedino Varaždin kao veći grad specifičan, a ovo ostalo kao ona priča dokud su škutori ili dokud je Hercegovina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:30 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:30 |
|
|
Lucho je napisao/la: dudu je napisao/la: Zato govorim, jezgra Srbije na dlanu Rafalima. Nisu ni drugi u okruženju ništa bolji. Npr. kod vas je skoro 30% rođenih u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Svi smo manje više u istim problemima, razlike su u nijansama (Bošnjaci i Albanci se izdvajaju poslednjih par godina sa najlošijim trendovima). Kako pojedinci ovde na forumu pišu za Srbiju i Hrvatsku neko neupućen bi pomislio da se radi o demografskim divovima... Slažrm se, mi smo u dometu slovenskih Rafala. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:31 |
|
|
Hahaha
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:36 |
|
|
Grobar je napisao/la: Kako to misliš niko? Pirot po zaradama pretekao Niš i republički prosek..https://www.danas.rs/ekonomija/pirot-po ... ki-prosek/. Spominje se Inđija,Šimanovci,BG,NS,a o Pirotu ni slova. Nedopustivo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:40 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Inđija, Stara Pazova i Šimanovci, tu se dosta radilo. Sve firma do firme, razvijen kraj da se ne lažemo  Normalno da je razvijen kraj. Sve prečan do prečana. Gdje god su prečani tu je red,rad,disciplina,napredak i prosperitet.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Pa i jeste. Pirot ima plate iznad republičkog proseka.
Vojvodina, Beograd i pirotski okrug zelena boja, a ostatak Srbije žuta.. :)
Mene je sudbina navela u Beograd. Došao sam ovde kao student, diplomirao, zaposlio se, zaljubio se u beogradjanku.. :) i ostao.. :)
. Zar ti nije bolje u Tigru na plači 700 e i pola troškova od Bgd. Gde si na periferiji u Borči Banat pod kirijom u 30m2 na 150 e? Gde je kugla sladoleda 0.085 centi ili 10 dinđi.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:49 |
|
|
Pa nije K:M-e..
Tamo bih morao da smrdim na gumu u tri smene, a ovde sam inženjer i vučićev uhljeb, samo prva smena, nerad, pogodnosti i trinesta plata.... :)
I u Borči sam ja samo privremeno.
Zemun mi je krajnja destinacija, tamo si uzimam gajbicu.
Hoću da posrbim hrvatski Zemun.. :)
.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:55 |
|
|
Grobar je napisao/la: Hoću da posrbim hrvatski Zemun.. :)
. On je već odavno posrbljen. Dođi u glavni grad prečana u Srbiji i uvjeri se. https://youtu.be/qGuxkzea0tA
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:57 |
|
|
Pa znam ja za Busije. Ja odžavam celu telekomovu mrežu Sever Beograd.
Ako nastaviš da smaraš sa prečanima isključiću im internet, pa će opet preko tarabe da se dovikuju.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 09:59 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa nije K:M-e..
Tamo bih morao da smrdim na gumu u tri smene, a ovde sam inženjer i vučićev uhljeb, samo prva smena, nerad, pogodnosti i trinesta plata.... :)
I u Borči sam ja samo privremeno.
Zemun mi je krajnja destinacija, tamo si uzimam gajbicu.
Hoću da posrbim hrvatski Zemun.. :)
. Mi volimo da Rafali imaju čiste targete, a ne da zapovjedništvo mora komunicirati, gadjaj tamo, tamo nema puno hrvatskog življa. Citat: Mladić se na snimku čuje kako podređenom pukovniku VRS-a Mirku Vukašinoviću naređuje da gađa i Pofaliće zato što “tamo nema mnogo srpskog življa”.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:00 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ako nastaviš da smaraš sa prečanima isključiću im internet, pa će opet preko tarabe da se dovikuju.. :) Navikli smo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:00 |
|
|
Hahaha Dudi briljira..
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ako nastaviš da smaraš sa prečanima isključiću im internet, pa će opet preko tarabe da se dovikuju.. :) Navikli smo.  Ma zajebavam se, naravno. Dobri su to ljudi. Veliki Srbi i pošteni. Kuće od po 7 spratova kao zgrade.. .
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: Kuće od po 7 spratova kao zgrade.. . Mnogi Hrvati su ubjeđeni da još uvijek spavaju u šatorima i pod traktorom. 
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobi ti si bio mlađi referent Pantić u nekoj seljačkoj tvrtki.
Jel oni rade internet i kablove?
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Kuće od po 7 spratova kao zgrade.. . Mnogi Hrvati su ubjeđeni da još uvijek spavaju u šatorima i pod traktorom.  Kako da ne. Imaju više kvadrata u Busijama, nego cela Hrvatska sa teritorijalnim morima.. :) .
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:09 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobi ti si bio mlađi referent Pantić u nekoj seljačkoj tvrtki.
Jel oni rade internet i kablove? Ja sam Šojić, kakav nesretni Pantić? .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:23 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Mnogi Hrvati su ubjeđeni da još uvijek spavaju u šatorima i pod traktorom.  Kako da ne. Imaju više kvadrata u Busijama, nego cela Hrvatska sa teritorijalnim morima.. :) . U naše kuće u Tomislavgradu stane cijeli Balkan i da svak ima svoju sobu pa ti vidi.
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:31 |
|
|
Pa Grobi nisi ti Šojić , kako to ,jesil direktor, ili predsednik stranke dakle nisi , ti si potrčko nešto kao Panjković.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 10:38 |
|
|
Ja sam Vučićeva desna ruka. Češkam mu mudanca i vadim gaće iz dupeta.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 15:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Grunf je napisao/la: Varaždin nije u Zagorju neznalico. Prosječna plaća u Zagrebu je 1.100 eura, a u Beogradu 700. Prosječna plaća u Varaždinu je veća nego u Beogradu.
Vi ste specifični, nešto kao Dubrovčani koji govore da nisu dalmatinci.  Po meni je Zagorje izmedju Medvednice, Ivanščice, Kalnika i slovenske granice, ali znam da se i neki dio VŽ županije smatra zagorcima pa onda kažem Zagorje je do varaždinske ravnice. Po nekim drugima Zagorje je do Drave što bi onda uključilo i Varaždin.  Iako, za mene kao poznavatelja je sve to potato-potejto, Krapinsko-zagorska, Križevačko-koprivnička, Varaždinska i Medjimurska županija, tu je jedino Varaždin kao veći grad specifičan, a ovo ostalo kao ona priča dokud su škutori ili dokud je Hercegovina. Znan masu Dubrovčana i svi su hardcore Dalmati.. Ima nekih šta se prave pametni al to je zanemarivo..
|
|
Vrh |
|
 |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Srbija - demografija Postano: 03 svi 2021, 15:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Hoću da posrbim hrvatski Zemun.. :)
. On je već odavno posrbljen. Dođi u glavni grad prečana u Srbiji i uvjeri se. https://youtu.be/qGuxkzea0tAOd cile srbije oni baš u Zemun... Baš vole Oluje..
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|