|
|
Stranica: 6/17.
|
[ 425 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 15:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Vi bi trebalo da se takmicite za drzavama istog broja stanovnika, a ne sa upola manje. Kazem opet sramota. ovo je vasa liga / skupina  Niđe veze. Kina i Amerika se takmiče a Kina ima 4 puta više stanovnika. Nama je najzanimljivije da se takmičimo sa vama.  To treba da vam imponuje. A neminovnost je da će Srbija vrlo brzo biti ispred Hrvatske. Da imate Hrvatski svet onda bi poredili i ta dva sveta. Naravno Srpski svet je već daleko ispred. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 15:16 |
|
|
Eh, neminovnost. Na hrvatskom je prijevod vidjet ćemo. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 15:30 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: Vi bi trebalo da se takmicite za drzavama istog broja stanovnika, a ne sa upola manje. Kazem opet sramota. ovo je vasa liga / skupina  Niđe veze. Kina i Amerika se takmiče a Kina ima 4 puta više stanovnika. Nama je najzanimljivije da se takmičimo sa vama.  To treba da vam imponuje. A neminovnost je da će Srbija vrlo brzo biti ispred Hrvatske. Da imate Hrvatski svet onda bi poredili i ta dva sveta. Naravno Srpski svet je već daleko ispred.  Tu se Kina takmici sa SAD-om, a ne obrnuto. OK, to su vasi komplesi :)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 15:30 |
|
|
Samo smo vas trzali, sada opet idemo na plus 10 milijardi. Skoro mi žao Vučića, upitam se kakvi smo to mi ljudi...
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 16:02 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 16:07 |
|
|
Ne vrijedi vam se rasrpavljati sa Srbima, oni su uvijek turbo uspiješni, vojna sila, ekonomska snaga regiJOna,
a u stvarnosti propala, siromašna polutotalitarna zemlja sa stanovništvom koje nije prošlo demiloševićizaciju.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 16:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne vrijedi vam se rasrpavljati sa Srbima, oni su uvijek turbo uspiješni, vojna sila, ekonomska snaga regiJOna,
a u stvarnosti propala, siromašna polutotalitarna zemlja sa stanovništvom koje nije prošlo demiloševićizaciju. Kako nismo? Milošević je bio Jugosloven. Prošli smo i dečedizaciju i dečankisanje. Sad nastupaju pravi Srbi. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 16:58 |
|
|
Hrvatska je zadnjih 25 godina ispred Srbije u gdpu hahahahahah
B
L
A
M Popijte otrov i izdahnite.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62622 Lokacija: DAZP HQ
|
Mislio sam da je poanta ove teme da nam se komšije dive, a mi da im pjevamo dođi da vidiš, dođi da se diviš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 17:27 |
|
|
Računao sam u Excelu i razvidno je Hrvataska ide opet na 10 milijardi eura razlike. Srbija također ide samo unazad.
1316 of 2558 - 51.45%
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 17:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Eto Riki navodno "nije" srbomrzac , ali nikad nepropusti priluku da opljune po Srbiji . Sećemo se svi njegove priće da se manjine kote kao pacovi i da će Srbija biti manjinska u budućnosti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 19:31 |
|
|
Vučić je najavio da će nas Srbija prijeći po BDP-u prošle godine i da će uvijek ostati ispred nas. Najavio je isto i za ovu godinu, a nedavno i za sljedeću. Šta nam radi čovjek, svake nas godine prelazi po BDP-u. Teško nama.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 19:51 |
|
|
po navodima najpoznatijeg srpskog vojnog analitičara Aleksandra Radića (inače rođenog Zadranina), svaka točka u Srbiji je u dometu Rafala s najpreciznijim naoružanjem i to s distance. od 20:47. čak i novinar zajebava Vučića s Rafalima od 16:00. u Milanovićevim rukama je sudbina srpskog BDP-a i FDI-a nakon što stignu Rafali. može bit BDP-a, a i ne mora. javite Vučiću.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 20:21 |
|
|
Dosta više te priče o parkingu, podsjeća me na kuglu sladoleda u Pirotu.
Naplatili bi i Srbi parking 100€ kad bi ljudi tu htjeli parkirati.
More nije bitno. Po tome bi Albanija i Crna Gora bile razvijenije od Hrvatske. Treba malo i znati. U Hrvatskoj ogromna većina stanovništva nema veze sa turizmom. Najnaseljeniji su Zagreb i Slavonija, a čak i na moru najviše stanovnika imaju Split i Rijeka u kojima opet vrlo malo ljudi se bavi turizmom.
1316 of 2558 - 51.45%
|
|
Vrh |
|
 |
DaniKU
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 20:38 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Robbie MO je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Na kraju krajeva i očekuje se da Srbija bude iznad RH u nominalnom GBP. Jedino pitanje za njega je zašto je Srbija uopće ispod. Pa, prije rata Srbija je bila ispred po ukupnom GDP, pogotovo kad je Kosovo bilo dio Srbije. Razlika u per capita nije bila x2, nego tipa 30%. Vučić otvoreno i svjesno laže da Srbija nikada u povijesti nije po ukupnom GDP bila ispred Hrvatske, da bi sebi dao povijesni značaj. Bila je, tijekom cijele Titove Jugoslavije. Ali dobro Srbi mu to možda ni ne uzimaju za laž, nego kao srpsko preterivanje, narodni običaj i način izražavanja optimizma. Čak nije ni bitno gdje je Srbija bila prije i je li bila cijelo vrijeme ispod. Za ekonomiju veličine Srbije ona ne bi ni smjela biti ispod RH. Terminologija kojom se Vučić poslužio uopće ne pripada sferi koju je opisao i tu je izveo manipulaciju. Recimo da jedna atletska utrka traje dovoljno dugo pa jedan od atletičara je bolji od drugih i čak je ostvario toliku prednost da ih je jednom i prestigao tj. otrčao je jedan krug više od ostalih i dalje trči. Međutim, u određenom trenutku mu jedan od tih atletičara prilazi sve bliže leđima (da podsjetim pred kojim ima prednost od kruga i više) i sada je ispred njega. Zar bi itko rekao da ga je ovaj prestigao? Uopće ga nije prestigao nego je samo smanjio prednost - ovaj je toliko ispred njega da se uopće ne može reći da ga je prestigao. Jednostavno takav termin je skroz neodgovarajući. RH uopće nije referentna točka ovdje i RH nije tu jer je nekada prestigla Srbiju.(nije ovo sportsko natjecanje) To što je Srbija u ukupnom GDP blizu RH u ovom trenutku govori da su povećali proizvodnju i ništa više i ako budu iznad RH opet ne govori da su bolji - ustvari govori samo da su manje loši jer je za Srbiju i očekivano da bude daleko iznad. Srbija i kada je značajno iznad RH je lošija od nje tako da nema smisla govoriti da ju je prestigla. Sve me ovo podsjeća na manipulaciju Bakira kada je počeo govoriti o manjini i većini kada se govori o konstitutivnosti. Koristi se terminima koji ništa ne znače u toj sferi. Slično kao kad bi rekao da cvijet ljepše miriše od stakla. Mislim možeš reći, ali kada govorimo o staklu uopće ne govorimo u terminima poput mirisa. Stavio sam puno usporedbi, ali poruka je u suštini ista.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 21:05 |
|
|
Informer piše danas da su nas stigli.  
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 21:21 |
|
|
dudu je napisao/la: Informer piše danas da su nas stigli.   Vidi onog SPC popa sto sam pravio mim o njemu hahahaha
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 21:28 |
|
|
Objasnio je zašto se uspoređuje s Hrvatskom. Jer je ozbiljna zemlja.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 21:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Covjek ladno izmislio za parking i to ponavlja
Vise puta. Nitko ga ne ispravlja.
U koliko gradova u hrvatskoj se naplaćuje parking 10 evra?
Ajde daj konkretno broj?
Dal vazi to za cijelu godinu? Nije jasno koliko dugo smije ostati auto na parkingu za 10€. Ali istina je, ja redovito platim 80kn parking za cijeli dan. poredio je sa pola evra u beogradu, dakle misli se na jedan sat, a ne cijeli dan, nisi ni ti skontao kakvu je on glupost izvalio.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 22:50 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Srbija ne može per capita da prestigne Hrvatsku, ali može u ukupnom BDPu. Ustaškijem dijelu hrvatskog puka je zbog toga muka, pa im odjednom ukupan BDP nije važan. Svi smo mi ustaše samo nemoj projicirati sebe na nas. Hrvati se uopće na to nisu osvrtali dok vaše višegodišnje ludilo i pranje mozga od propagandne mašinerije hibridnog režima nije došlo i do nas. Prije nekoliko dana sam prvi put vidio članke u hrvatskim medijima o tome. Kako Economist ili tko procjenjuje da Srbija neće prestići Hrvatsku do 2040. ili kad I to uz uvjete kojih nikad neće biti https://m.vecernji.hr/vijesti/ekonomist ... -u-1522978Jesam ja jedini koji je pročitao ovaj članak? Šonjo lepo kaže da ćemo za 20tak godina obići Hrvatsku u realnom BDPu po stanovniku. Citat: Ako bi se takva razlika u brzini rasta nastavila jako dugo, Srbija bi sustigla Hrvatsku za circa dva desetljeća, tj. oko 2040. Što se tiče parkinga ne da šišate nego derete kožu sa leđa. Počeli ste pored sunca naplaćivati hladovinu. https://www.24sata.hr/news/parking-moze-u-hladu-za-20-kuna-a-na-suncu-za-10-kuna-379430Citat: Za 50 eura, koliko turist u Primoštenu na parkiranje potroši u sedam dana, u Beču se primjerice može parkirati 50 puta po pola sata. Petrina dodaje kako sat vremena u hit gradovima ovoga ljeta - Vodicama i Primoštenu - plaćaju deset kuna po satu.
Dubrovnik je rekorder po pitanju cijena parkiranja Dubrovnik je rekorder po pitanju cijena parkiranja. Za jedan sat zaustavljanja kraj zapadnog ulaza u grad treba izdvojiti 40 kuna, a dnevna karta je vrtoglavih 880 kuna. Kilometar udaljeno parkiralište od središta Dubrovnika svoje usluge naplaćuje 20 kuna po satu. Na Korčuli, u istoimenom gradu, cijena je 25 kuna po satu.
Parking na suncu 10, a u hladu 20 kuna Više bi vam se isplatilo da pravite parkinge nego apartmane.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 23:00 |
|
|
Ja kada odem na more vozam u krug auto. Jeftiniji benzin nego parking.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 23:01 |
|
|
Zakon ponude i potražnje.
1316 of 2558 - 51.45%
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 23:06 |
|
|
Hoće li netko Grobaru pojasniti da BDP ne znaći Brutalno ( skup) domaći parking nego Bruto domaći proizvod. Lik mrtav ozbiljan o ekonomiji govori u svjetlu cijene sladoleda i parkinga...  
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 23:14 |
|
|
Ova tema je presla u nivo djecijeg prepucavanja ; ajde da ga mjerimo da vidimo ciji je veci. Smatram da treba napraviti novu temu "privredne djelatnosti Srbija vs Hrvatska". Tu bi se objavljivale sve vijesti iz privrede u Srbiji i Hrvatskoj. Kada se otvori negdje novi hotel,nova trasa auto puta,nova fabrika i nova radna mjesta. Onda mozemo da ocijenimo ko ide naprijed a ko nazad i gdje ima vise poslovnih desavanja.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 20 ruj 2021, 23:23 |
|
|
Ja u Dubrovniku dobrovoljno platim 50 eura za sat parkinga da ne bi netko pomislio da sam sirotinja iz Srbije.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|