|
|
Stranica: 31/37.
|
[ 914 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 20:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 20:49 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2309 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Reći ću to ovako: Imam frenda koji ima relativno poznat Jubito kanal i po objavljenom videu uvijek ima 20-25% pregleda koji dalaze iz Srbije. Objavio je nedavno video s Thompsonovog koncerta na hipodromu i znate koliko ima pregleda iz Srbije? Nula, zero, nada. Iz BiH taj isti video ima redovni postotak pregleda. E sad, ili Srbijance nevjerojatno peče u glavu i dušu ovo naše pozitivno narodno okupljanje pa ne žele ni kliknuti takve videe ili im je Mučić nekako spustio rampu na videe s tog Thompsonovog koncerta kako bi održao narativ o "Ustaškom vašaru/piru".
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 20:59 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8822 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 21:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 22:05 |
|
|
MiB je napisao/la: Lik je dno dna.
|
|
Vrh |
|
 |
Originals
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 22:06 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Reći ću to ovako: Imam frenda koji ima relativno poznat Jubito kanal i po objavljenom videu uvijek ima 20-25% pregleda koji dalaze iz Srbije. Objavio je nedavno video s Thompsonovog koncerta na hipodromu i znate koliko ima pregleda iz Srbije? Nula, zero, nada. Iz BiH taj isti video ima redovni postotak pregleda. E sad, ili Srbijance nevjerojatno peče u glavu i dušu ovo naše pozitivno narodno okupljanje pa ne žele ni kliknuti takve videe ili im je Mučić nekako spustio rampu na videe s tog Thompsonovog koncerta kako bi održao narativ o "Ustaškom vašaru/piru". Oni imaju sreću što je Marko zapravo miroljubiv čovjek, da je frajer rekao poslije koncerta idemo sad na Banja Luku, 80% ekipe bi krenulo gorim rukama. Šta kršćanstvo napravi od čovjeka...
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 23:00 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Ne tražiš meni, ja sam odgledao.
Potraži sebi. Tamo kaže da su Čavoglave prisutne već 35 godina i da će biti prisutne i sljedećih 100.
Tamo kaže da mu djeca vole Thompsona.
Možemo! i SDP histeriziraju i traže zabrane. Vrh HDZ-a je bio na koncertu.
Reče AP da mu je koncert izručen, a da je dozvolu dao Grad Zagreb. Vješt je u spinanju, ali nigdje da kaže dobre vrijednosti, obitelj, domovina... Vrlo je rječit, ali ne izusti to. Pa reko je Thompson pred pola milje uživo, a ostatku države preko sredstava informiranja, nema ko ga nije čuo i vidio anđele ,križ, gospu, zastavu i hr grb iznad zagreba i pozitivnom emocijom nabijenu masu ljudi, a sto je imalo i dalekosežne posljedice na čitav narod , ali i daleko šire, a sve to uz ogromnu potporu države, odnosno vlade.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 23:14 |
|
|
Originals je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Reći ću to ovako: Imam frenda koji ima relativno poznat Jubito kanal i po objavljenom videu uvijek ima 20-25% pregleda koji dalaze iz Srbije. Objavio je nedavno video s Thompsonovog koncerta na hipodromu i znate koliko ima pregleda iz Srbije? Nula, zero, nada. Iz BiH taj isti video ima redovni postotak pregleda. E sad, ili Srbijance nevjerojatno peče u glavu i dušu ovo naše pozitivno narodno okupljanje pa ne žele ni kliknuti takve videe ili im je Mučić nekako spustio rampu na videe s tog Thompsonovog koncerta kako bi održao narativ o "Ustaškom vašaru/piru". Oni imaju sreću što je Marko zapravo miroljubiv čovjek, da je frajer rekao poslije koncerta idemo sad na Banja Luku, 80% ekipe bi krenulo gorim rukama. Šta kršćanstvo napravi od čovjeka... Nama trenutno nije problem BL, nego ovi doma. Od Možemo pa na dalje.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 09 srp 2025, 23:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24645 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Solidna snimka i jako dobar prijevod na engleski.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 00:01 |
|
|
Ovo bi trebao biti cijeli koncert
Ne znam jel fali nešto jer je snimka 2:20. Mislio sam da je sve skupa oko 3 sata.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 04:35 |
|
|
Stranci se čude Thompsonovu rekordu i ne mogu doći sebi:
U komentarima se isto dive, ali javio se neki ogorčeni Srbin: @zivkovicaleksandar My friend, I am very sorry that you entered politics. You gave the opportunity to the Balkan primitive nationalists and haters to express themselves. This channel was supposed to promote musical achievements around the world, not to provide an opportunity for an orgy of primitive chauvinists. I'm sorry for this move of yours.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 07:11 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8822 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Reče AP da mu je koncert izručen, a da je dozvolu dao Grad Zagreb.
Vješt je u spinanju, ali nigdje da kaže dobre vrijednosti, obitelj, domovina... Vrlo je rječit, ali ne izusti to.
Pa reko je Thompson pred pola milje uživo, a ostatku države preko sredstava informiranja, nema ko ga nije čuo i vidio anđele ,križ, gospu, zastavu i hr grb iznad zagreba i pozitivnom emocijom nabijenu masu ljudi, a sto je imalo i dalekosežne posljedice na čitav narod , ali i daleko šire, a sve to uz ogromnu potporu države, odnosno vlade. Nije poanta u MPT, nego u AP. Znači, umjesto da AP kaže obitelj, domoljublje, šta hoćete, on kaže koncert mi je nametnut, šta mogu. Imaš presicu od prije dan-dva. Razlika je velika.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:07 |
|
|
Bubnjar Mario Klarić snimio svoj nastup kojim je otvorio koncert.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:11 |
|
|
MPT je otvoreni ustaša dodrinaš i to nije problem. Cijenim one koji ništa ne kriju i koji ne zamotavaju. No, ovdje na forumu to nije slučaj, bar ne s većinom. Kad se nekom kaže da je ustaša, buni se, pa onda idu neka upozorenja, prijetnje, banovi. A gle podrške ajatolahu današnjeg posustaškog pokreta. Mojne mi plješu 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:26 |
|
|
Machak je napisao/la: MPT je otvoreni ustaša dodrinaš i to nije problem. Cijenim one koji ništa ne kriju i koji ne zamotavaju. No, ovdje na forumu to nije slučaj, bar ne s većinom. Kad se nekom kaže da je ustaša, buni se, pa onda idu neka upozorenja, prijetnje, banovi. A gle podrške ajatolahu današnjeg posustaškog pokreta. Mojne mi plješu  Molim lijepo nemoj klevetati gospodina Marka da je ustaša. Bilo bi lijepo ako mu se ispričaš zbog ove uvrede.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: MPT je otvoreni ustaša dodrinaš i to nije problem. Cijenim one koji ništa ne kriju i koji ne zamotavaju. No, ovdje na forumu to nije slučaj, bar ne s većinom. Kad se nekom kaže da je ustaša, buni se, pa onda idu neka upozorenja, prijetnje, banovi. A gle podrške ajatolahu današnjeg posustaškog pokreta. Mojne mi plješu  Molim lijepo nemoj klevetati gospodina Marka da je ustaša. Bilo bi lijepo ako mu se ispričaš zbog ove uvrede. Zašto onda koristi ustaški pozdrav ako nije ustaša?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:29 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Molim lijepo nemoj klevetati gospodina Marka da je ustaša.
Bilo bi lijepo ako mu se ispričaš zbog ove uvrede.
Zašto onda koristi ustaški pozdrav ako nije ustaša? Za dom spremni nije ustaški pozdrav, nego hrvatski pozdrav koji se koristi još od 16. stoljeća.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:31 |
|
|
Machak je napisao/la: MPT je otvoreni ustaša dodrinaš i to nije problem. Cijenim one koji ništa ne kriju i koji ne zamotavaju. No, ovdje na forumu to nije slučaj, bar ne s većinom. Kad se nekom kaže da je ustaša, buni se, pa onda idu neka upozorenja, prijetnje, banovi. A gle podrške ajatolahu današnjeg posustaškog pokreta. Mojne mi plješu  Miješaš kruške i jabuke. Da bi bio ustaša moraš živjeti tu ideologiju, a ovdje to nitko ne radi. Većina forumaša ovdje je bliža ideji Banovine Hrvatske i HSS-u, nego NDH. Ustaše se doživljavaju kao kolumnacija otpora velikosrpskoj hemogoniji u KJ, posebno nakon ubojstva čelnika HSS u Beogradu. Sve do jedan "simpatizer" slavi njihove pozitivne poteze (proglašenje kakve-takve Hrvatske države, odluku o obračunu sa velikosrpskim imperijalizmom), istovremeno nitko ne slavi njihove negativne i užasavajuće poteze, kao što su logori, pokolji i progoni civila, posebno se zgražavaju na izdaju Pavelića i vodstva, te njihov bijeg od vojske i civila.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 09:36 |
|
|
Neka kleveću. Sjećam se 93 u tuzlanskom samostanu jedna naša susjeda požalila se gvardijanu fra Petru Matanoviću (poznat kao jedan o dajdži) kako su neki njeni muslimanski poznanici rekli za Hrvate da su ustaše. Fra Petar saslušao i dao savjet: nemoj negirati kada te neko tako provocira, kaži "Da, jesmo ustaše" . Upalilo je, nakon takvog odgovora malo tko je ponovio provokaciju.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 10:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Zašto onda koristi ustaški pozdrav ako nije ustaša?
Za dom spremni nije ustaški pozdrav, nego hrvatski pozdrav koji se koristi još od 16. stoljeća. Nije niti svastika nacistički, but still Nijemci ga ipak zabraniše. A vidi čuda, i taj 'hrvatski' pozdrav.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 10:03 |
|
|
MiB je napisao/la: Machak je napisao/la: MPT je otvoreni ustaša dodrinaš i to nije problem. Cijenim one koji ništa ne kriju i koji ne zamotavaju. No, ovdje na forumu to nije slučaj, bar ne s većinom. Kad se nekom kaže da je ustaša, buni se, pa onda idu neka upozorenja, prijetnje, banovi. A gle podrške ajatolahu današnjeg posustaškog pokreta. Mojne mi plješu  Miješaš kruške i jabuke. Da bi bio ustaša moraš živjeti tu ideologiju, a ovdje to nitko ne radi. Većina forumaša ovdje je bliža ideji Banovine Hrvatske i HSS-u, nego NDH. Ustaše se doživljavaju kao kolumnacija otpora velikosrpskoj hemogoniji u KJ, posebno nakon ubojstva čelnika HSS u Beogradu. Sve do jedan "simpatizer" slavi njihove pozitivne poteze (proglašenje kakve-takve Hrvatske države, odluku o obračunu sa velikosrpskim imperijalizmom), istovremeno nitko ne slavi njihove negativne i užasavajuće poteze, kao što su logori, pokolji i progoni civila, posebno se zgražavaju na izdaju Pavelića i vodstva, te njihov bijeg od vojske i civila. Znači, ustaša je neko ko je u pravilu i zločinac? Oni koji slijede ideju bez da su i zločinci, to se ne broji?
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 10:05 |
|
|
Neće nam valjda sljedbenik sekte pedofila Muhameda moralizirat ovdje o zločincima i što Hrvati trebaju a što ne trebaju zabranit?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 10:09 |
|
|
Machak je napisao/la: MiB je napisao/la: Miješaš kruške i jabuke. Da bi bio ustaša moraš živjeti tu ideologiju, a ovdje to nitko ne radi. Većina forumaša ovdje je bliža ideji Banovine Hrvatske i HSS-u, nego NDH. Ustaše se doživljavaju kao kolumnacija otpora velikosrpskoj hemogoniji u KJ, posebno nakon ubojstva čelnika HSS u Beogradu. Sve do jedan "simpatizer" slavi njihove pozitivne poteze (proglašenje kakve-takve Hrvatske države, odluku o obračunu sa velikosrpskim imperijalizmom), istovremeno nitko ne slavi njihove negativne i užasavajuće poteze, kao što su logori, pokolji i progoni civila, posebno se zgražavaju na izdaju Pavelića i vodstva, te njihov bijeg od vojske i civila.
Znači, ustaša je neko ko je u pravilu i zločinac? Oni koji slijede ideju bez da su i zločinci, to se ne broji? Ne možeš biti ustaša, bez da uzmeš oružje u ruke. Ustaše su pobunjenici, ustanici, militantno krilo HSP. Nije svaki ustaša zločinac, niti je svaki zločinac ustaša. imao si četnike, partizane, muslimanske milicije,... i njihove zločince. Vaš problem je što stavljate znak jednakosti između Hrvat, hrvatski vojnik, ustaša, domobran, Tuđman (JA General) i zločinac.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 10:24 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 10 srp 2025, 11:01 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Za dom spremni nije ustaški pozdrav, nego hrvatski pozdrav koji se koristi još od 16. stoljeća.
Nije niti svastika nacistički, but still Nijemci ga ipak zabraniše. A vidi čuda, i taj 'hrvatski' pozdrav. Pod utjecajem bolesnih komunista koji su širili propagandu iz svojih interesa. No, čovjeka sa zdravim razumom bi trebala zanimati istina a ne propaganda.
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|