Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
He,ako ti kazem ,bojim se da ga neces pogledati..a dobar.. Al hajd , ipak cu ti reci.. jedan od onih ' amargedonsko apokalipticnih ' .. U par rjeci,Zemlji se priblizava nekakva planete sa velikom izvjesnoscu da ce da napravi ' ende'. Mislim, tema je vec pomalo isfucana..ali.. Ovaj Trir je stvarno vrh . Sjajna gluma ,tehnicki savrsen i inovativan, fotografija za pamcenje...Sa zanimljivom i polaganom poslozenom radnjom (nije za americko ' trziste') . Uglavnom ,na kraju filma i sama ces biti sudionik. Ma pogledaj , vrijedi.
(jbte..ja koda konja prodajem )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
BBC je napisao/la:
Težak za objasniti. Scene su spore, karakteri se dugo studiraju. Prioritet nije radnja već ponašanje karaktera. Takav je taj danski redatelj. Ili ga voliš ili te ispizdi.
Nekako sam stekao dojam da dobiva nagrade jer je alternativa, pa jury često ne zna kako se prema tome postaviti. Bolje mu dati nagradu nego se provaliti pred javnosti.
Neobične filmove pravi. Ali ubiješ se od dosade gledajući.
Haha...Eto..BBC i ja dijametralno suprotno razmisljamo o tom filmu. (sto svakako nje kraj svjeta) Aj pogledaj ..bas me kopka tvoje misljenje..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
"Der Untergang" - Poslednji dani A. Hitlera Peti put ga gledam i opet mi je bio zanimljiv, Bruno Ganz je ostvario životnu ulogu.
Pet puta ?! Je li ti ga i na trenutak bilo zao ?
Ima neke dobre rečenice e sad koliko je to baš autentično ...Film je inače rađen prema knjizi Joahima Festa, čoveka koji je imao u malom prstu lik i delo A. Hitlera, tako da verujem da je dosta toga verno preneseno.
teranova je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Pet puta ?! Je li ti ga i na trenutak bilo zao ?
Ima neke dobre rečenice e sad koliko je to baš autentično ...Film je inače rađen prema knjizi Joahima Festa, čoveka koji je imao u malom prstu lik i delo A. Hitlera, tako da verujem da je dosta toga verno preneseno.
Zeza..dobar .Takvi su uvjek zanimljivi.
Postoje razna viđenja i tumačenja. Neki su studirali film i našli masu Illuminati simbola. Jedna od teorija je da je Kubrick htio raskrinkati te moćnike. Pa teorije konspiracija kako je misteriozno umro a da taj film nije ni dovršio. Zadnjih nekoliko minuta filma je njegov kolega napravio.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.