HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 sij 2025, 14:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 335 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Ko ce biti ovogodisnji Eurovizijski pobjednik?
Ujedinjeno Kraljevstvo 0%  0%  [ 0 ]
Mađarska 4%  4%  [ 1 ]
Albanija 7%  7%  [ 2 ]
Litva 0%  0%  [ 0 ]
Bosna i Hercegovina 22%  22%  [ 6 ]
Rusija 0%  0%  [ 0 ]
Island 0%  0%  [ 0 ]
Cipar 4%  4%  [ 1 ]
Francuska 0%  0%  [ 0 ]
Italija 0%  0%  [ 0 ]
Estonija 0%  0%  [ 0 ]
Norveška 0%  0%  [ 0 ]
Azerbajdžan 0%  0%  [ 0 ]
Rumunjska 4%  4%  [ 1 ]
Danska 0%  0%  [ 0 ]
Grčka 11%  11%  [ 3 ]
Švedska 15%  15%  [ 4 ]
Turska 0%  0%  [ 0 ]
Španjolska 0%  0%  [ 0 ]
Njemačka 0%  0%  [ 0 ]
Malta 0%  0%  [ 0 ]
Makedonija 4%  4%  [ 1 ]
Irska 0%  0%  [ 0 ]
Srbija 26%  26%  [ 7 ]
Ukrajina 0%  0%  [ 0 ]
Moldova 4%  4%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 27
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije
PostPostano: 27 svi 2012, 02:39 

Dao sam svoj glas južnoslavenskoj srpskoj kršćanskoj braći. :D :zubati

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 02:40 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Uf Lordi. Nema koji zli metalac, panker i roker nisu dohvatili telefon da glasaju, čisto iz zajebancije. :zubati

On the day of Rockoning
It's who dares, wins
You will see the jokers soon'll be the new kings

All we need is lightning
With power and might
Striking down the prophets of false
As the moon is rising
Give us the sign
Now let us rise up in awe

slika

Lordi su bili dojaja :palacgore1

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 02:42 

s one strane dinare je napisao/la:

Jos i cirilica u avu... :001_huh

...sta se to na Dinari sjaji, moga cace kokarda na glavi :001_tongue

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 02:50 

DzoniBG je napisao/la:
s one strane dinare je napisao/la:

Jos i cirilica u avu... :001_huh

...sta se to na Dinari sjaji, moga cace kokarda na glavi :001_tongue

Brate Džoni ovo su vremena kad kršćani moraju da budu ujedinjeni... ako znaš na šta ciljam... :zubati

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 02:58 

Ne prizivajte Joe Enter-a. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 03:00 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Ne prizivajte Joe Enter-a. :zubati

Ma Jole je u duši veliki kršćanin samo se malo pravi po forumima... :zubati

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 03:01 

Sad kad se u Nišu skupe predstavnici svih hrišćana sveta, Joe će bit' u prvom redu.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 08:19 

ako sam dobro primjetia ova šveđanka nema sise....

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 09:46 

Kada Eurosong ili konkretnije natjecanje izvođača pjesama sumnjive umjetničke vrijednosti zasjeni demokraciju zemlje u kojoj je sve grandiozno, a vlast hapsi mirne prosvjednike iz opozicije, a sve pod paskom predsjednika Gajdara Alijeva, koji je 2003. godine naslijedio predsjedničku dužnost od svog oca, onda znači da je trivijalnost ovog natjecanja potvrdila svoju važnost nad poštivanjem ljudskih prava koja su sve češće trivijalna vijest jer važnije je pobijediti na Eurosongu nego živjeti u demokratski uređenoj zemlji.

...

t.portal.hr

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 09:48 

windice, jesi li ti u stanju iznijeti svoje mišljenje bez ljepljenja slika ili komentara sa drugih stranica?

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 10:36 

Agathonikos je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:
Holandjani... koji nam uvek daju bedaru, sad 10... to mi je jedino nejasno...

Od ratnih godina pa naovamo, otprilike 30% ljudi koje sam znao a koji su spičili preko grane, otišlo je u Holandiju, tako da nas ni tamo nema baš malo. Nasukalo se toga dosta tamo, mada nemamo tako jaku dijasporu tamo kao neki, tako da i mene čudi 10 od Holandije, mada ko zna, možda im se pjesma svidila pa su dali tako visoke bodove.

Ma ovi u zatvoru u Haagu sad imaju telefone. :laugh

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 10:49 

Wind je napisao/la:
Kada Eurosong ili konkretnije natjecanje izvođača pjesama sumnjive umjetničke vrijednosti zasjeni demokraciju zemlje u kojoj je sve grandiozno, a vlast hapsi mirne prosvjednike iz opozicije, a sve pod paskom predsjednika Gajdara Alijeva, koji je 2003. godine naslijedio predsjedničku dužnost od svog oca, onda znači da je trivijalnost ovog natjecanja potvrdila svoju važnost nad poštivanjem ljudskih prava koja su sve češće trivijalna vijest jer važnije je pobijediti na Eurosongu nego živjeti u demokratski uređenoj zemlji.

...

t.portal.hr

To je sve tačno.
Ali pitam se bi li to isto napisao t.portal.hr da je Nina završila među prvih 5 npr.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 10:59 

Sayuri je napisao/la:
Wind je napisao/la:

...

t.portal.hr

To je sve tačno.
Ali pitam se bi li to isto napisao t.portal.hr da je Nina završila među prvih 5 npr.

:zubati E, ne znam draga Sayurice!
Nisam toliko analizirala tportal, al' čini mi se poprilično objektivan.
Ponekad, nedjeljom kad navratim. :zubati

(ovdjefalijošjedansmajlić)

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 12:23 

MOJA VIZIJA

* Eurosong (47 država; domaćin, poluzavršnice po 23, iz svake po 12): Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bjelorusija, BiH, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldova, Monako, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Sveti Marin, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, UK, Ukrajina, Vatikan
* Amerosong (35; domaćin, poluzavršnice 17, iz svake po 7): Kanada, SAD; Antigva i Barbuda, Bahami, Barbados, Belize, Dominika, Dominikanska Republika, Grenada, Gvatemala, Haiti, Honduras, Jamajka, Kostarika, Kuba, Meksiko, Nikaragva, Panama, Salvador, Sveta Lucija, SKiN, SViG, TiT; Argentina, Bolivija, Brazil, Čile, Ekvador, Gvajana, Kolumbija, Paragvaj, Peru, Surinam, Urugvaj, Venezuela
* Azosong (45; domaćin, poluzavršnice po 23 i 21, iz svake po 12): Afganistan, Armenija, Azerbajdžan, Bahrein, Bangladeš, Brunej, Butan, Filipini, Gruzija, Indija, Indonezija, Irak, Iran, Istočni Timor, Izrael, Japan, Jemen, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Katar, Kazahstan, Kina, Kirgistan, Kuvajt, Laos, Libanon, Maldivi, Malezija, Mianmar, Mongolija, Nepal, Oman, Pakistan, Saudijska Arabija, Singapur, Sirija, Sjeverna Koreja, Šri Lanka, Tadžikistan, Tajska, Turkmenistan, UAE, Uzbekistan, Vijetnam
* Oceanosong (14): Australija, Fidži, Kiribati, Maršalovi Otoci, Mikronezija, Nauru, Novi Zeland, Palau, PNG, Samoa, Solomonski Otoci, Tonga, Tuvalu, Vanuatu
* Afrosong (54; domaćin, poluzavršnice po 27, iz svake po 12): Alžir, Angola, Benin, Bjelokosna Obala, Bocvana, Burkina Faso, Burundi, Čad, DR Kongo, Džibuti, Egipat, Ekvatorska Gvineja, Eritreja, Etiopija, Gabon, Gambija, Gana, Gvineja, Gvineja Bisau, JAR, Južni Sudan, Kamerun, Kenija, Komori, Kongo, Lavlja Gora, Lesoto, Liberija, Libija, Madagaskar, Malavi, Mali, Maroko, Mauricijus, Mauritanija, Mozambik, Namibija, Niger, Nigerija, Ruanda, SAR, Sejšeli, Senegal, Somalija, Sudan, Svazi, STiP, Tanzanija, Togo, Tunis, Uganda, Zambija, ZRR, Zimbabve
* Geosong (prvih 5 sa svih kontinentalnih)

https://www.instagram.com/josipcurlin

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 18:55 

Moram priznati da sam prilicno razocaran sa glasanjem, ili tj. ne glasanjem dijasporskih Bosnjaka za BiH. Sinoc su Bosnjaci Nizozemske, Svicarske, Austrije, Njemacke, Danske, Svedske, Norveske, Francuske i Belgije spavali.

Mi smo malobrojan narod, i ne mozemo sebi dozvoliti razbacivanje glasova na kurce palce poput Kipra, koliko god nam losa pjesma bila.

Iznenaden sam Albanijom, zaista nisam ocekivao takav dobar rezultat od njih.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2012, 20:26 

Eh, sta ti je zivot, ja sam jos prije dva mjeseca znao da ce Svedska da pobjedi, da ce Rusija da bude druga, a Srbija treca.

Do prije samo nekoliko godina bilo je mnogo teze predvidjeti ko ce pobjediti na evroviziji, a kamoli ko ce osvojiti drugo i trece mjesto, a onda su dosle kladionice i uvrstivsi i evroviziju u svoju vec raznovrsnu ponudu i na takav nacin su od samog glasanja za pobjednika, kao i od cijelog evrovizijskog projekta napravili smijuriju, barem sto se tice sistema glasanja, posto je ocigledno da se kroz kladjenje u kladionicama fakticki glasa i mnogo prije samog glasanja, tako da postavlja se pitanje, koji je onda smisao glasanja kada pobjednik se vec unaprijed zna i to cak nekoliko mjeseci unaprijed, doduse nisu u ovoj prici krive samo kladionice, koliko i novinari koji prenose razne prognoze i tako na taj nacin unaprijed obezbjedjuju prvo mjesto onima koji bez te "promocije" ne bi mozda ni prosli, a kamoli osvojili prvo mjesto, s obzirom na to da su upravo u posljednjih nekoliko godina pobjednici na evroviziji upravo klincurija bez ikakvog iskustva, tako da je i sam eurosong izgubio autenticnost, posto sve vise i vise lici na dobru odskocnu dasku za razne instant zvijezde i zvijezdice koje zele da budu slavne preko noci, a ne za one koji su svojom kvalitetnom pjesmom zasluzili prvo mjesto.

Ovogodisnji pobjednik na evroviziji, proslogodisnji pobjednik, kao i pobjednici u prijethodnih nekoliko godina su bili dobri, ne mogu reci da nisu, ali ne mogu nikako otrgnuti se utisku da bez kladionica i dizanja fame u medijima ti isti koji su predmet unaprijed pozicioniranja na prvo mjesto ne bi osvojili ni cetvrto-peto mjesto na evroviziji, a kamoli neko bolje mjesto.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2012, 22:01 

Ne što je naša ali Kaliopi im je održala čas pjevanja na eurosongu.
Estonija i Španija su mi bili favoriti.Pobjednička ništa posebno nit pa je Lorin pokazala vokalne sposobnosti u pjesmi.
Albanka je bila jezivo ružna za gledanje ,a neprijatna za uši, za slušanje.Ruske babe što reći :thumbdown i da su ćutale 3 min.bi bile u prvih deset,a Željko standardno dosadan.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 19:50 

Za ovu pobjednicu mi trebalo 2 minuta da pogodim koji je horoskopski znak.

Inače mi ide na živce nenormalno, ali nema to veze sa horoskopom.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 08:40 

ja sam pogodila pobjednicu odmah iza nastupa. eno nekoliko stranica unatrag i dokaz.. :p
i meni ide na živce šveđanka.
ne brije se ispod pazuha. kaže da joj je to neka feministička fora kojom se opire kontroli društva.
ja joj vjerujem. ništa te tako efikasno neće obraniti od agresivnog društva kao tjelesni smrad.
i neke životinje se njime služe.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2012, 09:00 

voli cura mošnjussss :zubati

Vrh

PostPostano: 14 pro 2012, 12:38 

Ostajemo i bez mirisa ljiHljana na Eurosongu 2013..., presušila sadaka.

Citat:
Kako saznaje "Dnevni avaz" Bosna i Hercegovina neće učestvovati na Eurosongu 2013. u Švedskoj.

Prema dostupnim informacijama razlog otkazivanja nastupa je teška finansijska situacija u kojoj se nalazi BHRT.

Podsjetimo, BiH je proteklog mjeseca Evropskoj radiodifuznoj uniji (EBU) preliminarno potvrdila učešće na Evroviziji 2013. godine.

Međutim, danas, kad i ističe rok za odustajanje bez finansijskih posljedica, BHRT je povukao odluku o učešću.

http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/bosn ... -eurosongu

Vrh

PostPostano: 14 pro 2012, 16:59 

Bolje da su ukinuli BHT1 nego učešće na Eurosongu, pošto na Eurosongu BiH prolazi zapravo relativno dobro, dok BHT1 godinama muči muku sa tehnikom.

Jebeš državnu televiziju koja nema ni kvalitet tona, a kamoli bogati programski sadržaj. Ja tu televiziju gledam samo zbog političkog magazina "Crta", dok sve je ostalo što se tiče programskog sadržaja im je bućni pa prospi.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2012, 19:34 

bumbar92 je napisao/la:
Ostajemo i bez mirisa ljiHljana na Eurosongu 2013..., presušila sadaka.

Citat:
Kako saznaje "Dnevni avaz" Bosna i Hercegovina neće učestvovati na Eurosongu 2013. u Švedskoj.

Prema dostupnim informacijama razlog otkazivanja nastupa je teška finansijska situacija u kojoj se nalazi BHRT.

Podsjetimo, BiH je proteklog mjeseca Evropskoj radiodifuznoj uniji (EBU) preliminarno potvrdila učešće na Evroviziji 2013. godine.

Međutim, danas, kad i ističe rok za odustajanje bez finansijskih posljedica, BHRT je povukao odluku o učešću.

http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/bosn ... -eurosongu

Oni još nisu skužili da su uništili sve što se dalo uništiti. Možda i jesu pa zato ovolike karte crtaju.

Vrh

PostPostano: 15 pro 2012, 13:20 

Još je zemalja najavilo odustajanje ove godine... Poljska, Slovačka, Grčka, Portugal, Turska... A sve zbog finansija.
Biće mi žao ako BiH ne bude učestvovala i vjerovatno neću ni gledati eurosong, ali kad skontaš to i nije tako loša ideja.
Veliki novac se izdvajao za ovo, a zašto? Čemu?
Sve dok se glasa na način na koji se glasa, BiH nema šanse da pobijedi. Jedino možda da odu s pjesmom koja će od prvog dana biti apsolutni favorit, a to je skoro pa nemoguće. Jesu li učesnici Eurosonga napravili nekakav pomak u karijeri, jesu li im pjesme postale svjetski hit...jock... Samo se pamti pobjednik, a svi ostali zaboravljaju.
I čemu onda to bezvezno trošenje novca na današnji vakat.

Vrh

PostPostano: 15 pro 2012, 13:32 

Sayuri je napisao/la:
Još je zemalja najavilo odustajanje ove godine... Poljska, Slovačka, Grčka, Portugal, Turska... A sve zbog finansija.
Biće mi žao ako BiH ne bude učestvovala i vjerovatno neću ni gledati eurosong, ali kad skontaš to i nije tako loša ideja.
Veliki novac se izdvajao za ovo, a zašto? Čemu?
Sve dok se glasa na način na koji se glasa, BiH nema šanse da pobijedi. Jedino možda da odu s pjesmom koja će od prvog dana biti apsolutni favorit, a to je skoro pa nemoguće. Jesu li učesnici Eurosonga napravili nekakav pomak u karijeri, jesu li im pjesme postale svjetski hit...jock... Samo se pamti pobjednik, a svi ostali zaboravljaju.
I čemu onda to bezvezno trošenje novca na današnji vakat.

Euphoria je čak i bila hit, to se dogodilo nakon dugoooo vremena...
A i joksimoviceva je bila lokalni hit, ali to bi bila i bez Eurosonga. Eurosong je izgubio draž kad je 90% pjesama počelo biti na engleskom, s tim su prvi počeli Nizozemci i Skandinavci jer su im jezici :rigam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 335 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: