|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 19:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
......
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 19:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Gdje je se reis sakrio? Uz Halidove pjesme se pilo. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 19:43 |
|
|
|
Ja nisam znao da je Marinko Rokvić iz Bosne a još manje da su on i Halid jarani. Od 2:45 je akcija.
Nije ni čudo što ga talibanija ne voli.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Znači iz perspektive džamije, Halid Bešlić je “duboko upitna” ličnost.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 20:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Znači iz perspektive džamije, Halid Bešlić je “duboko upitna” ličnost. Jetra nije slučajno stradala, volio je on popit. Hatam je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 20:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8251 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Marinko Rokvić je potomak četničkog vođe iz okoline Drvara, čini mi se, Maneta Rokvića.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 20:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28713 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
krstjanin je napisao/la: Klix pise kako su Beslica ispratile "hiljade" ljudi. Iskreno sudeci po snimkama iz grada vise je rijec o stotinama ne tisucama. Izgleda da Halid susjedima nije bio dovoljno islamist  Komentar koji pogađa u srž problema. Citat: Oproštaj od Halida Bešlića je najbolji i dokumentiran dokaz koliko je građana iz BiH napustilo svoju zemlju. Halidova smrt nije bila uzaludna. Zorno je prikazan razmjer demografske katastrofe kod muslimana.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 21:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Gdje je se reis sakrio? Uz Halidove pjesme se pilo.  Nije valjda samo hladne vode s Romanije. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 21:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Znači iz perspektive džamije, Halid Bešlić je “duboko upitna” ličnost. Spominju alkohol ali mislim kako je to izgovor. Puno veći Halidov grijeh je što se iskreno smijao sa nevjernicima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1505 of 2558 - 58.84%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 21:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Znači iz perspektive džamije, Halid Bešlić je “duboko upitna” ličnost. Spominju alkohol ali mislim kako je to izgovor. Puno veći Halidov grijeh je što se iskreno smijao sa nevjernicima. A ne znam šta bi ti, enklava su okružena morem “nevjernika.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 21:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Spominju alkohol ali mislim kako je to izgovor. Puno veći Halidov grijeh je što se iskreno smijao sa nevjernicima.
A ne znam šta bi ti, enklava su okružena morem “nevjernika.” Kako ne znaš, morao nas je u srcu prezirati. Hadiši su jasni, ma hajte molim vas. 
1505 of 2558 - 58.84%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 13 lis 2025, 22:18 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 04:15 |
|
|
Nebula je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Pokušavaju od njega napraviti veličinu reda Oliver Dragojević ili barem Balašević, ali nikako ne ide.
Nisu isti sport uopšte. U tom sportu u kojem su bili Oliver i Balaš naš adut je Merlin. Halid jeste imao fantastičan glas, jeste bio vrhunski interpretator i imao je desetak odličnih pjesama i još toliko vrlo dobrih. Ali ovo što se ovih dana dešava najmanje je vezano za njegovo pjevanje i njegove pjesme. Ova pomama emocija i ljubavi je rezultat njegove nevjerovatne dobrote, iskrenosti i ljudskosti i POTREBE naroda da ima heroja. Halid je fantastično popunio tu prazninu u srcima ljudi to jest tu potrebu ljudi da imaju superheroja. Halid jeste bio superheroj. Merlin nije razina Olivera, koliko god Klix pisao o nekom "čarobnjaku" lol liku iz očiju viri da je škrti štakor iz Sarajeva. Taj lik nema nikakvu dušu, Halid je bliži Oliveru i Balaševiću što se tiče umjetnosti, ali i dalje je kafanski pjevač u odnosu na dva umjetnika. Nemate tu konja za utrku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 08:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Klix pise kako su Beslica ispratile "hiljade" ljudi. Iskreno sudeci po snimkama iz grada vise je rijec o stotinama ne tisucama. Izgleda da Halid susjedima nije bio dovoljno islamist  Možda su brojali i te ukopane. A možda si se ti primio na takiju. Naivno od takve iskusnjare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 08:37 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Možda su brojali i te ukopane.
A možda si se ti primio na takiju. Naivno od takve iskusnjare. @Machak, de nam iz prve ruke reci što kažu ljudi tamo kod vas, kakav je bio Halid Bešlić? Je li bio dobar i uspješan čovjek, primjer drugima? Ili je bio naivan, alkoholičar, da ne kažem izdajnik kalifata? Vidim različite poruke ovisno dolaze li od SDA ili od sekularista.
1505 of 2558 - 58.84%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 08:55 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Merlin nije razina Olivera, koliko god Klix pisao o nekom "čarobnjaku" lol liku iz očiju viri da je škrti štakor iz Sarajeva. Taj lik nema nikakvu dušu, Halid je bliži Oliveru i Balaševiću što se tiče umjetnosti, ali i dalje je kafanski pjevač u odnosu na dva umjetnika.
Nemate tu konja za utrku Miješaš kategorije. Kategorija "Muzičar" Merlin je ubjedljivo #1 svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije. Kvaliteta+količina kvalitetnog= Dino Merlin #1 bez konkurencije Kategorija "dobar čovjek, ljudska gromada" Halid je ubjedljivo #1 svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije. Vrlo jednostavno. Nedaj se zbunit 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 09:08 |
|
|
Nebula je napisao/la: Kategorija "Muzičar" Merlin je ubjedljivo #1 svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije. Kvaliteta+količina kvalitetnog= Dino Merlin #1 bez konkurencije
Kakva je to zajebancija, Dino Merlin broj jedan svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije? Izvan kantona Sarajevo, Merlin je kategorija Tonija Cetinskog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 09:25 |
|
|
TOČNO TO! KATEGORIJA CETINSKOG! Malo popularniji od njega, doduše, većinom plagijati, ali rezonira s likom i djelom Cetinskog. Dino Merlin gleda u leđa jednom Oliveru. Nemate konja za utrku, možete štampati sami sebi članke, samo ste sebe uspjeli obmanuti u nekog "čarobnjaka". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 09:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: A možda si se ti primio na takiju. Naivno od takve iskusnjare.
@Machak, de nam iz prve ruke reci što kažu ljudi tamo kod vas, kakav je bio Halid Bešlić? Je li bio dobar i uspješan čovjek, primjer drugima? Ili je bio naivan, alkoholičar, da ne kažem izdajnik kalifata? Vidim različite poruke ovisno dolaze li od SDA ili od sekularista. Nema Halidu niko zamjerke. Ne bih rekao alkoholičar. Volio jest popiti. A čuj, gledaš li to tako, i ja sam izdajnik Ma nema se šta tu SDA oglašavati, čovjek nije bio političar niti je naginjao nekoj stranci. Ne mogu tu nikakve poene ubrati, džabe se blamiraju. Nema u SDA takvog čovjeka kakav je bio Halid, valjda ti to dovoljno govori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:01 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:02 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: @Machak, de nam iz prve ruke reci što kažu ljudi tamo kod vas, kakav je bio Halid Bešlić?
Je li bio dobar i uspješan čovjek, primjer drugima?
Ili je bio naivan, alkoholičar, da ne kažem izdajnik kalifata?
Vidim različite poruke ovisno dolaze li od SDA ili od sekularista.
Nema Halidu niko zamjerke. Ne bih rekao alkoholičar. Volio jest popiti. A čuj, gledaš li to tako, i ja sam izdajnik Ma nema se šta tu SDA oglašavati, čovjek nije bio političar niti je naginjao nekoj stranci. Ne mogu tu nikakve poene ubrati, džabe se blamiraju. Nema u SDA takvog čovjeka kakav je bio Halid, valjda ti to dovoljno govori. Sreća tvoja pa ti se jarani moraju vlasima bavit. Da se nas riješe takvi poput tebe bi bili sljedeći 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Machak je napisao/la: Nema Halidu niko zamjerke. Ne bih rekao alkoholičar. Volio jest popiti. A čuj, gledaš li to tako, i ja sam izdajnik Ma nema se šta tu SDA oglašavati, čovjek nije bio političar niti je naginjao nekoj stranci. Ne mogu tu nikakve poene ubrati, džabe se blamiraju. Nema u SDA takvog čovjeka kakav je bio Halid, valjda ti to dovoljno govori. Sreća tvoja pa ti se jarani moraju vlasima bavit. Da se nas riješe takvi poput tebe bi bili sljedeći  Jok, nama su vehabije rekle da bi prvo nas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:35 |
|
|
Nebula je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Merlin nije razina Olivera, koliko god Klix pisao o nekom "čarobnjaku" lol liku iz očiju viri da je škrti štakor iz Sarajeva. Taj lik nema nikakvu dušu, Halid je bliži Oliveru i Balaševiću što se tiče umjetnosti, ali i dalje je kafanski pjevač u odnosu na dva umjetnika.
Nemate tu konja za utrku Miješaš kategorije. Kategorija "Muzičar" Merlin je ubjedljivo #1 svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije. Kvaliteta+količina kvalitetnog= Dino Merlin #1 bez konkurencije Kategorija "dobar čovjek, ljudska gromada" Halid je ubjedljivo #1 svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije. Vrlo jednostavno. Nedaj se zbunit  Koju formulu koristiš za izračun? Thompson je napravio najveći koncert ikad igdje. Ne samo na prostoru bivše Jugoslavije nego na svijetu. To dobar čovjek, ne znam, izgleda mi subjektivno. Kako mjeriš dobrotu?
1505 of 2558 - 58.84%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:41 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sreća tvoja pa ti se jarani moraju vlasima bavit. Da se nas riješe takvi poput tebe bi bili sljedeći  Jok, nama su vehabije rekle da bi prvo nas  Naravno da bi prve vas. Smatraju vas otpadnicima, a otpadnik od vjere je uvijek gori od nevjernika, posebno od kršćanina koji po šerijatu ima neka prava. Ja sam dužan plaćati dodatni porez i prihvatiti da su vlast islamisti, a za tebe po Kuranu ide samo smrtna kazna. Tim prije je neshvatljivo da ih podržavate. Umjesto da se snažno stavite na stranu Hrvata koji su prirodni saveznik sekularnih Bošnjaka, vi se opravdavate SDA. Ne znam jeste li toga svjesni, ali SDA vas trenutno ne dira samo zato jer takijaju pred svijetom. Nemaju snage ni mogućnosti. Ali ako bi sutra došlo do podjele u kojoj bi Bošnjaci dobili svoj dio, budi siguran da bi razvoj događaja išao kao u Gazi kad je Hamas počeo obračun sa drugim političkim opcijama.
1505 of 2558 - 58.84%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:42 |
|
|
“Pričali da je dobar čovjek, najbolji na prostoru Jugoslavije.” Izvor: Trust me bro 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|