|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:17 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Hvala Leb. Ovakvi savjeti su dobro došli. Ko će kome već svoj svome  Nadam se da ovo nije ono ko što kaže naš narod. Nije. Ama mislila sam na pomoć. Jedini si ti spreman da pomogneš meni jadnici bez života. Ako ti nešto bude trebalo samo reci.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nadam se da ovo nije ono ko što kaže naš narod. Nije.
Ama mislila sam na pomoć. Jedini si ti spreman da pomogneš meni jadnici bez života. Ako ti nešto bude trebalo samo reci. Aha, dobro je, shvatila si na pravi način. Pomislio sam da misliš da te zajebavam. Trebaš biti manje ironična.  A za pomoć, pa našlo bi se ponešto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: No thanks, mislim da bi crkveni inkvizitori iz srednjeg vijeka zaplakali od sreće kada bi na raspolaganje dobili njen arsenal.
Vidi, ja sam lično takodje ubjedjenja da od kriminalaca, siledzija pa i ovakih momaka treba bjezati.Medjutim knjiga je pozitivno napisana.Njih dvoje su odrasle osobe i na neki način cura spašava glavnog junaka od potonuća totalnooooo. Ja ne tvrdim da bi bila spremna za nekog to isto napraviti, ni da mi se dopadaju metode.No njima dvome na kraju ti eksperimenti donose zadovoljstvo.I što s tim ? Da bljujem vatru u sopstvenom licemjerju na spisateljicu ?Glumim intelektualku koja se zgrazava ?Glupost.. Ja sam izvukla poentu da je djevojka pomogla mladiću i dovoljno.Mozda metode nisu moralno prihvatljive ali.. Ma zajebavali smo se na poslu glede domaćica. Ja i ovi koji rade za mene...ljudi doista nemaju pojma šta im žene rade cijeli dan po kući. Opći dojam (zaključak svih) je da nešto malo pospreme ujutru, čitaju fifty shades of gray, i samozadovoljavaju se ostatak dana - i onda glume umor kada muž stigne kući sa posla. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:25 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vidi, ja sam lično takodje ubjedjenja da od kriminalaca, siledzija pa i ovakih momaka treba bjezati.Medjutim knjiga je pozitivno napisana.Njih dvoje su odrasle osobe i na neki način cura spašava glavnog junaka od potonuća totalnooooo.
Ja ne tvrdim da bi bila spremna za nekog to isto napraviti, ni da mi se dopadaju metode.No njima dvome na kraju ti eksperimenti donose zadovoljstvo.I što s tim ? Da bljujem vatru u sopstvenom licemjerju na spisateljicu ?Glumim intelektualku koja se zgrazava ?Glupost.. Ja sam izvukla poentu da je djevojka pomogla mladiću i dovoljno.Mozda metode nisu moralno prihvatljive ali..
Ma zajebavali smo se na poslu glede domaćica. Ja i ovi koji rade za mene...ljudi doista nemaju pojma šta im žene rade cijeli dan po kući. Opći dojam (zaključak svih) je da nešto malo pospreme ujutru, čitaju fifty shades of gray, i samozadovoljavaju se ostatak dana - i onda glume umor kada muž stigne kući sa posla.  Ako im se zene samozadovoljavaju onda su nikakvi muškarci.Jer zena koja ima pravog muškarca kraj sebe trudi se ostati u formi, solarij, fitnes i sl. On kad je doma večera i sex su na repertoaru ;D
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ama mislila sam na pomoć. Jedini si ti spreman da pomogneš meni jadnici bez života. Ako ti nešto bude trebalo samo reci.
Aha, dobro je, shvatila si na pravi način. Pomislio sam da misliš da te zajebavam. Trebaš biti manje ironična.  A za pomoć, pa našlo bi se ponešto. Ko mi kaže 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ma zajebavali smo se na poslu glede domaćica. Ja i ovi koji rade za mene...ljudi doista nemaju pojma šta im žene rade cijeli dan po kući. Opći dojam (zaključak svih) je da nešto malo pospreme ujutru, čitaju fifty shades of gray, i samozadovoljavaju se ostatak dana - i onda glume umor kada muž stigne kući sa posla.  Ako im se zene samozadovoljavaju onda su nikakvi muškarci.Jer zena koja ima pravog muškarca kraj sebe trudi se ostati u formi, solarij, fitnes i sl. On kad je doma večera i sex su na repertoaru ;D Ne znam u kojem je to paralelnom univerzumu regularna pojava nakon X godina braka i X djece, možda u tvojim knjigama. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ako im se zene samozadovoljavaju onda su nikakvi muškarci.Jer zena koja ima pravog muškarca kraj sebe trudi se ostati u formi, solarij, fitnes i sl. On kad je doma večera i sex su na repertoaru ;D
Ne znam u kojem je to paralelnom univerzumu regularna pojava nakon X godina braka i X djece, možda u tvojim knjigama.  Moji se roditelji još vole.A medicinske sestre su napasti i mladje od mame i po 20g.Pola ih zivi da se uvali nekom makar i u godinama kao što je moj tajo  Vidiš da ima srećnih ljudi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:32 |
|
|
|
Moraš pozitivno razmišljati inače ....
Teško ćeš neku privesti doma.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Levitas
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Levitas je napisao/la: To vecinom citaju zene u menopauzi, odlicno shtivo za njih.  A za što će im ?Baš će nakon menopauze eksperimentirati ? Polahko raspustenice. Samo kazem kako je. Ovakvo gradivo vecinom starije zene citaju, frustrirane zbog manjka seksa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:42 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A za što će im ?Baš će nakon menopauze eksperimentirati ? Polahko raspustenice. Samo kazem kako je. Ovakvo gradivo vecinom starije zene citaju, frustrirane zbog manjka seksa. Zašto o zenama govoriš pogrdno ?Što i ako su rasuštenice ?Što si to ti ?San svake ?Na kraju "Bolje se Bogu vratiti neotpakovana nego trpiti idiota i krkana radi susjestva i reda"
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Levitas
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Levitas je napisao/la:
Polahko raspustenice. Samo kazem kako je. Ovakvo gradivo vecinom starije zene citaju, frustrirane zbog manjka seksa.
Zašto o zenama govoriš pogrdno ?Što i ako su rasuštenice ?Što si to ti ?San svake ?Na kraju "Bolje se Bogu vratiti neotpakovana nego trpiti idiota i krkana radi susjestva i reda" Ne govorim o zenama. Govorim o tebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:46 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A za što će im ?Baš će nakon menopauze eksperimentirati ? Polahko raspustenice. Samo kazem kako je. Ovakvo gradivo vecinom starije zene citaju, frustrirane zbog manjka seksa. E jbg sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:48 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zašto o zenama govoriš pogrdno ?Što i ako su rasuštenice ?Što si to ti ?San svake ?Na kraju "Bolje se Bogu vratiti neotpakovana nego trpiti idiota i krkana radi susjestva i reda"
Ne govorim o zenama. Govorim o tebi.  Uvijek bi voljela biti Melcher raspuštenica nego udata za idiota poput tebe  I to višestruka.Domagoj i Hans.Samo ne krkan poput vas !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Levitas
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:50 |
|
|
Ne govorim o zenama. Govorim o tebi.
 Uvijek bi voljela biti Melcher raspuštenica nego udata za idiota poput tebe  I to višestruka. Bio sam te stavio na listu gnjavatora, jer su ti upisi izrazito iritantni. Sklonio sam te s te liste samo kako bih ti mogao odgovoriti na ocitu blasfemiju. Sada te vracam na listu gnjavatora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:54 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:  Uvijek bi voljela biti Melcher raspuštenica nego udata za idiota poput tebe  I to višestruka. Bio sam te stavio na listu gnjavatora, jer su ti upisi izrazito iritantni. Sklonio sam te s te liste samo kako bih ti mogao odgovoriti na ocitu blasfemiju. Sada te vracam na listu gnjavatora. Nisam ni primijetila da si tu !Dok nisi počeo mi se obraćati.Hans i Domagoj su frajeri za sve vehabije poput tebe !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Levitas
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 18:56 |
|
|
Bio sam te stavio na listu gnjavatora, jer su ti upisi izrazito iritantni. Sklonio sam te s te liste samo kako bih ti mogao odgovoriti na ocitu blasfemiju. Sada te vracam na listu gnjavatora. Nisam ni primijetila da si tu !Dok nisi počeo mi se obraćati.Hans i Domagoj su frajeri za sve vehabije poput tebe ! Ja ne znam ko si. Samo znam da si iritantna. Odjebaus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 19:07 |
|
|
Levitas je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam ni primijetila da si tu !Dok nisi počeo mi se obraćati.Hans i Domagoj su frajeri za sve vehabije poput tebe ! Ja ne znam ko si. Samo znam da si iritantna. Odjebaus. RaspušĆenica :) Maloprije si rekao.Zar nisam ignore ? Koji paćenik po 3999 put !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 19:17 |
|
|
|
Tko su Domagoj i Hans?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 19:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: Tko su Domagoj i Hans? likovi iz bajke. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 21:25 |
|
|
doc je napisao/la: Tko su Domagoj i Hans? Proizvodi bolesnih umova doc i to frustiranih " cura u godinama " i muslimanskih vehabija  Da se vratimo temi.I eksperimentiranju. Najveći stepen odbojnosti ovdje pokazale su osobe koje su zivot posmatrale a ne zivjele.I koje k tome nemaju šanse nešto prozivjeti. Zena bi se mogla okarakterizirati frigidnom a muškarac ? Koji je izraz za muškarca ?Impotentan ? Citat: TONI MONTANO: FRIGIDNA JE BILA
Stalno sam joj kupovao fine stvari skupe Samo da bih ispunio prohteve joj glupe Stipo sam je cesto dok smo bili sami A ona ce kroz jecaje, tuzicu te mami.
Frigidna je bila, frigidna je bila Frigidna je bila i hladna kao led Frigidna je bila, frigidna je bila Frigidna je bila i ceko sam na red.
Sreo sam je jucer, posla je po voce Pito sam je da li najzad sa mnom stvarno hoce Bojazljivo se skinu, kao sve je u redu A kada joj se ja unesoh, ugledah je bledu.
Frigidna je bila, frigidna je bila Frigidna je bila i hladna kao led Frigidna je bila, frigidna je bila Frigidna je bila i ceko sam na red.
Reko sam joj mudro da sad je doslo vreme Da pocne sa mnom proucavat neke bludne teme A kada je porasla, postala je mocna Spavala je tad sa svima i bila dama nocna.
Evo jedna prikladna za sve licemjerno moralne i intelektualno nadmoćne  http://m.24sata.hr/#lifestyle/doznajte- ... ive-322250
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 21:55 |
|
|
Citat: Bestseler autorice E. L. James "Pedeset nijansi sive" (Fifty shades of grey) prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya.
Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga "Pedeset nijansi sive" priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.
Četiri milijuna primjeraka prodana su u samo četiri tjedna u SAD-u, a o popularnosti ove knjige govori i podatak da je čak 45 zemalja otkupilo prava za objavljivanje ovog naslova. Zahvaljujući Profil Mozaiku prvi dio trilogije dostupan je i na hrvatskom jeziku.
Kada studentica književnosti Anastasia Steele ode intervjuirati mladoga poduzetnika Christiana Greya, upozna lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima. On joj, naime, predlaže sado-mazo odnos u koji će se upustiti tek nakon što Anastasia potpiše poseban ugovor. Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha - međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.
Prvi nastavak istoimene trilogije najprodavaniji je naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji, a otkad je objavljeno da su filmska prava plaćena čak devet milijuna dolara, u Hollywoodu je glavna tema – tko će dobiti vodeće uloge.
Podaci o uspjehu knjige: • 4 milijuna primjeraka prodano u samo 4 tjedna u SAD-u • 9 milijuna $ su plaćena prava za filmsku adaptaciju • 1# na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa, USA Today, Barnes & Noble, Amazon.com, Amazon.co.uk • Najprodavaniji naslov u SAD-u i Velikoj Britaniji u 2012. godine • 45 zemalja kupilo je prava za objavljivanje ovog naslova
Erika.L. James - Pedeset nijansi sive Citat: Neobičan fenomen – 50 nijansi sive lijek je za mozak!
Skloni ste razmišljati u okvirima 'sve ili ništa', 'crno ili bijelo'? Ovakvo vas mozganje može lako dovesti do depresije. Realno je priznati da većina događaja nije 'potpuna katastrofa' ili 'apsolutno predivna', nego sadrži elemente dobrog i lošeg. Ali depresija tjera ljude da razmišljaju u krajnostima.
'Sve ili ništa' i veza s depresijom
Stav 'sve ili ništa' prisutan je kod depresivnih ljudi širom svijeta.
Ovaj način razmišljanja nam omogućuje da budemo spremni reagirati na opasnost. Naime, u po život opasnim situacijama tjera nas na brzo odlučivanje – pobjeći ili boriti se. U takvim situacijama jednostavno nema vremena za 'možda', nego je potreba maksimalna predanost odluci. Neodlučnost nas tu može koštati života. Međutim, u svakodnevnim situacijama, kad nam je potrebna sposobnost toleriranja nesigurnosti, stav 'sve ili ništa' nas emocionalno potresa, a najčešće rezultira padanjem u depresiju.
Vidjeti nijanse sive
Naučite li sagledavati događaje i ljude u nijansama sive, to će vam biti ogromna pomoć u svladavanju depresije. Nijanse sive u velikoj mjeri reduciraju ili zaustavljaju emocionalno nabijene misli koje su potrebne za 'održavanje' depresije.
Što više polariziramo svoje razmišljanje, to je veća šansa da ćemo postati depresivni. Stvar je u tome da krajnosti stimuliraju emocije daleko više nego sagledavanje kompleksnosti situacije. Izjave kao što su 'Ja sam užasna osoba!', 'Ona je savršena, ona je svetica!' ili 'Ja sam propalica!' pojednostavljuju kompleksnost životne situacije i uzrokuju snažne emocionalne preokrete. Vrlo malo brakova, godišnjih odmora ili poslova su 'potpuna katastrofa'. Uglavnom sadrže niz različitih elemenata.
Glavni razlog zbog kojeg su ljudi depresivni je način na koji doživljavaju stvarnost. Depresija obično počinje nekim uvjerenjem, kao što je primjerice: 'Jednostavno nisam osoba koju drugi ljudi vole.' Iz ovog bi se dalo zaključiti da su ljudi skloni depresiji skloniji euforiji kad su pozitivno uzbuđeni. I to je obično tako, istraživanja pokazuju da osobe pogođene depresijom trebaju manje stimulansa da bi se 'oraspoložili'.
Ali za zdrav emocionalni život potrebna je ravnoteža emocija, a ne krajnosti.
Kako uključiti 'nijanse sive'? Uzmimo primjer djeteta koje je palo na ispitu iz matematike.
Dijete si može reći: 'Stvarno sam glup!' ili može reći: 'Ne ide mi matematika, ali sam vrlo dobar u engleskom' (tjelesnom, likovnom, pričanju viceva ili nečem drugom). Prva izjava je 'sve ili ništa', ali druga se fokusira na nijanse sive, odnosno druge elemente života.
Što smo smireniji manje smo depresivni
Neka istraživanja pokazuju da za smirivanje depresije ne trebamo više uzbuđenja i ekstremnih emocija, pozitivnih ili negativnih, nego više smirenosti. Razmislite jeste li 'ovisni' o tome da dobijete visoke razine emocionalnog stimulansa? Svakodnevica vas u tom slučaju može baciti u depresiju.
Uočite opasne riječi
Ako neprestano sagledavate sve oko sebe kao 'sve ili ništa', imat ćete emocionalne i fizičke štete. Kad uočite ovo destruktivno razmišljanje, suprotstavite mu se. Postoje riječi koje otkrivaju jeste li počeli negativno razmišljati, a to su: - uvijek - nikad - savršeno - nemoguće - užasno - grozno - upropašteno - katastrofalno
Naravno, ovakvo razmišljanje je emocionalno uzbudljivo, pa ga se ljudi teško odriču. Navedene riječi obično koriste kad su uzbuđeni ili gnjevni.
Svi možemo pomisliti nešto o sebi, no to ne znači da će te misli biti istinite. Promislite o sljedećem:
- Mogu li biti inteligentan, ali ipak učiniti nešto glupo? - Mogu li voljeti svoju djecu, ali se ipak se ponekad na njih naljutiti? - Može li me moj supružnik voljeti, ali ponekad biti nepažljiv? - Može li jedan dio mog života biti težak, a drugi jednostavan i pružati više zadovoljstva? - Može li moj život sad biti težak, ali lakši u budućnosti? - Može li jedan dio doživljaja (izlazak u društvo ili odmor) biti vrlo negativan, dok su drugi sasvim u redu?
Na ovaj način možete uočiti kako razmišljate, izbaciti iz glave izjave 'sve ili ništa' i spriječiti depresiju.
Zapamtite, glavni razlog zbog kojeg su ljudi depresivni je način na koji doživljavaju stvarnost. Depresija obično počinje nekim uvjerenjem, kao što je primjerice: 'Jednostavno nisam osoba koju drugi ljudi vole.'
Namjerno osporite ovu misao i izvucite dokaze koji će razvodniti depresiju. Ovo je obično lakše uz prijatelja ili školovanog terapeuta.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 22:11 |
|
|
|
Šta napraviše od jednostavne zdravoseljačke hebačine...pljuc.
Sad izmišljaju nijanse,da mogu opravdavati svoje perverzije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 22:15 |
|
|
Malo maštovitosti nije na odmet.Zdravoseljačkahebačina bila je Inn osamdesetih.Sad je Inn nešto začinjeno Markane  To ti je kao da sa svakodnevnog graha za ručak častiš se biftekom 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 22:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8220 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Zašto vrijeđate žene ,nazivate ih da su raspuštenice,ako su solo ili ako vole seks? Hvala Bogu da ima i takvih ,a ova knjiga im je sigurno povećala postotak za barem 20 %. Ja mislim da ih tako nazivaju oni koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom ili koji su pod utjecajem srednjovjekovne zaostalosti. Stoga,drage naše dame,samo naprijed. Ima nas i sa širokim vidicima.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pedeset nijansi sive Postano: 05 ruj 2013, 22:32 |
|
|
kiler je napisao/la: Zašto vrijeđate žene ,nazivate ih da su raspuštenice,ako su solo ili ako vole seks? Hvala Bogu da ima i takvih ,a ova knjiga im je sigurno povećala postotak za barem 20 %. Ja mislim da ih tako nazivaju oni koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom ili koji su pod utjecajem srednjovjekovne zaostalosti. Stoga,drage naše dame,samo naprijed. Ima nas i sa širokim vidicima. Ovako govori savremen muškarac svjestan svoje dominantne seksualnosti ! Bravo !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|