|
|
Stranica: 2/15.
|
[ 351 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:59 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
Th1950 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ne takijaj. Skakućeš sa teme na temu.
Možemo da pazarimo gde hoćemo i kad hoćemo. Bio nam je zabranjen samo S-400.
Sad imamo izgovor i za to. Hvala vam.. :) Kupite li to idu vam sanckije i naoružavanje Hrvatske s balističkim raketama . Nego kad će vam doć fk3 Pa već smo obučili ljude za S-400 i svi su videli kad je došao, ali niko nije video da odlazi.. Pazite gde letite tamo 2025-te kad vam stignu klot Rafali.. ;) FK-3 stiže pred izbore. To je plaćeno već.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60572 Lokacija: DAZP HQ
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: ovo je helikopter, s hellfireom, a ne ovaj miki maus s kakvim se Todorić vozio po Hrvatskoj. Nije to helikopter, to je kolibri. Ovo je helikopter.. Ćuf, ćuf, ćuf.. Albanci pobegli u Skoplje kad je došao na medju... :) ruska šklopocija koju smo poslali na smetlište. ovako je mi danas čuvamo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:00 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Imate 3 ta a mi 16 Kiowa koji su brže i okretnije . Naručili smo još. Nemoj da porediš kolibrija sa letećim tenkom. Ne ide.. :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:01 |
|
|
Grobar je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Kupite li to idu vam sanckije i naoružavanje Hrvatske s balističkim raketama . Nego kad će vam doć fk3 Pa već smo obučili ljude za S-400 i svi su videli kad je došao, ali niko nije video da odlazi.. Pazite gde letite tamo 2025-te kad vam stignu klot Rafali.. ;) FK-3 stiže pred izbore. To je plaćeno već. hahahaha nećete moći uzletiti s Batajnice bez da nazovete Franju i pitate za dozvolu. FK-3 će poskidati sve MIGove kad Rafale uđe u Spectra mode.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: ruska šklopocija koju smo poslali na smetlište. ovako je mi danas čuvamo. "Čuvate" zato što ne možete da remontujete i nemate delove. Ne da NATO.. :) Leteći tenk je jedan jedini. Poduvao Kurti izbore zbog njega..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekoh vas možemo u svakom momentu sravniti sa zemljom.
Četaljčiću drži se teme, sta si se sasro, odaberi stranu. Si tolika pičkurina? Što bih se usrao? Ne planiram da ratujem sa Hrvatima. Ne znam kako se ovo vama uklapa u plan uništenja Hrvata u FBiH?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa već smo obučili ljude za S-400 i svi su videli kad je došao, ali niko nije video da odlazi.. Pazite gde letite tamo 2025-te kad vam stignu klot Rafali.. ;) FK-3 stiže pred izbore. To je plaćeno već. hahahaha nećete moći uzletiti s Batajnice bez da nazovete Franju i pitate za dozvolu. FK-3 će poskidati sve MIGove kad Rafale uđe u Spectra mode. Koji spectra mod? Klot Rafalčići ne mogu ni da polete sa aerodroma jer ga imamo u dometu i to iz domaće radinosti. Probaj opet.. :)
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:03 |
|
|
Grobar je napisao/la: Rafali uopšte ne mogu da polete sa aerodroma ako rešimo. Tako da nema potrebe za nikakvim odgovorom.
Vučić je navukao susjede sa 10 besplatna mig-a da zarobe svoj vojni budžet sa "eskadrilom" Rafala.
Pritom je sebi dao izgovor pred zapadom za nabavku dalekometne PVO, koja nam pak treba da nas niko ne zaustavlja, dok rešavamo nejač u ta 2-3 dana.
Mirno spavaj nano, sve je zaključano.. :) Vi možete rešiti samo bjeloruske polovne kante, nemate saveznika ni novaca za išta bolje, a braća Rusi ne daju popust. Neka pati koga smeta
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:04 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Vi ne možete ni zamisliti pojmove SPECTRA , SUPERKRSTARENJE ... nismo na istoj razini jednostavno . Vi ste na 10 skala ispod nas .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: ruska šklopocija koju smo poslali na smetlište. ovako je mi danas čuvamo. "Čuvate" zato što ne možete da remontujete i nemate delove. Ne da NATO.. :) Leteći tenk je jedan jedini. Poduvao Kurti izbore zbog njega.. otpisan prije 20 i više godina, laka meta, slabo naoružanje. hellfire ovo skine tako da samo projuri pored njega i udari u tenk.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
|
|
Apsolutno pozdravljam utrku Hrvatske i Srbije u naoružanju. U isto vrijeme podržavam postepeno i potpuno razoružavanje OS BIH. I jedno i drugo je zajednicki interes nas i Srba.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:06 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Vi ne možete ni zamisliti pojmove SPECTRA , SUPERKRSTARENJE ... nismo na istoj razini jednostavno . Vi ste na 10 skala ispod nas . Ajde probaj da mi objasniš..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:07 |
|
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: hahahaha nećete moći uzletiti s Batajnice bez da nazovete Franju i pitate za dozvolu. FK-3 će poskidati sve MIGove kad Rafale uđe u Spectra mode. Koji spectra mod? Klot Rafalčići ne mogu ni da polete sa aerodroma jer ga imamo u dometu i to iz domaće radinosti. Probaj opet.. :) Batajnica: halo, da li smo dobili Franja Tuđmana? Tuđman: da, izvolite? Batajnica: mi bi da dignemo 2 Miga, danas je Vidvodan, imamo neke svečanosti i par preleta. Tuđman: samo da vidimo s vrhovnikom, nazovite za 10 min. 10 min kasnije... Batajnica: halo, opet Batajnica, imate li kakav odgovor? Tuđman: koja Batajnica? Batajnica: vojni aerodrom Batajnica, maloprije sam pričao s vašim kolegom, mi bi uzletili s 2 Miga? Tuđman: nazovite za 10tak minuta samo da provjerimo, nismo zaprimili nikakav zahtjev.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: "Čuvate" zato što ne možete da remontujete i nemate delove. Ne da NATO.. :) Leteći tenk je jedan jedini. Poduvao Kurti izbore zbog njega.. otpisan prije 20 i više godina, laka meta, slabo naoružanje. hellfire ovo skine tako da samo projuri pored njega i udari u tenk. Koji helfire.. ? Pa nemamo mi jenki zulu od "PZO-a" kao vi.. Sidi di si.. :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:08 |
|
|
PCM je napisao/la: Apsolutno pozdravljam utrku Hrvatske i Srbije u naoružanju. U isto vrijeme podržavam postepeno i potpuno razoružavanje OS BIH. I jedno i drugo je zajednicki interes nas i Srba. podržavamo utrku u naoružanju gdje Srbi kupuju ruske i kineske šklopocije, a Hrvatska njemačke panzere, francuske avione, američke helikoptere i izraelski PZO. još se nismo za UAV odlučili.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:09 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: Koji spectra mod? Klot Rafalčići ne mogu ni da polete sa aerodroma jer ga imamo u dometu i to iz domaće radinosti.
Probaj opet.. :)
Batajnica: halo, da li smo dobili Franja Tuđmana? Tuđman: da, izvolite? Batajnica: mi bi da dignemo 2 Miga, danas je Vidvodan, imamo neke svečanosti i par preleta. Tuđman: samo da vidimo s vrhovnikom, nazovite za 10 min. 10 min kasnije... Batajnica: halo, opet Batajnica, imate li kakav odgovor? Tuđman: koja Batajnica? Batajnica: vojni aerodrom Batajnica, maloprije sam pričao s vašim kolegom, mi bi uzletili s 2 Miga? Tuđman: nazovite za 10tak minuta samo da provjerimo, nismo zaprimili nikakav zahtjev. aerodrom nam je u dometu. Nema halo, samo trasić.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:09 |
|
|
dudu je napisao/la: Grobar je napisao/la: "Čuvate" zato što ne možete da remontujete i nemate delove. Ne da NATO.. :) Leteći tenk je jedan jedini. Poduvao Kurti izbore zbog njega.. otpisan prije 20 i više godina, laka meta, slabo naoružanje. hellfire ovo skine tako da samo projuri pored njega i udari u tenk. To vaše su bili Mi24 na samom isteku resursa. Naši su Mi35. Novi. Ne možeš baš svakog da troluješ.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Tema zabrijana ko kad necjepisa brani svoje stavove. Mirno spavaj Srbijo vas niko nece da dira unutar vasih granica.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Moramo se dogovoriti da nemamo iste stvari. Da se u ratu možemo mijenjati i dopunjavati. Bezveze je ako mijenjamo jednu stvar za istu stvar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:10 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Apsolutno pozdravljam utrku Hrvatske i Srbije u naoružanju. U isto vrijeme podržavam postepeno i potpuno razoružavanje OS BIH. I jedno i drugo je zajednicki interes nas i Srba. podržavamo utrku u naoružanju gdje Srbi kupuju ruske i kineske šklopocije, a Hrvatska njemačke panzere, francuske avione, američke helikoptere i izraelski PZO. još se nismo za UAV odlučili. Srbija kupuje od celog sveta. Hrvatska samo od pola.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:11 |
|
|
Inače, tema je za decu od 10 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, tema je za decu od 10 godina. Pa to smo ja i Dudi.. :)
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:15 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Apsolutno pozdravljam utrku Hrvatske i Srbije u naoružanju. U isto vrijeme podržavam postepeno i potpuno razoružavanje OS BIH. I jedno i drugo je zajednicki interes nas i Srba. podržavamo utrku u naoružanju gdje Srbi kupuju ruske i kineske šklopocije, a Hrvatska njemačke panzere, francuske avione, američke helikoptere i izraelski PZO. još se nismo za UAV odlučili. Pa svak kupuje šta mu srcu drago. Bitno je samo da francuske, američke, izraelske i njemačke “šklopocije” dobro pucaju po Muslimanima, to što ruske i kineske šklopocije nešto zaostaju nema veze, to se nadoknadi zalaganjem (većim brojem ispaljenih projektila). Na Balkanu će biti mir, po dogovoru dva najznačajnija naroda - Hrvata i Srba. Sve ostalo je igranje s vatrom koja može otjerati jihadiste do Anadolije.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:15 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Grobar je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Vi ne možete ni zamisliti pojmove SPECTRA , SUPERKRSTARENJE ... nismo na istoj razini jednostavno . Vi ste na 10 skala ispod nas . Ajde probaj da mi objasniš.. https://hr.wikipedia.org/wiki/Superkrstarenje - Superkrstarenje koje je za vas nepoznat pojam . SPECTRA - Rafale ima revolucionarni integrirani sustav, nazvan SPECTRA koji pilotu omogućuje iznimno veliku svijest o situaciji te uključuje upozorenja o radarskom ozračenju, nadolazećim infracrveno vođenim projektilima, uporaba protumjera i aktivnog ometanja neprijateljskih frekvencija. Najzanimljiviji dio SPECTRA-e je virtualna nevidljivost. Ne zna se točno kako taj sustav radi .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 22:18 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kakvih sam se gadosti danas nacitao i naslusao u srbijanskim medijima.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|