|
|
Stranica: 18/21.
|
[ 511 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:13 |
|
|
doc je napisao/la: Istina ali u par postova zaredom mi se učinilo da pretjerujete Jagnje i ti o tim driblerskim sposobnostima. Malo mi je bilo too much. Da se opozicija nije sama pokopala, nebi oni mogli to odriblati.
Znači žuti drže medijsku scenu pa su u mogućnosti manipulirati na taj način? Drze medije, ali nije totalitarizam, vec se to suptilno pomeraju konci, da mnogi i ne primete. Za razliku od 90-ih, svaki dan slusas sta govori Toma, al se figure pomeraju iza zavese.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:13 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ma Nikola Agaton ti je Kačavendino đače , išao kao mali na specijalonu dodatnu nastavu iza ikonostasa. Njegovo politička vizura je na nivou 19.veka , a to znači radikali,karadžić,filaret,artemije,....su osnovni ljudi njegovog građenja političkog i nacionalnog mišljenja. Hajde skunker ne prdi već hitno po novu šaržu jer ova koju imaš na gajbi je pri kraju a dolazi veče i noć koje provedene bez skunka znaju biti jako depresivne 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Htio to Agat priznat il ne Tale je odradio sjajno kad je vanjska politika u pitanju, pogotovo s obzirom na sve otegotne okolnosti. Šta je to odradio, mame vam Mislim KiM je i dalje nezavisno, predao je sve što se moglo predati Haškom tribunalu, izvinio se svakom na koga je naišao na ulici, spustio gaće do koljena a pakšu mu odrađuje ko god hoće a Srbija je opet na 300 godina do prijema u EU koja samo što se nije raspala. Daj jebote, da je uradio nešto pa da mu i čestitamo na tome ali nije uradi ništa što ne bi mogla odraditi i kafe kuvarica u njegovom kabinetu  Ne spominjite ničije mame šjor Agat nema potrebe za tim! Otkud da počnem pa Srbija je bila međunarodno izolirana Zemlja poznata jedino po četnicima i bombama. S Makedonijom ste u dobrim odnosima, sa Hrvatskom ste napravili ogroman pomak u tako malo vremena. RS vam je potpomogo i ekonomski i politički a opet se ogradio od ekstremista. Sa Mađarskom su odnosi bolji. Za Srbiju su zainteresirani i Rusija, i EU i SAD i Kina i ona je sve pozeljnija udavača. Zemlja je dobila novi imidž. Ide prema EU.. polako ali ide. Od balkanske do EU Zemlje. Taj period obiljezio je upravo Tadić. Turista imate sve više, mahom zbog Vojvodine i Beograda. Polako se otvarate prema svijetu i on prema vama. Stekli ste nove simpatizere i prijatelje i bez obzira na sve a pogotovo s obzirom na sveukupno stanje u Srbiji međunarodni ugled vam dosta dobro kotira. Predsjednik koji govori 4 strana jezika, odmjeren i školovan, demokratski nastrojen bio je vođa i simbol tog jednog preporoda u međunarodnoj percepciji. A gospon Aga pošto ste tako puni ideala evo samo nam recite .. zamislite na sekundu da ste vi protukandidat gosponu Borisu i dobijete izbore. Što ćete onda? Prva odluka juriš na Kosovo? Malo realnosti ne bi škodilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ma Nikola Agaton ti je Kačavendino đače , išao kao mali na specijalonu dodatnu nastavu iza ikonostasa. Njegovo politička vizura je na nivou 19.veka , a to znači radikali,karadžić,filaret,artemije,....su osnovni ljudi njegovog građenja političkog i nacionalnog mišljenja. Hajde skunker ne prdi već hitno po novu šaržu jer ova koju imaš na gajbi je pri kraju a dolazi veče i noć koje provedene bez skunka znaju biti jako depresivne  Neko puši marihuanu a neko puši popu. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Balansero
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:26 |
|
|
|
Žuti su ozbiljni medijski igrači, Šaper(bivši pevač IDOLA)-inače vlasnik jedne od najuspešnijih marketinških agencija je član stranke i jedan od ljudi iz senke koji kreiraju marketinšku scenu u Srbiji, kako poslovnu, tako i ostalu. Inače mediji u Srbiji su nekako postrojeni i vesti su iste, od medija do medija, rekao bih da je i u Slobino vreme scena bila bogatija, raznolikija, mogao si da pročitaš ili čuješ ozbiljnu kritiku vlasti, danas je to sve mlitavo i rekao bih kontrolisano, ali onako fino na kvarnjaka. Istraživačko novinarstvo je mrtvo u Srbiji, osim ponekog iskakanja Insajdera na B92, ali materijala ima za čitav jedan 24h-ovni kanal. Za tu tekovinu demokratije ćemo da sačekamo još dugo,dugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ma Nikola Agaton ti je Kačavendino đače , išao kao mali na specijalonu dodatnu nastavu iza ikonostasa. Njegovo politička vizura je na nivou 19.veka , a to znači radikali,karadžić,filaret,artemije,....su osnovni ljudi njegovog građenja političkog i nacionalnog mišljenja. Hajde skunker ne prdi već hitno po novu šaržu jer ova koju imaš na gajbi je pri kraju a dolazi veče i noć koje provedene bez skunka znaju biti jako depresivne  Kad slušam o ovom svem odmah se sjetim Bareta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:34 |
|
|
joe enter je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Hajde skunker ne prdi već hitno po novu šaržu jer ova koju imaš na gajbi je pri kraju a dolazi veče i noć koje provedene bez skunka znaju biti jako depresivne  Neko puši marihuanu a neko puši popu.  Agaaa, lomi ga! 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:35 |
|
|
Ibar je napisao/la: Ne spominjite ničije mame šjor Agat nema potrebe za tim!
Pa nisam vam je opsovao, hiljadu mu dabrova sa Ontarija Što se vašeg posta tiče, najobičnija žuta propaganda koju ste ili odnekud prepisali ili ste pod njenim uticame jer npr. i da je gospodin Koštunica i DSS na vlasti, zar mislite da bi on uveo Srbiju u rat sa "celim svetom" ili tako nešto Mislim, normalno da ne bi. Bilo bi slično ili ili isto samo što ne bi bilo gaća na člancima Što se rata za KiM tiče, mislim dajte molim vas, za koga me držite, kakav rat s NATOm i te fore, moja varijanta je da čekamo mnogo povoljnije vjetrove koji će neminovno doći a onda da uđemo na KiM, sa ili bez šiftara na njemu, kao što ste vi odradili svoje KiM, jelte. Nadam se da me razumijete 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Aga, to agresivno sufliranje i zabadanje nosa u izbore u Srbiji (npr. zamjerke jer nema dovoljno "patriotizma") će vam se obiti o glavu i proizvesti kontraefekt...sudeći po našim iskustvima iz Hrvatske.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:38 |
|
|
joe enter je napisao/la:
Neko puši marihuanu a neko puši popu.
A neko meni, tj. vi gospodine Joe Gospodine Joe, za mene ste talašika i mogu ovako s vama 100 godina ali zapostavismo tematiku a to nije u redu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aga, to agresivno sufliranje i zabadanje nosa u izbore u Srbiji (npr. zamjerke jer nema dovoljno "patriotizma") će vam se obiti o glavu i proizvesti kontraefekt...sudeći po našim iskustvima iz Hrvatske. Ovu su samo forumske raspre. Zabadanje nosa bi bilo kad bi masovno izašli na izbore u Srbiji i svojim glasovima uticali na tamošnje izbore ali pošto se to ne dešava, nema niti riječi o zabadanju neakvih nosova u izbore u Srbiji 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aga, to agresivno sufliranje i zabadanje nosa u izbore u Srbiji (npr. zamjerke jer nema dovoljno "patriotizma") će vam se obiti o glavu i proizvesti kontraefekt...sudeći po našim iskustvima iz Hrvatske. I da, da li bi ste to tako nazvali i da sam pobornik žutih jer i to bi bilo zabadanje nosekanje u tamošnje izbore. Nadam se da biste 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:44 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Šta je to odradio, mame vam Pa nisam vam je opsovao, hiljadu mu dabrova sa Ontarija Što se vašeg posta tiče, najobičnija žuta propaganda koju ste ili odnekud prepisali ili ste pod njenim uticame jer npr. i da je gospodin Koštunica i DSS na vlasti, zar mislite da bi on uveo Srbiju u rat sa "celim svetom" ili tako nešto Mislim, normalno da ne bi. Bilo bi slično ili ili isto samo što ne bi bilo gaća na člancima Što se rata za KiM tiče, mislim dajte molim vas, za koga me držite, kakav rat s NATOm i te fore, moja varijanta je da čekamo mnogo povoljnije vjetrove koji će neminovno doći a onda da uđemo na KiM, sa ili bez šiftara na njemu, kao što ste vi odradili svoje KiM, jelte. Nadam se da me razumijete  Dobro pošto kažeš da se Tadić već svima ispričao znači nema više kome. Moje pitanje je po čemu će to Toma i njegovi bit drugačiji ako dođu na vlast nego Tale?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la:
Neko puši marihuanu a neko puši popu.
A neko meni, tj. vi gospodine Joe Gospodine Joe, za mene ste talašika i mogu ovako s vama 100 godina ali zapostavismo tematiku a to nije u redu  OK , da ne bi zapostavili temu ti nastaviti pušit' popu a ja ću pisati o izborima u Srbiji i nijedan dim skanka neću više uzeti svega mi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Aga, to agresivno sufliranje i zabadanje nosa u izbore u Srbiji (npr. zamjerke jer nema dovoljno "patriotizma") će vam se obiti o glavu i proizvesti kontraefekt...sudeći po našim iskustvima iz Hrvatske. Ovu su samo forumske raspre. Zabadanje nosa bi bilo kad bi masovno izašli na izbore u Srbiji i svojim glasovima uticali na tamošnje izbore ali pošto se to ne dešava, nema niti riječi o zabadanju neakvih nosova u izbore u Srbiji  Možda ne glasate, ali se zato Dodo uključio u predizbornu kampanju ko da i sam puca na neku poziciju. Ako se ta praksa nastavi, a vaš favorit izvisi, jednog dana će ispasti kao da ste dio oporbe u Srbiji. A samo kratkovidan čovjek ne vidi da je Hrvatska 5-10 godina ispred Srbije u odmaku od nacionalnog pitanja, dakle slični procesi koji su zadesili i nas od 2000 čekaju i vas, pogotovo ako EU dodatno pritisne Srbiju prilikom procesa pristupa i pregovora.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Šta je to odradio, mame vam Pa nisam vam je opsovao, hiljadu mu dabrova sa Ontarija Što se vašeg posta tiče, najobičnija žuta propaganda koju ste ili odnekud prepisali ili ste pod njenim uticame jer npr. i da je gospodin Koštunica i DSS na vlasti, zar mislite da bi on uveo Srbiju u rat sa "celim svetom" ili tako nešto Mislim, normalno da ne bi. Bilo bi slično ili ili isto samo što ne bi bilo gaća na člancima Što se rata za KiM tiče, mislim dajte molim vas, za koga me držite, kakav rat s NATOm i te fore, moja varijanta je da čekamo mnogo povoljnije vjetrove koji će neminovno doći a onda da uđemo na KiM, sa ili bez šiftara na njemu, kao što ste vi odradili svoje KiM, jelte. Nadam se da me razumijete  Kad je Oluja arhetip i Srbima i Muslimanima za neka buduca politicka djelovanja, uz to sto se izucava po elitnim USA i Izraelskim vojnim akademijama kako neće svakim danom mi bit sve veća 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:48 |
|
|
Ibar je napisao/la: Dobro pošto kažeš da se Tadić već svima ispričao znači nema više kome. Moje pitanje je po čemu će to Toma i njegovi bit drugačiji ako dođu na vlast nego Tale? Ne znamo dok ne vidimo što ne znači da nebismo trebali vidjeti i njih na vlasti jer nisu ovi Bogom dani da ih gledamo toliko dugo na vlasti. Ofucali su se i mislim da bi bilo dobro da se malo maknu i da ustupe mjesto drugom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Jbt Aga, ja pricam jedno, ti pricas peto...
Ne, već ja jedno pričam a vi deseto. Jednostavno mi je neshvatljivo da separatiste trpate u vlast, otvarate im prostor a oni konstantno truju. I otkud vi znate da neće rasti jer imaju svu podlogu za to? Niko ih ne sputava, ljudi odrađuju posao pa kad vam osvane Vojvodina sa znatno većim postotkom takvih, onda će češagija špartati po glavi. I da, nisam za nikakve autonomije u Srbiji i ovu u Vojvodini bi izložio na refrendum, pa ako je Vojvođanima do nje, neka je, ako im je do nezavisnosti, bujrum buraz ali ovo mi je teški šit. Naturena autonomija srpske pokrajine zbog tamo nekakvih Mađara. U jebote, čemu to cvikanje od njih, pa nema ih u Vojvodini 60% već jedva 10%. Mislim, ne bi ih niko mlatio po ulicama ili već šta pa da se njima štelite. Ne trpaju ih Srbi,nego "EU".Tko je najviše za EU-njegovi su izbori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ovu su samo forumske raspre. Zabadanje nosa bi bilo kad bi masovno izašli na izbore u Srbiji i svojim glasovima uticali na tamošnje izbore ali pošto se to ne dešava, nema niti riječi o zabadanju neakvih nosova u izbore u Srbiji  Možda ne glasate, ali se zato Dodo uključio u predizbornu kampanju ko da i sam puca na neku poziciju. Ako se ta praksa nastavi, a vaš favorit izvisi, jednog dana će ispasti kao da ste dio oporbe u Srbiji. A samo kratkovidan čovjek ne vidi da je Hrvatska 5-10 godina ispred Srbije u odmaku od nacionalnog pitanja, dakle slični procesi koji su zadesili i nas od 2000 čekaju i vas, pogotovo ako EU dodatno pritisne Srbiju prilikom procesa pristupa i pregovora. Bravo ministre ,svaka ti je ka' Njegoševa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
|
|
Ibar je napisao/la: Kad je Oluja arhetip i Srbima i Muslimanima za neka buduca politicka djelovanja, uz to sto se izucava po elitnim USA i Izraelskim vojnim akademijama kako neće svakim danom mi bit sve veća  Nije arhetip već samo odgovor na vaše pitanje o KiM, jer vam je najbliži i najrazumljiviji pa ne bi trebalo biti nekakvih nejasnoća po pitanju KiM i mog odnosa prema tom pitanju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Možda ne glasate, ali se zato Dodo uključio u predizbornu kampanju ko da i sam puca na neku poziciju. Ako se ta praksa nastavi, a vaš favorit izvisi, jednog dana će ispasti kao da ste dio oporbe u Srbiji. A samo kratkovidan čovjek ne vidi da je Hrvatska 5-10 godina ispred Srbije u odmaku od nacionalnog pitanja, dakle slični procesi koji su zadesili i nas od 2000 čekaju i vas, pogotovo ako EU dodatno pritisne Srbiju prilikom procesa pristupa i pregovora.
U Banja Luci je glasalo 256 ljudi od 300 prijavljenih, većina su iz Srbije koji ovde rade i žive. Toliko o uspjesima gospodina Dodika da podrži svog prijatelja, gospodina Borisa. Nema od tog ništa, mogu oni biti ne znam kako dobri lično, malo ko ovde uopšte ima simpatije za DS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 13:59 |
|
|
joe enter je napisao/la: OK , da ne bi zapostavili temu ti nastaviti pušit' popu a ja ću pisati o izborima u Srbiji i nijedan dim skanka neću više uzeti svega mi.  A vi duvajte meni i usput pišite o izborima i sve bude OK 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 14:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Možda ne glasate, ali se zato Dodo uključio u predizbornu kampanju ko da i sam puca na neku poziciju. Ako se ta praksa nastavi, a vaš favorit izvisi, jednog dana će ispasti kao da ste dio oporbe u Srbiji. A samo kratkovidan čovjek ne vidi da je Hrvatska 5-10 godina ispred Srbije u odmaku od nacionalnog pitanja, dakle slični procesi koji su zadesili i nas od 2000 čekaju i vas, pogotovo ako EU dodatno pritisne Srbiju prilikom procesa pristupa i pregovora.
U Banja Luci je glasalo 256 ljudi od 300 prijavljenih, većina su iz Srbije koji ovde rade i žive. Toliko o uspjesima gospodina Dodika da podrži svog prijatelja, gospodina Borisa. Nema od tog ništa, mogu oni biti ne znam kako dobri lično, malo ko ovde uopšte ima simpatije za DS. Dobro Agat al daj onako iz duše zamjeraš li ti gdinu Miloradu i 1 posto sto podrzava gdina Borisa u kampanji? Jel po svemu ovom sto kazes ti moras makar malo bit ljut na njega (po tom pitanju) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 14:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Možda ne glasate, ali se zato Dodo uključio u predizbornu kampanju ko da i sam puca na neku poziciju. Ako se ta praksa nastavi, a vaš favorit izvisi, jednog dana će ispasti kao da ste dio oporbe u Srbiji. A samo kratkovidan čovjek ne vidi da je Hrvatska 5-10 godina ispred Srbije u odmaku od nacionalnog pitanja, dakle slični procesi koji su zadesili i nas od 2000 čekaju i vas, pogotovo ako EU dodatno pritisne Srbiju prilikom procesa pristupa i pregovora.
U Banja Luci je glasalo 256 ljudi od 300 prijavljenih, većina su iz Srbije koji ovde rade i žive. Toliko o uspjesima gospodina Dodika da podrži svog prijatelja, gospodina Borisa. Nema od tog ništa, mogu oni biti ne znam kako dobri lično, malo ko ovde uopšte ima simpatije za DS. Nisi skontao. Poanta je da bi se trebali kloniti utjecaja na izbore u Srbiji, jer stvarno ne bi trebali doći u situaciju da jednog dana budete proglašeni dežurnim krivcima (opravdano ili ne), jer niski udarci u politici nisu ništa neuobičajeno. Stav uvijek treba biti da želite imati dobru suradnju sa bilo kojom strankom na vlasti. Ove "sestrinske" stranke nisu dobro rješenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga ćete glasati? - Rezultati izbora u Srbiji Postano: 08 svi 2012, 14:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisi skontao. Poanta je da bi se trebali kloniti utjecaja na izbore u Srbiji, jer stvarno ne bi trebali doći u situaciju da jednog dana budete proglašeni dežurnim krivcima (opravdano ili ne), jer niski udarci u politici nisu ništa neuobičajeno. Stav uvijek treba biti da želite imati dobru suradnju sa bilo kojom strankom na vlasti. Ove "sestrinske" stranke nisu dobro rješenje. I ja to mislim. Glupo je uticati na izbore negdje gdje ne živiš. Zato nisam ni glasao a mogao sam. Druga je stvar da smo ista država, onda bi stvari bile opravdane pa kome obojci, kome opanci. Mislim da bi DS trokirao a da bi DSS profitirao.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|