|
|
Stranica: 106/111.
|
[ 2771 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:55 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
.. Inače, s obzirom da kod nas Srba sve mora da bude najveće, tako će i ova kula na slici, biti najveća na Balkanu..  Još jedna zanjmljivost. Gore, na vrhu kule, biće zastakljeni vidikovac.. Sa tog vidikovca će se videti, cela prazna Slavonija i odozgore ćemo da snimamo ribe u susjedstvu.. :) Imamo u planu čak, i da metnemo jedan svetionik, pa kad ribe iz susjedstva krenu za Beograd u jatu, da imaju jedan veliki orjentir.. ....
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:55 |
|
|
tucepi je napisao/la: U tim selima možeš naći samo stare miomirisne ribe od 80+ godina... Grobar se pali na takve. Alte Omas. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 21:56 |
|
|
Susjedkinjama dajem džabe ako ih je više, a nemačkim babama naplaćujem.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: tucepi je napisao/la: U tim selima možeš naći samo stare miomirisne ribe od 80+ godina... Grobar se pali na takve. Alte Omas.  Each to his own, ali bih svakako karton city Don Juanu preporučio udnu tuljicu za vrijeme usljedbene tjelospojke sa izabranom babom. Zatelebaš se u iskusnu majkicu, a onda otkriješ da je u mladosti snimala besramne bludoslikopise s raznim mangupima, za puno manje pažnje koju od tebe zahtjeva. To je pogubna spoznaja za muško srce, da se baciš sa tornja od muke...
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:06 |
|
|
Hoće li ta kula biti veća od GENEXa?
Cijela Srbija izgleda kao Beograd na vodi. Karton siti, cigani,smeće itd su samo mitovi.
Toplista Nadrealista
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:07 |
|
|
Gore na vrhu kule privedeš susjedkinju da si gleda domovinu dok joj greješ ledja.. Dikele Romantika, taki smo mi Cigani... :)
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:09 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:09 |
|
|
Grobar je napisao/la: Imamo u planu čak, i da metnemo jedan svetionik, pa kad ribe iz susjedstva krenu za Beograd u jatu, da imaju jedan veliki orjentir.. .... Kažu da je u planu i infrazvučni odašiljač koji bi ta jata navodio u uslovima smanjene vidljivosti 
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:10 |
|
|
Kad je mračno one vole da pipkaju.. :) Snalaze se.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Gore na vrhu kule privedeš susjedkinju da si gleda domovinu dok joj greješ ledja.. Dikele Romantika, taki smo mi Cigani... :) Nosio bi joj deku da se ne prehladi? Srce si.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:12 |
|
|
Ma naravno, nosio bih joj i deku i baku.. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:15 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Grobar je napisao/la: Imamo u planu čak, i da metnemo jedan svetionik, pa kad ribe iz susjedstva krenu za Beograd u jatu, da imaju jedan veliki orjentir.. E, al' Falusoidnog oblika... da im i korak bude brži dok nadiru kod nas... Biće ekstra na tom vrhu kule ih trpati - otpozadi Srbi a tamo u daljini vide zlatne slavonske palače koje su ostavile za sobom... Hrvati, stavite ove slike slavonskih "palača" na bilborde duž migranstkih transferzala - i izbegavaće migranti i da prođu kroz vašu zemlju a kamoli da vam ostanu... EU u svem svom sjaju... 
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:15 |
|
|
Grobar je napisao/la: Susjedkinjama dajem džabe ako ih je više, a nemačkim babama naplaćujem.. :) Nisi ti vjerovatno još ni jebo, čim pišeš takve gluposti po forumu Herceg-Bosna. Mi Hrvati imamo razlog zašto smo tu, ja sam na forumu jer je najlakši, najobjektivniji, najpouzdaniji i najstručni način da se saznaju novosti o političkim dešavanjima u BiH. To što na ovoj temi komentiram to je zato što ne mogu šutit ni inače i moram reći mišljenje. Ali pravo pitanje je, jel imalo moguće da bi se student iz Pirota ulogirao baš na ovaj forum. Koji je povod tome? BiH te očito ne zanima, komentiraš na 2-3 teme o Srbiji i ništa zanimljivo, sve neka propaganda, dokazivanje kako ste jači, moćniji, dominantniji. Dakle razlog ulogiranja na forum je dokazivanje kako su Srbi dominantniji od Hrvata, našao si izgleda svrhu u životu. Ja ipak mislim da vodiš neki jadan život, živiš kod mame i tate, posla nemaš pa imaš previše vremena, Hrvati su ti očito nešta gadno napravili u životu čim imaš toliku potrebu za dokazivanjem, neki teški kompleks.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:16 |
|
|
Grobar je napisao/la: Naravno, nosio bih joj i deku i baku..  Grobi je dobrica.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:17 |
|
|
1986 je napisao/la: Koji je povod tome? Pa plaćaju me budalo, da te naučim šta je to Trola.. :) Ono što se spoji gore na struju.. 
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:20 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa plaćaju me budalo, da te naučim šta je to Trola.. :) Ono što se spoji gore na struju..  Grobi je dobrica.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:23 |
|
|
Deja vu..
Mora da su promenili nešto u Matrixu. Susjedkinje verovatno sada imaju novu frizuricu.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:23 |
|
|
1986 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Susjedkinjama dajem džabe ako ih je više, a nemačkim babama naplaćujem.. :) Nisi ti vjerovatno još ni jebo, čim pišeš takve gluposti po forumu Herceg-Bosna. Mi Hrvati imamo razlog zašto smo tu, ja sam na forumu jer je najlakši, najobjektivniji, najpouzdaniji i najstručni način da se saznaju novosti o političkim dešavanjima u BiH. To što na ovoj temi komentiram to je zato što ne mogu šutit ni inače i moram reći mišljenje. Ali pravo pitanje je, jel imalo moguće da bi se student iz Pirota ulogirao baš na ovaj forum. Koji je povod tome? BiH te očito ne zanima, komentiraš na 2-3 teme o Srbiji i ništa zanimljivo, sve neka propaganda, dokazivanje kako ste jači, moćniji, dominantniji. Dakle razlog ulogiranja na forum je dokazivanje kako su Srbi dominantniji od Hrvata, našao si izgleda svrhu u životu. Ja ipak mislim da vodiš neki jadan život, živiš kod mame i tate, posla nemaš pa imaš previše vremena, Hrvati su ti očito nešta gadno napravili u životu čim imaš toliku potrebu za dokazivanjem, neki teški kompleks. reče jadan da ima neku djevojku, ali svaki mu je drugi upis o hrvaticama, nešto tu ne štima... hrvatice ženske kao i svake druge a on se slomi pišući o njima.....pregorio zamisli tu djevojku kraj njega, on bi joj pričao tamo o susjedkinjama kao nama, LOL možda ga loži da priča umjesto da jebe nešto 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:26 |
|
|
Neki forumaši imaju ovakav stav o stanju u Srbiji:
Zalutalo malo ciganče, ljudi pitaju: De ti je mama? Ciganče: Neznam, ona je najlepša žena na svetu. Ljudi počeli tražiti i vide stariju ciganku. A ciganče vikne: To je moja mama!
U Srbiji je većina ljudi realnija.
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:26 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: možda ga loži da priča umjesto da jebe nešto  Bivši Srbin me je provalio iz prve. Vidi se da je bio naš nekada.. Poznaje nas kao zlu paru.. :)
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:28 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: 1986 je napisao/la: Nisi ti vjerovatno još ni jebo, čim pišeš takve gluposti po forumu Herceg-Bosna.
Mi Hrvati imamo razlog zašto smo tu, ja sam na forumu jer je najlakši, najobjektivniji, najpouzdaniji i najstručni način da se saznaju novosti o političkim dešavanjima u BiH. To što na ovoj temi komentiram to je zato što ne mogu šutit ni inače i moram reći mišljenje.
Ali pravo pitanje je, jel imalo moguće da bi se student iz Pirota ulogirao baš na ovaj forum. Koji je povod tome? BiH te očito ne zanima, komentiraš na 2-3 teme o Srbiji i ništa zanimljivo, sve neka propaganda, dokazivanje kako ste jači, moćniji, dominantniji. Dakle razlog ulogiranja na forum je dokazivanje kako su Srbi dominantniji od Hrvata, našao si izgleda svrhu u životu.
Ja ipak mislim da vodiš neki jadan život, živiš kod mame i tate, posla nemaš pa imaš previše vremena, Hrvati su ti očito nešta gadno napravili u životu čim imaš toliku potrebu za dokazivanjem, neki teški kompleks. reče jadan da ima neku djevojku, ali svaki mu je drugi upis o hrvaticama, nešto tu ne štima... hrvatice ženske kao i svake druge a on se slomi pišući o njima.....pregorio zamisli tu djevojku kraj njega, on bi joj pričao tamo o susjedkinjama kao nama, LOL možda ga loži da priča umjesto da jebe nešto  Čim ne ganja cure i svojega kraja, nešto ne štima. Grobi, otvori nam dušu navijačku... Kad je to počelo?
|
|
Vrh |
|
 |
Grobar
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:34 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Čim ne ganja cure i svojega kraja, nešto ne štima. Grobi, otvori nam dušu navijačku... Kad je to počelo? I sve je počelo ovako.. Tog dana kad sam video, tvoje lepo lice, znao sam da nama ovih dana lepo biće... :) Šalim se... :) Pa počelo je kad sam krenuo da šljakam u baru. Prišla mi je susjedkinja, repetirala obrvu ka meni, upucala me pogledom i rekla mi: Frajeru, daj mi jedan Mohito, ali nemoj mi stavljati mrvljeni led, molim te, več mi stavi tvrde kocke u pi Če.. ..
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:35 |
|
|
Za KiM-a kao hiperpoduzetnog Srbina je jedina prava opcija Slovenija. Obećana zemlja za Srbe.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:38 |
|
|
Druga strana medalje
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: Srbija - Lider regiona Postano: 04 sij 2021, 22:43 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Za KiM-a kao hiperpoduzetnog Srbina je jedina prava opcija Slovenija. Obećana zemlja za Srbe. Ironija u Srbiji: Albanke (snaše) oživljavaju srpske krajeve jer tamo nema više srpskih žena. Prvo po ženu u Albaniju onda u Sloveniju.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|