HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 tra 2026, 06:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 403 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Teroristička akcija u Kumanovu
PostPostano: 17 svi 2015, 15:07 

PCM je napisao/la:
Makedonci su potpuno nedorasli izazovu u svom dvoristu, dao Bog da sam u krivu.

Nisi u krivu, nedorasli su jer jednostavno ne mogu izvesti "oluju".
Imaju problem sa svima u okruženju, bit će dobro da zadrže vlast u
dijelu države. Ovo vezivanje zastava je put u gubitak cijele Makedonije.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 15:09 

PCM je napisao/la:
Blitz je napisao/la:
Dobro poredjenje.

Inače mi smo drugačije postupali sa orcima, oni su bojkotovali naše izbore, zato nisu ni imali neko učešće u vlasti, jer smo smatrali da su separatisti, što i jesu bili. Onda kasnije su radile hladnjače i ostala sredstva.
Nemamo za čim žaliti, jer smo stvorili i kod najvećih srpskih pacifista gađenje i prezir prema njima.
Jednostavno sa njima nema života, u ovom poluvremenu su dobili podršku najveće sile i uz pomoć te sile su odvojili našu teritoriju, u drugom poluvremenu će osveta biti još žešća i mi ćemo kad tad povratiti KiM.

Makedonci vode totalnu drugačiju politiku, baš onu politiku koju je nama sugerisao zapad. Svaka makedonska vlada mora biti u koaliciji sa nekom šiptarskom partijom ili koalicijom, dele se ministarstva, deli se cela vlast.
Ali to njima nije dovoljno, oni žele svoje kosovo, da se odvoje da ubijaju nemuslimane i šire radikalni islam.

Sada i najgluplji srpski europejci shvataju da mi nismo pogrešili, odnosno da smo trebali da budemo još energičniji.

Macedonia R.I.P.

Imate za cime zaliti. Zbog hladnjaca i svih tih sranja sa Albancima (prethodno i u HR, BIH) ste i dobili po nosu od zapada. Da ste imali realnije apetite i danas bi dobar komad Kosova bio srpski sa srpskom vecinom, ovako taj vlak vam je zauvijek prosao... To je vjerovatno scenarij koji ce zadesiti i Makedonce, s tim da im oni sve nude na pladnju kako se cini... Anbilivbl.

Što se tiče KiM nemamo za čim žaliti, čak šta više pokazali smo da smo bili u pravu, možemo samo da žalimo što nismo terali to do maksimuma.
HR je bila potpuna greška i za to je kriv vaš odnosno sada naš krajiški lobi. Ali ta priča je završena, jer je HR priznata u svojim granicama, dok se BiH formalno priznaje, a neformalno mi smo već RS proglasili nezavisnom državom. Recimo srpske institucije i firme imaju odnos sa RS kao da je to već država, u dopisima nigde nema traga o nekakvoj BiH ili kako sami muslimani i zapad vole da kažu skraćemo Bosna.
Ako će tako da ignorišu Hercegovce, onda država i mora da propadne, a da ne spominjemo izmišljeni jezik koji diskriminiše Hercegovce, kao da oni nisu deo te kvazi države.
Ja da sam 90ih kreirao državu, valjda bi jezik nazvao bosansko-hercegovačkim, kako drugačije.

Što se tiče BiH, manje više tu smo odigrali dobro, ne zaboravi da su bosanski muslimani pokazali da su najveći talog tribalnog Balkana jer su ratovali protiv dela svog naroda. Možemo da imamo najgore mišljenje o šiptarima, ali ratovati protiv svojih je najveći idiotizam.

Makedonci su nam dokazali da evropski recept ne bi upalio, ali ne treba zaboraviti da su islamisti faktor koji će ujediniti Hrišćane i ubrzati procese pomirenja i rešavanja prepreka u odnosima.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 15:14 

i_jopet je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Makedonci su potpuno nedorasli izazovu u svom dvoristu, dao Bog da sam u krivu.

Grešiš, makedonska vojska je sposobna da izvede etničko čišćenje, to tvrde mnogi vojni analitičari, jer šiptari nisu sposobni da se odbrane čak i od takve vojske.
Međutim problem je S.A.D. i njihovo mešanje t.j. držanje strane ovima.
I nije tačno da ima problem sa svima. Recimo sa nama nema državni ni nacionalni problem, nego spor dveju crkava, a to je minoran problem.
Bugari i Grci bi takođe pomogli MK u slučaju rata, ako ništa bar ne bi pomagali neprijateljsku stranu.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:36 

PCM je napisao/la:
Zamislite nakon pokolja u Borovu Selu '91 antivladine prosvjede u Zg, 100.000 Hrvata i toliko Srba zajedno vezuju zastave protiv "Tudjmana ekstremiste" i jos pokoja Titova i Slobina slika za ubacit :sega :rigam

Zamislite kako bi reagiralla hrvatska javnost 91 godine ako bi se doznallo da su napadace na hrvatske policajce u borovu sellu pllatilli tudjman i hrvatska tajna slluzhba u doslluhu sa zemunskim kllanom.Bi li se sakupillo 100 hiljada hrvata pred hrvatskim saborom ili bi prosto usli u sabor i lincovali tudjmana.
Nego i vama zabolello to shto se nije uspijello sa krvoprolicem u makedoniju nego se ide dalje sa objavom svih presnimenih materijalla od strane aktuellno srpsko ruske vllade u makedoniju.
Boli vas to ali sta je tu je.Posle toliko godina i allbanci i makedonci u zajednicki front protiv srpsko ruske gamadi koja odvllaci makedoniju od zapadne civilizacije prema istoku.Ode grujo

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 17:47 

Divlja svinja5 je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Zamislite nakon pokolja u Borovu Selu '91 antivladine prosvjede u Zg, 100.000 Hrvata i toliko Srba zajedno vezuju zastave protiv "Tudjmana ekstremiste" i jos pokoja Titova i Slobina slika za ubacit :sega :rigam

Albanske stranke u Makedoniji i Albanija kao susjedna država su se dosta korektno i lojalno ponijeli u vezi obe terorističke akcije. A ni narod nije reagirao kako su teroristi vjerojatno očekivali. :neznam

Pa mi smo znali da je to ujdurma makedonske vllasti.Gde su bili ovi UçK-ovci prije.Likvidiran je komandant kushtrimi njih nema.Nema osvete.Desillo se smiljkovsko jezero njih opet nema da brane narod.Biju se allbanski decaci svakim danom po avtobusima njih nema.Investira se polla miliarde evra u makedonski deo skoplja u allbansku stranu nishta bash nishta njih nema.I sad kad su pocelle da eksplodiraju bombe opozicije oni se hvataju oruzhja i pocinju rat.Zashto bash sada.Bar da su cekalli da se zavrshi ova ujdurma sa bombama opozicije pa posle nek se puca.Problem je bio u tome shta su oni uzeli 2 miliona evra u keshu za to.Ali na kraju oni koji su im pllatilli oni su ih i zajeballi.I sad bash me briga shta ce da bude to su se gamad medjusobno poubijalli. da bog da sledeceg puta da ih bude sto put toliko sa obije strane.
Nego toliko boli po cjeloj ex yugi za srbo rusina grujevskog, to mi je nesvatljivo

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 18:09 

U zajednicke proteste i u lubjani.
http://almakos.com/permalink/78601.html
Isti protestni skupovi su odrzhani i u londonu i amsterdamu.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 18:55 

Blitz je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:

Grešiš, makedonska vojska je sposobna da izvede etničko čišćenje, to tvrde mnogi vojni analitičari, jer šiptari nisu sposobni da se odbrane čak i od takve vojske.
Međutim problem je S.A.D. i njihovo mešanje t.j. držanje strane ovima.
I nije tačno da ima problem sa svima. Recimo sa nama nema državni ni nacionalni problem, nego spor dveju crkava, a to je minoran problem.
Bugari i Grci bi takođe pomogli MK u slučaju rata, ako ništa bar ne bi pomagali neprijateljsku stranu.

Ode grujo ode llatas.Ode cella mrezha agenata u sto djavolla.Nema ni vardarske banovine.Srpska krajina ce ubrzo postati nista ubice je bela cuma.Zuzkurlic se polako zheshti.Sta ce to sve da zadesi jadnu srbiju.Osudjena da ostane pashalluk

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 19:02 

sokoli je napisao/la:
PCM je napisao/la:

Zamislite kako bi reagiralla hrvatska javnost 91 godine ako bi se doznallo da su napadace na hrvatske policajce u borovu sellu pllatilli tudjman i hrvatska tajna slluzhba u doslluhu sa zemunskim kllanom.Bi li se sakupillo 100 hiljada hrvata pred hrvatskim saborom ili bi prosto usli u sabor i lincovali tudjmana.
Nego i vama zabolello to shto se nije uspijello sa krvoprolicem u makedoniju nego se ide dalje sa objavom svih presnimenih materijalla od strane aktuellno srpsko ruske vllade u makedoniju.
Boli vas to ali sta je tu je.Posle toliko godina i allbanci i makedonci u zajednicki front protiv srpsko ruske gamadi koja odvllaci makedoniju od zapadne civilizacije prema istoku.Ode grujo

Ne boli mene nista care, to sta cete vi s Makedoncima radit - vasa stvar, samo nebi htio da bude rata... A za Kosovo mi je bilo drago kad ste ga uzeli cisto da Srbija dobije jos jednu lekciju kako se prodje kad se izigrava glavni sherif na Balkanu.

O tome sto si napisao mi samo nije jasno gdje su dokazi za sve te tvoje navode. Gdje su dokazi da je to inscenirala aktualna Vlada? Meni sve te price djeluju kao cisti supljak oporbe...

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 20:20 

O čemu brine bosanska verzija DWa...

http://www.dw.de/dolivaju-li-srpski-med ... a-18453782

Dolivaju li srpski mediji ulje na vatru?

Srpski mediji pažljivo prate situaciju u Makedoniji, posebno kada se radi o „terorističkim napadima“

---

A onda stave terorističke napade pod navodnike :smijeh

Kako ono bi u Engleskoj, Putin mi je ubio dijete?

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 21:07 

PCM je napisao/la:
sokoli je napisao/la:

Ne boli mene nista care, to sta cete vi s Makedoncima radit - vasa stvar, samo nebi htio da bude rata... A za Kosovo mi je bilo drago kad ste ga uzeli cisto da Srbija dobije jos jednu lekciju kako se prodje kad se izigrava glavni sherif na Balkanu.

O tome sto si napisao mi samo nije jasno gdje su dokazi za sve te tvoje navode. Gdje su dokazi da je to inscenirala aktualna Vlada? Meni sve te price djeluju kao cisti supljak oporbe...

Dokaze ja sam to tu postirao prije dogadjaja u kumanovo.
I dok se pojavilla prvi komunike takozvane UçK publicista kim mehmeti je javno pitao koga spasavaju takozvani UçK ovci.Cekaj da nadjem jedan iskaz mjesec dana prije desavanja u kumanovo i to sa makedonskog ugla.
poslushaj bivsheg policijskog generala stojance angelova ispred makedonske televizije u skoplju.To je mjesec dana ispred desavanja u kumanovo.
https://www.youtube.com/watch?v=5c98VD5aC9w
Sa ovim bivshim policiskim generalom smo se nekada gledali preko nisana.Doslo je vreme da nas je aktuellna politicka garnitura zblizhilla i napravilla jedno od nas ljutih protivnika
Nisu odgovarale ovi neredi samo makedonskoj vlladi.Ovi neredi su josh vishe odgovaralli kosovskoj vlladajucoj garnituri.Sa specijalnim sudom puno njih ce u zatvor.Kosovski parlament hoce nece mora da izgllasa specijallni sud.I oni koji su ubijalli neduzhne civile treba da pllate racun i moraju da pllate racun, i jednom zauvjek treba se staviti do znanja da ne moze niko nekaznjen ne moze da ubija neduzhne civile.
Kosovski celnici (neki od njih uz pomoc aki) su pomogli u ovu organizaciju.Hteli su da ti ljudi poginu.Da bi se cijella krivica za ratne zllocine na kosovu prebacilla na njih.A mrtvi ne govore.
Gllavni dokaz je taj da mi allbanci iz makedonije nismo trebali te ljude.Ko ih je doveo'?
Zasto ih je doveo?Makedonska tajna slluzhba je kupilla preko sto miliona evra opreme za prisllushkivanje.kako nisu znali da se psrema taj napad?
Zasto ih nisu docekali van naseljenog mesta?
Ovi naoruzhani UçK-ovci gde su bili prije.Kad je likvidiran komandant kushtrimi?
Zashto ga nisu osvetili?
Zasto bas u ovom trenutku kada ta vllada koja maltretira allbance pada?
Koga su hteli spasiti ovi placenici?
Sta su razgovarali sa alijom ahmetijem.Koalicionim partnerom nikole gruevskog?
Sta je bio cilj razgovora alije ahmetija i hashima tacija u kosovo?
A taj koji poseduje dokaze on je te dokaze pokazao onome kome treba.I oni dadoshe ostavke.A nece dugo pa ce i u quzi.
Nece dugo pa cu i ja u delikvente da bi me zatvorili u makedoniju.I trazhicu da budem u istu celiju sa sefom tajne slluzhbe mijallkovom.
Ima da ga sillujem tri puta dnevno posle jella.
Sa makedoncima mi necemo nista da radimo.Makedonci su tu svoji na svome.Oni nisu tu dosljaci.Ima onih pro srpskih koji su agrarci.Ali sa njima je llako.Njih cemo da spakujemo za zharkovo sa kartom u jednom smeru.Dok sa makedoncima mi cemo tu da zhivimo i dalje i to bez problema.Mozhda necemo puno da se volimo.Ali medjusobni respekt je dovoljan.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 22:44 

Makedonija potseća na SFRJ pred raspad, podelili se na patriote i izdajnike i još uvek veruju da sa orcima mogu da održe Makedoniju.

Šta će se desiti kada orci u policiji prestanu da budu lojalni i kada budu selektivno počeli da se bore protiv terorizma ?
Zašto orci u policiji i vojsci da se bore protiv svojih islamskih terorista ?

Makedonija im je dala sve, ali orci traže državu na teritoriji Makedonije, to je njihov cilj, dok se Makedonci svađaju i dele.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 22:57 

Zaev će sutra biti problem jer je Makedonac kao i Grujevski. orci će kao uvek ostati moralni talog tribalnog Balkana, ali Makedonci će konačno shvatiti da nije problem u njima.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2015, 23:37 

Metemma je napisao/la:
O čemu brine bosanska verzija DWa...

http://www.dw.de/dolivaju-li-srpski-med ... a-18453782

Dolivaju li srpski mediji ulje na vatru?

Srpski mediji pažljivo prate situaciju u Makedoniji, posebno kada se radi o „terorističkim napadima“

---

A onda stave terorističke napade pod navodnike :smijeh

Kako ono bi u Engleskoj, Putin mi je ubio dijete?

Bas. To kao da neko pise Dudenu zbog jedne definicije. To su samo trulave budale u stanju.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2015, 09:10 

taman sam pomislio da ovaj naš forumski sokoli ima stvarno neku puiciju kod Albanaca a on samo klasični glasnogovornik
kako bih voleo da vidim njegov susret sa pravim komandaantom Sokolijem kad Ukšini izađe iz zatvora i vidi da ga naš sokoli naziva plaćenikom i prodanom dušom Saše Mijalkova. To će biti baš veselo druženje
Sve ovo je samo farsa da se dovede na vlast neka strumička plačipička kao što je ovaj Zaev a u stvari vladaće američki ambasador u Skoplju koji će progurati sve albanske zahteve i MKD neće imati više ni d od države ali danas je lako za šaku evra i uz pomoć medija zaludeti očajne Makedonce
pre samo sedam dana ubili im 8 policajaca a oni se grle sa ubicama

od 10 poginulih uqki 9 je sa kosova i to prekaljenih ratnika koji su pripadali specijalnim jedinicama poput "shqiponjat" i brigadi "agim ramadani" koja je ratovala na Košarama a ovaj naš sokoli ih ovde pljuje i optužuje za izdaju :neznam

Vrh

PostPostano: 19 svi 2015, 21:42 

Divanjol je napisao/la:
taman sam pomislio da ovaj naš forumski sokoli ima stvarno neku puiciju kod Albanaca a on samo klasični glasnogovornik
kako bih voleo da vidim njegov susret sa pravim komandaantom Sokolijem kad Ukšini izađe iz zatvora i vidi da ga naš sokoli naziva plaćenikom i prodanom dušom Saše Mijalkova. To će biti baš veselo druženje
Sve ovo je samo farsa da se dovede na vlast neka strumička plačipička kao što je ovaj Zaev a u stvari vladaće američki ambasador u Skoplju koji će progurati sve albanske zahteve i MKD neće imati više ni d od države ali danas je lako za šaku evra i uz pomoć medija zaludeti očajne Makedonce
pre samo sedam dana ubili im 8 policajaca a oni se grle sa ubicama

od 10 poginulih uqki 9 je sa kosova i to prekaljenih ratnika koji su pripadali specijalnim jedinicama poput "shqiponjat" i brigadi "agim ramadani" koja je ratovala na Košarama a ovaj naš sokoli ih ovde pljuje i optužuje za izdaju :neznam

Kratko divanjol jer sam puno umoran.
Prvo izllazak ukshina iz zatvora znash kada ce da se desi? Nikada
Ako ga uopshte puste makedonci scepace ga specijallni sud.Posle toga scepace ga sud kosova koji ucesnike u vojne okrsaje van kosova osudjuje na dugogodishnju robiju.Znaci ukshin ga je najebo.
http://almakos.com/permalink/78724.html
ovi na izborima su se medjusobno ubijalli.Ubijalli su se allbanci i billo je po 3-4-5 ubijenih na izbore.Danas im je to trazhio grujo-sasho-i bozhidar spasic da se medjusobno smiju.I oni to rade.A znash zashto divanjolle.Sa ovim da bi grujo napao zaeva.
Pogledajte shta rade allbanci za svoju kauzu.Dok zaev hoce da unishti makedonsko jedinstvo.Zaev je izdajica makedonskog naroda.
Ali dzhaba divanjole.Ima deset hiljada bombi seljak iz strumice.Svake nedelje eksplodiraju jedna ili dvije.
Divanjole nadali ste se dsa cete uz pomoc vashih instalacija unutar VMRO-dpmne uspjeti da stvorite vardarsku banovinu izjallovili se pllanovi.Zaev ce uspjeti.Narod je sa njim.Dobija poverenje allbanaca svakim danom.Babo mu stoji pozadi.Dok mu babo stoji pozadi on je buduci pobednik.
Samo ovaj put srpske installacije ce pretrpjeti veliki veliki udar.Tuce njih ce da zavrshe po zatvorima.A tamo ih ceka brat lube.
On ce da ih silluje tamo sve redom

Vrh

PostPostano: 21 svi 2015, 19:42 

TURSKI TOK RAZDORA
U korijenu makedonske pobune Putin-Erdoganov plinovod?
slika
Bruxelles je spriječio Južni tok zbog pritiska na Moskvu, ali je Rusija lansirala novu rutu ispod Crnog mora, preko Istanbula do Grčke i dalje

http://www.vecernji.hr/svijet/u-korijen ... od-1006389

Vrh

PostPostano: 21 svi 2015, 21:26 

? Tek sad si ovo našao?

Vrh

PostPostano: 22 svi 2015, 09:29 

rekoh ja da će naš forumski sokoli morati da pojede svoje govno što je optuživao pripadnike diverzantske grupe da su plaćenici Grujevskog !

na Kosovu su tela poginulih dočekana uz najveće počasti i uz državne zastave Albanije a sahrane će biti uz najveće vojne počasti pošto se radi o vrlo značajnim likovima iz redova UQK koji su bili stvarni borci a ne glasnogovornici određenih partija

Vrh

PostPostano: 25 svi 2015, 20:16 

Divanjol je napisao/la:
rekoh ja da će naš forumski sokoli morati da pojede svoje govno što je optuživao pripadnike diverzantske grupe da su plaćenici Grujevskog !

na Kosovu su tela poginulih dočekana uz najveće počasti i uz državne zastave Albanije a sahrane će biti uz najveće vojne počasti pošto se radi o vrlo značajnim likovima iz redova UQK koji su bili stvarni borci a ne glasnogovornici određenih partija

Divanjolle kao prvo skidaj ta govna sa usta jer prosmrde nam cijelli okolish, i batali to kad ti burek tako jeftin.
Kao drugo ot kad to, te krokodilske suze srba, za poginulle allbance?
Trece uvijek su mrtvi dobri billi i nek im je llaka zemlja.
Cetvrto oni koji su ih pllatilli i na kraju izdalli njima su oni takvi billi potrebni.Potpuno hlladni.
peto da nisu bili toliko pohlepni na novac ne bi danas bili hladni.
Sesto propalice su sve iste nocu te ohlade a danju te pllacu.
I kao poslednje ako se ne bi odrzhalle te pocasti i ako oni koji su ih pllatilli i prodalli ne bi to uradilli mozhda bi neko posumnjao u njih.
I na kraju opet tvrdim da je njih pllatio sasho mijallkov i co.Sa pomoc i saznanja azema syle dzhavita halitija emrusha dzhemailija i dauta haradinaja.
Nije kako se tvrdi riza junuzi i ali ahmeti.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2015, 08:32 

pa nervoz o krastavec !!!!!

što ne kažeš odmah da si DUI ?
da se ne lažemo više i saznamo odakle vetar duva ...

"lavdi deshmoreve te kombit"

Vrh

PostPostano: 26 svi 2015, 17:54 

Divanjol je napisao/la:
pa nervoz o krastavec !!!!!

što ne kažeš odmah da si DUI ?
da se ne lažemo više i saznamo odakle vetar duva ...

"lavdi deshmoreve te kombit"

Zasto se hvatash tastature kada si pijan.Hvata te nostallgija za kosovo jelda.Jebiga mozhesh je pogledati na youtube.com

I ne boj se nema nikakve llazhi.Nema niti nervoze kada sve ide po pllanu.Ode allbanski arkan sa paravojnim formacijama.Necemo dozvoliti da novu kosovsku drzhavu vlladaju paravojne formacije tipa JSO i crvenih beretki.Napravicemo im lepu sahranu isto ko arkanu i zemunskom klanu i tschyyyyyys.
Pojeo vuk magarca.Bar smo neshto i koristili od njih.Pocistili smo dvor josh smo sjeballi srpske installacije u makedoniju.Nismo sve likvidiralli neke smo sacuvalli da bi bili zashtitni svedoci protiv drenicke grupe i eks marksista i leninista envera hodzhe.Oni ce odmah da dodju na red na cello sa zmijom und co.Vash aleksandar antic sada je vec politicki mrtvac koji hoda i zajedno sa dui ce da otidne u vrazhju mater.Sledeci ce biti ziadin sela i rufi osmani.
A oni kada budu doshli na vllast, ako zhelish u makedoniju, sa srpski pasosh ce trebati da izvadish makedonsku vizu u ambasadi u sofiju ili tirani jer u beogradu nece biti makedonske ambasade.
I ne boj se kod mene nema nikakve nervoze.jedino kad ti jezik postane prljav ja ti automatski odgovaram istim tonom.A gubish veoma brzo kontrollu.Ha ha ha ha ha koliko cete se josh namuciti sa nama.I necete moci izaci na kraju.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2015, 08:13 

rekoh ja da si se prodao za šaku dolara ili zvicer franaka !

laješ o poginulim borcima UQK a dao juče si im trčkarao oko skuta i donosio kafu i ćaj ali to samo pokazuje koliko si loš čovek

ne sekiraj se za moj dolazak u Makedoniju jer kad mi dođemo opet će Makedonija biti država, to smo im omogućili oteravši Turke a vas bez da vam pomognu kosovski borci možemo da počistimo za dan eventualno dva ako zaglavimo u planinama oko tetova i gostivara
Zijadin je moj prijatelj i nema ttako rigidne stavove kao ti pa bi ti bilo bolje da tražišnovovg gazdu pošto će Ahmeti uskoro da bude likvidiran

Vrh

PostPostano: 27 svi 2015, 17:52 

Divanjol je napisao/la:
rekoh ja da si se prodao za šaku dolara ili zvicer franaka !

laješ o poginulim borcima UQK a dao juče si im trčkarao oko skuta i donosio kafu i ćaj ali to samo pokazuje koliko si loš čovek

ne sekiraj se za moj dolazak u Makedoniju jer kad mi dođemo opet će Makedonija biti država, to smo im omogućili oteravši Turke a vas bez da vam pomognu kosovski borci možemo da počistimo za dan eventualno dva ako zaglavimo u planinama oko tetova i gostivara
Zijadin je moj prijatelj i nema ttako rigidne stavove kao ti pa bi ti bilo bolje da tražišnovovg gazdu pošto će Ahmeti uskoro da bude likvidiran

Daj ne seri divanjoll.Hoces informacije dobit cesh ih.
Prvo UçK shta to znaci?
osllobodillacka vojska kosova.
Kosovo je danas sllobodno i nema potrebe za UçK-e.Babo je tu i gotova stvar.
Ko je njih pozvao u makedoniju.Koji su kurec trazhilli u makedoniju?
Pod cijom su komandom i kakva im je doktrina?
Ko ih je finansiro i od kojih fondova su stigle finansije?
Dali se aktivirao fond VENDLINDJA THERET i ako nije zashto nije?
Ako damo odgovor na sve ove informacije shta ispadne? dali ovi ispadaju da su paravojne formacije?
Koliko je njih saradjivallo sa tajnom slluzhbom makedonije.Billo ih je trojica sa kosova? bio je jedan iz makedonije? ili ih je billo vishe?
Ko je shenazi mehmeti?
koji auto vozi shenazi mehmeti?
dali je to BMW 530 skopske registracije?
Shenazi mehmeti u kakvim odnosima je sa rafizom halitijem alias komandant msusi?
Komandant msusi u kakvim odnosima je sa alijom ahmetijem?
Shenazi mehmeti koliko je novaca nosio sa sobom i od koga je dobio taj novac?
Hamdi ndrecaj koji se sada proserava po medijima dali je imo saznanja za mirsada ndrecajem da se sastaje sa shenazi mehmetijem.
Gde su mislilli napasti na kosovu i koji zatvor su mislilli napasti i koga oslloboditi?
te koje su htjelli oslloboditi za shta su osudjeni, i dali su osudjeni za ekstremni islam i za teshka ubistva.
Zashto nisu spremali akcije protiv srba na severu kosova nego odoshe juzhno u makedoniju.
Aki je permanentno pratio kretanja grupe sa kumanova.Zasto nisu intervenirali pravovremeno da ih pozatvore.
Kosovska informativna agencija je imalla tacnih podataka za susrete grupe sa shenazi mehmetijem, zashto nije zatvorilla mehmetija za shpiunazhu?
dali odgovara allbanskim vllastima a ujedno i kosovskim vllastima da u makedoniju ostanu na vllasti aktuellna garnitura VMRO-und co.
KOje su biznis veze mafijashke politicke elite kosova i allbanije sa nikollom gruevskim?
Shta je dogovorio shenazi mehmeti sa sada poginullim beg rizom i mirsadom ndrecajem?
Dali su bille u pllanu krvoprolica i ubijanja policajaca ili samo ekscesi bez zhertava?
Prva akcija u gushince je proshlla bez zhertava, zashtro je druga akcija eskaliralla?
Pored poginullih kosovskih paramilitaraca poginullo je i 8 policajaca i 36 njih je ranjeno kako se to desillo?
Dali je kosovska informativna agencija doprinjella tome da stanje eskalira?
dali su oni dostavilli neko oruzhje da bi se pukllo sa svih strana da bude shto veceg rata i shta vishe zhrtava medju paramilitarcima?
dali su se predalli beg rizaj i mirsad ndrecaj?
Dali su oni likvidirani nakon shta su se predalli?
Ko ih je likvidiro i zashto ih je hteo vidjeti hlladne?
Zashto nisu i ostalle nego ovu dvojicu koji su uvijek ucestvovalli u dogovoru sa shenazijom mehmetijem?
Dali je cijella grupa billa placena ili je medju tim momcima billo cistodushnih patriota i allbanaca koji nisu zhalilli svoje zhivote za allbansko pitanje (moj odgovor je da veci deo njih nije nishta znao prosto su povuceni za nos i gotova stvar)
Da divanjoll.Ali ahmeti ce biti likvidiran.I menduh taci ce biti likvidiran.Prije njih ce biti likvidiran rafiz haliti.
Dui je produkt bozhidara spasica.
Makedonija ce ostati cijella.Bit ce unutrashnjih reformi.Potpuna implementacija ohridskog dogovora.Potpuna decentralizacija.
Opshtine ce imati svoj budzhet ali i obaveze prema centralnoj vllasti.
Podella makedonije bi znacillo da mi uzimamo polla makedonije.
Shta ce biti sa drugim dellom?
Osovina atina beograd?
To nece biti moguce nikada, i nikada se nece desiti?
Zato hteli severnjaci ili ne makedonija ce ostati cella sa allbancima unutra.
Ti allbanci ce opet postati vash tumor koji metastazira po cijellom vashem tijellu.
Trazhi odgovore na pitanja koje sam postavio i imacesh reshen rubikon

Vrh

PostPostano: 27 svi 2015, 18:27 

Da zaradjujem swicarske frankove, i to casno i poshteno.Zato se ja ne prodajem ni srpskim ni makedonskim agenturama.Slluzhim posteno svicarskoj drzhavi, placam porez i tri nedelje godishnje idem u vojsku.
Prvo ja ne llajem nallajem li ti ga majke i pazi na jezik nemoj da jedesh govna.
Da sam ja njima nosio kafe i caja hmmmm nije bash.Donosio sam im sve najbolje iz SIG-a i kontravesa u oerlikon.
Pa i danas donosim vllastima u tirani i prishtini istiglal za koji oni i nisu znali da postoji, pa i za chey tac i antis firme reno.
Ali sve to legalnim i demokratski izbranim vllastima a ne paramilitarcima tipa arkana i kapetana dragana.Ne zhelim tu sudbinu svome narodu da ih takvi vode.
Za dollazak u makedoniju tu ce biti problema.Nece se vishe voditi rat u francusku i u sahari.Ovaj rat ce se voditi u berlinu.Potrudicu se za to.Ako ne beograd al cu u vranje da ti postavim rampu.
Za zijadina selu ne razume on srpski i ne druzhi se sa srbima,Josh manje sa nizherazrednim obaveshtajcima vollonterima.
Shta se alije tice, bar da je imo lepu zhenu, al ona nishta ne valja.A da ce biti likvidiran to je treballo da se dogodi prije pet godina.Ne trebaju vam vishe.Udrite po njima da se opamete ove novokomponovane izdajice

Vrh

PostPostano: 28 svi 2015, 08:12 

sokoli tradhtar !!!!!!!!!!!

koliko si glup i zatucan pokazuje što vređap majke i ostale članove porodice a to nije odlika pravih Albanaca međutim ti si špija i to nižerazredna možda čak i radiš za Mijalkova a ovde prodaješ neku patriotsku priču
Ova pitanje postavi Kadri Veseliju koji i dalje vuče sve konce pa ako je on svesno žrtvovao Ndrecaja i ekipu i njega dajte na vešala
prodavali ste jedni druge i srpskim vlastima 90-tih pa je tako namešten i Pajaziti i Konjuševci ali Haliti i Veseli nikad nisu odgovarili za to već i dalje povlače glavne poteze kad su albanske grupe u pitanju
Zijadin zna srpski i uvek prtičamo na srpskom kad dođe da podnese izveštaj ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 403 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: