|
|
Stranica: 7/17.
|
[ 403 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Teodosije je napisao/la:
Ne saginjem se da vraćam takve udarce, samo gledam od gore šta se dešava...
Jedi govna debilu biopolarni i podvojeni. To ti je stoti nick pod kojim pišeš. I tristotinjak puta si identitet mijenjao. Gora je administracija sto dozvoljava da se lažno predstavljaš i šetnja na ikavici. Pa onda ekavicu uključiš. Degeneriku retardirani. Tebi niko nije po volji, koliko ja primećujem. Užas. Pali na klix. Tamo su tvoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jedi govna debilu biopolarni i podvojeni. To ti je stoti nick pod kojim pišeš. I tristotinjak puta si identitet mijenjao. Gora je administracija sto dozvoljava da se lažno predstavljaš i šetnja na ikavici. Pa onda ekavicu uključiš. Degeneriku retardirani.
Tebi niko nije po volji, koliko ja primećujem. Užas. Pali na klix. Tamo su tvoji. Kad ti forum bude cacevina ili ti ga neka zbljoha kao sto si i sam retard donese u miraz, neću se ni u logirati. Dok je Ministrovo hoću. U furci si sa ekavicom? Daj presaltaj na ikavicu da se smijemo. Lol
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:40 |
|
|
Tebi niko nije po volji, koliko ja primećujem. Užas. Pali na klix. Tamo su tvoji.
Kad ti forum bude cacevina ili ti ga neka zbljoha kao sto si i sam retard donese u miraz, neću se ni u logirati. Dok je Ministrovo hoću. Nije tebi lahko... srce moje islamizirano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:45 |
|
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kad ti forum bude cacevina ili ti ga neka zbljoha kao sto si i sam retard donese u miraz, neću se ni u logirati. Dok je Ministrovo hoću.
Nije tebi lahko... srce moje islamizirano. Tebi jeste ikavac/ekavac. Kriziraš sa ID desetak puta na dnevnoj bazi debilu podvojeni. 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:46 |
|
|
Nije tebi lahko... srce moje islamizirano.
Tebi jeste ikavac/ekavac. Kriziraš sa ID desetak puta na dnevnoj bazi debilu podvojeni.  Ajde dosta više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:47 |
|
|
|
Mrs debilu podvojeni. Malo Hrvat ikavac. Malo Srbin ekavac. Pa gdje to ima? I ti onda o islamizaciji. Mrs!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mrs debilu podvojeni. Malo Hrvat ikavac. Malo Srbin ekavac. Pa gdje to ima? U tvom Sarajevu, recimo. Svi se guzite Allahu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:50 |
|
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mrs debilu podvojeni. Malo Hrvat ikavac. Malo Srbin ekavac. Pa gdje to ima? U tvom Sarajevu, recimo. Svi se guzite Allahu. Tebe guzi ko stigne očigledno. Kad su to Srbi onda propišeš na ekavici  tj presaltas s ikavice Kako se osjećaš? Tjeskobno? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nekad su Srbeki nakon drugog svjetskog rata lokali po Europi “državne neprijatelje” silni i objesni. A sad im se rugaju Albanci u sred koLevke. Palo srBstvo K za uši očigledno.  Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:54 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Nije lepo da dama psuje Dama s gospodom. Sa stokom udaram dok ne unakazim. Do neprepoznatljivosti!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:56 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Nije lepo da dama psuje Damu je Kifla izbacio iz vlasti. Legitimni su ovih dana malo nervozni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nekad su Srbeki nakon drugog svjetskog rata lokali po Europi “državne neprijatelje” silni i objesni. A sad im se rugaju Albanci u sred koLevke. Palo srBstvo K za uši očigledno.  Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici.  Bošnjaci držali cijeli Balkan? Ti si debil.  Valjda misliš na svoje pradjedova Turke. Koji su srpsku princezu poslali u harem. Mozes zamisliti ako je srpska princeza išla u harem Turčinu, gdje je tvoja prabaka begu ili agi? U štalu  P.S podjednako si glup na svim temama. Adio kretenu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 22:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici.  Bošnjaci držali cijeli Balkan? Ti si debil.  Valjda misliš na svoje pradjedova Turke. Koji su srpsku princezu poslali u harem. Mozes zamisliti ako je srpska princeza išla u harem Turčinu, gdje je tvoja prabaka begu ili agi? U štalu  Pa vi ste Turci. Na jeziku bošnjačkog naroda Turci se kaže Bošnjaci. Srpska princeza je bila tvoja prababa. Sav taj bućkuriš silovanih i islamiziranih izdajnika Srba je 1993. nazvan Bošnjacima. Smiješno al tako je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:01 |
|
|
U tvom Sarajevu, recimo. Svi se guzite Allahu.
Tebe guzi ko stigne očigledno. Kad su to Srbi onda propišeš na ekavici  tj presaltas s ikavice Kako se osjećaš? Tjeskobno?  Preporučujem i tebi da se vratiš korenima. Kad već ne živiš u tom uporištu arapskog varalice... Biti u miru sa svojim precima nema cenu. Jer su preci nedodirljiva katergorija, Sarice srpkinjice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bošnjaci držali cijeli Balkan? Ti si debil.  Valjda misliš na svoje pradjedova Turke. Koji su srpsku princezu poslali u harem. Mozes zamisliti ako je srpska princeza išla u harem Turčinu, gdje je tvoja prabaka begu ili agi? U štalu  Pa vi ste Turci. Na jeziku bošnjačkog naroda Turci se kaže Bošnjaci. Srpska princeza je bila tvoja prababa. Sav taj bućkuriš silovanih i islamiziranih izdajnika Srba je 1993. nazvan Bošnjacima. Smiješno al tako je.  Još gore ako su Turci, ti si nekog pra pradjeda Age nepriznati pra praunuk. A tvoj tata unuk. Tvoj djed sin. LOL Tvoj djed čavče pod golubče ustvari. Na srpski govoreći. Ne zna se šta je gore po tebe. Islamizirani dio stanovništva nije bivao ni haračen, a ni žene im nisu odlazile kod aga i begova. Uključi logiku kretenu. Uživali su privilegije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:08 |
|
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tebe guzi ko stigne očigledno. Kad su to Srbi onda propišeš na ekavici  tj presaltas s ikavice Kako se osjećaš? Tjeskobno?  Preporučujem i tebi da se vratiš korenima. Kad već ne živiš u tom uporištu arapskog varalice... Biti u miru sa svojim precima nema cenu. Jer su preci nedodirljiva katergorija, Sarice srpkinjice. A tko su ti preci? Znas li uopće? Neki ikavci Hrvati ili Srbeki?  Ti ćeš nekom o korjenima podvojeni kretenu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa vi ste Turci. Na jeziku bošnjačkog naroda Turci se kaže Bošnjaci. Srpska princeza je bila tvoja prababa. Sav taj bućkuriš silovanih i islamiziranih izdajnika Srba je 1993. nazvan Bošnjacima. Smiješno al tako je.  Još gore ako su Turci, ti si nekog pra pradjeda Age nepriznati pra praunuk. A tvoj tata unuk. Tvoj djed sin. LOL Tvoj djed čavče pod golubče ustvari. Na srpski govoreći. Ne zna se šta je gore po tebe. Islamizirani dio stanovništva nije bivao ni haračen, a ni žene im nisu odlazile kod aga i begova. Uključi logiku kretenu. Uživali su privilegije. E što ste uživali uživali ste... Nije vam se isplatilo islamiziranje džaba ste prodali dušu đavolu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:19 |
|
|
|
Kako dzaba? Pa ti si zbog Turaka u krizi ID. O ovom drugom da ne govorim. Biopolarac i podvojena ličnost. Lol
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:40 |
|
|
Preporučujem i tebi da se vratiš korenima. Kad već ne živiš u tom uporištu arapskog varalice...
Biti u miru sa svojim precima nema cenu. Jer su preci nedodirljiva katergorija, Sarice srpkinjice.
A tko su ti preci? Znas li uopće? Neki ikavci Hrvati ili Srbeki?  Ti ćeš nekom o korjenima podvojeni kretenu! Moji preci su pokatoličeni ogranak stare srpske familije Cerović, iz više istorijskih izvora mukotrpno proveravano godinama. Prezime nam je nastalo u Staroj Hercegovini. Od Berlinskog kongresa to je deo Crne Gore. Da sam nekakav etnički Hrvat, mizerne su šanse. Realno. Pa pošto nisam etnički, neću da budem ni statistički. A katolicizam je nespojiv sa srpstvom, pa čitam Katihizis i spremam se za pravoslavno krštenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:41 |
|
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A tko su ti preci? Znas li uopće? Neki ikavci Hrvati ili Srbeki?  Ti ćeš nekom o korjenima podvojeni kretenu! Moji preci su pokatoličeni ogranak stare srpske familije Cerović, iz više istorijskih izvora mukotrpno proveravano godinama. Prezime nam je nastalo u Staroj Hercegovini. Od Berlinskog kongresa to je deo Crne Gore. Da sam nekakav etnički Hrvat, mizerne su šanse. Realno. Pa pošto nisam etnički, neću da budem ni statistički. A katolicizam je nespojiv sa srpstvom, pa čitam Katihizis i spremam se za pravoslavno krštenje. ..smrtni grijeh …
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:42 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma jaki na riječima Srbi su pickice ko i Rusi deset na jednog inace pusiona.. Jes. Nas deset na jedan NATO. A vi jedni pobedili deset puta jacu RS Krajinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 12 pro 2022, 23:45 |
|
|
NSOS je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma jaki na riječima Srbi su pickice ko i Rusi deset na jednog inace pusiona.. Jes. Nas deset na jedan NATO. A vi jedni pobedili deset puta jacu RS Krajinu. ..a je goloruki srpski narod u krajini.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 00:02 |
|
|
Šta sad ja treba da kažem na to? Da me zabavlja plač majki Srebrenice? Da ćemo se vratiti da završimo posao?
Ajde, nosi se u pm.
Zar si ti Svrbin? Daj se odluci kretenu! Te ekavica, te ikavica. Te Srbin, te Hrvat. Idi u pet p.m idiote biopolarni i podvojeni. Hrvata pa i Bunjevaca nema Kosovo šta da pogadja majmune biopolarni i podvojeni. muslimanski odnos prema multikulturalizmu
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 00:11 |
|
|
"NOVOSTI" OTKRIVAJU Šta se dešavalo na Savetu šefova diplomatija EU: Nemci i Hrvati zdušno protiv SrbijeNA Sednici Saveta šefova diplomatija EU koji je održan u Briselu jedna od ključnih tema bila je i bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji i tu su, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", na videlo izašli izuzetno negativni stavovi prema Srbima u južnoj pokrajini, iako naš narod ničim nije doprineo izbijanju tenzija. Kako prenose naši izvori iz diplomatskih krugova, u žestokim kritikama na račun Srba, koji su zbog postavljanja barikada predstavljeni kao remetilački faktor istakli su se predtavnici Nemačke i Hrvatske. ... Porazno je to što šefovi diplomatija EU uopšte kao krivca za poslednju eskalaciju nisu videli u Aljbinu Kurtiju koji je brutalno pogazio sve dosadašnje sporazume, ne skrivajući nameru da silom interveniše protiv našeg naroda u južnoj pokrajini. Uostalom, kako su "Novosti" juče objavile, premijer takozvanog Kosova je o svojim opasnim namerama obavestio i ambasadore zemalja Kvinte u Prištini. Kao što je poznato, njihova reakcija na ovu otvorenu pretnju je izostala i Srbi na KiM su praktično pretvoreni u "glinene golubove." https://www.novosti.rs/vesti/politika/1 ... tiv-srbije
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|