|
|
Stranica: 7/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 09 stu 2011, 14:34 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10015 Lokacija: Banja Luka
|
He,ako ti kazem ,bojim se da ga neces pogledati..a dobar.. Al hajd , ipak cu ti reci.. jedan od onih ' amargedonsko apokalipticnih ' .. U par rjeci,Zemlji se priblizava nekakva planete sa velikom izvjesnoscu da ce da napravi ' ende'. Mislim, tema je vec pomalo isfucana..ali.. Ovaj Trir je stvarno vrh . Sjajna gluma ,tehnicki savrsen i inovativan, fotografija za pamcenje...Sa zanimljivom i polaganom poslozenom radnjom (nije za americko ' trziste') . Uglavnom ,na kraju filma i sama ces biti sudionik. Ma pogledaj , vrijedi. (jbte..ja koda konja prodajem )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 09 stu 2011, 14:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Težak za objasniti. Scene su spore, karakteri se dugo studiraju. Prioritet nije radnja već ponašanje karaktera. Takav je taj danski redatelj. Ili ga voliš ili te ispizdi.
Nekako sam stekao dojam da dobiva nagrade jer je alternativa, pa jury često ne zna kako se prema tome postaviti. Bolje mu dati nagradu nego se provaliti pred javnosti.
Neobične filmove pravi. Ali ubiješ se od dosade gledajući. Haha...Eto..BBC i ja dijametralno suprotno razmisljamo o tom filmu. (sto svakako nje kraj svjeta) Aj pogledaj ..bas me kopka tvoje misljenje..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 09 stu 2011, 14:56 |
|
|
Videla sam na jednom sajtu kratak opis, pa zanimljivo je, izbor glumaca je isto jak. Šarlota Rempling, otkad je nisam videla na filmu...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 09 stu 2011, 15:09 |
|
|
teranova je napisao/la: Videla sam na jednom sajtu kratak opis, pa zanimljivo je, izbor glumaca je isto jak. Šarlota Rempling, otkad je nisam videla na filmu... Sarlota je jedan od sporednih likova,kojeg je doduse, jako dobro odradila .
|
|
Vrh |
|
|
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 10 stu 2011, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 12 stu 2011, 18:15 |
|
|
teranova je napisao/la: Videla sam na jednom sajtu kratak opis, pa zanimljivo je, izbor glumaca je isto jak. Šarlota Rempling, otkad je nisam videla na filmu... ( ..i..jesi ga odgledala ? )
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 12 stu 2011, 20:16 |
|
|
Svarog je napisao/la: teranova je napisao/la: Videla sam na jednom sajtu kratak opis, pa zanimljivo je, izbor glumaca je isto jak. Šarlota Rempling, otkad je nisam videla na filmu... ( ..i..jesi ga odgledala ? ) Nisam, gledaću ga na FEST-u u februaru, vidim da će biti na programu. Ja volim da idem u bioskop.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 12 stu 2011, 20:48 |
|
|
teranova je napisao/la: Svarog je napisao/la: ( ..i..jesi ga odgledala ? ) Nisam, gledaću ga na FEST-u u februaru, vidim da će biti na programu. Ja volim da idem u bioskop. Uuu... , idealno.. zavidim ti
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 12 stu 2011, 21:17 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
BBC je napisao/la: Eyes wide shut Genijalan film. Možeš ga gledati 100 puta uvijek svaki minut zanimljiv.
jedan od najboljih filmova, definitivno drugi najbolji Kubrickov uradak
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 01:32 |
|
|
"Der Untergang" - Poslednji dani A. Hitlera Peti put ga gledam i opet mi je bio zanimljiv, Bruno Ganz je ostvario životnu ulogu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 01:35 |
|
|
teranova je napisao/la: "Der Untergang" - Poslednji dani A. Hitlera Peti put ga gledam i opet mi je bio zanimljiv, Bruno Ganz je ostvario životnu ulogu. Pet puta ?! Je li ti ga i na trenutak bilo zao ?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 01:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: teranova je napisao/la: "Der Untergang" - Poslednji dani A. Hitlera Peti put ga gledam i opet mi je bio zanimljiv, Bruno Ganz je ostvario životnu ulogu. Pet puta ?! Je li ti ga i na trenutak bilo zao ? Ima neke dobre rečenice e sad koliko je to baš autentično ...Film je inače rađen prema knjizi Joahima Festa, čoveka koji je imao u malom prstu lik i delo A. Hitlera, tako da verujem da je dosta toga verno preneseno.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 11:30 |
|
|
teranova je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pet puta ?! Je li ti ga i na trenutak bilo zao ? Ima neke dobre rečenice e sad koliko je to baš autentično ...Film je inače rađen prema knjizi Joahima Festa, čoveka koji je imao u malom prstu lik i delo A. Hitlera, tako da verujem da je dosta toga verno preneseno. Zeza..dobar .Takvi su uvjek zanimljivi.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 11:37 |
|
|
Maruja Antoneta (Kirstin Dunst) u filmu Kopoline cerke Sofije.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 11:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svarog je napisao/la: Maruja Antoneta (Kirstin Dunst) u filmu Kopoline cerke Sofije. Jel reče u filmu "...pa neka jedu kolače"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 12:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svarog je napisao/la: Maruja Antoneta (Kirstin Dunst) u filmu Kopoline cerke Sofije. Jel reče u filmu "...pa neka jedu kolače" U jednoj sceni ,pominjalo se ..ali kao neistina. A i istorijski je fakat , da joj je ta recenica neposteno prisivena .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 13:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 14:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Cini se zanimljiv...trebao bih pogledati
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
drizzt je napisao/la: BBC je napisao/la: Eyes wide shut Genijalan film. Možeš ga gledati 100 puta uvijek svaki minut zanimljiv.
jedan od najboljih filmova, definitivno drugi najbolji Kubrickov uradak Bas sam ga opet gledao, i meni nije jasno o cemu se tu uopce radi... On bio na nekoj orgiji i to je to? Nes ti...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Postoje razna viđenja i tumačenja. Neki su studirali film i našli masu Illuminati simbola. Jedna od teorija je da je Kubrick htio raskrinkati te moćnike. Pa teorije konspiracija kako je misteriozno umro a da taj film nije ni dovršio. Zadnjih nekoliko minuta filma je njegov kolega napravio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 20:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
ma, teorije zavjere... film je donekle napet, muzika... ali na kraju nista ni o cemu, niti znas o cemu je, niti poenta neka, nista...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 13 stu 2011, 20:24 |
|
|
Aztec je napisao/la: ma, teorije zavjere... film je donekle napet, muzika... ali na kraju nista ni o cemu, niti znas o cemu je, niti poenta neka, nista... Kapa dole Kjubriku, ali ni meni taj film nije nista posebno.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 17 stu 2011, 20:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 18 stu 2011, 22:11 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Koji ste zadnji film pogledali? Postano: 18 stu 2011, 23:17 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
odličan film... Mevlidova kategorija razornih moci !
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|