|
|
Stranica: 29/37.
|
[ 915 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 srp 2025, 23:53 |
|
|
Auuu ustaškog derneka, sve u nekim čudnim majicama komentar na ravnoteži https://www.youtube.com/watch?v=g9w5zmNaVoICitat: Majka mi je iz srbije, otac musliman, živeli smo u lici... nažalost zadesio se ovaj rat ali u ni jednom trenu otac i ja nismo posumnjali da je bila kriva odluka boriti se za hrvatsku. Eto, dete sam mešanog braka i praktički sam nitko i ništa, međutim hrvatska mi je jedina domovina i ponosim se svim svojim odlukama. Ova pesma me naježi svaki put, od početka do kraja. Vidimo se na hipodromu naravno!
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 01:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: ZDS treba proglasit službenim pozdravom u vojsci. Ustaše nemaju monopol na taj stari hrvatski vojni poklič To bi bio čavao u lijes svih “rasprava” No sumnjam da imaju muda to napravit, na žalost… Zamislite samo vojsku kako maršira za dan pobjede, vrhovnik viće za dom A i publika i vojska grme spremni Ne moramo poslat ni rafale, svi ratoborni komšije bi kapitulirali cim bi vidjeli snimke Napunili su gace samo od koncerta, a da vide vojnike u stroju preventivno bi se preselili ponovno na krf 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 01:01 |
|
|
Koja bi navala bila u HV  Vućić bi odmah naredio postavljanje zmajevih zuba
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 07:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo mi je što sam naletio na nekoliko komentara s podrškom iz Bugarske a vidio sam i da ih je bilo na samom koncertu. https://showbuzz.dnevnik.hr/celebrity/b ... 22702.html Nas svi vole, valjda smo simbol malih a zajebanih, k tome i Slaveni. Svi osim Srba i Bošnjaka s kojima smo živjeli ili živimo u zajedničkoj državi i koji su nas htjeli/hoće eliminirat iz njih. Srbe smo pošamarali a šamaranje Bošnji je u tijeku. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 07:34 |
|
|
Da i ja stavim slicicu 
| Privitak/ci: |

Thompson.jpg [ 343.24 KiB | Pogledano 328 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 07:56 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: ZDS treba proglasit službenim pozdravom u vojsci. Ustaše nemaju monopol na taj stari hrvatski vojni poklič To bi bio čavao u lijes svih “rasprava” No sumnjam da imaju muda to napravit, na žalost… Zamislite samo vojsku kako maršira za dan pobjede, vrhovnik viće za dom A i publika i vojska grme spremni Ne moramo poslat ni rafale, svi ratoborni komšije bi kapitulirali cim bi vidjeli snimke Napunili su gace samo od koncerta, a da vide vojnike u stroju preventivno bi se preselili ponovno na krf  To odavno govorim. Za dom, spremni je tradicionalni hrvatski pozdrav i nema veze sa ustašama. Zapravo novac kuna je bio više povezan sa ustašama nego ovaj pozdrav, pa su ga svejedno uveli. Da je Za dom, spremni uveden ranije, danas ga ne bi ni spominjali u negativnom kontekstu. Bio bi normalan pozdrav hrvatske vojske. Ovako su samo stvorili konstantu psihozu bez ikakve potrebe. Opravdavati se bolesnicima je beskorisno. Ja se sjećam kad su u Mostaru kava i tisuća bile proglašavane ustaškim rječima. Ne možeš se svidjeti nekome tko samo traži izgovor, pa je najbolje i ne pokušavati. Uglavnom, Za dom, spremni se treba još ove godine uvesti kao službeni pozdrav u vojsci. Malo će naravno Informer i Kurir vrištati, zajedno sa ljevičarskim bolesnicima, ali to je zakon prirode. Đavo treba biti protiv kad radiš nešto normalno, ja bih se zabrinuo kad bi mi rekli da sam dobar. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 08:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Srbe smo poašamarali a šamaranje Bošnji j eu tijeku.  Realno, nije još ni počelo. Ali neka ostane na ovom pushbacku niskog intenziteta
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 08:03 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8137 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
I ja se slažem da je sada vrijeme, jer postoji jak anti-ruski sentiment, a naša borba je bila borba protiv pro-ruskih srba.
Treba samo židove uvjeriti da to nije protiv njih, a imamo dobre odnose sa njima, i priznajemo sve što rade, a ne priznajemo sve što oni ne priznaju (Palestinu).
DP bi tako opravdao svoje sudjelovanje u Plenkovićevoj Vladi.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 08:05 |
|
|
|
Ne treba na to trošit šibice, što bi Mini rek'o, ima puno važnijih stvari...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 08:52 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
PCM je napisao/la: Kako neshvatljiva?! Strah u kostima je shvatljiv u potpunosti.
Aneksija BiH - Hrvati ulaze prvi vojno i zauzimaju BIH (1878 - Josip Filipović) WW1 fajt na srbijanskom frontu, hrvatske jedinice ulaze prve u Beograd (Stjepan Sarkotić) Atentat na Karadjordjevića u Marseilleu WW2 - NDH Jugoslavija - Hrvati ključna prepreka srpskoj dominaciji Domovinski rat - Bljesak, Oluja, Dayton.
Nema tu ništa neshvatljivo. Još nekoliko detalja. Biskup Strossmayer je financirao bugarske aktivnosti u Makedoniji (npr. braću Miladinove), zato danas i ima spomenik u Sofiji, koji je dobio upravo zbog toga. Time je blokirao srpsku ekspanziju prema Egeju. Njegovi planovi za uniju balkanskih pravoslavaca s Rimom su kod Srba izazvali jezu. Zagrebačko sveučilište je 1874.-1918. masovno školovalo Bugare. A u dvjema Jugama Albance iz Crne Gore, Kosova i Makedonije. Stvaralo je tim narodima intelektualne kapacitete za uspješni otpor srpskoj ekspanziji. Bosanski franjevci su u doba austro-ugarske uprave školovali Albance u BiH. Npr. fra Gjergj Fishti, školovanom u Bosni i autoru Gorske lutnje djela su tiskana u Sarajevu i Zadru. Milan pl. Šufflay je intelektualni gigant koji je ključna osoba za albansku historiografiju. Za vrijeme austro-ugarske okupacije Srbije u Prvom svjetskom ratu, guverner Srbije je bio general Ivan S.-S., brat zagrebačkog pomoćnog biskupa Franje S.-S. Obojica su bili Karlovčani. Ustav iz 1974. je kod Srba stvorio sliku da je SR Hrvatska nova NDH. Odatle i Memorandum SANU iz 1986. s upravo tom tezom. Ustrojavanje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK - UÇK) su izveli časnici Hrvatske vojske, poput gen. Agima Çekua. Pelješkim mostom je albanski teretni promet prema Srednjoj Europi preusmjeren sa Srbije na Hrvatsku. Danas je Hrvatska vojska razmještena na Kosovu u sklopu KFOR-a i čuva im Pećku patrijaršiju i Visoke Dečane. Kakvo poniženje. Ove godine je Hrvatska sklopila sporazum o vojnoj suradnji s Albanijom i Kosovom. Zadnjih 30-ak godina Hrvatska školuje vojne kadrove BiH, Crnoj Gori, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji i Sloveniji i pomaže emancipaciji tih zemalja od srpskog utjecaja. SOA je probušila Srbiju kao švicarski sir. Hrvatska poduzeća su u Srbiji kupila što su htjela, a Hrvatska ima konstantni trgovački suficit sa Srbijom. Hrvatska je jača od Srba i u sportu. Bilo na Olimpijskim igrama, bilo u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Ove godine je Hrvatska s Rafaleima tehnološki pretekla Srbiju i u segmentu mlaznog zrakoplovstva. Prvi put od svog osamostaljenja. Plus, Thompsonov koncert je bio izraz hrvatskog nacionalnog jedinstva u trenutku dok je Srbija već sedam mjeseci paralizirana sukobom Ćacija i Blokadera koji jedni druge smatraju ustaškim agentima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 10:04 |
|
|
weasel je napisao/la: Brane je napisao/la: To ih ubija u pojam jer im nedaje intervju, jednostavno njegovu publiku to ne zanima. Mediji su navikli da oni stvaraju main-stream i cenzuriraju ko im se ne sviđa, a Thompson ko branitelj ima tu publiku braniteljsku koju mediji ne zanimaju, pa ga ni ne mogu cenzurirat. O čemu pričamo čovjek po mjestima di živi par tisuća ljudi skupi na koncertu 30.000 ljudi, to su 3 pune Arene Zagreb Thompson svira Rock ima tu i Hard Rock-a i Pop-Rock-a, tako širi publiku i na veliki dio main-streama jer je Cro-Rock cenzuriran još od Mesića i Račana. Veliki dio ljudi koji sluša Iron Maiden i Metallicu sluša i Thompsona, jer više nema veliki Hard Rock bendova, svi su ti ljudi već senatori oko 80 godina niti nastupaju više. Thompson radi vrhunsku muziku, evo ova nova pjesma Ravnoteža Intro-Gitara je brutalan, da je to napravio Bruce Springsteen na engleskom imao bi 100 milijuna pregleda u trendingu. Medije boli to što su nakon subote shvatili da su irelevantni. Neki svoj svjetonazor koji oni guraju postoji samo u njihovim NGO redakcijama i u sitnoj manjini populacije na ulicama. Oni su vjerovali da zacrtavaju kurs kojim putuje duh nacije. Tješe se sad s tekstovima kako mladi tobože ne znaju što rade, eto retardirani smo izgleda. Furaju sad ideju, thompson zavodi mlade i podvaljuje im ustašluk a ovi zagrizli je eto nisu educirani. Ključna stvar ovog događaja.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 10:32 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6191 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Treba pohvalit grad, gradsku vlast i gradonačelnika, uz sve druge naravno.
Vidim puno po FB kako ljudi prozivaju Tomaševića i mislim da griješe. Gradske službe su isto odradile svoj posao kako treba. Ako se već ne želimo zahvaliti bio bi red bar i ne prozivati T-T-a. Gradonačelniku ne treba zahvaliti ni na čemu. On je šljam. Citat: Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata više neće biti, rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević o koncertu Marka Perkovića Thompsona na Hipodromu u subotu. https://www.vecernji.hr/zagreb/uzivo-na ... ti-1875115
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:10 |
|
|
potocnj je napisao/la: I ja se slažem da je sada vrijeme, jer postoji jak anti-ruski sentiment, a naša borba je bila borba protiv pro-ruskih srba.
Treba samo židove uvjeriti da to nije protiv njih, a imamo dobre odnose sa njima, i priznajemo sve što rade, a ne priznajemo sve što oni ne priznaju (Palestinu).
DP bi tako opravdao svoje sudjelovanje u Plenkovićevoj Vladi. Nemaju se šta ni Rusi ni Izrael niti mješati niti pitati o našim unutarnjim stvarima. Niti se imamo kome objašnjavati. Samo je stvar osobne hrabrosti da se to provede. Grmoja je to lijepo pokazao kad ga je soroševska rtl pitala jel vikao ZDS na koncertu, čovjek im otvoreno rekao jesam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Nemaju se šta ni Rusi ni Izrael niti mješati niti pitati o našim unutarnjim stvarima. Niti se imamo kome objašnjavati. Samo je stvar osobne hrabrosti da se to provede. Grmoja je to lijepo pokazao kad ga je soroševska rtl pitala jel vikao ZDS na koncertu, čovjek im otvoreno rekao jesam  Nema tebi, ali ne pita se tebe nego one koji su u vlasti a oni dobro osluškuju što EU radi i kako se postavlja. Grmoja nije premijer.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:16 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Treba pohvalit grad, gradsku vlast i gradonačelnika, uz sve druge naravno.
Vidim puno po FB kako ljudi prozivaju Tomaševića i mislim da griješe. Gradske službe su isto odradile svoj posao kako treba. Ako se već ne želimo zahvaliti bio bi red bar i ne prozivati T-T-a. Gradonačelniku ne treba zahvaliti ni na čemu. On je šljam. Citat: Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata više neće biti, rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević o koncertu Marka Perkovića Thompsona na Hipodromu u subotu. https://www.vecernji.hr/zagreb/uzivo-na ... ti-1875115Koncert održan unatoč njemu. Zapravo koncert održan jer je on beskičmenjak i kukavica, da se bori za te svoje (pogrešne) principe valjda bi zabranio koncert. Sada se kurči kada je sve prošlo i zna se da skoro neće biti zakazan ovoliki koncert u Zagrebu - nema ga tko ni organizirat. Iako bih volio da nas posjeti američki papa pa da se opet narod okupi u velikom broju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:19 |
|
|
potocnj je napisao/la: weasel je napisao/la: Nemaju se šta ni Rusi ni Izrael niti mješati niti pitati o našim unutarnjim stvarima. Niti se imamo kome objašnjavati. Samo je stvar osobne hrabrosti da se to provede. Grmoja je to lijepo pokazao kad ga je soroševska rtl pitala jel vikao ZDS na koncertu, čovjek im otvoreno rekao jesam  Nema tebi, ali ne pita se tebe nego one koji su u vlasti a oni dobro osluškuju što EU radi i kako se postavlja. Grmoja nije premijer. Napravili smo 91. državu kad nas je EU gamad lijepila etiketama kakve sad izvikuju možemaši i četnici i dok su nam uvodili embargo. Nemamo se mi kome opravdavat niti osluškivat, naša država i radimo što hoćemo. Sve što imamo smo sami postili i nitko nam nema pravo ništa uvjetovat. Nek EU odhebe u troskoku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:21 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Gradonačelniku ne treba zahvaliti ni na čemu. On je šljam. Citat: Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata više neće biti, rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević o koncertu Marka Perkovića Thompsona na Hipodromu u subotu. https://www.vecernji.hr/zagreb/uzivo-na ... ti-1875115Pa kad Tomašević nije dao termin u 06. nego u 07. mjesecu svi su ga napadali jer da "tada nema nikoga u Zagrebu". I sad se izvlači pred svojim biračima, a to je bila združena HDZ-ovsko -možemovska specijalna operacija pomicanja Plenkovića i HDZ-a udesno. Jer što ako je bilo 500 000 mladih na koncertu? Kad su izbori, možda će izaći svaki deseti. Kakvu politički važnu odluku će donijeti ti mladi ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:26 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Gradonačelniku ne treba zahvaliti ni na čemu. On je šljam. https://www.vecernji.hr/zagreb/uzivo-na ... ti-1875115Pa kad Tomašević nije dao termin u 06. nego u 07. mjesecu svi su ga napadali jer da "tada nema nikoga u Zagrebu". I sad se izvlači pred svojim biračima, a to je bila združena HDZ-ovsko -možemovska specijalna operacija pomicanja Plenkovića i HDZ-a udesno. Jer što ako je bilo 500 000 mladih na koncertu? Kad su izbori, možda će izaći svaki deseti. Kakvu politički važnu odluku će donijeti ti mladi ? To je bila samo Tomaševićeva nesposobnost. Prvo nije dao koncert razdvojiti na dva dana. Pa je pao svjetski rekord. Pa se nije usudio zabraniti, jer su mu dolazili lokalni izbori. Možemo! i HDZ su antipodi. Dovoljno je vidjeti možemovsku histeriju oko ZDS i HDZ-ovu hladnokrvnost i dolazak na koncert. Nemaju oni ništa zajedničkog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:47 |
|
|
|
Treba pokrenuti proceduru za zabranu zvijezde petokrake.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 11:54 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2471 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
novem je napisao/la: Treba pokrenuti proceduru za zabranu zvijezde petokrake. Da. Iako bih osobno ostavio sve, zabrane donose uvijek kontraefekat. Ali načelno da, ili sve zabraniti ili sve ostaviti. Tito je odgovoran za smrt 1 mil. ljudi, koji sklop trebaš imati u glavi i to slaviti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 12:04 |
|
|
Iako mnogi i ovdje misle da je ovo neki početak, ja mislim kako je ovo labuđi pjev jedne (naše) generacije i jednog vremena. I općenito sahranjivanje pratizana-ustaša. Biologija radi svoje. Migranti, spolovi, abortusi; će bit glavne teme i kod nas. Posebno kod mladih. Naše mlade čeka borba protiv totalitarizma ali ne ovih iznad navedenih, nego mimikriranog iza ljudskih prava i sl. https://www.matica.hr/vijenac/800/novo- ... adu-37003/Siguran sam da Gospa na nebu, taj kič, neće pomoći, razni mačevi i slično. Niti ima povratka na bilo što staro. Podmuklija je igra i treba puno više mozak upotrebljavat da bi se moglo suprotstavit. Mislim da su znanost i tehnološki napredak jedini način kojim se može pobijediti navedeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 13:27 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Glazbenik je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la:
Pa kad Tomašević nije dao termin u 06. nego u 07. mjesecu svi su ga napadali jer da "tada nema nikoga u Zagrebu". I sad se izvlači pred svojim biračima, a to je bila združena HDZ-ovsko -možemovska specijalna operacija pomicanja Plenkovića i HDZ-a udesno. Jer što ako je bilo 500 000 mladih na koncertu? Kad su izbori, možda će izaći svaki deseti. Kakvu politički važnu odluku će donijeti ti mladi ?
To je bila samo Tomaševićeva nesposobnost. Prvo nije dao koncert razdvojiti na dva dana. Pa je pao svjetski rekord. Pa se nije usudio zabraniti, jer su mu dolazili lokalni izbori. Možemo! i HDZ su antipodi. Dovoljno je vidjeti možemovsku histeriju oko ZDS i HDZ-ovu hladnokrvnost i dolazak na koncert. Nemaju oni ništa zajedničkog. osim što je plenković rezonirao isto kao i možemosi (prema ovome što si ti napisao). dakle, sve ovo je izgovorio AP.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 13:39 |
|
|
Što ono kažu Bošnjaci: "posavljaci nisu kao drugi Hrvati"???
Prije par dana na nekoj temi neko je pisao kako nikada nije vidio navijačke zastave iz Tuzle..  
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 14:02 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 srp 2025, 14:07 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: osim što je plenković rezonirao isto kao i možemosi (prema ovome što si ti napisao). dakle, sve ovo je izgovorio AP. Ne budi smiješan. Naravno da nije. Na predsjedničkim izborima je iste večeri kad je postalo jasno da u 2. krug ulaze HDZ-ov i SDP-ov kandidat, Možemo! dalo bezrezervnu podršku Milanoviću. Te dvije stranke su koalicijski partneri u Zagrebu. Nitko njihov nije došao na koncert, za razliku od gomile HDZ-ovaca. Nađi si jučerašnju Plenkovićevu konferenciju za novinstvo. Nema nikakve histerije. Histeriziraju samo Možemo! + SDP, dakle Jugosi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|