HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 sij 2025, 01:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Gde i kako naći valjanog investitora?
PostPostano: 11 pro 2020, 18:29 

Lapo-lapo je napisao/la:
Nisam istraživala strano tržište. Dobra ideja. Većeras ću pogledati ima li šta slično i malo bolje proučiti ,,temu,, projekta.
Nije u pitanju mašta. Projekti (više ih je i još ih dorađujem) su inovativni i bili bi zanimljivi bar u kratkom vremenskom periodu. Iz dosadašnjeg iskustva sam mogla uočiti da ,,bum,, proizvodi donesu brzinsku lovu, a mana im je što se tržište brzo zasiti tih stvari.
Ima tu još posla

OK. Dočaraj nam malo o čemu se radi i dokle si stigla - koliko smeš bez otkrivanja tajnih sastojaka i sl... :palacgore2

Lapo-lapo je napisao/la:
ti ako stigneš smisli nešto za uvećanje pimpeka ovom Purgeru. Jadničak, šta njega mući!? Reci nam, vidi li se golim okom? :zubati

slika

Meni je HB forum već pomogao (zato je toliko dobar forum i zato ga toliko hvalim!): naime shvatio sam da Mail koji sam slao firmama je predugačak (ovde sam ljudima morao iz 2 dela slati :smajl052 ), pun nepotrebnosti i ne pominje ono najvažnije, tj. lovu... da sam u njemu imao inkorporiran link/screenshot gde se pominju 122 Milijarde, video Holivudske Oskarovke koja promiviše "posh" liniju za žene, tekst investitorskog portala da ja ovo moje "jedan od najperspektivnijih područja za ulaganja u budućnosti" (slučajno nabasah juče na njega!) - sigurno bih imao više interesovanja (ja to slao naknadno :smajl049 )...

Na greške se uči! :blush

Srediću ga i nabudžiti da bude: sažet; koncentrovan Činjenicama i Linkovima o potencijalnom $ . Kad vide cifre ima da zinu (a cifre su tolike da ne moraš 1 % Tržišta da uzmeš...ne, i 0,001 % je dovoljno da prođeš "puna šaka brade!"), a ne ovako kako sam ja slao...

Ljudi, stavljajte i vi svoje ideje ili da li tražite Partnere, Investitore, ... ovo je Tema otvorena za sve! :yes

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: