|
|
Stranica: 63/233.
|
[ 5804 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 15:44 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
K:M je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Kakav CROmedijaš, jebote... Pa, gde si Dudule, nema te već par dana da me zaceniš... Legendo!!! Nukl.udari iz tudjih zrakoplova, u hangaru fr.vojnice,,,,,kronologija je jan 2022 pismo o namerama, 2024 sabor stornira nabavu ili zamrzava zbog korona recesije i pada 2g zaredom bdp -10%.... bia vodje sindikata preko daljinskog aktivira, dizu se prosvjedi, predizborna/izborna god, polit.trvenja. 2029 hr polako dolazi na -3% pada bdp traze ponovo od Zidova barake f16 blok 30, bez dodataka, klot. 2033 stizu baraci, ali sa ISTEKLIM RESURSIMA....i sa krivotvorenim br.sasije/preslika MIG21.... Nastavite niz i pricu..... Moramo ohladiti sosjede, pregrejali im se mozgići i imaginarni Rafaelići. Trenutno za blagdane mogu kupiti tuce RafaELA,ali moraju prodati tuce kazeta.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 15:53 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Kakvi ste Carevi, Hrvati! Ovaj forum treba preporučivati ovim što pate od Depresije... i dati mu nagradu za najhumor! braćo Pravoslavna, zamislite samo da oni dobiju ne 5-6 tih Rafala već da dobiju tisuću kako bi i šta pričali ... a sad zamislite da ih oni ekšli proizvode! Tad bi planirali iskrcavanje na Nubiru!!! Naša Kvačica je napisao/la: I Romi su ljudi, sudbinom prokleti, uvijek netko oko njih dođe pa im prijeti. Pustimo Rome neka razgovaraju. A najbolje je što taj koji peva taj stih o Romima u prvom licu je smatran Hrvatom...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 15:55 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Reconquista je napisao/la: Nikog mi ne napadamo to je samo u vašim ludim srpskim glavama. Pa tobro ti ne, ti si dobar mladić. Ali Dudi već uveliko vezuje bačve nuklearnog otpada za Mig-21 i kreće u kamikaza misiju na Beograd.. Ubija tri muve jednim udarcem. Rešava se dva otpada, nuklearnog i vojnog, i ujedno pravi mesta za Rafale na Plesu.. :) Moramo nekako Dudija da rešimo, on nas trenuto najviše zatrpava bombama.. :) Ajde ako znate neki bolji PVO sistem od FK-3 i S-400 recite nam, pa da i to uzmemo i da se odbranimo nekako od Dudija.. ..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 15:59 |
|
|
To su isključivo samoobrambene radnje, a ti se tu raspisao i braniš srpstvo na prvim crtama...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 20:30 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Grobar je napisao/la: dudu je napisao/la: Kinesko naoružanje. Odmah mi izmami osmijeh na lice, samo još dodat Muju i Sulju i ima potencijal za dobar vic. A jel' ti izmami osmeh na lice, činjenica, da smo poslali u Rusiju posadu za obuku na S-400, obučili istu, zatim došao S-400 u Srbiju "na vežbu" i "nakon vežbe" niko ga nije video da odlazi.. Meni da.. znaci srbi prvi u svijetu imaju stealth s-400
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
KraljevaSutiska
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 23:07 |
|
|
Grobar je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Nikog mi ne napadamo to je samo u vašim ludim srpskim glavama. Pa tobro ti ne, ti si dobar mladić. Ali Dudi već uveliko vezuje bačve nuklearnog otpada za Mig-21 i kreće u kamikaza misiju na Beograd.. Ubija tri muve jednim udarcem. Rešava se dva otpada, nuklearnog i vojnog, i ujedno pravi mesta za Rafale na Plesu.. :) Moramo nekako Dudija da rešimo, on nas trenuto najviše zatrpava bombama.. :) Ajde ako znate neki bolji PVO sistem od FK-3 i S-400 recite nam, pa da i to uzmemo i da se odbranimo nekako od Dudija.. OVI srbi su stvarno mitomani kakvih nema . Po njihovim pričama imaju S400 Rakete 300 km dometa S300 ... a šta zapravo imaju ? Plaće vojnika 300 eura i 6 poluispravnik migova koje su platili 200 milijuna eura . Bravo mitomani / takijaši ..
|
|
Vrh |
|
|
KraljevaSutiska
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 23 pro 2020, 23:08 |
|
|
Grobar je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Nikog mi ne napadamo to je samo u vašim ludim srpskim glavama. Pa tobro ti ne, ti si dobar mladić. Ali Dudi već uveliko vezuje bačve nuklearnog otpada za Mig-21 i kreće u kamikaza misiju na Beograd.. Ubija tri muve jednim udarcem. Rešava se dva otpada, nuklearnog i vojnog, i ujedno pravi mesta za Rafale na Plesu.. :) Moramo nekako Dudija da rešimo, on nas trenuto najviše zatrpava bombama.. :) Ajde ako znate neki bolji PVO sistem od FK-3 i S-400 recite nam, pa da i to uzmemo i da se odbranimo nekako od Dudija.. Ajde ako znate neki bolji PVO sistem od FK-3 i S-400 recite nam, pa da i to uzmemo i da se odbranimo nekako od Dudija.. OVI srbi su stvarno mitomani kakvih nema . Po njihovim pričama imaju S400 Rakete 300 km dometa S300 ... a šta zapravo imaju ? Plaće vojnika 300 eura i 6 poluispravnik migova koje su platili 200 milijuna eura . Bravo mitomani / takijaši .. Ajde ako znate neki bolji PVO sistem od FK-3 i S-400 recite nam, pa da i to uzmemo i da se odbranimo nekako od Dudija.. OVI srbi su stvarno mitomani kakvih nema . Po njihovim pričama imaju S400 Rakete 300 km dometa S300 ... a šta zapravo imaju ? Plaće vojnika 300 eura i 6 poluispravnik migova koje su platili 200 milijuna eura . Bravo mitomani / takijaši
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 00:45 |
|
|
Pa i vi po vašim pričama imate neuništive Rafale, a šta zapravi imate? 3 Mig-a 21 i iglu i Strelu kao krovni PVO...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 01:12 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa i vi po vašim pričama imate neuništive Rafale, a šta zapravi imate? 3 Mig-a 21 i iglu i Strelu kao krovni PVO... Ne daj Bože da ih Franci ispale u poslednjem trenutku i ne prodaju im te "Rafale" nakon ovolike loževine... mislim da bi Dudu i kompanija bili nekoliko nedelja na pilulama za smirenje kao onomad Roko Leni Ukić nakon poraza od Srbije... to ne bi valjalo, nekoliko nedelja bez ovih CROmedijaša mi je nepoželjno...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 01:16 |
|
|
Pa bolje bi im bilo da nabave Rafale, jer smo F-16 obarali lagano, sa starom sovjetskom teta Nevom i samo 20 sekundi uključenim radarom.
Šta bi smo tek njima radili sa Pancirima, FK-3 i S-400.. :)
To bi bio vrhunski vatromet iznad Mini-Šengena, taman da proslavimo stvaranje.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 01:27 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa bolje bi im bilo da nabave Rafale, jer smo F-16 obarali lagano, sa starom sovjetskom teta Nevom i samo 20 sekundi uključenim radarom.
To bi bio vrhunski vatromet iznad Mini-Šengena, taman da proslavimo stvaranje.. :) Sa'će Dudule da ti objasni da je "Rafal" neoboriv... Doduše, i za neke druge su nas ubeđivali da su nevidljivi...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 01:35 |
|
|
Rafali zimi troše 6l kerozina na sat, a leti ništa. Baš naprotiv, leti proizvode gorivo.. :)
I nijedan PVO na svetu ne može da ih obori.
Dakle, tamo oko Djurdjevdana, kreneš sa Rafalima na put oko sveta i već tamo za sv. Iliju si doma i pokorio si ceo svet usput... :)
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 01:43 |
|
|
Grobar je napisao/la: Rafali zimi troše 6l kerozina na sat, a leti ništa, baš naprotiv. Leti proizvode gorivo.. :)
I nijedan PVO na svetu ne može da ih obori.
Dakle, tamo oko Djurdjevdana, kreneš sa Rafalima na put oko sveta i već tamo za sv. Iliju si doma i pokorio si ceo svet uspit.. :) Ja sam čuo da 1 Rafal sam uništi svu rusku PVO i još mu ostane raketa da poobara sve ruske avione poslate da ga presretnu! jedino mu goriva nestane pa ne može da produži preko Kamčatke na USA da i nju ugasi... čudo su ti Franci, oduvek dominiraju u vojnoj tehnici... supersila, Kina od njih pokušava da ukrade i kopira jer su najbolji... "Dajte mi 6 Hrvatskoj još neisporučenih Rafala i pokorit ću svijet" - Dudu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 08:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne nestane mu goriva do Amerike jer se može dopuniti u zraku. Ostalo više manje točno, teško uočljiv, samim time i neoboriv, veća prijetnja za sve PZO sustave nego oni za njega.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 08:45 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Ovaj cigan priča sam sa sobom na forumu, koji jadnik, sam sebi replicira na postove
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 24 pro 2020, 10:10 |
|
|
To se samo zimi se dopunjuje u vazduhu, a leti nema potrebe, jer proizvodi gorivo.. Istin je napisao/la: Ovaj cigan priča sam sa sobom na forumu, koji jadnik, sam sebi replicira na postove Nauči već jednom da cigani u Srbiji navijaju za Zvezdu, a za Partizan navijamo mi Hrvati. Bar vi Dalmoši najbolje znate ko su Grobari.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 21:41 |
|
|
Srpski kalašnjikov među najprodavanijima u Americihttps://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1786588Citat: Za samo 11 meseci uvezeno je i isporučeno do krajnjeg kupca preko 150 tona raznih modela sportskog oružja izrađenog vrednim rukama srpskih oružara iz Kragujevca. Sve što se uveze proda se praktično odmah, jer ima mnogo porudžbina. Citat: Najpopularni model Z-PAP, popularni "kalašnjikov" je postao najtraženiji model kod najvećih američkih distributera. Čak su se i pojavili profili na socijalnim mrežama koje su pokrenuli ljubitelji te poluautomatske puške. A onda je, kao šlag na tortu, stigla vest da je poznati košarkaš Džejms Gist postao njihov mušterija. ..
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 22:00 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Grobar je napisao/la: Pa bolje bi im bilo da nabave Rafale, jer smo F-16 obarali lagano, sa starom sovjetskom teta Nevom i samo 20 sekundi uključenim radarom.
To bi bio vrhunski vatromet iznad Mini-Šengena, taman da proslavimo stvaranje.. :) Sa'će Dudule da ti objasni da je "Rafal" neoboriv... Doduše, i za neke druge su nas ubeđivali da su nevidljivi... Sve istina, eto Priština se bolje ne vidi od nevidljivog!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 22:55 |
|
|
.. Američki piloti polako kreću da se izlajavaju i da pišu memoare.. :) Priznali skoro, da smo im ošurili još jednog nevidljivog.. :) Yes, Serbian Air Defenses Did Hit Another F-117 During Operation Allied Force In 1999https://www.thedrive.com/the-war-zone/3 ... ce-in-1999Citat: New details regarding the incident confirm long-standing rumors of an F-117 being damaged by a surface-to-air missile over Serbia. Dakle, stara sovjetska tetka Neva je ošurila dva F-117 i dva F-16. Bar ono što su priznali javno.. Šta li ćemo tek sa Pancirima i FK-3 da radimo? ..
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 23:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: Američki piloti polako kreću da se izlajavaju i da pišu memoare.. :) Priznali skoro, da smo im ošurili još jednog nevidljivog.. :) Yes, Serbian Air Defenses Did Hit Another F-117 During Operation Allied Force In 1999https://www.thedrive.com/the-war-zone/3 ... ce-in-1999Citat: New details regarding the incident confirm long-standing rumors of an F-117 being damaged by a surface-to-air missile over Serbia. Dakle, stara sovjetska tetka Neva je ošurila dva F-117 i dva F-16. Bar ono što su priznali javno.. Šta li ćemo tek sa Pancirima i FK-3 da radimo? .. Rafali bi padali tko kruske gnjile, same od sebe, kad se ukljuce radari s400.... Danas nam lupaju kirilicne table, i to neki domoljub Zivkovic, Milosevic, Petrovic, a njihovi djedovi su 1939 pisali kirilicom. Grobi stavi onaj kirilicni znak za Hajduk, da je hrv zvao bi se USKOK.....Srbi samo imaju hajduke.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 23:47 |
|
|
buenos aires je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Sa'će Dudule da ti objasni da je "Rafal" neoboriv... Doduše, i za neke druge su nas ubeđivali da su nevidljivi... Sve istina, eto Priština se bolje ne vidi od nevidljivog! Malo se lošije vidi, u pravu si . Ipak, više od pola sveta priznaje da je ta Priština - u Srbiji, tj. da je srpska. "Herceg Bosnu" ne priznaje ni Kiflatska, a kamoli POLA SVETA... (kad si navalio da nas bockaš u ljutu ranu, Kosovo i Metohiju - da bocnem i ja tebe za vaše "Kosovo i Metohiju" ) Grobar, KiM, nemoguće, ljudi, pa "Rafal" je posebno dizajniran da bude što manje uočljiv. To je bio Prioritet u dizajnu, izboru materijala i svemu ostalom... zbog tog Prioriteta je patila i avionika i nosivost i oružanje i upravljivost i domet, sve... ali zato je bio baš, baš teško uočljiv... dakle sve su učinili da ga se ne može primetiti pa samim tim ni oboriti. A, ne, čekaj... greška, to je bio onaj oboreni "Noćni soko". "Rafal" nema ni 20 % tih karakteristika "Noćnog sokola" tako da...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 26 pro 2020, 23:52 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobi stavi onaj kirilicni znak za Hajduk, da je hrv zvao bi se USKOK.....Srbi samo imaju hajduke. Jel' ovaj? Da je hrvatski zvao bi se NK Kopitar.. ikmandvaradtist je napisao/la: A, ne, čekaj... greška, to je bio onaj oboreni "Noćni soko". "Rafal" nema ni 20 % tih karakteristika "Noćnog sokola" tako da... Ako susjedi nabave sve osim Rafala, to će biti veliki neuspeh po meni. Jer ulupati 1,5 mlrd € u sred korona krize i pada BDP-a od 10%, na F-16, koji šurimo najopuštenije sa starom Nevom, je izdaja nacionalnih interesa epskih razmera, po meni.. ..
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2020, 00:02 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ako susjedi nabave sve osim Rafala, to će biti veliki neuspeh po meni. Jer ulupati 1,5 mlrd € u sred korona krize i pada BDP-a od 10%, na F-16, koji šurimo najopuštenije sa starom Nevom, je izdaja nacionalnih interesa epskih razmera, po meni.. .. Nemoj tako, nisu oni naivni... Latini su to, eeeeej! Uostalom, zar ti misliš da Nuklearno oružje ne vredi tih 1,5 Milijardi? Ne reče Dudu koliko Megatona bi bile bojeve glave... znajući koliko Franci vole Hrvate i kakve su Duduove pregovaračke sposobnosti, "Tsar" Level je minimum... Najjače bi bilo da ne uzmu ništa i da ispadne da su se badava kurčili u prazno na sva usta... tog ishoda se najviše pribojavaju - šta bismo im uradili na forumu... uništili bi ih!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2020, 00:14 |
|
|
Vidim kako se dan odluke bliži "komšije" sve nervozniji...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 27 pro 2020, 07:55 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Najjače bi bilo da ne uzmu ništa i da ispadne da su se badava kurčili u prazno na sva usta... tog ishoda se najviše pribojavaju - šta bismo im uradili na forumu... uništili bi ih! Ne, nikako. Jako je bitno da ulupaju 1,5 mlrd u korona krizi i na pad ekonomije od -10 na jednu eakadrilu lovaca. Ne znam kakva će im sledeća sezona biti, ali sva je prilika da ni 15% stanovništva Evrope neće biti vakcinisano do leta.. :) ..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|