Divanjol je napisao/la:
rekoh ja da si se prodao za šaku dolara ili zvicer franaka !
laješ o poginulim borcima UQK a dao juče si im trčkarao oko skuta i donosio kafu i ćaj ali to samo pokazuje koliko si loš čovek
ne sekiraj se za moj dolazak u Makedoniju jer kad mi dođemo opet će Makedonija biti država, to smo im omogućili oteravši Turke a vas bez da vam pomognu kosovski borci možemo da počistimo za dan eventualno dva ako zaglavimo u planinama oko tetova i gostivara
Zijadin je moj prijatelj i nema ttako rigidne stavove kao ti pa bi ti bilo bolje da tražišnovovg gazdu pošto će Ahmeti uskoro da bude likvidiran
Daj ne seri divanjoll.Hoces informacije dobit cesh ih.
Prvo UçK shta to znaci?
osllobodillacka vojska kosova.
Kosovo je danas sllobodno i nema potrebe za UçK-e.Babo je tu i gotova stvar.
Ko je njih pozvao u makedoniju.Koji su kurec trazhilli u makedoniju?
Pod cijom su komandom i kakva im je doktrina?
Ko ih je finansiro i od kojih fondova su stigle finansije?
Dali se aktivirao fond VENDLINDJA THERET i ako nije zashto nije?
Ako damo odgovor na sve ove informacije shta ispadne? dali ovi ispadaju da su paravojne formacije?
Koliko je njih saradjivallo sa tajnom slluzhbom makedonije.Billo ih je trojica sa kosova? bio je jedan iz makedonije? ili ih je billo vishe?
Ko je shenazi mehmeti?
koji auto vozi shenazi mehmeti?
dali je to BMW 530 skopske registracije?
Shenazi mehmeti u kakvim odnosima je sa rafizom halitijem alias komandant msusi?
Komandant msusi u kakvim odnosima je sa alijom ahmetijem?
Shenazi mehmeti koliko je novaca nosio sa sobom i od koga je dobio taj novac?
Hamdi ndrecaj koji se sada proserava po medijima dali je imo saznanja za mirsada ndrecajem da se sastaje sa shenazi mehmetijem.
Gde su mislilli napasti na kosovu i koji zatvor su mislilli napasti i koga oslloboditi?
te koje su htjelli oslloboditi za shta su osudjeni, i dali su osudjeni za ekstremni islam i za teshka ubistva.
Zashto nisu spremali akcije protiv srba na severu kosova nego odoshe juzhno u makedoniju.
Aki je permanentno pratio kretanja grupe sa kumanova.Zasto nisu intervenirali pravovremeno da ih pozatvore.
Kosovska informativna agencija je imalla tacnih podataka za susrete grupe sa shenazi mehmetijem, zashto nije zatvorilla mehmetija za shpiunazhu?
dali odgovara allbanskim vllastima a ujedno i kosovskim vllastima da u makedoniju ostanu na vllasti aktuellna garnitura VMRO-und co.
KOje su biznis veze mafijashke politicke elite kosova i allbanije sa nikollom gruevskim?
Shta je dogovorio shenazi mehmeti sa sada poginullim beg rizom i mirsadom ndrecajem?
Dali su bille u pllanu krvoprolica i ubijanja policajaca ili samo ekscesi bez zhertava?
Prva akcija u gushince je proshlla bez zhertava, zashtro je druga akcija eskaliralla?
Pored poginullih kosovskih paramilitaraca poginullo je i 8 policajaca i 36 njih je ranjeno kako se to desillo?
Dali je kosovska informativna agencija doprinjella tome da stanje eskalira?
dali su oni dostavilli neko oruzhje da bi se pukllo sa svih strana da bude shto veceg rata i shta vishe zhrtava medju paramilitarcima?
dali su se predalli beg rizaj i mirsad ndrecaj?
Dali su oni likvidirani nakon shta su se predalli?
Ko ih je likvidiro i zashto ih je hteo vidjeti hlladne?
Zashto nisu i ostalle nego ovu dvojicu koji su uvijek ucestvovalli u dogovoru sa shenazijom mehmetijem?
Dali je cijella grupa billa placena ili je medju tim momcima billo cistodushnih patriota i allbanaca koji nisu zhalilli svoje zhivote za allbansko pitanje (moj odgovor je da veci deo njih nije nishta znao prosto su povuceni za nos i gotova stvar)
Da divanjoll.Ali ahmeti ce biti likvidiran.I menduh taci ce biti likvidiran.Prije njih ce biti likvidiran rafiz haliti.
Dui je produkt bozhidara spasica.
Makedonija ce ostati cijella.Bit ce unutrashnjih reformi.Potpuna implementacija ohridskog dogovora.Potpuna decentralizacija.
Opshtine ce imati svoj budzhet ali i obaveze prema centralnoj vllasti.
Podella makedonije bi znacillo da mi uzimamo polla makedonije.
Shta ce biti sa drugim dellom?
Osovina atina beograd?
To nece biti moguce nikada, i nikada se nece desiti?
Zato hteli severnjaci ili ne makedonija ce ostati cella sa allbancima unutra.
Ti allbanci ce opet postati vash tumor koji metastazira po cijellom vashem tijellu.
Trazhi odgovore na pitanja koje sam postavio i imacesh reshen rubikon