|
|
Stranica: 105/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63958 Lokacija: DAZP HQ
|
K:M je napisao/la: Vratimo se ksenofobiji, sovinizmu u EU clanici RH....evo gde su ta naselja sv.Klara 7 km od centra (Zg je malen grad). https://www.google.com/maps/dir/Centar+ ... 45.7612064Radnicka cesta, je Zg istok, sinonim za sirotinju, geta, socijalne slucajeve.....dudu je malo iznad (sjevernije). Dubrava, isto tak poluraspadnut radnicki kraj, tranzicijskih luzere....Sesvete su jos dalje, Junuz tamo okopava. Radnička je naš Champs Elysees. - Ako je Radnička zagrebački Champs-Elysées, onda bi to trebao biti zagrebački Manhattan - grad u gradu, rekao je Bandić.   
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:29 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
.. Susjedi, a kako si zovete tramvaji tamo u tisućljetnu sprdanciju? Vozovi spojeni gore na struju...? ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:46 |
|
|
Ali phakat, pogledajte tu trulež.  I zamislite video igru Assassin's Creed i ove derutne višekatnice. Trebalo bi vam dva sata da im se ispnete na krov. Sve se osipa pod prstima i nogama, a vi grozničavo tražite da se uhvatite za nešto čvrsto, postojano. Na kraju se nekako i popnete, zapalite cigaru i malo odmorite. Vratite se za PC da nastavite s igrom, a vas nigdje, propali kroz krov 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Purger111
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ali phakat, pogledajte tu trulež.  I zamislite video igru Assassin's Creed i ove derutne višekatnice. Trebalo bi vam dva sata da im se ispnete na krov. Sve se osipa pod prstima i nogama, a vi grozničavo tražite da se uhvatite za nešto čvrsto, postojano. Na kraju se nekako i popnete, zapalite cigaru i malo odmorite. Vratite se za PC da nastavite s igrom, a vas nigdje, propali kroz krov  To je bivši trg maršala + zgrade u kojima živi starije srpsko življe, a vi se sprdate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:50 |
|
|
|
Stari je služio vojsku 1965 u Beogradu, nama je pričao kako je neuredan grad pun cigana. Kad sam prije par godina prvi puta prešao granicu, vidim i osjetim, cesta je lošija nego u HR. Dođem u BG (tjedan dana) i mislim si : “ uh jbt, stari bio u pravu.” I to 45 godina kasnije. Srbi kao narod sasvim ok, dobri ljudi. Ali infrastruktura ima potencijala za obnovu.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:54 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Stari je služio vojsku 1965 u Beogradu, nama je pričao kako je neuredan grad pun cigana. Kad sam prije par godina prvi puta prešao granicu, vidim i osjetim, cesta je lošija nego u HR. Dođem u BG (tjedan dana) i mislim si : “ uh jbt, stari bio u pravu.” I to 45 godina kasnije. Srbi kao narod sasvim ok, dobri ljudi. Ali infrastruktura ima potencijala za obnovu. Trebalo je duže da ostaneš, za potpuniji dojam o domaćinima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 20:58 |
|
|
Jel' se vozio tvoj stari autobusom spojenim gore na struju? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:00 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Grobar je napisao/la: Gledaj šta je EU, gledaj šta je hrvatska, gledaj šta je Standard! Kuće zidane zlatnim polugama umesto ciglama a fasada od platine...  Boga mi je Dudu u pravu: stvarno su prebogati! Možemo samo da budemo ljubomorni što nemamo ovakve palate... i da zavidimo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:07 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Gledaj šta je EU, gledaj šta je hrvatska, gledaj šta je Standard! Kuće zidane zlatnim polugama umesto ciglama a fasada od platine...  Boga mi je Dudu u pravu: stvarno su prebogati! Možemo samo da budemo ljubomorni što nemamo ovakve palate... i da zavidimo!  U Njemačkoj možeš kupiti staru kuću za deset tisuća. Što je tu čudno? U skoro svakoj europskoj državi ima kuća od jedan do ........€. Sad nemoj reći da toga u Srbiji nema
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: .. Susjedi, a kako si zovete tramvaji tamo u tisućljetnu sprdanciju? Vozovi spojeni gore na struju...? .. Djelujes retardirano sa istim upisima, jos jedan isti upis i pojeo si govno 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:18 |
|
|
K:M je napisao/la: weasel je napisao/la: Egzotičan zaista je, tako čega nema u Hrvatskoj već par desetljeća ako ne i više.  Mrznja, ksenofobija, diskriminiranje romske manjine je golemo....covek je ULTRA natalitetan 8.mero djece. A, sikanira ga se.... https://net.hr/danas/hrvatska/burne-rea ... -po-gradu/HRVATSKA JE LI INTEGRACIJA MOGUĆA? BURNE REAKCIJE NA IDEJU PRESELJENJA ZAGREBAČKIH ROMA: Nezadovoljni stanovnici ali i Romi: ‘Zašto nas ne rasprše po gradu?’ Ahmet Beganović, 43-godišnji kvalificirani bravar, otac sedmorice sinova i jedne kćeri, već 33 godine živi u radničkim barakama u istoimenoj zagrebačkoj Radničkoj cesti. Doselio se tu kao desetogodišnjak, s roditeljima, nakon što im je Grad dodijelio na korištenje gradski stan. S 23 i sam je osnovao obitelj. Preselio se tek koji kućni broj niže, također u dodijeljeni gradski stan, u istu takvu baraku u kojoj i danas živi, s djecom i 35-godišnjom suprugom Danijelom. Najstarije dijete ima 20 godina, a najmlađe ima pet godina. S njima živi i sinova djevojka – sveukupno 11 članova kućanstva na skučenih 50 četvornih metara piše Jutarnji list. Ne tako davno, posjetili su ga gradski službenici što mu je, kako kaže, bilo neobično, jer je relativno nedavno predao svu dokumentaciju i dobio produženje najma stana u radničkim kućama za još pet godina. Ali gradski službenici ovaj put su mu ponudili nešto drugo: htjeli su s njim razgovarati o mogućem preseljenju – u dvostruko prostraniju, također gradsku, kuću, s vrtom i drugim sadržajima. U Svetoj Klari, naselju na rubu grada, u sklopu Novog Zagreba Zapad. NE UKLAPAJU SE ONI TU!’: Građani dijele letke i prijete prosvjedima jer im Zagreb u naselje želi doseliti Rome..................... Ne treba vrijedjati cigane, nisu svi srbi tako losi 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Južna Srbija, strašno, jadni ljudi.  Koji je to grad? Svidjaju mi se organiziranost i urednost. To je Nish na vodu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:21 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Bilic07 je napisao/la: U Njemačkoj možeš kupiti staru kuću za deset tisuća. Što je tu čudno? U skoro svakoj europskoj državi ima kuća od jedan do ........€.
Sad nemoj reći da toga u Srbiji nema Naravno da ima koliko hoćeš, ali slušajući ove vaše - kod vas sve dvorci i palate! A stavljate slike iz Konga i predstavljate ih kao iz Srbije... Samo bez preterivanja i sve će biti superiška.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:26 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: U Njemačkoj možeš kupiti staru kuću za deset tisuća. Što je tu čudno? U skoro svakoj europskoj državi ima kuća od jedan do ........€.
Sad nemoj reći da toga u Srbiji nema Naravno da ima koliko hoćeš, ali slušajući ove vaše - kod vas sve dvorci i palate! A stavljate slike iz Konga i predstavljate ih kao iz Srbije... Samo bez preterivanja i sve će biti superiška....  Smiri sise. Čovjek se malo našalio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:29 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Gledaj šta je EU, gledaj šta je hrvatska, gledaj šta je Standard! Kuće zidane zlatnim polugama umesto ciglama a fasada od platine...  Boga mi je Dudu u pravu: stvarno su prebogati! Možemo samo da budemo ljubomorni što nemamo ovakve palate... i da zavidimo!  .. A gledaj ciganskog Beograda sa raspadnutnim cestama.. A tek šta gradimo, i to na vodi..      . Kad smo se već dotakli Menhetna, na prošloj strani.. ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:32 |
|
|
I gospodine KiM, gdje ste odlučili da kupite stan? Po tim zagrebačkim radničkim getoima i favelama ili po mitelojropskoj truleži starijih dijelova varoši? Ako se odlučite za ovo drugo, morati ćete voditi računa o hranidbenim navikama. U obzir dolazi samo lako probavljiva hrana. Hrana koja ne nadima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:34 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jel' se vozio tvoj stari autobusom spojenim gore na struju?  Ma ne, moj stari je bio vozač nekog činije.Recimo, imao je privilegiran status. Izlasci,kretanje uvijek s autom. Ja sam koristio gradski prijevoz po Beogradu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:35 |
|
|
|
Izgleda kao toranja neke cementare, a vjerojatno toliko i košta. Neka hvala.
Život u obiteljskoj kući je zakon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I gospodine KiM, gdje ste odlučili da kupite stan? Po tim zagrebačkim radničkim getoima i favelama ili po mitelojropskoj truleži starijih dijelova varoši? Ako se odlučite za ovo drugo, morati ćete voditi računa o hranidbenim navikama. U obzir dolazi samo lako probavljiva hrana. Hrana koja ne nadima  K:M se predomislio, ostaće u Srbiji, rekao je već. Ne odgovara mu Zagreb, nemaju ni za džoint.. :) Sačuvali smo jednog mladog čoveka da ostane u otadžbini, našom velikosrpskom propagandom ovde na forumu.. Ali zato ću ja da štedim šest meseci i da si uzmem jednu kuću uz Dunav, za samo sedam somića, tamo u tisućljetnoj Europskoj uniji. Dolazim džipom, ali neće imati spojeno ništa gore na struju... ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:41 |
|
|
Grobar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: I gospodine KiM, gdje ste odlučili da kupite stan? Po tim zagrebačkim radničkim getoima i favelama ili po mitelojropskoj truleži starijih dijelova varoši? Ako se odlučite za ovo drugo, morati ćete voditi računa o hranidbenim navikama. U obzir dolazi samo lako probavljiva hrana. Hrana koja ne nadima  K:M se predomislio, ostaće u Srbiji, sačuvali smo jednog mladog čoveka da ostane u otadžbinu našom velikosrpskom propagandom ovde na forumu.. :) Ali zato ću ja da štedim šest meseci i da si uzmem jednu kuću uz Dunav za sedam somića u Europskoj uniji. Dolazim džipom, ali neće imati spojeno nišza gore na struju... .. Zašto uz Dunav ? U Sloveniji, sela oko Krškog, Obrežja, Brežica za 20000€ dobro održavane kuće, a uz Savu si. Oko Krškog moguće zasvjetliš jednom u mraku... Ovi neboderi u Bg ko one krletke u Hong Kongu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:44 |
|
|
tucepi je napisao/la: Grobar je napisao/la: K:M se predomislio, ostaće u Srbiji, sačuvali smo jednog mladog čoveka da ostane u otadžbinu našom velikosrpskom propagandom ovde na forumu.. :) Ali zato ću ja da štedim šest meseci i da si uzmem jednu kuću uz Dunav za sedam somića u Europskoj uniji. Dolazim džipom, ali neće imati spojeno nišza gore na struju... .. Zašto uz Dunav ? U Sloveniji, sela oko Krškog, Obrežja, Brežica za 20000€ dobro održavane kuće, a uz Savu si. Oko Krškog moguće zasvjetliš jednom u mraku... Nemoš sve imat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:44 |
|
|
|
@Grobar: izgleda da još nisi bio u Beogradu
Npr.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:45 |
|
|
tucepi je napisao/la: Zašto uz Dunav ? U Sloveniji, sela oko Krškog, Obrežja, Brežica za 20000€ dobro održavane kuće, a uz Savu si. Oko Krškog moguće zasvjetliš jednom u mraku... Navikao sam na hrvatske ribe. Volim njihov miris.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:47 |
|
|
Grobar je napisao/la: tucepi je napisao/la: Zašto uz Dunav ? U Sloveniji, sela oko Krškog, Obrežja, Brežica za 20000€ dobro održavane kuće, a uz Savu si. Oko Krškog moguće zasvjetliš jednom u mraku... Navikao sam na hrvatske ribe. Volim njihov miris..  U tim selima možeš naći samo stare miomirisne ribe od 80+ godina...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:52 |
|
|
|
U Beogradu ima naselje “karton siti”. Još pitanja?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|