HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 vel 2026, 23:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 552 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Seljani Livna protjerali Rimca jer se "htio obogatit na njima"
PostPostano: 10 svi 2024, 13:52 

Pa šta se radilo npr. kad je ukinut taj prijelaz? Lobira li iko za išta?

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 14:00 

Radilo se tako da oni kojih ima više i koji daju više mandata kao ZHŽ i HNŽ vuku sebi. Kad se Vukadin po svim političkim, moralnim, poslovnim i ljudskim pravilima suprotstavio Čoviću tako što je tražio da on bude premijer HBŽ jer je dobio i naviše glasova jer se radom i dokazao, Onda su mu Čović i Borjana na to rekli marš iz stranke, što je dovelo do toga da se HBŽ ne podupire, čak i sabotira ne samo iz Sarajeva, nego i iz Mostara. Recimo EPHZHB je zaustavila projekt sa već osiguranim parama, Nijemci već bili dali kredit, HE Vrilo.

Ali jasno je, Li zaostaje zbog gastarbajtera i seljaka iz Golinjeva.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 14:33 

zaba1111 je napisao/la:
Radilo se tako da oni kojih ima više i koji daju više mandata kao ZHŽ i HNŽ vuku sebi. Kad se Vukadin po svim političkim, moralnim, poslovnim i ljudskim pravilima suprotstavio Čoviću tako što je tražio da on bude premijer HBŽ jer je dobio i naviše glasova jer se radom i dokazao, Onda su mu Čović i Borjana na to rekli marš iz stranke, što je dovelo do toga da se HBŽ ne podupire, čak i sabotira ne samo iz Sarajeva, nego i iz Mostara. Recimo EPHZHB je zaustavila projekt sa već osiguranim parama, Nijemci već bili dali kredit, HE Vrilo.

Ali jasno je, Li zaostaje zbog gastarbajtera i seljaka iz Golinjeva.

A ništa onda je belosvetska urota i ne triba se ništa poduzimat, jebate fatalizma.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 14:36 

Urota ima svoje karakteristike, ovo što ja pišem su isključivo činjenice iz kojih ljudi sa dvi čiste izvlače ozbiljne zaključke, ti čini se ne spadaš u takve

Citat:
Iako je iseljavanje konstanta kroz cijelo 20. stoljeće s nekoliko koncentriranih valova,

Rezultati popisa stanovništva na području bivše općine Imotski iz 2001. govore da je
Imoćana gotovo 7 000 manje nego za popisa od 1991. godine. Na cijelom području Imotske
krajine živi 32 379 stanovnika, a 1991. ih je bilo 39 022.
Ako se, pak, usporede rezultati popisa iz 1981. godine, kada je u Imotskoj krajini živjelo 41 496
stanovnika,
što je na prostranstvo Imotske krajine i pogodne prirodne resurse kao što je Imotsko polje prava
demografska katastrofa (Ćosić, 2001).
Od 2009. godine, usporedno s gospodarskom krizom, primjetan je trend porasta
iseljavanja iz Hrvatske. No, pristupanjem Hrvatske Europskoj uniji emigracija postaje
jednostavna i jeftina kao nikad u povijesti. Konkurencija za privlačenje radne
Po službenim pokazateljima Državnog zavoda za statistiku iz Imotske krajine je u
vremenskom razdoblju od 2011. do 2016. godine odselilo nevjerojatnih 5 968 stanovnika,

Ovo su podatci za Imotski koji ima slične prostorne karakteristike, ali ipak povoljnije političke i infrastrukturne preduvjete.
Stvari se dešavaju po ekonomskim i demografskim zakonitostima, ali livanjski i Imotski seljak na to nema nikakav utjecaj.
Priče o seljačinama i mentalitetu su priproste, i neozbiljne poput Rimčevog bijega kofol zbog seoskih prigovora.

Ne treba ni ulagati niti itko normalan to očekuje ako nema ekonomskog rezona, ali nemoj barem srat po svom napaćenom narodu i radit mu dodatnu antipropagandu.
Rimac kod mene, od neki dan, velik palac dolje, i odsad sumnjam u sve njegove projekte i priče koje plasira.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 14:53 

zaba1111 je napisao/la:
Ovo koda čovjek dođe u zonu sumraka, nemoš vjerovat šta čitaš.

Dudu pokušao u Li, ja mu u naprijed rekao zašto je otišao, Rimac isto, odmah iza toga zašto Li nije široki. Zato što si i ti otišao u Široki. izolirano, slabo naseljeno, nema cesta, nepovoljna geografija, nepovoljna politika, nema nikakvih ozbiljnih preduvjeta za razvoj... Ali zašto nema razvoja.

Drugi se isčuđavaju seljačinama, kao u velebnom Mostaru ih nema, da je Rimac došao u Mostar kao bilo bi mu otvorena vrata, općina bi odmah dala duplo više kvadrata, a nijedan seljak ne bi bio protiv,

Imoćan se ne može načuditi, a Imotski u zbog istih razloga, mada u ipak boljim uvjetima demografski i ekonomski žestoko stradao, ali što je to s tim Livnom.

Ludilo spika na temi.

U Mostaru ima seljačina. U Mostaru ima i lopova, ima i kriminalaca. Ima i nesposobnih ljudi koji su na funkciji samo zahvaljujući stranki ili nepotizmu. U Mostaru ima i glodavaca koji samo gledaju kako sebi osobno prigrabiti što više ne misleći sekunde jedne o općem interesu.

Mala je razlika što ja nikad neću pravdati loše ponašanje samo zato što je netko Mostarac, pa samim time kao "moj". Niti ću braniti "svoje" kad ih drugi "napadaju". Zapravo najvše i ovdje i u stvarnom životu kritiziram, tračam i konstantno žugam na Mostar. Livno nešto nisam puno ni spominjao. A u Mostaru ništa ne valja, sve je bezveze i stalno gledamo kako nešto mijenjati. Što više kritike mom Mostaru to bolje. :palacgore1

Na žalost, na ovoj temi nisam vidio puno samokritičnosti. Nije to problem samo po sebi, nego je problem što samo promjenom se može napredovati. Oholost ne pomaže, traži se poniznost. Ne može se napredovati ako je Rimac kriv, a jadni Livnjaci eto nemaju uvjete. Što onda mogu raditi ako ionako nije ništa do njih, nego jedino sjediti i čekati da umru.

1465 of 2558 - 57.27%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:00 

Ispada da je problem zadnje 4 godine. =))

Ovo nije zero sum game između ZHŽ i HBŽ, upravo obrnuto.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:02 

Ti kritiziraš nešto što je sveprisutno i to svepistuno navodiš kao uzrok livanjskog ekonomskog zaostajanja, a što je glupo i ničemu ne doprinosi.
Tvoja šuplja teza je da je Rimac otišao zbog seljaka, a takav doček kakav je imao u Livnu ne bi imao ni u Mostaru ni u Širokom, nema šanse.
Sve su ma dali, tek seljaci nešto prigovarali, i ti pripametan si se našao kurčit spram Livna kako ne treba pomoć sirotu na svoju sramotu.
Ako te nešto ozbiljno zanima vezano za temu čitaj moje postove. Opet ponavljam ključne informacije nemam ni ja jer su valjda tajni. Govorim općenito o temi i učenju.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:04 

Robbie MO je napisao/la:
Ako ćemo realno, bogati starački dom ne zanima nikakva budućnost.

Pogotovo ako im vlastita djeca i unuci nisu u Livnu nego negdje daleko, onda nikakvog interesa nema za promjene koje kvare mir staračkog doma.

Pa šta onda? Je li bi bolje da ni penzići ne dolaze u Livno i taj kraj? Oni koji su taj novac negdje drugo zaradili i upravo ga odlučili tu trošiti? Bolje bi bilo da ne dolaze? Je li Livno prenapučeno pa nema mjesta za njih?
Vjerojatno je ta starija ekipa koja ima lovu više radnih mjesta stovrila nego Rimčeve kamp kućice. Znači imaš starije ljude koji imaju novce i spremni su ga potrošiti jer posljednja košulja džepova nema. Samo treba stovriti ponudu da ljudi ta novac potrošiti mogu.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:06 

krstjanin je napisao/la:
MR ima 30 duluma zemlje i na tih 30 duluma odnosno 30 000 m2 napravio je 3 objekta od kojih je jedan pokretni za ukupno 6 osoba. Otprilike po mojoj slobodnoj procjeni nekih 30 kvadrata sveukupno. U sve to je uložio 2 milijuna eura po svojoj osobnoj riječi.
Tvrdi da je tu zaposlio 7 osoba.

Sada traži 45 duluma zemlje gdje bi kako tvrdi zaposlio 70 osoba.

Postavljaju se pitanja

ako bi na 45 duluma zaposlio 70 osoba, kako to da nije na 30 zaposlio bar 50 već eto čitavih 7 ( i tih 7 su njegove rječi, nepotvrđeno je je li doista 7 i šta točno rade te osobe)

Ako ima 30 000 kvadrata i od tih 30 000, 30m2 je pod objektima postavlja se pitanje šta je sa ostalih 29 970 m2 i zašto mu treba još 45 000 m2

Složit čete se bar da su pitanja legitimna, logična i da u svemu tome nešto ne štima

Moguće da to nije Mate, moguće je da ga i taj prijatelj samo levati i na osnovu njegovog
imena manipulira da bi se dokopao zemljišta, kod nas ništa nije nemoguće pa ni to.

Mozda je i Mati to postalo jasno pa umjesto da se okomi na „prijatelja“ on se okomio na
seljane
Tko će znati.

Krstjanin, čini mi se da je netko pisao o 30'000 m2 i 470'000 m2, što onda ne bi bilo 45 duluma nego 470 duluma. Es sad je li tu nula previše ne znam.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:34 

Daleko najbolje ulaganje u Livno je dom umirovljenika kad ih već toliko ima, kantonalna bolnica već postoji. Eto prilike za domaće da otkupe od MR uloženo i u akciju.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:35 

Gospon_Bobo je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Ako ćemo realno, bogati starački dom ne zanima nikakva budućnost.

Pogotovo ako im vlastita djeca i unuci nisu u Livnu nego negdje daleko, onda nikakvog interesa nema za promjene koje kvare mir staračkog doma.

Pa šta onda? Je li bi bolje da ni penzići ne dolaze u Livno i taj kraj? Oni koji su taj novac negdje drugo zaradili i upravo ga odlučili tu trošiti? Bolje bi bilo da ne dolaze? Je li Livno prenapučeno pa nema mjesta za njih?
Vjerojatno je ta starija ekipa koja ima lovu više radnih mjesta stovrila nego Rimčeve kamp kućice. Znači imaš starije ljude koji imaju novce i spremni su ga potrošiti jer posljednja košulja džepova nema. Samo treba stovriti ponudu da ljudi ta novac potrošiti mogu.

Ali to je neodrživo dulje od jedne generacije.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:37 

Gospon_Bobo je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
MR ima 30 duluma zemlje i na tih 30 duluma odnosno 30 000 m2 napravio je 3 objekta od kojih je jedan pokretni za ukupno 6 osoba. Otprilike po mojoj slobodnoj procjeni nekih 30 kvadrata sveukupno. U sve to je uložio 2 milijuna eura po svojoj osobnoj riječi.
Tvrdi da je tu zaposlio 7 osoba.

Sada traži 45 duluma zemlje gdje bi kako tvrdi zaposlio 70 osoba.

Postavljaju se pitanja

ako bi na 45 duluma zaposlio 70 osoba, kako to da nije na 30 zaposlio bar 50 već eto čitavih 7 ( i tih 7 su njegove rječi, nepotvrđeno je je li doista 7 i šta točno rade te osobe)

Ako ima 30 000 kvadrata i od tih 30 000, 30m2 je pod objektima postavlja se pitanje šta je sa ostalih 29 970 m2 i zašto mu treba još 45 000 m2

Složit čete se bar da su pitanja legitimna, logična i da u svemu tome nešto ne štima

Moguće da to nije Mate, moguće je da ga i taj prijatelj samo levati i na osnovu njegovog
imena manipulira da bi se dokopao zemljišta, kod nas ništa nije nemoguće pa ni to.

Mozda je i Mati to postalo jasno pa umjesto da se okomi na „prijatelja“ on se okomio na
seljane
Tko će znati.

Krstjanin, čini mi se da je netko pisao o 30'000 m2 i 470'000 m2, što onda ne bi bilo 45 duluma nego 470 duluma. Es sad je li tu nula previše ne znam.

470 je u pitanju. Zabija je bio krenuo sa 70. :D

slika

Zvuči puno ali to je ovo na obroncima iznad ovih sela.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:38 

Oni koju su bagerima kamenjar krčili zemlju da dođu do kojeg m2 više za smilje, danas drugima "savjetuju" da stotine
hektara mešetarima "prodaju" za kikiriki, ako već općina nije na sebe prepisala, inače će
im u budućnosti vrijediti manje od kikirikija ili će se (kao pojačivač) pojaviti Mujo-morlak.
Ovo ni Nadrealisti ne bi bolje smislili. =))

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:44 

I treba dat za kikiriki ako će napravit nešto.

Na taj način ga uvjetuješ. Fino je ovaj gradonačelnik Livna u videima objasnio princip. Više zaposlenih više olakšica.

Ako bi napravio resort sa siranom i proizvodnjom piva, zakaj ne. Još zamisli tko bi mu sve dolazio tu. Dođe Gates blizu s jahtom pa skokne malo kušat sir.

Tako su neke hrvatske destinacije postale top preko noći. Tko je išao u Skradin prije? :D

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:44 

Robbie MO je napisao/la:
Oduzeti pravo glasa svima preko 50 godina, kraj bogatih penzionera je očito prema ikakvim interesima mladih nastrojen kao baba kojoj padne lopta u dvorište.

Dakle, da sumiram. Prvo su bili penzići, pa onda dijasporaši, na red su došli ovi preko 50 banki.
I što je ostalo? Ah, da, pučkoškolci, zakleti neprijatelji progresa. =))

Nije ni čudno što krimosi ovako dobro uspijevaju, pored silnog zamagljivanja stvarnosti.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:48 

Junuz Djipalo je napisao/la:
I treba dat za kikiriki ako će napravit nešto.

Na taj način ga uvjetuješ. Fino je ovaj gradonačelnik Livna u videima objasnio princip. Više zaposlenih više olakšica.

Ako bi napravio resort sa siranom i proizvodnjom piva, zakaj ne. Još zamisli tko bi mu sve dolazio tu. Dođe Gates blizu s jahtom pa skokne malo kušat sir.

Tako su neke hrvatske destinacije postale top preko noći. Tko je išao u Skradin prije? :D

Stvar je u tome, da se mnoge stvari, ne znam jeli i to, radi iza leđa javnosti. U tome je ključni
problem, a ne u metrima ili cijeni. Zar je to teško zaključiti a toliko je puta već ovdje stajalo.
Jesi li bedast?

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:55 

Naša Kvačica je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Ovo koda čovjek dođe u zonu sumraka, nemoš vjerovat šta čitaš.

Dudu pokušao u Li, ja mu u naprijed rekao zašto je otišao, Rimac isto, odmah iza toga zašto Li nije široki. Zato što si i ti otišao u Široki. izolirano, slabo naseljeno, nema cesta, nepovoljna geografija, nepovoljna politika, nema nikakvih ozbiljnih preduvjeta za razvoj... Ali zašto nema razvoja.

Drugi se isčuđavaju seljačinama, kao u velebnom Mostaru ih nema, da je Rimac došao u Mostar kao bilo bi mu otvorena vrata, općina bi odmah dala duplo više kvadrata, a nijedan seljak ne bi bio protiv,

Imoćan se ne može načuditi, a Imotski u zbog istih razloga, mada u ipak boljim uvjetima demografski i ekonomski žestoko stradao, ali što je to s tim Livnom.

Ludilo spika na temi.

U Mostaru ima seljačina. U Mostaru ima i lopova, ima i kriminalaca. Ima i nesposobnih ljudi koji su na funkciji samo zahvaljujući stranki ili nepotizmu. U Mostaru ima i glodavaca koji samo gledaju kako sebi osobno prigrabiti što više ne misleći sekunde jedne o općem interesu.

Mala je razlika što ja nikad neću pravdati loše ponašanje samo zato što je netko Mostarac, pa samim time kao "moj". Niti ću braniti "svoje" kad ih drugi "napadaju". Zapravo najvše i ovdje i u stvarnom životu kritiziram, tračam i konstantno žugam na Mostar. Livno nešto nisam puno ni spominjao. A u Mostaru ništa ne valja, sve je bezveze i stalno gledamo kako nešto mijenjati. Što više kritike mom Mostaru to bolje. :palacgore1

Na žalost, na ovoj temi nisam vidio puno samokritičnosti. Nije to problem samo po sebi, nego je problem što samo promjenom se može napredovati. Oholost ne pomaže, traži se poniznost. Ne može se napredovati ako je Rimac kriv, a jadni Livnjaci eto nemaju uvjete. Što onda mogu raditi ako ionako nije ništa do njih, nego jedino sjediti i čekati da umru.

I mene je fascinirao, osim čini mi se dudu-a, praktički homogeni odgovor ekipe iz HBŽ da lokalci nisu krivi itd.

Lijepo je vidjeti kako se drže zajedno kad misle da su "napadnuti", ali ovo nije napad nego kritika (pa to je slavna županija koja nama nosi pola teritorija, a meni je Livno jako drago).

Kritika je najbolji dokaz živosti neke sredine. Ako nema kritike, nema života. :zubati

Moja kritika je uvijek provokativna, s ciljem da uzburkam diskusije, žestoko lupam i po svim svetinjama i svi dođu na red, pa ja sam zahtijevao gašenje Ultrasa prošli mjesec i da se osnuje druga grupa, već smo joj i ime našli dudu je predložio Škutori. :D
Primili su žestoke komentare od Mostaraca, bez obzira što su "naši".
Odmah su se popravili. :zubati

Osobno HBŽ smatram idealnim krajem gdje možeš eksperimentirati, zbog malo stanovnika lako je biti lokalni knez, možeš eksperimentirati s ideologijama, modelima uređenja društva... svašta nešto... a sve što napraviš ima utjecaj na teritorij veličine pola Libanona. :zubati

Velika olakšica za mogućnost živjelja u izoliranim sredinama je i nova popularnost remote rada, a lako se može desiti i da svijetom zavlada popularnost pokreta i da se ljudi počnu natjecati u posjedovanju zemljišta, recimo da je cool da imaš susjeda maksimalno udaljenog, ekstremna privatnost i samodostatnost itd. :zubati

Treba se na vrijeme pozicionirati i pokupovati zemlje u HBŽ. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 15:58 

Robbie MO je napisao/la:
Treba se na vrijeme pozicionirati i pokupovati zemlje u HBŽ. :zubati

Apsolutno kolega, na Buni kvadrat 100KM, u Livnu za te novce odmah 100 kvadrata. Triba počet pratit oglase. :zubati

1465 of 2558 - 57.27%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:00 

HBŽ, eldorado za preppere.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:05 

Meni je bliže Posušje, nego Livno, tako da ne vidim po čemu sam ja lokalac.
Kao i inače žestoko odgovaram na napade na moj narod, ma gdje bio.
A isto tako žestoko odgovaram na besmislice kakvih je ovdje bilo većina, štoviše zona sumraka level.
Kad smo kod zone sumraka i dudua, najžešće je bilo kad ja duduu govorim zašto je on otišao iz Livna u Široki i to je naravno sve tako, ali dudu bi i dalje rafalao po Livnu jer su ekonomski zaostali iako ni on ni Rimac tamo nisu mogli, ko fol ne valja narod.
Druga zona sumraka je imoćan.
A treća, dobro to je standardna June i uz njega NK.
A na kraju i robijevo retriranje kako je sve to zbog poticanja rasprava.

I sad zamisli kako je meni, s jedne strane ja i činjenice s druge zone sumraka . :zubati

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:06 

novem je napisao/la:
Oni koju su bagerima kamenjar krčili zemlju da dođu do kojeg m2 više za smilje, danas drugima "savjetuju" da stotine
hektara mešetarima "prodaju" za kikiriki, ako već općina nije na sebe prepisala, inače će
im u budućnosti vrijediti manje od kikirikija ili će se (kao pojačivač) pojaviti Mujo-morlak.

Ne možeš nazvati Rimca da je mešetar.

Na stranu Rimac i njegova firma, ja u nju ne bi uložio eura.

Ali percepcija je bitna.

Rimac je u Hrvatskoj simbol mladeži, tehnologije, uspjeha, dokaz da se u Hrvatsku može dovesti tehnologija za koju se smatralo da smo premali.

Livnu je bila prijeko potrebna slična vjera i prkosni optimizam, dišpet da se može kada drugi kažu da ne može, da je teško itd.

Nešto što će razdrmati, privući pozornost na taj kraj, privući ljude da se zainteresiraju, da počnu gledati, šta tamo ima, šta se može, da i Pereci iz nepovezanih dijelova bace oko i počnu se intrigirati šta to tamo ima, kakav je to kraj...

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:12 

Robbie MO je napisao/la:
novem je napisao/la:

Ne možeš nazvati Rimca da je mešetar.

Na stranu Rimac i njegova firma, ja u nju ne bi uložio eura.

Ali percepcija je bitna.

Rimac je u Hrvatskoj simbol mladeži, tehnologije, uspjeha, dokaz da se u Hrvatsku može dovesti tehnologija za koju se smatralo da smo premali.

Livnu je bila prijeko potrebna slična vjera i prkosni optimizam, dišpet da se može kada drugi kažu da ne može, da je teško itd.

Nešto što će razdrmati, privući pozornost na taj kraj, privući ljude da se zainteresiraju, da počnu gledati, šta tamo ima, šta se može...

Zašto izvrćeš? Nije spomenut Mate nigdje, nego sam ja još među prvim postovima
napisao da je se problem u komunikaciji trebao drugačije riješiti. A ne ovako. Problem mešetarenja
vezan je prije svega za VE, gdje se radi o desetinama km2.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:22 

zaba1111 je napisao/la:
Meni je bliže Posušje, nego Livno, tako da ne vidim po čemu sam ja lokalac.
Kao i inače žestoko odgovaram na napade na moj narod, ma gdje bio.
A isto tako žestoko odgovaram na besmislice kakvih je ovdje bilo većina, štoviše zona sumraka level.
Kad smo kod zone sumraka i dudua, najžešće je bilo kad ja duduu govorim zašto je on otišao iz Livna u Široki i to je naravno sve tako, ali dudu bi i dalje rafalao po Livnu jer su ekonomski zaostali iako ni on ni Rimac tamo nisu mogli, ko fol ne valja narod.
Druga zona sumraka je imoćan.
A treća, dobro to je standardna June i uz njega NK.
A na kraju i robijevo retriranje kako je sve to zbog poticanja rasprava.

I sad zamisli kako je meni, s jedne strane ja i činjenice s druge zone sumraka . :zubati

Samo se po ovome vidi koliko si samodopadan, a ja to zovem zavrt. Ti znaš zašto sam ja nešto ili nisam.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:31 

Ja sam temu otvorio očekujući da će najžešći kritičari biti ljudi od tamo, da će ići kukama i motikama tražiti one koji su presjekli kablove Rimcu, kadli... :zubati

Rimac nakon cvikanja kablova doživio i izopćenje iz zajednice. :zubati

Smeće jedno, šupak, idi tamo u Porše. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 svi 2024, 16:41 

Robbie MO je napisao/la:
Ja sam temu otvorio očekujući da će najžešći kritičari biti ljudi od tamo, da će ići kukama i motikama tražiti one koji su presjekli kablove Rimcu, kadli... :zubati

Rimac nakon cvikanja kablova doživio i izopćenje iz zajednice. :zubati

Smeće jedno, šupak, idi tamo u Porše. :zubati

Znam za slučaj u općini Stolac gdje su seljani blokirali i sabotirali vodovod jer, kako to može biti besplatno, sigurno je neka urota da nas zajebu.

Smirili se tek nekoliko mjeseci nakon što je proradio. Na silu im vodu uveli. :sega

1465 of 2558 - 57.27%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 552 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: