|
|
Stranica: 79/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:01 |
|
|
Tako je, praznit prostor u BiH zapadno od rijeke Bosne od Srba i Muslimana od najboljih, najškolovanijih i nasposobnijih među njima i naseljavat u Hrvatsku i kroatizirat.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:06 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Kvaki gasira Srbe, pun gas.
Podelićemo mi vama, sad u Mini-Šengenu, radne dozvole i licence za rad na našim gradilištima... :)
A Graničaru ćemo da otvorimo agenciju, da vas zapošljava preko interneta, jer je dobar sa vama.
Taman malo da i on odmori od švabske gradjevine.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:06 |
|
|
Dugoročni cilj, manifest hrvatske sudbine je oslobodit i vratit cijelu tursku Hrvatsku i naselit hrvatskim pukom tj rekroatizirat. Korak po korak. Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: Kvaki gasira Srbe, pun gas.
Podelićemo mi vama, sad u Mini-Šengenu, radne dozvole i licence za rad na našim gradilištima... :)
A Graničaru ćemo da otvorimo agenciju, da vas zapošljava preko interneta, jer je dobar sa vama.
Taman malo da i on odmori od švabske gradjevine.. :) Jesi se uplašio grobi? Da ti ujkani ne pokatoliće sve od Une do Banja Luke....
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:22 |
|
|
Jesam, priznajem. Naginjete vi ka takvim akcijama, vazda kroz istoriju.
Zato i navijam za stvaranje Mini-Šengena, da čukate i mešate malter, da vam ne padaju takve gluposti.. :)
Ti Lasice kao mlad i kulturan momak, možeš neko bolje radno mesto da dobiješ. :) Šta ti je struka?
..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:23 |
|
|
Citat: Croatia GDP (nominal) 2020 estimate • Total $63.172 billion • Per capita $15,646
Serbia GDP (nominal) 2020 estimate • Total $52 billion • Per capita $7,497 This time next year...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:34 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Croatia GDP (nominal) 2020 estimate • Total $63.172 billion • Per capita $15,646
Serbia GDP (nominal) 2020 estimate • Total $52 billion • Per capita $7,497 This time next year... Nemati vi 63 bil na kraju 2020.. To je bilo pre pada od -10%, opet fejkiraš tobdžijo.... :) Stavljaš vama podatke od kraja prošle godine.. Ovako kaže stanje na dan-današnji.. 79. Croatia 56,7688 80. Lithuania 55,064 81. Uruguay 54,135 82. Serbia 51,999 83. Slovenia 51,802 U pravu si, "next year" idete dole kod Slovenaca.... :) A što se tiče BDP per capita, ima jedna zanimljivost.. BDP per capita 2020 International Monetary Fund (2020 estimates) Srbija 18,840 $ Kina 17,206 $China strong. :) ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 18:48 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Providni ste, Hrvati... Nekima punite uši da su "vaši", meni juče Frey priča da sam Austrijanac, pominjete nuđenje pasoša... weasel je napisao/la: Da ti ujkani ne pokatoliće sve od Une do Banja Luke.... Kakva BL, mogli ste pola Yug pokatoličiti i pohrvatiti, što sam jasno objasnio na svojoj Temi "91a, zicer za neprijatelje Srba" (zakatančiste mi tu Temu a niti sam koga vređao ni psovao ni pričao bez veze već sa temeljnom podlogom Demografije, Karata, Projekcija, Predviđanja, toka događaja, Mentaltetskih sklopva, itd, itd )... "Magna Chrobaticum" od 10ak Miliona stanovnika vam se smešio, i još biste imali svoje kerbere, "Čečene", "Vojnograničare" da vas brane... Prilika jednom u Milenijumu... Niko se ne plaši da ćete nas popiti jer vi niste u stanju da stvarno prihvatite u iskren zagrljaj zbog Mržnje, Straha, Samoljublja, Pohlepe i ostalih smrtnih grehova... sou, no dejndžr for as!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 19:14 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jesam, priznajem. Naginjete vi ka takvim akcijama, vazda kroz istoriju.
Zato i navijam za stvaranje Mini-Šengena, da čukate i mešate malter, da vam ne padaju takve gluposti.. :)
Ti Lasice kao mlad i kulturan momak, možeš neko bolje radno mesto da dobiješ. :) Šta ti je struka?
..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 19:15 |
|
|
Slikaš brodove? :)
Šalim se, Brodogradnja ili brodoposada? :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 19:17 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Providni ste, Hrvati... Nekima punite uši da su "vaši", meni juče Frey priča da sam Austrijanac, pominjete nuđenje pasoša... weasel je napisao/la: Da ti ujkani ne pokatoliće sve od Une do Banja Luke.... Kakva BL, mogli ste pola Yug pokatoličiti i pohrvatiti, što sam jasno objasnio na svojoj Temi "91a, zicer za neprijatelje Srba" (zakatančiste mi tu Temu a niti sam koga vređao ni psovao ni pričao bez veze već sa temeljnom podlogom Demografije, Karata, Projekcija, Predviđanja, toka događaja, Mentaltetskih sklopva, itd, itd )... "Magna Chrobaticum" od 10ak Miliona stanovnika vam se smešio, i još biste imali svoje kerbere, "Čečene", "Vojnograničare" da vas brane... Prilika jednom u Milenijumu... Niko se ne plaši da ćete nas popiti jer vi niste u stanju da stvarno prihvatite u iskren zagrljaj zbog Mržnje, Straha, Samoljublja, Pohlepe i ostalih smrtnih grehova... sou, no dejndžr for as! Znaš kad bi ta tvoja odlična ideja uspjela? Da se SFRJ nije raspala već da je mirno transformirana u konfederaciju i da je Tuđman ostao na vlasti jedno 20 godina. E onda bi mi od SFRJ napravili svoju prćiju. Ali SFRJ nije išla tim smjerom, vi ste htjeli veliku Srbiju na liniji VKK, da smo mi ostali u takvoj Miloševićevoj jugi Hrvatska bi bila posrbljena bez ispaljenog metka
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 19:18 |
|
|
Grobar je napisao/la: Slikaš brodove? :)
Šalim se, Brodogradnja ili brodoposada? :) Brodoposada
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 20:46 |
|
|
Grobar je napisao/la: A Graničaru ćemo da otvorimo agenciju, da vas zapošljava preko interneta, jer je dobar sa vama.
Taman malo da i on odmori od švabske gradjevine.. :) Baustela nije moj Beruf. Prevelika je tamo konkurencija između muslimana,Srba i Hrvata iz BiH.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 20:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Grobar je napisao/la: Kvaki gasira Srbe, pun gas.
Taman malo da i on odmori od švabske gradjevine.. :) Jesi se uplašio grobi? Da ti ujkani ne pokatoliće sve od Une do Banja Luke.... Mogu biti grkokatolici nikakav problem, bitno da se ljudima poboljša stil života.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 20:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mogu biti grkokatolici nikakav problem, bitno da se ljudima poboljša stil života. Ili Srbi bez putovnice. Doduše ima nas ne mali broj Srba s putovnicom. Zadržali smo pravo na oboje.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 20:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mogu biti grkokatolici nikakav problem, bitno da se ljudima poboljša stil života. Napravit ćemo im pravoslavnu crkvu u Hrvatskoj-HPS , sve će imati kao doma, nisu Hrvati cicije.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: A Graničaru ćemo da otvorimo agenciju, da vas zapošljava preko interneta, jer je dobar sa vama.
Taman malo da i on odmori od švabske gradjevine.. :) Baustela nije moj Beruf. Prevelika je tamo konkurencija između muslimana,Srba i Hrvata iz BiH. Ma ti ćeš da budeš agent za zapošljavanje. Da ne begaju više u EU. Predju samo Drinu i rade autoput Preljina-Požega npr. a na dva sata su vožnje od kućnog praga.. :) Danas ti je plata na gradjevini u Srbiji skoro ista kao u Dojčland, kad se odbije gajba, pivo i pluge.. :) Fale nam radnici, a ti si dobar sa njima, treba nam neko da nas spoji samo sa njima... :) Ne znam kako se to kaže na nemačkom? Agent za zapošljavanje. ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mogu biti grkokatolici nikakav problem, bitno da se ljudima poboljša stil života. Ili Srbi bez putovnice. Doduše ima nas ne mali broj Srba s putovnicom. Zadržali smo pravo na oboje. U tom slučaju znaš kako je lijepo biti Hrvat barem na papiru, putovnica zlata vrijedna, svi te gledaju kao dio male ali predivne zemlje, u austriji Hrvate gledaju blagonaklono dok Srbe onako ispod oka.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:07 |
|
|
weasel je napisao/la: U tom slučaju znaš kako je lijepo biti Hrvat barem na papiru, putovnica zlata vrijedna, svi te gledaju kao dio male ali predivne zemlje, u austriji Hrvate gledaju blagonaklono dok Srbe onako ispod oka. Lasice znaš sta je sad najsmešnije od svega? S obzirom da Hrvatska nije još uvek u Šengenu a BIH je ušla u Mini-Šengen dobijamo sledeće: Hrvat iz Zagreba i Hrvat iz Mostara krenu recimo u Beč. I jedan i drugi čekaju na granici. A zatim, nakon nedelju dana, krenu obojica za Beograd. Hrvat iz Hrvatske čeka opet na granici, a Hrvat iz Mostara samo prošiša i mahne mu.. Ko bi rek'o, čuda da se dese.. :) ....
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ne znam kako se to kaže na nemačkom? Agent za zapošljavanje.
... Agentur fuer Manipulation.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:10 |
|
|
weasel je napisao/la: U tom slučaju znaš kako je lijepo biti Hrvat barem na papiru, putovnica zlata vrijedna, svi te gledaju kao dio male ali predivne zemlje, u austriji Hrvate gledaju blagonaklono dok Srbe onako ispod oka. Meni su rekli da papir trpi svašta.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ne znam kako se to kaže na nemačkom? Agent za zapošljavanje.
... Agentur fuer Manipulation. Idi u k***c.. Ko će to da izgovori.. :) Bolje onda da budeš Flafer... ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Lasice znaš sta je sad najsmešnije od svega? S obzirom da Hrvatska nije još uvek u Šengenu a BIH je ušla u Mini-Šengen dobijamo sledeće: Hrvat iz Zagreba i Hrvat iz Mostara krenu recimo u Beč. I jedan i drugi čekaju na granici. A zatim, nakon nedelju dana, krenu obojica za Beograd. Hrvat iz Hrvatske čeka opet na granici, a Hrvat iz Mostara samo prošiša i mahne mu.. Ko bi rek'o, čuda da se dese.. :) .... Jedino ako Hrvat iz mostara nosi i BiH putovnicu kako bi ga inače pustili u Srbiju preko reda? :zubat Koliko znam nitko od naših ne koristi BiH putovnicu kad nabavi našu, dakle scenarij ti je gotovo teoretski ili u 1% slučajeva.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: U tom slučaju znaš kako je lijepo biti Hrvat barem na papiru, putovnica zlata vrijedna, svi te gledaju kao dio male ali predivne zemlje, u austriji Hrvate gledaju blagonaklono dok Srbe onako ispod oka. Meni su rekli da papir trpi svašta. Trebamo mi stavit našeg dragog Franju na putovnice, da ga svi putnici nose k srcu kad putuju u tuđini daleko od domovine. Znam da bi i tebi bilo duhovno lakše kad bi otvorio putovnicu i ugledao svojeg prvog predsjednika. Franjo bi bio jako sretan da te čuje kad kažeš na aerodromu, yes sir i am croatian citizen.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 17 pro 2020, 21:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Jedino ako Hrvat iz mostara nosi i BiH putovnicu kako bi ga inače pustili u Srbiju preko reda? :zubat Koliko znam nitko od naših ne koristi BiH putovnicu kad nabavi našu, dakle scenarij ti je gotovo teoretski ili u 1% slučajeva. Ali ne treba mu uopšte pasoš za Beograd. Nema više granice izmedju Srbije i Republike Veličanstvene Srpske.. :) Samo tera, kao izmedju Mostara i Sarajeva. :) ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|