Lapo-lapo je napisao/la:
Nisam istraživala strano tržište. Dobra ideja. Većeras ću pogledati ima li šta slično i malo bolje proučiti ,,temu,, projekta.
Nije u pitanju mašta. Projekti (više ih je i još ih dorađujem) su inovativni i bili bi zanimljivi bar u kratkom vremenskom periodu. Iz dosadašnjeg iskustva sam mogla uočiti da ,,bum,, proizvodi donesu brzinsku lovu, a mana im je što se tržište brzo zasiti tih stvari.
Ima tu još posla
OK. Dočaraj nam malo o čemu se radi i dokle si stigla - koliko smeš bez otkrivanja tajnih sastojaka i sl...
Lapo-lapo je napisao/la:
ti ako stigneš smisli nešto za uvećanje pimpeka ovom Purgeru. Jadničak, šta njega mući!? Reci nam, vidi li se golim okom?
Meni je HB forum već pomogao (
zato je toliko dobar forum i zato ga toliko hvalim!): naime shvatio sam da Mail koji sam slao firmama je predugačak (ovde sam ljudima morao iz 2 dela slati
), pun nepotrebnosti i ne pominje ono najvažnije, tj. lovu... da sam u njemu imao inkorporiran link/screenshot gde se pominju 122 Milijarde, video Holivudske Oskarovke koja promiviše "posh" liniju za žene, tekst investitorskog portala da ja ovo moje "jedan od najperspektivnijih područja za ulaganja u budućnosti" (slučajno nabasah juče na njega!) - sigurno bih imao više interesovanja (ja to slao naknadno
)...
Na greške se uči!
Srediću ga i nabudžiti da bude: sažet; koncentrovan Činjenicama i Linkovima o potencijalnom $ . Kad vide cifre ima da zinu (a cifre su tolike da ne moraš 1 % Tržišta da uzmeš...ne, i 0,001 % je dovoljno da prođeš "puna šaka brade!"), a ne ovako kako sam ja slao...
Ljudi, stavljajte i vi svoje ideje ili da li tražite Partnere, Investitore, ... ovo je Tema otvorena za sve!