|
|
Stranica: 11/14.
|
[ 335 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da, gospodin Željko je očigledno slušan u susjednim zemljama (npr. Bugarska), osim toga, čovjek i lijepo izgleda i vjerovatno se dobro kotira među klinkama po susjedstvu, tako da nisam nimalo iznenađen ni sa 12 bodova iz Bugarske. da, i u susednim, i u dijaspori... Kladim se da masa Bosnjaka i Hrvata u dijaspori glasa za njega, on je tamo institucija... Secam se kad je Serif Marijovic osvojio prvo mesto u Finskoj, Finci su nam dali 12, a jebeni Estonci koji su njihove krvi, ni jedan... tamo nema sanse da ti daju i jedan glas, pa da si Bruce Dickinsonovic iz 1984... ne jebu zivu silu
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Holandjani... koji nam uvek daju bedaru, sad 10... to mi je jedino nejasno... Od ratnih godina pa naovamo, otprilike 30% ljudi koje sam znao a koji su spičili preko grane, otišlo je u Holandiju, tako da nas ni tamo nema baš malo. Nasukalo se toga dosta tamo, mada nemamo tako jaku dijasporu tamo kao neki, tako da i mene čudi 10 od Holandije, mada ko zna, možda im se pjesma svidila pa su dali tako visoke bodove.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Holandjani... koji nam uvek daju bedaru, sad 10... to mi je jedino nejasno... Od ratnih godina pa naovamo, otprilike 30% ljudi koje sam znao a koji su spičili preko grane, otišlo je u Holandiju, tako da nas ni tamo nema baš malo. Nasukalo se toga dosta tamo, mada nemamo tako jaku dijasporu tamo kao neki, tako da i mene čudi 10 od Holandije, mada ko zna, možda im se pjesma svidila pa su dali tako visoke bodove. Možda su iz Ševeningena glasali, tamo je naša velika kolonija.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:42 |
|
|
Kako svecka brigada nije izglasa nijedan bod za BiH ??
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Secam se kad je Serif Marijovic osvojio prvo mesto u Finskoj, Finci su nam dali 12, a jebeni Estonci koji su njihove krvi, ni jedan... tamo nema sanse da ti daju i jedan glas, pa da si Bruce Dickinsonovic iz 1984... ne jebu zivu silu Da, od tih Litvanaca, Estonaca i Letonaca ne znam da li smo ikad išta dobili. Doduše, nisu ni oni od nas. Oni imaju dosta susjeda, Rusima obično daju preko 8, tu su i Švedi, Danci, Norvežani i Finci koje treba nahraniti bodovima, zatim Ukrajinci, Švabe... sve je to njima mnogo bliže od nas tako da je i to jedan od razloga za naš loš prolaz kod njih, ako posmatramo ta glasanja i kao politiku a ima je sigurno.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:44 |
|
|
teranova je napisao/la: Možda su iz Ševeningena glasali, tamo je naša velika kolonija.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Holandjani... koji nam uvek daju bedaru, sad 10... to mi je jedino nejasno... Od ratnih godina pa naovamo, otprilike 30% ljudi koje sam znao a koji su spičili preko grane, otišlo je u Holandiju, tako da nas ni tamo nema baš malo. Nasukalo se toga dosta tamo, mada nemamo tako jaku dijasporu tamo kao neki, tako da i mene čudi 10 od Holandije, mada ko zna, možda im se pjesma svidila pa su dali tako visoke bodove. Holandjana ima 15 miliona...a nasih ako ima 40.000... mali su to brojevi, da bi dobio 10 bodova, mora da se poklopi i dosta domorodackih glasova, i glasovi zirija... U Holandiji smo vec 5-6 godina prolazili katastrofalno, izgleda da im je bas legla pesma... kazu da je nemacki komentator pohvalio Zeljka, germanima se izgleda svidelo, dok smo za Angle po pravilu balkansko govance
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:47 |
|
|
Ko je zadnji? Jel Englezi?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da, od tih Litvanaca, Estonaca i Letonaca ne znam da li smo ikad išta dobili. Doduše, nisu ni oni od nas. Oni imaju dosta susjeda, Rusima obično daju preko 8, tu su i Švedi, Danci, Norvežani i Finci koje treba nahraniti bodovima, zatim Ukrajinci, Švabe... sve je to njima mnogo bliže od nas tako da je i to jedan od razloga za naš loš prolaz kod njih, ako posmatramo ta glasanja i kao politiku a ima je sigurno. Ima i toga svakako... Mislim da smo od Litvanaca pokupili nesto sitno...a oni su npr napushili Ruse, dali im ispod 8... oni se opasno ne vole, jos od ww2 kad su Litvanci jedva docekali Nemce... Estonci su sada npr dali 12 za babuske, a nama po pravilu nularica... Cekajte ljudi, sta se dogodilo sa sverige boynom...kako je toliko zakazala
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:53 |
|
|
teranova je napisao/la: Ko je zadnji? Jel Englezi? Mislim Norvezani...po 11 jubilarni put... Komsije su im eurosong asevi, a ovi imaju zlatnu malinu... ruku na srce, uvek su dosta truliji, Svedjani su doktorirali ovaj kicheraj...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 01:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Holandjana ima 15 miliona...a nasih ako ima 40.000... mali su to brojevi, da bi dobio 10 bodova, mora da se poklopi i dosta domorodackih glasova, i glasovi zirija...
Biće da je kvalitet pjesme ipak presudio za holandskih 10 bodova, mada treba zahvaliti i našoj dijaspori. Ta Evrovizija jeste nebitna, ali ipak, ljepše mi je vidjeti redovnih 10 ili 12 bodova iz npr, Austrije nego recimo 1 bod
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:01 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mislim da smo od Litvanaca pokupili nesto sitno...a oni su npr napushili Ruse, dali im ispod 8... oni se opasno ne vole, jos od ww2 kad su Litvanci jedva docekali Nemce... Estonci su sada npr dali 12 za babuske, a nama po pravilu nularica... Cekajte ljudi, sta se dogodilo sa sverige boynom...kako je toliko zakazala Interesantno je da Finci skoro po pravilu daju Rusima 8, 10 ili 12. Još interesantnije je da je svega oko 16% Finaca za pristup NATO-u. Ljudi kapiraju da im se nije uvlačiti u igre raketnih štitova i da im nije glumiti ruske neprijatelje a pola granice im je s Rusima. Ima u svemu tome i politike, to je sigurno a dobri odnosi kao i želja za dobrim odnosima se i na ovaj način potvrđuju.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Interesantno je da Finci skoro po pravilu daju Rusima 8, 10 ili 12. Još interesantnije je da je svega oko 16% Finaca za pristup NATO-u. Ljudi kapiraju da im se nije uvlačiti u igre raketnih štitova i da im nije glumiti ruske neprijatelje a pola granice im je s Rusima. Ima u svemu tome i politike, to je sigurno a dobri odnosi kao i želja za dobrim odnosima se i na ovaj način potvrđuju. Da, oni su se tek sibali u ww2, ali izgleda nije ostalo zle krvi...sa obzirom da im jezik i kultura nemaju veze, izgleda da medju pukom je sve ispeglano... Finska je fenomenalna zemlja, obavezno gledam reli u Finskoj...ono je divota od prirode... Finci su posebna sorta u svakom pogledu... Mislim da su nam Islandjani dali 5, tamo na onom *** od vulkanskog ostrva ih ima ukupno 250.000, ne znam dal su 20 Srba ikad tamo krocili... Italijani 6, sto je iznenadjenje... Zeljko je i pored komsijskog glasanja, i dijaspore, ipak uzeo i glasove u zemljama koje nam nisu ni jedno ni drugo...zato je zasluzeno treci na kraju.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:07 |
|
|
Bar smo se nečim zabavili u subotu uveče.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:09 |
|
|
teranova je napisao/la: Bar smo se nečim zabavili u subotu uveče. Eurosong samo da shvatis kao zajebanciju...idealno zezanje jednoom godisnje...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:11 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Bar smo se nečim zabavili u subotu uveče. Eurosong samo da shvatis kao zajebanciju...idealno zezanje jednoom godisnje... Sa neverovatnom tačnošću pogađam dvanaestice.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:15 |
|
|
teranova je napisao/la: Sa neverovatnom tačnošću pogađam dvanaestice. Portugalci Spancima, Kipar i Grcka medjusobno, Italija-San Marino-Malta, Makedonija-Albanija, Azeri Turcima, Belorusi Rusima, Bivse zemlje SFRJ u zavisnosti koja zvezda nastupi... Kvalitet nastupa definise koliko neke zemlje koje medjusobno nemaju veze podare glasove jedna drugoj... Albanka je danas masu glasova pokupila od nekih gde Krasnici nikad nogom nije stao...sto znaci da im je pesma ostavila utisak.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:17 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mislim da su nam Islandjani dali 5, tamo na onom *** od vulkanskog ostrva ih ima ukupno 250.000, ne znam dal su 20 Srba ikad tamo krocili... Italijani 6, sto je iznenadjenje...
Italijani su Albaniji dali, čini mi se 8 ili 10. Jebote, tih šiftara nema đe nema, kad to ščepa mobitele u šake pa iz jedne kuće glasa njih 15
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:18 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Portugalci Spancima, Kipar i Grcka medjusobno, Italija-San Marino-Malta, Makedonija-Albanija, Azeri Turcima, Belorusi Rusima, Bivse zemlje SFRJ u zavisnosti koja zvezda nastupi...
Rumunija/Moldavija
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Mislim da su nam Islandjani dali 5, tamo na onom *** od vulkanskog ostrva ih ima ukupno 250.000, ne znam dal su 20 Srba ikad tamo krocili... Italijani 6, sto je iznenadjenje...
Italijani su Albaniji dali, čini mi se 8 ili 10. Jebote, tih šiftara nema đe nema, kad to ščepa mobitele u šake pa iz jedne kuće glasa njih 15 Izgleda da ih najviše ima u Makedoniji, oni večito Albaniji daju 12 poena.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Italijani su Albaniji dali, čini mi se 8 ili 10. Jebote, tih šiftara nema đe nema, kad to ščepa mobitele u šake pa iz jedne kuće glasa njih 15 Skoro sam siguran da su im desetku dali... Ajde, bili su im maltene kolonija, ima i Sipaca tamo...al pre bi rekao da se Italijanima svidela ta pesma... Mnogo je ruzna ona pevacica...da je neka dobra macka, sigurno bi bili drugi...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ajde, bili su im maltene kolonija, ima i Sipaca tamo...al pre bi rekao da se Italijanima svidela ta pesma...
Pjesma jeste bila kvalitetna tako da ne sumnjam ni u izbor po tom pitanju, ali da su i šiftari pogurali barem 50% te 10-ke, to je 101%.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pjesma jeste bila kvalitetna tako da ne sumnjam ni u izbor po tom pitanju, ali da su i šiftari pogurali barem 50% te 10-ke, to je 101%. Slazem se... Da zavrsimo sa legendama eurosonga:
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:30 |
|
|
Lordi A sad, pravac u krpe, valja spavati
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Eurosong 2012 - prognoze, favoriti i slicne pikanterije Postano: 27 svi 2012, 02:34 |
|
|
Uf Lordi. Nema koji zli metalac, panker i roker nisu dohvatili telefon da glasaju, čisto iz zajebancije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|