HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 sij 2026, 08:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 511 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća

Glasaću za...
DS 29%  29%  [ 8 ]
SNS 11%  11%  [ 3 ]
DSS 4%  4%  [ 1 ]
SPS 7%  7%  [ 2 ]
URS 4%  4%  [ 1 ]
LDP 7%  7%  [ 2 ]
SDP 0%  0%  [ 0 ]
Dveri 36%  36%  [ 10 ]
neke druge 4%  4%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 28
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji
PostPostano: 08 svi 2012, 17:29 

Dveri rules :D

Koje jajare, spuštaju srpske Dveri ispod 5% a ližu guzove vojvođanerskom Čanku i godinama ga iz teške manjine tovare u vlast. Pa ima li većih papanjerosa od žutijeh antidržavotvornih muflona :D

Njima stado ovaca ne bi trebalo dati na čuvanje jer barem pola njih se ne bi vratilo na počinak :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:31 

Mar-kan je napisao/la:
Sad će i Papa da vas posjeti:)

Ovako pogubljene, ima da ih gospodin Ratzinger sve pokatoliči dok si reko DS :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:32 

Mar-kan je napisao/la:

To bi bilo ok.
Pola miliona katolika živi u Srbiji.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:33 

Ove Dveri opasne. U Srbiji 4%, na ustaško-ba.h.lijskom forumu 35%. Promašili ljudi državu. :zubati

@Mar-kan
Nije ništa sveti otac ako se ne pojavi u beloj mečki sa tablama PAPY, čisto da isprati mufty (beli bmw tm) i vladike (crni audi).

Švabe bi bile u recesiji da im nije nas.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:39 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Ove Dveri opasne. U Srbiji 4%, na ustaško-ba.h.lijskom forumu 35%. Promašili ljudi državu. :zubati

A i vi ste promašili forum na kojem ćete raditi kampanju za DS =))
Umjesto da ste se locirali po srpskim forumima i zauzeli busije po temama, masovno urgirali i poštedili gospodina Borisa znojenja i neizvjesnosti, vi gubite vrijeme na hrvatskom forumu a Dverjani opet vode. Loše odrađena kampanja, ali nije da se niste trudili :D

Malo šale nije na odmet :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:42 

Ma Džonija i mene su poslali da preobratimo Teru, ali nam nije uspelo. :zubati

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:46 

Taj se još nije rodio ko bi gospođicu Teranovu pomjerio iz njenog političko/svjetonazorskog ležišta :D

Nego gospodine Brigada, nisam znao da ste DS-ovac do ove teme je mi niste tako djelovali a ne samo da ste DS-ovac već bi se moglo reći čak i da ste DS frik :D

Ovo vaše PatriJote mi dismr na to :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:50 

Agathonikos je napisao/la:

Taj se još nije rodio ko bi gospođicu Teranovu pomjerio iz njenog političko/svjetonazorskog ležišta :D

Nego gospodine Brigada, nisam znao da ste DS-ovac do ove teme je mi niste tako djelovali a ne samo da ste DS-ovac već bi se moglo reći čak i da ste DS frik :D

Ovo vaše PatriJote mi dismr na to :D

Grozim se patriJota koliko i Jevropljana. :zubati

DS-ovac sam samo povremeno i silom prilika.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:52 

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:54 

Agathonikos je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

Ovako pogubljene, ima da ih gospodin Ratzinger sve pokatoliči dok si reko DS :D

:zubati Zato ona ekipa koja se okuplja oko Dveri će ostat vjerna Pravoslavlju tu nema spora :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 17:55 

Inače, taj termin je zaštitni znak LDP zombija i njime su godinama nazivali sve one koji nisu u njihovom tripu uz naravno sve one patike i parole "Kosovo za patike" kojim su obasipali forume u svom luđačkom nadahnuću a taj termin bi preuzeli i DS frikovi koje sam sretao po forumima a nasretao sam se i takvije jer sam forumski posjetitelj od samije početaka forumskije diskusija :D

Naravno, ni ovi njima ne bi ostajali dužni, nazivajući ih raznoraznijem nazivljem gdje bi uglavnom dominirala isparenja lakih i onih težih droga :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 18:00 

Kosovo za patike? Agat das nam jos koju recenicu o tome?

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 18:06 

Ibar je napisao/la:
Kosovo za patike? Agat das nam jos koju recenicu o tome?

U vrijeme otimanja KiM, odnosno proglašenja njegove nezavisnosti, u Beogradu se okupilo možda pola miliona ljudi a bilo je i fukare koja je iskoristila tu masu da bi polupala izlog, pokrala robu itd.

I onda su se LDP zombike dosjetile da bi taj opravdani protest protiv te nezavisnosti prikazali u što crnjem svjetlu pa su to pljačkanje po buticima predstavili kao lajt motiv za okupljanje svih tih ljudi. Ukratko :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 18:25 

Izborna kradja u Zajecaru?!

Citat:
Zaječar: Sumnjiv put listića od birališta do GIK-a

Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) u Zaječaru tri političke grupacije predale su prigovore na regularnost izbora - "Preokret" - Čedomir Jovanović, koalicija "Pokrenimo Zaječar" SNS-Nova Srbija i Pokret radnika i seljaka, Pobeda za bolji život. Na Jutjubu se pojavio i video na kome se vidi kako su u Gradsku izbornu komisiju stigle nezapečaćene, odnosno otvorene, koverte sa glasačkim listićima.
Pakovanje koverata sa listićima na hodniku ispred vrata GIK-a

Video prikazuje kandidata za gradonačelnika Zaječara, Sašu Mirkovića iz Pokreta radnika i seljaka, kako dolazi u zgradu opštine, gde je smeštena Gradska izborna komisija, i na hodnicima zatiče ljude koji zatvaraju i pečate koverte sa glasačkim listićima. Prema izbornim propisima, glasovi se prebrojavaju na izbornom mestu a zatim stavljaju u koverte koje se pečate na licu mesta, i tako zatvorene odnose izbornoj komisiji.

U Zaječaru je problem nastao jer su koverte stigle ne zapečaćene, predsednik Gradske izborne komisije je odbio da ih takve primi, pa su pečaćene na licu mesta - u hodnicima opštine.

Šta se sa glasačkim listićima desilo u putu od biračkog mesta do Gradske izborne komisije može samo da se nagađa, jer je svako u tom lancu imao pristup otvorenim kovertama. Posle ovog incidenta Pokret radnika i seljaka je podneo prigovor na regularnost izbora.

Izvor:http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/223344/Zajecar-Sumnjiv-put-listica-od-biralista-do-GIKa

I ne samo u Zajecaru, vec i u Novom Sadu!

Citat:
Otkriveno podmicivanje biraca u izbornoj jedinci Vidovdansko Naselje, Novi Sad. Glasaci iz albanskog naselja Ashkalija dovozeni su u velikom broju organizovano, kombijima, kamionima, kako bi glasali za dogovorenog kandidata. Kako bi dobili novac i kako bi se potvrdilo glasanje za kandidata ,,zutih" dobijali su hemijske olovke sa kamerama.Izbio je incident zbog toga, intervenisala je policija i hitna pomoc.

Izvor: Uvodni tekst sa uvodnog teksta na dole prikazanom snimku.

Izgleda da je cjelokupna izborna kradja mnogo veca nego sto se misli. Trenutno za sad najmanje 2 slucaja izborne kradje u najmanje 2 grada kruze internetom, a najvjerovatnije isplivace jos slucajeva.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 18:32 

Koje funjare.
A šta drugo i očekivati od njih :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 20:43 

Citat:
Dveri: Pokradeni smo na izborima

Predstavnik Dveri Boško Obradović izjavio je da izbori u Srbiji nisu bili regularni i da aktuelna vlast, kako je naveo, čini sve da taj pokret ne uđe u srpski parlament.

Poziva se na izbore u dijaspori i na Kosovu: Obradović

"Izbori u dijaspori su bili neregularni jer je neko onemogućio srpsku dijasporu da glasa. Na Kosovu nijedan naš član ni na jednom biračkom mestu nije mogao da ima čuvara kutije. Prema našim informacijama veliki broj mladih od 18 do 21 godine nije bio upisan u birački spisak" rekao je on na konferenciji za novinare u Čačku.

Dveri su prema dosadašnjim podacima Republičke izborne komisije osvojili 4,34 odsto glasova, ispod cenzusa. Prema Obradoviću, Dveri su osvojile mandate u 12 gradova i opština u Srbiji i, kako kaže, neverovatno je da nisu prošle republički cenzus od pet odsto.

Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/223532/Dveri-Pokradeni-smo-na-izborima

Neki bi rekli da ko gubi ima i pravo da se ljuti, ali ja mislim da ovdje stvarno ima necega cim se Dveri ovoliko bune, jer bice da je stvarno poslijedi neka veca kradja glasova.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 21:07 

Dosadni su. Kakva logika.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 23:32 

:cursing

tako nisko pasti. sram te bilo. takvu uvredu ne zaslužuje nitko, a kamoli naš tolerantni forum koji svijetli kao sunce nad bespućima netolerantnosti foruma ovih prostora.

mislim stvarno. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 08 svi 2012, 23:49 

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 11:26 

Citat:
Četiri tačke dogovora
Kakao sazanje "Blic", koalicija oko DS-a i SPS - PUPS - JS usaglasile su danas četiri tačke sporazuma:

1) Nastaviće zajedničko političko delovanje u budućnosti.

2) Zajednički će raditi na formiranju parlamentarne većine u Narodnoj skupštini, kao i skupštinama lokalnih samouprava, gradu Beogradu i Vojvodini.

3) Koalicija SPS - PUPS - JS će u drugom krugu izbora za predsednika podržati Borisa Tadića.

4) Sva kadrovska pitanja u konstituisanju organa vlasti i lokalnih samouprava biće predmet daljeg razgovora posle završenih izbora za predsednika Srbije.

Oho, efikasni su kad treba deliti plen.

Navodno u koaliciju neće ići LDP, već SVM i URS.

Sve zajedno 132 poslanika vladajuće koalicije (i nešto manji broj stranaka nego prošli put) uz verovatno podršku 20 poslanika LDP i 2 poslanika Ugljaninove stranke.

Znači sada imaju 132+22, prošli put je bilo 129+12. Na prvi pogled, stabilnija većina.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:12 

Vladimir RUS je napisao/la:

Izgleda da je cjelokupna izborna kradja mnogo veca nego sto se misli. Trenutno za sad najmanje 2 slucaja izborne kradje u najmanje 2 grada kruze internetom, a najvjerovatnije isplivace jos slucajeva.

:yawn

Ko god protura price o nekoj ozbiljnoj kradji na izborima, taj veze nema sta prica...

Ja sam radio na izborima, znam proceduru kako to funkcionise...sanse za kradju prakticno ne postoje, osim u nekim posebnim slucajevima.

Republicka izborna komisija dobija predloge stranaka o pojedinacnim kontrolorima, imenuje ih u clanstvo birackih odbora na svakom izbornom mestu, proporcionalno velicini stranke. Obicno na pojedinacnom birackom mestu bude oko 25 ljudi, iz svake stranke bar po jedan, a iz vecih po njih nekoliko.

Zavrsi se glasanje, prebrojavaju se izborni spiskovi za svaki nivo izbora, i onda se pristupa brojanju glasackih listica. Kutija se otvori, i prave posebne gomile za svakog kandidata, to sve prebroji nekoliko puta, ukljuce se i nevazeci listici, i pise se zapisnik, koji onda potpisuju svi kontrolori...ako neko ima neki prigovor, i to se pise.

Broj potpisanih glasaca iz birackog spiska treba da se slozi sa brojem listica u kutiji, moze da bude manji(neko jednostavno ne ubaci u kutiju, odnese kuci), ali ne sme da bude veci da bi to bili regularni izbori...

Ukoliko je broj listica veci, kao u ovom primeru iz Zajecara, to opet ne znaci da je neko hteo nesto da pokrade, vec samo da je doslo do greske...ili u broju prebrojanih glasaca sa spiska, ili je neko slucajno dobio koji listic vise za glasanje.

Ukoliko hipoteticki dodje do muljacine na samom izbornom mestu, to bi znacilo da svi moraju da se dogovore oko toga, 25 ljudi iz raznih stranaka, sto je realno nemoguce... ovde u Zajecaru su poslali zapisnik da je bilo vise listica nego zabelezenih glasaca, poslali to na visu instancu, opstinske komisije koje su isto heterogenog sastava...i tu isto sledi provera...ako je vise listica, izbori se jednostavno ponavljaju.

Osim u opstinske, gradske i republicke izborne komisije, potpisani zapisnici idu i u stab 4 stranke koje su dobile najvise glasova, znaci i preko toga se ima uvid.

Znaci, ko pokusa da proturi pricu o kradji, taj je ili stranacki vojnik, ili nema pojma o cemu se radi :neznam

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:26 

Džoni, jesi ulovio neko ministarsko mesto ili je Mlađa pokupio kajmak?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:38 

Džoni, jesi ulovio neko ministarsko mesto ili je Mlađa pokupio kajmak?

Za sada ozbiljne su mi sanse za Ministra zaduzenog za Srbe u virtualnom regionu, Agaton i Zlatko su mi dani na cuvanje :001_tongue

Ne znam koliko je pametan potez danasnji dogovor sa SPS-om oko koalicije na svim nivoima...

Jos juce je bilo naznake toga:

Palma, koji je fakticki clan druge koalicije sa kojom tek treba da se dogovara, docekuje ga ko imperatora, doveo ljude da ga cekaju u spalirima, aplaudira mu na bini =)) Danas bas on izlazi sa pricom o dogovoru...

Za Tadica to ima i dobre i lose strane... gura od sebe one probirljive glasace koji nikako ne vare SPS i Palmu, ali sa druge strane u dobroj meri osigurava korpus poslusnih glasaca SPS-a, cele infrastrukture stranke koja broji mnogo glasova, i koja u pobedi Tadica vidi i osigurane svoje pozicije.

Procena je da je vaznije pridobiti one koji su u prvom krugu glasali za Ivicu, nego one kojima je cela prica oko izbora ljigava. Verovatno se ide na to da se ta prica odmah zavrsi, u narednim danima malo zaboravi, i da u duelu sa Nikolicem privuku oni koji ce ipak reci u zadnjem trenutku - Borise, smaras i kenjas, ali necu da mi Toma bude predsednik 5 godina...

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:46 

DzoniBG je napisao/la:
Procena je da je vaznije pridobiti one koji su u prvom krugu glasali za Ivicu, nego one kojima je cela prica oko izbora ljigava. Verovatno se ide na to da se ta prica odmah zavrsi, u narednim danima malo zaboravi, i da u duelu sa Nikolicem privuku oni koji ce ipak reci u zadnjem trenutku - Borise, smaras i kenjas, ali necu da mi Toma bude predsednik 5 godina...

Baš tako. DS-ovci i glasački sličnih stranaka svakako glasaju za Borisa. tvrdo jezgro radikala neće za Tomu, pa onda ostaje da se pridobije SPS/Palma glasačko telo ('ladno Palma dobro prošao u par vojvođanskih opština).

Toma se zasad pokazao kao amater. Prvo postizborna priča, od juče pustio parlamentarne i lokalne niz vodu, a već jutros okrenuo ploču, napada SPS, pomera duel sa Tadićem. Mali raspad sistema, barem tako izgleda spolja. Ali važno da mu je Koštunica uputio pismo. Kao onomad kad je Voja pisao načelniku KOS-a u pritvoru: "Dragi Aco...". :zubati

Vrh

PostPostano: 09 svi 2012, 12:57 

Baš tako. DS-ovci i glasački sličnih stranaka svakako glasaju za Borisa. tvrdo jezgro radikala neće za Tomu, pa onda ostaje da se pridobije SPS/Palma glasačko telo ('ladno Palma dobro prošao u par vojvođanskih opština).

Toma se zasad pokazao kao amater. Prvo postizborna priča, od juče pustio parlamentarne i lokalne niz vodu, a već jutros okrenuo ploču, napada SPS, pomera duel sa Tadićem. Mali raspad sistema, barem tako izgleda spolja. Ali važno da mu je Koštunica uputio pismo. Kao onomad kad je Voja pisao načelniku KOS-a u pritvoru: "Dragi Aco...". :zubati

Palma uzeo Belu Crkvu :001_huh :smijeh Vidi kakav je kad hoda ulicama...ko traktor je... a za Jagodince bog...doduse, stvarno mogu u dupe da ga ljude, od moravske palanke napravio je pristojan grad, jedini u tom delu Srbije ima pozitivan natalitet, placa im vencanje, doprinose za svako dete...iako je seljacina na kub, za to treba mu skinuti kapu.

Toma...kao i Vucic, mirisu na vecite luzere... imam jedno pitanje, where the fuck is Jorgovanka Tabakovic :sneaky2

Kostunjavi...taj je vec za imsejavanje, lik u 21 veku, u eri kad imas live prenos sondi iz kosmosa on salje pismo :laugh dal je stiglo, ne zna se, sta u njemu pise, dal je napisan odgovor... da neko ne pomisli da je mail...obicno pismo. Koji je to dunster, a takav nam je bio predsednik 4 godine :yawn

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: