|
|
Stranica: 9/73.
|
[ 1809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 svi 2013, 16:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Aztec je napisao/la: Bas si skidam Game of Thrones, trecu sezonu... uff, kako je samo ova serija zarazna... Ko ce cekati opet 7 dana... Napeto, radnja odlicna, gluma spektakularna... Kakav DeNiro, Al Pacino (usudim se to reci bilo kad)... Danas su serije puno bolje od filmova... ako slucajno ima ko da ovo ne gleda nek obavezna pocne... I jos, sto mi se izuzetno svidja, radnja je totalno nepredvidljiva, za razliku od vecine filmova... Ovdje ginu glavni likovi samo tako, poznati glumac, sta fali, ode glava u trenu...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 svi 2013, 16:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nova serija "Hannibal", svojevrsni reboot tematike koja nam je svima poznata iz "Kad jaganjci utihnu", samo što su događaji u prvoj sezoni vremenski otprilike 3-4 godine pred događaje u filmu (odnosno knjizi), samo što sve odvija u današnjici.
Vizualno spektakularna, nigdje nisu štedili, a neki dijelovi (snovi ili vizije) su kao LSD-trip. Naravno, jaka doza crnog humora, sa obzirom na ulogu Hanibala (Mads Mikkelsen) i "prijatelje za večeru".
Dosta podsjeca na Dextera, bar po clipu. Možda ti se učinilo zbog krvi (to je samo u prvoj epizodi - ovaj glavni lik ne analizira krv nego psihu ubojica), i činjenice da i Hannibal pomaže policiji, ali to je sve. Višestruko inteligentnija od Dextera koji je postao parodija žanra i samog sebe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 svi 2013, 23:38 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sad ni nekad trebalo, mjesec, dva. 11 avgusta se vraćaju znači još 83 dana sabura, 8 finalnih epizoda
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 22 svi 2013, 21:42 |
|
|
Počeo pratiti ovu seriju. Iz nekog nepoznatog razloga(koji se brzo otkriva) u cijelom svijetu je nestalo struje i svega što radi na struju više nema. USA više nema, postoje pobunjenici i "Monroe Republic" koja jedina ima oružje i kontroliše istočnu obalu, sa središtem u Filadelfiji.
Onako, meni zanimljivo, ne hvale je baš.
Kod ovih serija je glupo što prekidaju snimanje ako ne prolazi odmah na tržištu.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 13:54 |
|
|
Meni je ta serija zanimljiva na početku, ali onda počinje neviđeno da smara...
Jel' gledao ko Rode?
25 epizoda, dobri glumci, dobra muzika, malo crnog humora, i dobra poruka i pouka za ove naše prostore.
U 80% slučajeva sam alergičan na domaće serije, ali ova je baš legla.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 13:59 |
|
|
Završavam zadnju epizodu "Revolution". U pravu si, poglupa je serija al eto SCI-FI je inače bi davno završio. Ima jedna glupa epizoda kada prolaze kroz tunel prema Filadelfiji i svi imaju halucinacije zbog nedostatka kisika, kojeg opet ne bi trebalo biti jer je riječ o ogoromnim tunelima a kisika nestaje 10 minuta nakon urušavanja tunela.
Rode imam na nekim DVD-ovima sa pijace, fali treća epizoda i nikad mi se nije dalo krenuti a na TV-u izbjegavam.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 14:05 |
|
|
Pogledaj Rode ako nisi, imaš na yt sve, plus one 2 epizode koje su kasnije snimane (Rode u magli). Ja sam izbegavao kad je išlo na TV, međutim pozitivno sam se iznenadio. Baš pogađaju feeling ovog lokalnog beznađa i nedostatka perspektive kroz zajebanciju i neke pričice koje se prepliću. A ima i hepi ending. Ono kao, nismo baš tolika ***. Srpska policija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 16:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25709 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ja sam nedavno na youtube odgledao srpsku seriju MOJ ROĐAK SA SELA. Mislim da je dosta kvalitetna, ne baš koliko i VRATIĆE SE RODE, ali nije baš ni toliko daleko od te serije, vrijedi pogledati. Osobito zbog par likova koji nose seriju, prvenstveno Dragoljub-Drakče (koji fantastično nosi tu ulogu) i njegov otac Rajko . Istina, u kasnijim epizodama malo koketiraju sa sapunicama, pa ima i nekih nelogičnosti, idealiziranja i previše slučajnosti. Također malo koketiraju i sa patriotizmom, nacionalnom patetikom, malo kao špijunaža folovi, čak ima i jedna epizoda kako srpska vojska zarobljava neko superšpijunsko vozilo HV na granici. Ali sve u svemu nije loše za pogledati, fino osvježenje za opuštanje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 18:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Meni je ta serija zanimljiva na početku, ali onda počinje neviđeno da smara...
Jel' gledao ko Rode?
25 epizoda, dobri glumci, dobra muzika, malo crnog humora, i dobra poruka i pouka za ove naše prostore.
U 80% slučajeva sam alergičan na domaće serije, ali ova je baš legla. Prejaka serija. Za razliku od tvog viđenja,meni je bila odlična od početka do kraja. Još mjuza
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 23:33 |
|
|
zmajček je napisao/la: Prejaka serija. Za razliku od tvog viđenja,meni je bila odlična od početka do kraja.
Ma ne (ako si mislio da pišem o Rodama). To da smara sam mislio na ovu američansku što je postavio Leb. Revolution. Bobovac je napisao/la: Ja sam nedavno na youtube odgledao srpsku seriju MOJ ROĐAK SA SELA. Mislim da je dosta kvalitetna, ne baš koliko i VRATIĆE SE RODE, ali nije baš ni toliko daleko od te serije, vrijedi pogledati. Osobito zbog par likova koji nose seriju, prvenstveno Dragoljub-Drakče (koji fantastično nosi tu ulogu) i njegov otac Rajko . Istina, u kasnijim epizodama malo koketiraju sa sapunicama, pa ima i nekih nelogičnosti, idealiziranja i previše slučajnosti. Također malo koketiraju i sa patriotizmom, nacionalnom patetikom, malo kao špijunaža folovi, čak ima i jedna epizoda kako srpska vojska zarobljava neko superšpijunsko vozilo HV na granici. Ali sve u svemu nije loše za pogledati, fino osvježenje za opuštanje. "Rođak sa sela" se pojavila negde istovremeno sa "Selo gori...". I nekako se narod zakačio za Selo gori, iako je, po mom mišljenju potpuno užasna. Dobro si opisao seriju. Sasvim solidna i kao i "Rode" dobro ubada atmosferu i stvarnost (gde npr Selo gori i Gorki plodovi prave sprdnju od sopstvene ideje). Ujedno i "najpatriotskija" stvar koja je isplivala na rts odavno...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 svi 2013, 23:44 |
|
|
Rođaka sa sela je pominjao i Serž Bramerc vele
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2013, 17:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tek nedavno sam otkrio zaboravljenu seriju Mladi Indiana Jones (ukupno 44 epizode). Serija je odlična, pogotovo dio u 1 s.r. Jako puno povijesnih ličnosti, i glumaca, uz ogroman budžet serije (zato je na kraju i otkazana).
Evo jedne cijele epizode (1 s.r. rat u istočnoj Africi), odlična je.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2013, 20:52 |
|
|
Za neko čudo, usred rata i sankcija, RTS je prikazivao ovu seriju :) Ima i objašnjenje razloga za početak PSR u epizodi kad je mladi Indijana dobrovoljac u belgijskoj vojsci :)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2013, 21:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25709 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tek nedavno sam otkrio zaboravljenu seriju Mladi Indiana Jones (ukupno 44 epizode). Serija je odlična, pogotovo dio u 1 s.r. Jako puno povijesnih ličnosti, i glumaca, uz ogroman budžet serije (zato je na kraju i otkazana).
Evo jedne cijele epizode (1 s.r. rat u istočnoj Africi), odlična je.
HTV je prikazivao tu seriju negdje koncem 1990-ih. Jako dobra serija, ali više za osobe negdje možda srednjoškoske dobi. Mada pojedine epke, osobito o o borbama u rovovima, pakao Verduna, su dobre za sve generacije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2013, 20:25 |
|
|
VikingsPoslije tri epizode prekinuo gledati.
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2013, 20:26 |
|
|
Trenutno gledam: Seinfeld
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 svi 2013, 01:29 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
L.A.N. je napisao/la: VikingsPoslije tri epizode prekinuo gledati. Ne valja? A ja je mislila gledati. Seinfelda sam pregledala ja mislim 4 puta.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 svi 2013, 09:21 |
|
|
The Walking Dead se bliži kraju, nakon godina izbjegavanja odlučio pogledati. Dobra ali mi nije jasno kako je uopšte došlo do toga da ih nekolicina preživi pored toliko vojske, oružja, tenkova, aviona, skladišta. Meni nije realno.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 svi 2013, 12:05 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Meni je ta serija zanimljiva na početku, ali onda počinje neviđeno da smara...
Jel' gledao ko Rode?
U 80% slučajeva sam alergičan na domaće serije, ali ova je baš legla. Jesam ja gledao skorom čitavu seriju, osim par zadnjih epizoda. Dobra serija, dobri glumci, odlična muzika, jednu od sound trackova iz tog filma sam imao jedno vrijeme na svojoj play listi tako da sam jedno vrijeme jednu od pjesama iz te serije puštao i slušao na svom kompjuteru i po nekoliko puta dnevno.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 svi 2013, 23:13 |
|
|
Lebowski je napisao/la: The Walking Dead se bliži kraju, nakon godina izbjegavanja odlučio pogledati. Dobra ali mi nije jasno kako je uopšte došlo do toga da ih nekolicina preživi pored toliko vojske, oružja, tenkova, aviona, skladišta. Meni nije realno. Serija nije o tom virusu već o dogodovštinama Rikove grupe, priča o tom virusu je maltene sporedna. A i ne zna se koliko ih je preživjelo.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 svi 2013, 23:18 |
|
|
Ha? WTF Bez spolanja nisssAm zaversio.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 lip 2013, 00:55 |
|
|
Ubili mi Matthewa. To su namjerno napravili!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 lip 2013, 14:29 |
|
|
Oni koji su gledali Breaking Bad, ukinut će se od smijeha, a ako niste onda je reakcija vjerojatno WTF.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 lip 2013, 14:37 |
|
|
Ovo je scena kada se raznese bombom, jedva se sjetih.
|
|
Vrh |
|
|
Rea
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 lip 2013, 20:33 |
|
|
Čujem posle sinoćne epizode GoT martinu prete fanovi serije koji nisu čitali knjigu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|