|
|
Stranica: 78/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:09 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Dobro, slažem se.. Preterao sam malo.. :)
Prešao bih ja na trpanje musliČa, ali nema ih na forumu, ima ga samo onaj Bosnjak1993.
Daj ubacite mi dvoje, troje, da odmorite vi Hrvati malo od mene.. :)
..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Đ grobaru đ. Ma o čemu ti pričaš? Aboridžini, najstariji narod na svetuhttps://budikengur.com/zivot-u-australi ... d-na-svetu.. Svaki dan padneš po jedan test sv. Ilije.. Juče nisi znao da su 80% Srbijanaca prečano/crnogorci poreklom, a danas mešaš DŽ i DJ kao Lasica.. Mnogo si sumnjiv... :) .. Znam da su Aboridžini,nisam to mislio sa đ,nego da si lasici napiso da ne zna razliku između dž i dj. Nije dj,nego đ.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Nije dj,nego đ. A šta je đ .. ?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:22 |
|
|
Grobar je napisao/la: A šta je đ .. ? Dj može bit u Australiji,ali u Srbiji je đ jebo ga ti. Nego jel Srbija i dalje lider u regionu u konzumiranju vutre,il je neko drugi preuzeo liderstvo ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:25 |
|
|
A ti misliš na pogrešno pisanje znaka Đ kao Dj, koje se ustalilo medju ljudima.. ?
Brate, čekaj, ne zbunjuj mi Lasicu.
Prvo da nauči gde ide Dž a gde ide Đ, pa ćemo posle izvitoperene nus-pojave u znakovima prilikom internet komunikacije da obradjujemo...
Nema svako Đ na tastaturi, zato se i ustalilo Dj na internetu, na početku internet ekspanzije... :)
Ne budi bukvalista, ovde pomažemo jednom mladom čoveku, da ne zvuči kao musliČ u društvu, za početak.. :)
..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:29 |
|
|
Ostavite se mog pisanja, Gaj i ja smo u svaĐi.
Tema rasprave su grobarove fantazije o povijesti koje su van svake pameti.
Kad smo već kod tih slova smatram da đ dž nj lj te ije je nemaju mjesta u Hrvatskom, to je neprirodan produkt uvezen iz Češke.
Kad većina naroda sama ne zna kako se nešto točno piše to samo znači da je standard neprirodan.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 15:39 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Nego jel Srbija i dalje lider u regionu u konzumiranju vutre,il je neko drugi preuzeo liderstvo ? Ne znam brate, ja ne duvam 8 godina. Pitaj Šekija kad se pojavi, ako smeš.. :) Vidiš da ga nema, verovatno se iskrivio, išao je skoro u jaču nabavku. Sad mota sprave i pravi palačinke po ceo dan, verovatno.... :) A soba mu miriše na Amazon.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: Po čemu ste vi bili bogatiji od nas u Kraljevini? Odakle vam ti mitovi?
Srbija je prva na celom balkanskom poluostrvu proizvela avion.
Mi smo imali razvijenu samostalnu proizvodnju dizel motora u Rakovici(to je i dan-danas izazov za mnogo veće zemlje), proizvodili kamione, avione, dok to sve vaš drug Tito nije preselio preko Drine 48-e, da vas odvoji od ovaca.. :)
.. Po svemu smo bili razvijeniji, pogledaj kartu pismenosti iz doba kraljevine Jugoslavije. To što ste vi radili avion je lijepo za vas ali ne govori o ukupnom stanju gospodarstva, radili su i Hrvati torpedo pa to ne znači da smo bili bogatiji od Njemačke ili Engleske. Hrvatska je u toj državi držala ogromnu većinu kapitala, Zagreb je bio financijsko središte iste, vi ste bili još debelo agrarna zemlja dok je Hrvatska imala naznake tercijale i industrije. Pa napravili smo torpedo ali i avion, Penkala je pravio avion.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Po svemu smo bili razvijeniji, pogledaj kartu pismenosti iz doba kraljevine Jugoslavije. To što ste vi radili avion je lijepo za vas ali ne govori o ukupnom stanju gospodarstva, radili su i Hrvati torpedo pa to ne znači da smo bili bogatiji od Njemačke ili Engleske.
Hrvatska je u toj državi držala ogromnu većinu kapitala, Zagreb je bio financijsko središte iste, vi ste bili još debelo agrarna zemlja dok je Hrvatska imala naznake tercijale i industrije. Pa napravili smo torpedo ali i avion, Penkala je pravio avion. I penkalo, naravno.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:27 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Svidja mi se ovaj pozitivan rivalitet sa Hrvatima. Jaka Srbija i Hrvatska gu garant mira i pencilin azijatima / satanistima Da, mora se priznati da su Hrvati dosta srčani, kao da su Srbi.. :) Što "kao da su"? @Altomanoviću, jedino je Nikola Altomanović jedini REKETARIO Dub u povjesti. Taj je bio mlad, drčan, jak tko "Giška" 90.ih. Elem Dub dosadi da plaćaju reket i da im Altomanović pljačka karavane, nagovor Tvrtka, Mrnjavčeviće i Lazara da budu u sukobu i ratu 1369, 20 g pre kos boja. Lazar ga prevaril, tko poslednji klošar, ovi ga ubiše i SVI PODELIŠE NJEGOVU ZEMLJU. Laza ga i izdade jer je bio u ekipi sa njim "sveti Laza" Treba se paziti Hrv i NJINIH INTRIGA, povjest nas uči. Posle su oni dominirali posvuda, a deo Nikolinih poseda preko Drine je završio kod Tvrtka. Lazar je bio vladar moravske Srbije uže, a zemlje Brankovića su bili poseban entitet i tad, sad pokrajina KiM. Tako da pogreške iz povjesti imaju REPERKUSIJE, teritorijalno političke i na sadašnjost i na budućnost. Čuvaj se Dubrovčana, i kada te savetuju i darove donose.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:32 |
|
|
I zeppelin je originalno naš izum to su podli švabe ukrali i prerendirali.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:35 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Da, mora se priznati da su Hrvati dosta srčani, kao da su Srbi.. :)
Što "kao da su"? @Altomanoviću, jedino je Nikola Altomanović jedini REKETARIO Dub u povjesti. Taj je bio mlad, drčan, jak tko "Giška" 90.ih. Elem Dub dosadi da plaćaju reket i da im Altomanović pljačka karavane, nagovor Tvrtka, Mrnjavčeviće i Lazara da budu u sukobu i ratu 1369, 20 g pre kos boja. Lazar ga prevela, ovi ga Ubiše i SVI PODELIŠE NJEGOVU ZEMLJU. Laza ga i izdade jer je bio u ekipi sa njim "sveti Laza" Treba se paziti Hrv i NJINIH INTRIGA, povjest nas uči. Posle su oni dominirali posvuda, a deo Nikolinih poseda preko Drine je završio kod Tvrtka. Lazar je bio vladar moravske Srbije uže, a zemlje Brankovića su bili poseban entitet i tad, sad pokrajina KiM. Tako da pogreške iz povjesti imaju REPERKUSIJE, teritorijalno političke i na sadašnjost i na budućnost. Čuvaj se Dubrovčana, i kada te savetuju i darove donose. Evo ga tipično srpsko razmišljanje. Treba ga uokviriti i učiti malu djeu u osnovnoj školi, Srbi za neznalice. Dakle, što imamo ovdje, Srbin Nikola zlostavljao Dubrovnik i to kolega KiM predstavlja kao junačko djelo, bio je tak mlad i jak, drčan jbmu. I onda kad Dubrovčani izjebu Nikolu i završi bez glave, e onda Hrvati ne valjaju, treba ih se čuvati, zlikovci. Nastradao pošteni srpski razbojnik zbog njih. To me podsjeća kad redovito kukaju zbog Oluje, i uvijek nekako "zaborave" na događaje PRIJE Oluje. Zaborave Vukovar, Dubrovnik, Gospić, Slavonski Brod, Zadar, itd. I onda zaključe kako ti Hrvati nikako ne valjaju, a ovo sve što su prije granatirali i ubijali to ćemo ignorirati. Dakle dragi Srbi, u pravu ste. Tko zeza Hrvate ostat će bez glave. Nemoj da bude više niste znali.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:43 |
|
|
Kvačice, ko su sve modovi na forumu?
Ti, Markan, Robi... Jel' ima još neko da jeste?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: Kvačice, ko su sve modovi na forumu?
Ti, Markan, Robi... Jel' ima još neko da jeste? Ima još 3, Bumbar92, Lider30 i Ministar.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:50 |
|
|
Fala Kvaki.. Mislio sam da je i Dudi mod.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: Fala Kvaki.. Mislio sam da je i Dudi mod.. :) Ne može dobar čovjek biti mod. Mora biti pomalo psihopata.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Grobar je napisao/la: Fala Kvaki.. Mislio sam da je i Dudi mod.. :) Ne može dobar čovjek biti mod. Mora biti pomalo psihopata. E jbg-a sad.. :)
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 16:58 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: Što "kao da su"?
@Altomanoviću, jedino je Nikola Altomanović jedini REKETARIO Dub u povjesti. Taj je bio mlad, drčan, jak tko "Giška" 90.ih.
Elem Dub dosadi da plaćaju reket i da im Altomanović pljačka karavane, nagovor Tvrtka, Mrnjavčeviće i Lazara da budu u sukobu i ratu 1369, 20 g pre kos boja.
Lazar ga prevela, ovi ga Ubiše i SVI PODELIŠE NJEGOVU ZEMLJU. Laza ga i izdade jer je bio u ekipi sa njim "sveti Laza"
Treba se paziti Hrv i NJINIH INTRIGA, povjest nas uči. Posle su oni dominirali posvuda, a deo Nikolinih poseda preko Drine je završio kod Tvrtka.
Lazar je bio vladar moravske Srbije uže, a zemlje Brankovića su bili poseban entitet i tad, sad pokrajina KiM.
Tako da pogreške iz povjesti imaju REPERKUSIJE, teritorijalno političke i na sadašnjost i na budućnost.
Čuvaj se Dubrovčana, i kada te savetuju i darove donose. Evo ga tipično srpsko razmišljanje. Treba ga uokviriti i učiti malu djeu u osnovnoj školi, Srbi za neznalice. Dakle, što imamo ovdje, Srbin Nikola zlostavljao Dubrovnik i to kolega KiM predstavlja kao junačko djelo, bio je tak mlad i jak, drčan jbmu. I onda kad Dubrovčani izjebu Nikolu i završi bez glave, e onda Hrvati ne valjaju, treba ih se čuvati, zlikovci. Nastradao pošteni srpski razbojnik zbog njih. To me podsjeća kad redovito kukaju zbog Oluje, i uvijek nekako "zaborave" na događaje PRIJE Oluje. Zaborave Vukovar, Dubrovnik, Gospić, Slavonski Brod, Zadar, itd. I onda zaključe kako ti Hrvati nikako ne valjaju, a ovo sve što su prije granatirali i ubijali to ćemo ignorirati. Dakle dragi Srbi, u pravu ste. Tko zeza Hrvate ostat će bez glave. Nemoj da bude više niste znali. Poanta priče je o pritvorenosti, ljigavštini, nameštanju, podmetanja, podbadanju, intrigama, potplaćivanju tuđim resursima. Legitimno je da ga se LIKVIDIRA. Što oni izravno to ne uradiše.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:01 |
|
|
K:M je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo ga tipično srpsko razmišljanje. Treba ga uokviriti i učiti malu djeu u osnovnoj školi, Srbi za neznalice. Dakle, što imamo ovdje, Srbin Nikola zlostavljao Dubrovnik i to kolega KiM predstavlja kao junačko djelo, bio je tak mlad i jak, drčan jbmu. I onda kad Dubrovčani izjebu Nikolu i završi bez glave, e onda Hrvati ne valjaju, treba ih se čuvati, zlikovci. Nastradao pošteni srpski razbojnik zbog njih. To me podsjeća kad redovito kukaju zbog Oluje, i uvijek nekako "zaborave" na događaje PRIJE Oluje. Zaborave Vukovar, Dubrovnik, Gospić, Slavonski Brod, Zadar, itd. I onda zaključe kako ti Hrvati nikako ne valjaju, a ovo sve što su prije granatirali i ubijali to ćemo ignorirati. Dakle dragi Srbi, u pravu ste. Tko zeza Hrvate ostat će bez glave. Nemoj da bude više niste znali. Poanta priče je o pritvorenosti, ljigavštini, nameštanju, podmetanja, podbadanju, intrigama, potplaćivanju tuđim resursima. Legitimno je da ga se LIKVIDIRA. Što oni izravno to ne uradiše. Outsourcing pomaže smanjenju troškova i povećanju efikasnosti. Dubrovčani su ekonomični ljudi.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Evo ga tipično srpsko razmišljanje. Treba ga uokviriti i učiti malu djeu u osnovnoj školi, Srbi za neznalice. Nije to nikakvo tipično srpsko razmišljanje,već bugarsko sa južne pruge. Dotični nema nikakve veze sa Srbima,niti piše srpskim jezikom.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo ga tipično srpsko razmišljanje. Treba ga uokviriti i učiti malu djeu u osnovnoj školi, Srbi za neznalice. Nije to nikakvo tipično srpsko razmišljanje,već bugarsko sa južne pruge. Dotični nema nikakve veze sa Srbima,niti piše srpskim jezikom. Ne znam koliko si relevantan, ti si svakako naš, samo nećeš priznati.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam koliko si relevantan, ti si svakako naš, samo nećeš priznati. Dobar.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije to nikakvo tipično srpsko razmišljanje,već bugarsko sa južne pruge. Dotični nema nikakve veze sa Srbima,niti piše srpskim jezikom. Ne znam koliko si relevantan, ti si svakako naš, samo nećeš priznati. Došao sam do istog zaključka da je grenzer kulturološki i u svakom drugom smislu Hrvat. Ja ozbiljan a čovjek misli da ga trollam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:50 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam koliko si relevantan, ti si svakako naš, samo nećeš priznati. Došao sam do istog zaključka da je grenzer kulturološki i u svakom drugom smislu Hrvat. Ja ozbiljan a čovjek misli da ga trollam. Šta ti misliš Weasel da se počnu dijelit domovnice Srbima iz zapadne RS. Mislim, kad smo mogli muslimanima zašto ne i ovima. Druga stvar, kulturniji su od Srbije, spasimo ljude od lošeg utjecaja.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 17:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Šta ti misliš Weasel da se počnu dijelit domovnice Srbima iz zapadne RS. Mislim, kad smo mogli muslimanima zašto ne i ovima. Druga stvar, kulturniji su od Srbije, spasimo ljude od lošeg utjecaja. Treba nam ljudi, ne smijemo pasti ispad 4M dugoročno, zbog naše okoline a i oblika Hrvatske, to je sigurnosna ugroza broj 1. Nemam ništa protiv uvoza najboljeg od onog što imaju Srbi i Muslimani pod uvjetom da kada dođu u Hrvatsku zavole istu po Teslinom principu, ponosim se Srpskim rodom i Hrvatskom domovinom. Blizu su nam po mentalitetu, govoru i ponašanju a često iz tih miješanih brakova nastanu veće Hrvatine od "običnih" Hrvata. Samo doktore, odvjetnike, inženjere creme de la creme, zašto ići u Njemačku kad je Hrvatska tako blizu a jezik moraju samo malo prilagoditi. Kontolirana migracija najviše 5k godišnje i to uz uvjet njihove disperzije. Dakle 1k u Zagreb 500 po većim gradovima itd... Preduvjet za to je totalna dominacija nad svime medijima i izbacivanje manjina iz visoke politike. Mora se jasno dati do znanja, tko doseli u Hrvatsku očekujemo od ako ne njega onda barem njegove djece da postanu Hrvati. I da, ni za živu glavu ih trpati u ex RSK područja samo Zagreb, veliki gradovi i obala.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|