|
|
Stranica: 43/66.
|
[ 1627 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 09:48 |
|
|
Svako jutro za te Boga molim Pivajući kamenu i drači Plenkoviću ka mater te volim Umoran si, samo mi ne plači
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 09:50 |
|
|
PCM je napisao/la: Svako jutro za te Boga molim Pivajući kamenu i drači Plenkoviću ka mater te volim Umoran si, samo mi ne plači
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 12:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25523 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Imam jedan konstruktivan prijedlog za @laganinija. Neka promijeni avatar.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 12:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Imam jedan konstruktivan prijedlog za @laganinija. Neka promijeni avatar. ...na to što misliš ja predlažem tebi moj je zaštitni znak i proša je razne ofanzive na raznim forumima.. nego ti stavi i potpis neka ga bog čuva...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 20:51 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Reconquista je napisao/la: Reconquista je napisao/la: https://m.vecernji.hr/vijesti/plenkovic ... ne-1557282Uskoro 1000 eura prosječna plaća. Lovimo i 20 000 dolara BDP per capita. 1500 eura prosječna plaća. 30 000 dolara per capita, 100 milijardi dolara BDP. Slijedeći milestone. Idemo dalje. idemo idemo a cijene rasle duplo više nego plaće . cijene luduju .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 13 vel 2022, 21:43 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..aj onako iskreno iz srca koga bi stavio za premijera prije plenkija..al zakuni se na bibliju.. Ne bih nikad koristio bibliju za takve stvari. Mogao je Plenković biti premijer i u drugačijem koalicinskom sastavu. Moje je mišljenje da se zdrava desnica mora ujedinjavati i jačati, čekati priliku i ući u vlast sa HDZom i mjenjati Hrvatsku nabolje, a to je kresanje (ukidanje) proračuna za sve parazitske nevladine udruge koje ga sisaju, novi zakon o medijima, novi IZ tako da je cjela HR samo jedna izborna jedinica za sve hrvatske državljane, dopisno ili el glasovanje, dugačija politika prema BiH, drugačija politika prema Srbiji, drugačija politika prema EU, nova gospodarska politika sa uključenjem svih a prvenstveno mrtvih resursa za veći gospodarski razvoj, nešto po uzoru na Izrael, itd. Pa ako bi sve to htio raditi može i Plenković biti premijer. ..eto vidis i sam si svjestan da je plenki nedodirljiv a koalicija je mogla bit drugačija da glupi skoro nije sluša loše savjetnike i uvjetova vladu i koaliciju bez plenkija sto ga je na kraju koštalo ibgubitka vlasti i na kraju stranke...znaci nije bilo do HDZ za koaliciju to smo davno riješili..
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 22:22 |
|
|
laganini je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Ne bih nikad koristio bibliju za takve stvari. Mogao je Plenković biti premijer i u drugačijem koalicinskom sastavu. Moje je mišljenje da se zdrava desnica mora ujedinjavati i jačati, čekati priliku i ući u vlast sa HDZom i mjenjati Hrvatsku nabolje, a to je kresanje (ukidanje) proračuna za sve parazitske nevladine udruge koje ga sisaju, novi zakon o medijima, novi IZ tako da je cjela HR samo jedna izborna jedinica za sve hrvatske državljane, dopisno ili el glasovanje, dugačija politika prema BiH, drugačija politika prema Srbiji, drugačija politika prema EU, nova gospodarska politika sa uključenjem svih a prvenstveno mrtvih resursa za veći gospodarski razvoj, nešto po uzoru na Izrael, itd. Pa ako bi sve to htio raditi može i Plenković biti premijer.
..eto vidis i sam si svjestan da je plenki nedodirljiv a koalicija je mogla bit drugačija da glupi skoro nije sluša loše savjetnike i uvjetova vladu i koaliciju bez plenkija sto ga je na kraju koštalo ibgubitka vlasti i na kraju stranke...znaci nije bilo do HDZ za koaliciju to smo davno riješili.. Očito nisi pratio sve, Škoro je rekao to što je rekao nakon što je Plenković naveo stranke koje ne dolaze u obzir za suradnju. Plenković je puno prije izbora odabrao sa kim će ići u koaliciju a DP bi bio zadnji na njegovoj listi. Da uopće ne bi došao u situaciju da mora birati partnera za koalicije izmeďu DPa, Mosta i Možemo, i da ga ne bi pritiskali Anušić i ekipa Plenković je pokrao par mandata, dva gen Glasnoviću. Pokušavam normalno, ali ne ide sa tobom, kad već hoćeš anacionalnog majmuna ću nazvat majmunom, koji financira sve moguće što mora da bi sebi osigurao stolicu. Financira ********, SNV, medije, lijeve partnere, prodaje hr državu, Hrvate u BiH itd. Ako takvo nešto Hrvat može obožavati i podržavati onda dobro, uživaj, a ja ću čekati dan kad ćemo ga skinuti. Na sljedećim izborima sam HDZ sa manjincima sigurno neće moći formirati vladu, pa kako neće htjeti DP i Most neka bira između Možemo i SDPa, uživaj.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 22:24 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..eto vidis i sam si svjestan da je plenki nedodirljiv a koalicija je mogla bit drugačija da glupi skoro nije sluša loše savjetnike i uvjetova vladu i koaliciju bez plenkija sto ga je na kraju koštalo ibgubitka vlasti i na kraju stranke...znaci nije bilo do HDZ za koaliciju to smo davno riješili.. Očito nisi pratio sve, Škoro je rekao to što je rekao nakon što je Plenković naveo stranke koje ne dolaze u obzir za suradnju. Plenković je puno prije izbora odabrao sa kim će ići u koaliciju a DP bi bio zadnji na njegovoj listi Da uopće ne bi došao u situaciju da mora birati partnera za koalicije izmeďu DPa, Mosta i Možemo, i da ga nebi pritiskali Anušić i ekipa Plenković je pokrao par mandata, dva gen Glasnoviću. Pokušavam normalno, ali ne ide sa tobom, kad već hoćeš anacionalnog majmuna ću nazvat majmunom, koji financira sve moguće što mora da bi sebi osigurao stolicu. Financira ********, SNV, medije, lijeve partnere, prodaje hr državu, Hrvate u BiH itd. Ako takvo nešto Hrvat može obožavati i podržavati onda dobro, uživaj, a ja ću čekati dan kad ćemo ga skinuti. Na sljedećim izborima HDZ sam sigurno neće moći formirati vladu, pa kako nećehtjeti DP i Most neka bira između Možemo i SDPa, uživaj. ...škoro kad je pa u dp je sam prizna da je pogriješio što je uvjetovao suradnju s hdzom a bez plenkija...ne pratiš prijatelju...i da je sluša krive ljude...ovaj musavi što je sad ide istim putem..
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 22:28 |
|
|
laganini je napisao/la: BAN2020 je napisao/la:
Očito nisi pratio sve, Škoro je rekao to što je rekao nakon što je Plenković naveo stranke koje ne dolaze u obzir za suradnju.
Plenković je puno prije izbora odabrao sa kim će ići u koaliciju a DP bi bio zadnji na njegovoj listi Da uopće ne bi došao u situaciju da mora birati partnera za koalicije izmeďu DPa, Mosta i Možemo, i da ga nebi pritiskali Anušić i ekipa Plenković je pokrao par mandata, dva gen Glasnoviću.
Pokušavam normalno, ali ne ide sa tobom, kad već hoćeš anacionalnog majmuna ću nazvat majmunom, koji financira sve moguće što mora da bi sebi osigurao stolicu. Financira ********, SNV, medije, lijeve partnere, prodaje hr državu, Hrvate u BiH itd. Ako takvo nešto Hrvat može obožavati i podržavati onda dobro, uživaj, a ja ću čekati dan kad ćemo ga skinuti. Na sljedećim izborima HDZ sam sigurno neće moći formirati vladu, pa kako nećehtjeti DP i Most neka bira između Možemo i SDPa, uživaj.
...škoro kad je pa u dp je sam prizna da je pogriješio što je uvjetovao suradnju s hdzom a bez plenkija...ne pratiš prijatelju...i da je sluša krive ljude...ovaj musavi što je sad ide istim putem.. Pusti ti Škorin pad, nisi ti pratio niti zapamtio kronologiju događaja, pad je posljedica triju neuspjelih izbora, ali je bio toliko blizu kao nitko prije, netko sljedeći će nastaviti tu gdje je Škoro stao, Plenki će pasti na sljedećim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 22:47 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...škoro kad je pa u dp je sam prizna da je pogriješio što je uvjetovao suradnju s hdzom a bez plenkija...ne pratiš prijatelju...i da je sluša krive ljude...ovaj musavi što je sad ide istim putem..
Pusti ti Škorin pad, nisi ti pratio niti zapamtio kronologiju događaja, pad je posljedica triju neuspjelih izbora, ali je bio toliko blizu kao nitko prije, netko sljedeći će nastaviti tu gdje je Škoro stao, Plenki će pasti na sljedećim izborima. ...da svakim danom pada da bi sutra penava il petrvo i grbin bili kancelari
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 22:54 |
|
|
Tema je ekonomija, pokušavam kao i neki drugi pronaći pozitivne događaje i trendove, a neki to kvare ispoljavajući svoju neograničenu ljubav prema Plenkoviću, previše je to i da je puno bolji nego što je.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 23:36 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: 1500 eura prosječna plaća. 30 000 dolara per capita, 100 milijardi dolara BDP. Slijedeći milestone. Idemo dalje. idemo idemo a cijene rasle duplo više nego plaće . cijene luduju . ...a više nije problem demografija i što zemlja nije okrugla nego inflacija...koja je ponajmanja u cilom svitu...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 23:42 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: 1500 eura prosječna plaća. 30 000 dolara per capita, 100 milijardi dolara BDP. Slijedeći milestone. Idemo dalje. idemo idemo a cijene rasle duplo više nego plaće . cijene luduju . Za sad nisam vidio da cijene luduju.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 23:43 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
PCM je napisao/la: Svako jutro za te Boga molim Pivajući kamenu i drači Plenkoviću ka mater te volim Umoran si, samo mi ne plači Legla božićnica i 14.ta plaća iz Agencije za kontrolu zračnog prostora...mjesečno 3 k ojra i svako jutro na Kaptolu svijeću da upališ...još ako imaš još netki NO.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 23:53 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Th1950 je napisao/la: idemo idemo a cijene rasle duplo više nego plaće .
cijene luduju . Za sad nisam vidio da cijene luduju. ...bernadić u saboru za govornicom reče da je wc papir(di mu to pade na pamet )otiša dvista posto eto kolko poznaje cijenu osnovnih artikala...kako redovno uzimam zewu koja je brand te vrste uvik je bila 27 kuna a i sad.. e da je barem naša neki drugi artikl sve se mislim da on ne briše guzicu...da je ne pere..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 14 vel 2022, 23:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10000 Lokacija: No Country for White Men
|
Violeta ništa?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 15 vel 2022, 00:04 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Violeta ništa? ...jesam ubruse...ne wc papir...ubrusi su odlični..
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 16 vel 2022, 21:51 |
|
|
Inače me ne zanima ime i prezime, niti ime stranke, zanima me rad i ideologija.
Tako da ću podržati i glasati za onoga tko bi radio sljedeće:
1. Prestati iz hrvatskog proračuna financirati nevladine udruge, posebno antihrvatske udruge. 2. Prestati financirati medije, posebno antihrvatske medije. 3. Voditi drugačiju politiku prema BiH. 4. Voditi državotvornu politku prema EU 5. Voditi drugačiju politiku prema Srbiji. 6. Voditi drugačiju politiku prema hr iseljeništvu, što uključije jednostavnije dobivanje hr državljnastva i poticanje povratka (200 tis kuna ne funkcionira). 7. Voditi brigu o braniteljima (svakodnevno umre 12 do 15 branitelja) 8. Sva povjesna pitanja kao što su Jasenovac i sl trebaju i smiju biti znanstveno preispitivana. 9. Mrtvi kapital, a posebno zemljište, treba oživiti i staviti u funkciju gospodarskog razvoja, ostanka ljudi i povratka ljudi, ako ne znaju kako ugledati se na Izrael. 10. Svu moguću administraciju ubrzati i pojednostaviti, ako ne znaju kako, ugledati se na Sloveniju, Austriju, Švicarsku itd. 11. Donijeti novi izborni zakon.
To ova vlada ne radi, i dok god vlada to ne radi, ja a i svi domoljubi ćemo tražiti druga bolja politička rješenja.
Ova vlada je P.Š.K. koalicija!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 16 vel 2022, 21:58 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: Inače me ne zanima ime i prezime, niti ime stranke, zanima me rad i ideologija.
1. Prestati iz hrvatskog proračuna financirati nevladine udruge, posebno antihrvatske udruge. 2. Prestati financirati medije, posebno antihrvatske medije. 3. Voditi drugačiju politiku prema BiH. 4. Voditi državotvornu politku prema EU 5. Voditi drugačiju politiku prema Srbiji. 6. Voditi drugačiju politiku prema hr iseljeništvu, što uključije jednostavnije dobivanje hr državljnastva i poticanje povratka (200 tis kuna ne funkcionira). 7. Voditi brigu o braniteljima (svakodnevno umre 12 do 15 branitelja) 8. Sva povjesna pitanja kao što su Jasenovac i sl trebaju i smiju biti znanstveno preispitivana. 9. Mrtvi kapital, a posebno zemljište, treba oživiti i staviti u funkciju gospodarskog razvoja, ostanka ljudi i povratka ljudi, ako ne znaju kako ugledati se na Izrael. 10. Svu moguću administraciju ubrzati i pojednostaviti, ako ne znaju kako, ugledati se na Sloveniju, Austriju, Švicarsku itd. 11. Donijeti novi izborni zakon.
To .. ova vlada ne radi, i dok god vlada to ne radi, ja a i svi domoljubi ćemo tražiti druga bolja politička rješenja.
Ova vlada je P.Š.K. koalicija! ..u normalnim državama to zovu fasizmom
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 16 vel 2022, 22:01 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10000 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..u normalnim državama to zovu fasizmom
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 18 vel 2022, 00:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59518 Lokacija: DAZP HQ
|
Prosječna plaća u Zagrebu jako narasla u godinu dana
PROSJEČNA mjesečna isplaćena neto plaća u pravnim osobama u Gradu Zagrebu za studeni 2021. iznosila je 8789 kuna (1170 eura), što je nominalno za 10.4 posto više u odnosu na studeni 2020. godine, podaci su Odjela za statistiku Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada Zagreba.
U odnosu na prosječnu mjesečnu plaću za lanjski studeni na razini Hrvatske, koja je iznosila 7333 kune (974 eura), prosječna zagrebačka neto plaća isplaćena za isti mjesec bila je veća za 1456 kuna.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 18 vel 2022, 01:47 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Kolika je inflacija u HR, 5-6%?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 18 vel 2022, 07:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59518 Lokacija: DAZP HQ
|
2,8%.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 18 vel 2022, 09:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25523 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
U Hrvatskoj su potrošačke cijene, mjerene HICP-om, u prosincu bile za 5,2 posto više nego u istom razdoblju godine ranije, što je, prema Eurostatovim podacima, najviša stopa njihova rasta od listopada 2008. godine kada je iznosila 5,7 posto.
U studenome je godišnja stopa inflacije iznosila 4,7 posto.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatska - makroekonomski pokazatelji Postano: 18 vel 2022, 23:29 |
|
|
laganini je napisao/la: BAN2020 je napisao/la: Inače me ne zanima ime i prezime, niti ime stranke, zanima me rad i ideologija.
To .. ova vlada ne radi, i dok god vlada to ne radi, ja a i svi domoljubi ćemo tražiti druga bolja politička rješenja.
Ova vlada je P.Š.K. koalicija! ..u normalnim državama to zovu fasizmom Što je tu fašizam, sve što sam naveo je unutar vlastite države? I sve što sam naveo već rade neke države.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|