|
|
Stranica: 8/17.
|
[ 403 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:00 |
|
|
Eminencija je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zar si ti Svrbin? Daj se odluci kretenu! Te ekavica, te ikavica. Te Srbin, te Hrvat. Idi u pet p.m idiote biopolarni i podvojeni.
Hrvata pa i Bunjevaca nema Kosovo šta da pogadja majmune biopolarni i podvojeni.
muslimanski odnos prema multikulturalizmu Nije lako pripadati narodu u pokušaju. Taj istorijski teret i stigma rađaju depresivne i frustrirane ljude. Osećaju se odbačeno izborom svojih preobraćenih predaka, ali ni sami ne čine ništa da se nešto promeni. Ušlo u mentalitet. Retki se izvuku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:14 |
|
|
Teodosije je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A tko su ti preci? Znas li uopće? Neki ikavci Hrvati ili Srbeki?  Ti ćeš nekom o korjenima podvojeni kretenu! Moji preci su pokatoličeni ogranak stare srpske familije Cerović, iz više istorijskih izvora mukotrpno proveravano godinama. Prezime nam je nastalo u Staroj Hercegovini. Od Berlinskog kongresa to je deo Crne Gore. Da sam nekakav etnički Hrvat, mizerne su šanse. Realno. Pa pošto nisam etnički, neću da budem ni statistički. A katolicizam je nespojiv sa srpstvom, pa čitam Katihizis i spremam se za pravoslavno krštenje. Porediš vjerski sa etničkim, neuporedivo. Mada to vama nije strano, sebe stavljate na pijedestal koji vam ne pripada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:15 |
|
|
NSOS je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma jaki na riječima Srbi su pickice ko i Rusi deset na jednog inace pusiona.. Jes. Nas deset na jedan NATO. A vi jedni pobedili deset puta jacu RS Krajinu. NATO je došao na kraju da vas disciplinuje. Džabe se pravite budale. Prije toga je bilo 10 na 1.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nekad su Srbeki nakon drugog svjetskog rata lokali po Europi “državne neprijatelje” silni i objesni. A sad im se rugaju Albanci u sred koLevke. Palo srBstvo K za uši očigledno.  Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici.  Nisu Bošnjaci nikad držali cijeli Balkan. Edukuj se malo, ne lupaj. Ima o bosanskoj državi sve, guglaj malo. Vi išćete da spadnete na Šumadiju i Bg pašaluk. Kosovo vam je trojanski konj, bujrum otvorite poklon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa vi ste Turci. Na jeziku bošnjačkog naroda Turci se kaže Bošnjaci. Srpska princeza je bila tvoja prababa. Sav taj bućkuriš silovanih i islamiziranih izdajnika Srba je 1993. nazvan Bošnjacima. Smiješno al tako je.  Još gore ako su Turci, ti si nekog pra pradjeda Age nepriznati pra praunuk. A tvoj tata unuk. Tvoj djed sin. LOL Tvoj djed čavče pod golubče ustvari. Na srpski govoreći. Ne zna se šta je gore po tebe. Islamizirani dio stanovništva nije bivao ni haračen, a ni žene im nisu odlazile kod aga i begova. Uključi logiku kretenu. Uživali su privilegije. Zaista je tužno kad se tursko kopile upinje da bude veći Srbin od svih Srba. Ili ko onaj Borjan golman, eno sprda sam sebe nešto s traktorom objavljuje po twitteru. Lik je više Hrvat nego mnogi u Hrvatskoj, al ono se upinje da je nekakav Srbin. Izgubljeni identitet i osoba u paralelnom svemiru, slučaj za analizu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: NSOS je napisao/la: Jes. Nas deset na jedan NATO. A vi jedni pobedili deset puta jacu RS Krajinu.
NATO je došao na kraju da vas disciplinuje. Džabe se pravite budale. Prije toga je bilo 10 na 1. Pa i mi smo vas disciplinovali. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teodosije je napisao/la:
Moji preci su pokatoličeni ogranak stare srpske familije Cerović, iz više istorijskih izvora mukotrpno proveravano godinama.
Prezime nam je nastalo u Staroj Hercegovini. Od Berlinskog kongresa to je deo Crne Gore.
Da sam nekakav etnički Hrvat, mizerne su šanse. Realno. Pa pošto nisam etnički, neću da budem ni statistički.
A katolicizam je nespojiv sa srpstvom, pa čitam Katihizis i spremam se za pravoslavno krštenje.
Porediš vjerski sa etničkim, neuporedivo. Mada to vama nije strano, sebe stavljate na pijedestal koji vam ne pripada. Pa ko insistira na bošnjačkom (nesrpskom) identitetu? Niko vam to ime nije naturio, nametnulo se u paketu sa novom verom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici.  Nisu Bošnjaci nikad držali cijeli Balkan. Edukuj se malo, ne lupaj. Ima o bosanskoj državi sve, guglaj malo. Vi išćete da spadnete na Šumadiju i Bg pašaluk. Kosovo vam je trojanski konj, bujrum otvorite poklon. Kako niste? Pa Bakir vam je iz Smedereva. Samo što ste se tad zvali Turcima. Često mjenjate imena pa zbunjujete i sebe i regiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:27 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Još gore ako su Turci, ti si nekog pra pradjeda Age nepriznati pra praunuk. A tvoj tata unuk. Tvoj djed sin. LOL Tvoj djed čavče pod golubče ustvari. Na srpski govoreći. Ne zna se šta je gore po tebe. Islamizirani dio stanovništva nije bivao ni haračen, a ni žene im nisu odlazile kod aga i begova. Uključi logiku kretenu. Uživali su privilegije. Zaista je tužno kad se tursko kopile upinje da bude veći Srbin od svih Srba. Ili ko onaj Borjan golman, eno sprda sam sebe nešto s traktorom objavljuje po twitteru. Lik je više Hrvat nego mnogi u Hrvatskoj, al ono se upinje da je nekakav Srbin. Izgubljeni identitet i osoba u paralelnom svemiru, slučaj za analizu. Hrvat nije rasa ni krvna zrnca Mujo. Mi i Hrvati smo 100% isti narod, Slaveni. I ti si rasno isti kao mi. Hrvat, Srbin, je osjećaj, istorijsko sjećanje, pripadnost sebi i svojima, svojoj grupi unutar slavenskog naroda, od 7. vijeka. Musliman je pripadnost izdaji i okupatoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Zaista je tužno kad se tursko kopile upinje da bude veći Srbin od svih Srba. Ili ko onaj Borjan golman, eno sprda sam sebe nešto s traktorom objavljuje po twitteru. Lik je više Hrvat nego mnogi u Hrvatskoj, al ono se upinje da je nekakav Srbin. Izgubljeni identitet i osoba u paralelnom svemiru, slučaj za analizu.
Hrvat nije rasa ni krvna zrnca Mujo. Mi i Hrvati smo 100% isti narod, Slaveni. I ti si rasno isti kao mi. Hrvat, Srbin, je osjećaj, istorijsko sjećanje, pripadnost sebi i svojima, svojoj grupi unutar slavenskog naroda, od 7. vijeka. Musliman je pripadnost izdaji i okupatoru. Hrvati kažu da nisu isti narod kao Srbi. Ko si ti da im to namećeš? Aha, sad smo svi Slaveni. A zapravo smo svi nekakvi Srbi, jelde?! Ako se vodiš time da smo svi Slaveni, znači da smo prije svega bili svi nekakvi pagani, pa onda katolici, pravoslavci i muslimani. I sad ti nekog izdajnikom zvati, pa ne ide. Izdao si i ti ako tako gledamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:37 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Hrvat nije rasa ni krvna zrnca Mujo. Mi i Hrvati smo 100% isti narod, Slaveni. I ti si rasno isti kao mi. Hrvat, Srbin, je osjećaj, istorijsko sjećanje, pripadnost sebi i svojima, svojoj grupi unutar slavenskog naroda, od 7. vijeka. Musliman je pripadnost izdaji i okupatoru.
Hrvati kažu da nisu isti narod kao Srbi. Ko si ti da im to namećeš? Aha, sad smo svi Slaveni. A zapravo smo svi nekakvi Srbi, jelde?! Ako se vodiš time da smo svi Slaveni, znači da smo prije svega bili svi nekakvi pagani, pa onda katolici, pravoslavci i muslimani. I sad ti nekog izdajnikom zvati, pa ne ide. Izdao si i ti ako tako gledamo. Pa i ne lažu ljudi, gde se ne poštuje i ne slavi Sveti Sava, gde Kosovski zavet ne znači ništa, tamo nema ni Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:46 |
|
|
Hrvat nije rasa ni krvna zrnca Mujo. Mi i Hrvati smo 100% isti narod, Slaveni. I ti si rasno isti kao mi. Hrvat, Srbin, je osjećaj, istorijsko sjećanje, pripadnost sebi i svojima, svojoj grupi unutar slavenskog naroda, od 7. vijeka. Musliman je pripadnost izdaji i okupatoru.
Hrvati kažu da nisu isti narod kao Srbi. Ko si ti da im to namećeš? Aha, sad smo svi Slaveni. A zapravo smo svi nekakvi Srbi, jelde?! Ako se vodiš time da smo svi Slaveni, znači da smo prije svega bili svi nekakvi pagani, pa onda katolici, pravoslavci i muslimani. I sad ti nekog izdajnikom zvati, pa ne ide. Izdao si i ti ako tako gledamo. Pa da Slaveni, svi Slaveni su isti narod. Ali vi ste Mujo uzeli vjeru i običaje okupatora, niste vi promjelili vjeru i običaje jer vam je bilo dosadno nego da bi se priklonili okupatoru. Odrodili se od Slavena i priklonili drugoj civilizaciji. Nije to samo pitanje vjere. Vama je sve okupatorsko, vi se u 99% slučajeva ponašate isto kao Turci i Arapi. Čak i Maroko slavite jer ga osjećate svojim. Teško je to breme koje ste sebi natovarili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 09:49 |
|
|
Teodosije je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Hrvati kažu da nisu isti narod kao Srbi. Ko si ti da im to namećeš? Aha, sad smo svi Slaveni. A zapravo smo svi nekakvi Srbi, jelde?! Ako se vodiš time da smo svi Slaveni, znači da smo prije svega bili svi nekakvi pagani, pa onda katolici, pravoslavci i muslimani. I sad ti nekog izdajnikom zvati, pa ne ide. Izdao si i ti ako tako gledamo.
Pa i ne lažu ljudi, gde se ne poštuje i ne slavi Sveti Sava, gde Kosovski zavet ne znači ništa, tamo nema ni Srba. Jest, al evo ovaj Bosanac bi da bude veći Srbin od svih Srba i još bi pride da trpa nekom kako je on Srbin. Pa ne ide to nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nekad su Bošnjaci držali cijeli Balkan a danas spali na dvije lokve nema hin ni u Srpskoj Srebrenici.  Nisu Bošnjaci nikad držali cijeli Balkan. Edukuj se malo, ne lupaj. Ima o bosanskoj državi sve, guglaj malo. Vi išćete da spadnete na Šumadiju i Bg pašaluk. Kosovo vam je trojanski konj, bujrum otvorite poklon. A vama je trokutistn sudbina . Na to ćete da spadnete.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: Teodosije je napisao/la:
Pa i ne lažu ljudi, gde se ne poštuje i ne slavi Sveti Sava, gde Kosovski zavet ne znači ništa, tamo nema ni Srba.
Jest, al evo ovaj Bosanac bi da bude veći Srbin od svih Srba i još bi pride da trpa nekom kako je on Srbin. Pa ne ide to nikako. A zašto ti vidiš na srpskim temama ? Jeli moralni islamski građanista.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Nisu Bošnjaci nikad držali cijeli Balkan. Edukuj se malo, ne lupaj. Ima o bosanskoj državi sve, guglaj malo.
Vi išćete da spadnete na Šumadiju i Bg pašaluk. Kosovo vam je trojanski konj, bujrum otvorite poklon.
A vama je trokutistn sudbina . Na to ćete da spadnete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:23 |
|
|
|
Ali vi ste Turci. Malo je na ovim prostorima bilo pravih Turaka. Jel vi zaista mislite da je čestim promjenama naziva i zastava moguće izbrisati sramnu prošlost? Jesi li ikad vidio oko sebe tursko groblje sa izvornim Turcima? Nema. Samo vi.
A to što se i u 2022. hvalite silovanjima Srpkinja kroz vijekove, samo govori kakav monstrum i dalje leži u vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:27 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jucer visoke peci, danas gasne komore, svakodnevno spominje etnicko ciscenje... Ima li kraja ovom ludilu i ima li moderatora ovdje? Zaboravio si glorifikaciju silovanja Srpkinja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 10:49 |
|
|
JNA je napisao/la: Valjao je, oborio je bio F-16 i jednog Miraža iznad RS.. :) Miraža je oborila strijela,a ne KUB.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: JNA je napisao/la: Valjao je, oborio je bio F-16 i jednog Miraža iznad RS.. :) Miraža je oborila strijela,a ne KUB. Sa KUBom smo oborili Skota u F-16 i Irfana Ljubijankića u helikopteru. Al to je bio neki prepravljeni sistem, boga pitaj šta su naši hemijali, KUB je tehnologija iz 60ih. Šta misli Mujo sa tim našim KUBovima nije mi jasno? Mogu se samo slikati sa njima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Miraža je oborila strijela,a ne KUB. Sa KUBom smo oborili Skota u F-16 i Irfana Ljubijankića u helikopteru. Al to je bio neki prepravljeni sistem, boga pitaj šta su naši hemijali, KUB je tehnologija iz 60ih. Šta misli Mujo sa tim našim KUBovima nije mi jasno? Mogu se samo slikati sa njima.  Možda je kum kmečo mislio džamijske golubove gađat s KUB-om.Znaš da muslimanima svakakve ludosti panu napamet. Lud je to i neuračunljiv svijet.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:34 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Pa nisu nas Turci handrili nego vas. Vi ste im svoje žene podavali.
Auf, jezik za zube? Pazi svoje da ne budu prosuti. Evropa je odavno sve samo ne kršćanska.
Sad prijetiš i gasnom komorom? Hitleru, jesi to ti? Potrpaj svoje u gasnu komoru, pa vježbaj.
I nisi džamijaš a veruješ u ovakve priče. Pa te što su andriili su postali mulestinci . Kakvi, u najboljem slučaju janjičari poput Mehmet-paše. Ostali su ovakvi kao ti i ovaj Jankela, poluturci, a mrzite sve što je tursko ili muslimansko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa nisu nas Turci handrili nego vas. Vi ste im svoje žene podavali.
Ali vi ste Turci. Malo je na ovim prostorima bilo pravih Turaka. Jel vi zaista mislite da je čestim promjenama naziva i zastava moguće izbrisati sramnu prošlost? Jesi li ikad vidio oko sebe tursko groblje sa izvornim Turcima? Nema. Samo vi. A to što se i u 2022. hvalite silovanjima Srpkinja kroz vijekove, samo govori kakav monstrum i dalje leži u vama. Nismo, Janko. Đed te pogrešno učio uz gusle. Turci su ti daleko odavde. Ne vjeruj đedu, volio je slagati. Ničim se mi ne hvalimo. Vi ste služili Turcima i u tom podaništvu im podavali kćeri i žene. Šta mi imamo s tim? Šta se mi hvalimo? Što ste to radili? Silovanje je kad ko vi nagurate bospomoćne žene u logore, gdje je bilo dosta djevojčica i onda dođu smrdljivi četnici i iživljavaju se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:38 |
|
|
Zaboravio si glorifikaciju silovanja Srpkinja.
Nisam ja kriv što ti smeta to što su tvoji pra pra podavali žene i kćeri Turcima, pa ti se rodio đed napola Turčin. Zato i jesi takav naopak danas. A šta ćemo sa silovanjima koja ste vi vršili u prošlom ratu? A?! Pa seiriti i smijati vam se, ko i vi silovanjima Srpkinja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Nisam ja kriv što ti smeta to što su tvoji pra pra podavali žene i kćeri Turcima, pa ti se rodio đed napola Turčin. Zato i jesi takav naopak danas.
A šta ćemo sa silovanjima koja ste vi vršili u prošlom ratu? A?!
Pa seiriti i smijati vam se, ko i vi silovanjima Srpkinja.  Janko, pazi napada te ta jedna siva ćelija što je imaš. U opasnosti si da ti IQ skoči sa 2 na 4. Nisam ti ja kriv što ti smeta malo historije. Mislim tu nekog nazivati s Turcima, a znamo i ti i ja da više imate veze s tim Turcima. Skute im držali, žene podavali i sad mi krivi za to?! Ma jebi se ba.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|