|
|
Stranica: 3/15.
|
[ 351 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:18 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, tema je za decu od 10 godina. Pa to smo ja i Dudi.. :) Dudu voli da troluje takve kao ti, koji se lako pale. Ja tačno znam kada je ozbiljan, a kada troluje. Npr, ovo sa Milovima je bilo čisto trolovanje. On odlično zna da su ti njihovi helikopteri, kupljeni na crnom tržištu, bili na isteku resursa i da se nije isplatilo, a verovatno čak ni tehnički izvodljivo, remontovati ih. A ovde predstavlja taj helikopter kao ekvivalent Mi35, a takođe zna da je razlika između Mi24 i Mi35 nebo i zemlja. Ja ga poznajem, pa znam kada treba da mu odgovorim, a kada ne, jer troluje. Ne pali se na njegove provokacije, stalno to radi. Inače ga jako cenim kao forumaša, kada je ozbiljan. Kada je u ovom modu kao sada, ignorišem ga. Preporučujem ti isto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63672 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la: podržavamo utrku u naoružanju gdje Srbi kupuju ruske i kineske šklopocije, a Hrvatska njemačke panzere, francuske avione, američke helikoptere i izraelski PZO. još se nismo za UAV odlučili.  Pa svak kupuje šta mu srcu drago. Bitno je samo da francuske, američke, izraelske i njemačke “šklopocije” dobro pucaju po Muslimanima, to što ruske i kineske šklopocije nešto zaostaju nema veze, to se nadoknadi zalaganjem (većim brojem ispaljenih projektila). Na Balkanu će biti mir, po dogovoru dva najznačajnija naroda - Hrvata i Srba. Sve ostalo je igranje s vatrom koja može otjerati jihadiste do Anadolije. dudu je napisao/la: Hrvatsku trese euforija, svi žele još aviona i naoružanja, kako su Rafali nadletili Zagreb stanovništvo je na aparatima od sreće. čak i index slavi. Zašto je dobro da kupujemo Rafalee1. Nadzor neba je naša obveza 2. Hrvatska dobiva mogućnost učinkovitog vojnog odgovora (i index želi bombardovat) 3. Mogućnost razvoja suvremene industrije 4. Politički odličan potez https://www.index.hr/vijesti/clanak/zas ... i_ostalo_dindex u zaključku: Koliko paradoksalno zvučalo, t ek ako razne usijane glave po Balkanu (a ima ih) znaju da neće dugo živjeti ako ugroze hrvatski teritorij i građane, tek tada možemo sigurnosno biti opušteni i živjeti u ovim krajevima u miru, suradnji, pa i prijateljstvu sa svima oko sebe. danas bi i Vesna Pusić stala pored VBRa i rekla: pali! šta veliš na ovo? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:21 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Th1950 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ajde probaj da mi objasniš..  https://hr.wikipedia.org/wiki/Superkrstarenje - Superkrstarenje koje je za vas nepoznat pojam . SPECTRA - Rafale ima revolucionarni integrirani sustav, nazvan SPECTRA koji pilotu omogućuje iznimno veliku svijest o situaciji te uključuje upozorenja o radarskom ozračenju, nadolazećim infracrveno vođenim projektilima, uporaba protumjera i aktivnog ometanja neprijateljskih frekvencija. Najzanimljiviji dio SPECTRA-e je virtualna nevidljivost. Ne zna se točno kako taj sustav radi . Dečko. Prvo vaši klot Rafali nemaju još uvek ništa, jer se ne znaju detalji ugovora. Po svemu sudeći biće to klot Rafalčići, jer ta cena od 999 miliona plus PDV (  ) je klot varijanta. Drugo, ti avioni uopšte ne mogu da polete sa preoranog aerodroma. Jel' znaš kako izgleda preorani aerodrom? Kao njiva.. :) Srbija ima dronove (plus proizvodi svoje) koji mogu da uzlete sa trešnje, ili da se bace sa ramena. Jedna "eskadrila" (bilo čega) je smehotresna olimpijada.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:23 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Pa to smo ja i Dudi.. :)
Dudu voli da troluje takve kao ti, koji se lako pale. Ja tačno znam kada je ozbiljan, a kada troluje. Npr, ovo sa Milovima je bilo čisto trolovanje. On odlično zna da su ti njihovi helikopteri, kupljeni na crnom tržištu, bili na isteku resursa i da se nije isplatilo, a verovatno čak ni tehnički izvodljivo, remontovati ih. A ovde predstavlja taj helikopter kao ekvivalent Mi35, a takođe zna da je razlika između Mi24 i Mi35 nebo i zemlja. Ja ga poznajem, pa znam kada treba da mu odgovorim, a kada ne, jer troluje. Ne pali se na njegove provokacije, stalno to radi. Inače ga jako cenim kao forumaša, kada je ozbiljan. Kada je u ovom modu kao sada, ignorišem ga. Preporučujem ti isto. Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana. Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:24 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Dudu voli da troluje takve kao ti, koji se lako pale. Ja tačno znam kada je ozbiljan, a kada troluje. Npr, ovo sa Milovima je bilo čisto trolovanje. On odlično zna da su ti njihovi helikopteri, kupljeni na crnom tržištu, bili na isteku resursa i da se nije isplatilo, a verovatno čak ni tehnički izvodljivo, remontovati ih. A ovde predstavlja taj helikopter kao ekvivalent Mi35, a takođe zna da je razlika između Mi24 i Mi35 nebo i zemlja. Ja ga poznajem, pa znam kada treba da mu odgovorim, a kada ne, jer troluje. Ne pali se na njegove provokacije, stalno to radi. Inače ga jako cenim kao forumaša, kada je ozbiljan. Kada je u ovom modu kao sada, ignorišem ga. Preporučujem ti isto. Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana. Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :) nije dovoljno često da bi shvatio o čemu se radi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:26 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Grobar je napisao/la: Th1950 je napisao/la: https://hr.wikipedia.org/wiki/Superkrstarenje - Superkrstarenje koje je za vas nepoznat pojam . SPECTRA - Rafale ima revolucionarni integrirani sustav, nazvan SPECTRA koji pilotu omogućuje iznimno veliku svijest o situaciji te uključuje upozorenja o radarskom ozračenju, nadolazećim infracrveno vođenim projektilima, uporaba protumjera i aktivnog ometanja neprijateljskih frekvencija. Najzanimljiviji dio SPECTRA-e je virtualna nevidljivost. Ne zna se točno kako taj sustav radi . Dečko. Prvo vaši klot Rafali nemaju još uvek ništa, jer se ne znaju detalji ugovora. Po svemu sudeći biće to klot Rafalčići, jer ta cena od 999 miliona plus PDV (  ) je klot varijanta. Drugo, ti avioni uopšte ne mogu da polete sa preoranog aerodroma. Jel' znaš kako izgleda preorani aerodrom? Kao njiva.. :) Srbija ima dronove (plus proizvodi svoje) koji mogu da uzlete sa trešnje, ili da se bace sa ramena. Jedna "eskadrila" (bilo čega) je smehotresna olimpijada. Ajde da smo uzeli fa50 pa da nam se i rugaš ali 12 bombardera-lovaca koji ti mogu nosit nuklearno oružje te imaju sposobnosti koje nikad nećete imat kao superkrstarenje .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Dudu voli da troluje takve kao ti, koji se lako pale. Ja tačno znam kada je ozbiljan, a kada troluje. Npr, ovo sa Milovima je bilo čisto trolovanje. On odlično zna da su ti njihovi helikopteri, kupljeni na crnom tržištu, bili na isteku resursa i da se nije isplatilo, a verovatno čak ni tehnički izvodljivo, remontovati ih. A ovde predstavlja taj helikopter kao ekvivalent Mi35, a takođe zna da je razlika između Mi24 i Mi35 nebo i zemlja. Ja ga poznajem, pa znam kada treba da mu odgovorim, a kada ne, jer troluje. Ne pali se na njegove provokacije, stalno to radi. Inače ga jako cenim kao forumaša, kada je ozbiljan. Kada je u ovom modu kao sada, ignorišem ga. Preporučujem ti isto. Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana. Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :) Pa nisi ukapirao. I dalje se pecaš kao šaran.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:29 |
|
|
|
Pa sad dal' se ja pecam ili neko drugi.. Šta je starije, kokoš ili jaje..
Filozofsko je pitanje.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana.
Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :)
Pa nisi ukapirao. I dalje se pecaš kao šaran. lovi se tko som na durdubak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:31 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Ajde da smo uzeli fa50 pa da nam se i rugaš ali 12 bombardera-lovaca koji ti mogu nosit nuklearno oružje te imaju sposobnosti koje nikad nećete imat kao superkrstarenje . Dečko.. :) Nuklearno oružje može da "nosi" samo onaj ko ga poseduje.. :) Rafali imaju sposobnost samo kad uzlete sa aerodroma. Bez aerodroma su nesposobniji od APN četvorke.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:33 |
|
|
Grobar je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ajde da smo uzeli fa50 pa da nam se i rugaš ali 12 bombardera-lovaca koji ti mogu nosit nuklearno oružje te imaju sposobnosti koje nikad nećete imat kao superkrstarenje . Dečko.. :) Nuklearno oružje može da "nosi" samo onaj ko ga poseduje.. :) Rafali imaju sposobnost samo kad uzlete sa aerodroma. Bez aerodroma su nesposobniji od APN četvorke.. :) Francuska je strateški saveznik Hrvatske . Možemo imat što hoćemo 
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:34 |
|
|
|
Možete imati manjak u vojnom budžetu.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
NE razumijem od kuda sada potreban odgovor Srbije, kada jucer i danas citamo i slusamo sprdanje kako su Hrvatima uvaljene stare kante koje nece moci letjeti itd.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:42 |
|
|
DrMag je napisao/la: Tema zabrijana ko kad necjepisa brani svoje stavove. Mirno spavaj Srbijo vas niko nece da dira unutar vasih granica. Jedini način da se smire je Hrvatsko tu i tamo spominjanje Zemuna. Da malo smire lajavce i enormne apetite.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:42 |
|
|
|
Ja razumem ove mladje lozane sto se loze, ali ozbiljni ljudi da pricaju kako je Srbija matirana zbog 12 Rafala je presmesno.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:43 |
|
|
|
Vi ste se sami javili , niko vas nije ni spomenuo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: NE razumijem od kuda sada potreban odgovor Srbije, kada jucer i danas citamo i slusamo sprdanje kako su Hrvatima uvaljene stare kante koje nece moci letjeti itd. Pa to ovaj K:M sto se ne zna da li je vas ili nas provokator otvara u duhu drugih naroda nebitnu temu. Grobar je sumirao sve u prvom postu kako stoje stvari, a svaka cast na nabavci, trebace vam protiv Mujgura mozda, protiv nas necete biti u prilici da ih koristite svakako.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Jedini način da se smire je Hrvatsko tu i tamo spominjanje Zemuna. Da malo smire lajavce i enormne apetite. U pravu si.. Hrvatska je na samo 80 km od Zemuna i Beograda, generalno. Opasno ste nam blizu, a mi hladni kao špricer zbog te notorne činjenice...  Šta li bi bilo da je obrnuto.. ? Jao, jao.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:49 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Ja razumem ove mladje lozane sto se loze, ali ozbiljni ljudi da pricaju kako je Srbija matirana zbog 12 Rafala je presmesno. Tema dana u Srbiji, vojni analiticari na sve strane, izjave predsjednika AV itd, sve ozbiljni ljudi 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:51 |
|
|
DrMag je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Ja razumem ove mladje lozane sto se loze, ali ozbiljni ljudi da pricaju kako je Srbija matirana zbog 12 Rafala je presmesno. Tema dana u Srbiji, vojni analiticari na sve strane, izjave predsjednika AV itd, sve ozbiljni ljudi  Bože, bože.. Vi još uvek niste ukapirali vučićeve navoje i kontranavoje? Sve do jedan "analitičar" je samo šraf njegove spin mašinerije..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:53 |
|
|
Grobar je napisao/la: weasel je napisao/la: Jedini način da se smire je Hrvatsko tu i tamo spominjanje Zemuna. Da malo smire lajavce i enormne apetite. U pravu si.. Hrvatska je na samo 80 km od Zemuna i Beograda, generalno. Opasno ste nam blizu, a mi hladni kao špricer zbog te notorne činjenice...  Šta li bi bilo da je obrnuto.. ? Jao, jao..  Nekoć je Hrvatska bila u predgrađu Beograda, pa smo vam zauzeli glavni grad a vojska vam zapalila na letovanje na Krf. Bolje selite prijestolnicu u Niš, više sreće imate s Bugarima.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: DrMag je napisao/la: Tema dana u Srbiji, vojni analiticari na sve strane, izjave predsjednika AV itd, sve ozbiljni ljudi  Bože, bože.. Vi još uvek niste ukapirali vučićeve navoje i kontranavoje? Sve do jedan "analitičar" je samo šraf njegove spin mašinerije.. Znam to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:54 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
weasel je napisao/la: DrMag je napisao/la: Tema zabrijana ko kad necjepisa brani svoje stavove. Mirno spavaj Srbijo vas niko nece da dira unutar vasih granica. Jedini način da se smire je Hrvatsko tu i tamo spominjanje Zemuna. Da malo smire lajavce i enormne apetite. Eto nek su tvoji dodrinaški apetiti realni . Plašim se da se ne zadaviš od tlikog zalogaja .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
|
|
Grobar je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Dudu voli da troluje takve kao ti, koji se lako pale. Ja tačno znam kada je ozbiljan, a kada troluje. Npr, ovo sa Milovima je bilo čisto trolovanje. On odlično zna da su ti njihovi helikopteri, kupljeni na crnom tržištu, bili na isteku resursa i da se nije isplatilo, a verovatno čak ni tehnički izvodljivo, remontovati ih. A ovde predstavlja taj helikopter kao ekvivalent Mi35, a takođe zna da je razlika između Mi24 i Mi35 nebo i zemlja. Ja ga poznajem, pa znam kada treba da mu odgovorim, a kada ne, jer troluje. Ne pali se na njegove provokacije, stalno to radi. Inače ga jako cenim kao forumaša, kada je ozbiljan. Kada je u ovom modu kao sada, ignorišem ga. Preporučujem ti isto. Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana. Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :) Ja kad ti napišem da si tup, vrijeđaš i ljutiš se. A tvoj može 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojni odgovor Srbije MORA biti eskadrila NOVIH Su-57 i sustav S-400 Postano: 25 stu 2021, 21:57 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Lele.. :) Hvala na prevodu. Nisam to ukapirao za ovih godinu dana.
Iako si mi nešto slično pisao bar desetak puta do sada.. :)
Ja kad ti napišem da si tup, vrijeđaš i ljutiš se. A tvoj može  Kad? Nikad se nisam uvredio, a pisao si mi svašta. Čak si mi i rekao da sam bugarin, a to je za nas Piroćance smrtna uvreda.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|