|
|
Stranica: 9/17.
|
[ 425 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 11:43 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Malo sam pogledao statističke podatke i ustvari sve što me zanimalo je trend. Ono što sam otkrio je da uopće nije došlo do nikakvog ekonomskog booma u Srbiji nego do ekonomskog pada u RH zbog manje turističke aktivnosti zadnje dvije godine usljed pojave korona virusa. Kada se gleda po glavi stanovnika vidi se da RH bilježi čak trend povećanja prednosti prije ovih događanja vezanih uz korona virus. Međutim kako je moglo proći Vučiću ispod radara da je "prestigao" Sloveniju ove godine ako već prati ekonomske aktivnosti. Veoma je čudno kako se s tim nije već pohvalio. Total GDP Srbije 2020 52,960,134.08 Total GDP Slovenije 2020 52,880,473.70 Izvor: https://data.worldbank.org/indicator/NY ... _desc=trueIzjavio je i da smo "dominirali Balkanom". Slovenija je imala veći BDP od RH prije 15-tak godina, valjda to znači da su Slovenci svojedobno dominirali Balkanom.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 11:47 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evo još jednog Srbina koji je ekspert za Hrvatsku. Nemoj da jedeš gov*a nego dominiraj Balkanom kako Vučić reče. Šta sam to slagao?
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 11:55 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evo još jednog Srbina koji je ekspert za Hrvatsku. Nemoj da jedeš gov*a nego dominiraj Balkanom kako Vučić reče. Šta sam to slagao? Sve. Oprala te kroatofobija kao i velikog vođu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62655 Lokacija: DAZP HQ
|
Vučić se dotakao srpske ahilove pete. Citat: "Mi možemo da smanjimo emisije ugljen-dioksida, ali da li je to glavno pitanje? Da li postoji važnije pitanje od naše dece, našeg potomstva? Energetska bezbednost je postala važnija od dece. Sve investitore ćemo izgubiti ako cena gasa ili struje se poveća, kao u proteklo vreme. Niko ne govori o tome, a svi smo suočeni sa tim problemom, ali nije popularno govoriti o tome", ocenio je.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 11:59 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Šta sam to slagao? Sve. Oprala te kroatofobija kao i velikog vođu. 
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:03 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Sve. Oprala te kroatofobija kao i velikog vođu.  Doslovno nisi dao nijedan točan podatak. Tavoriš i prikrivaš se danima na forumu, a zapravo si hrvatomrzac najgore vrste. Post ti je za ban.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:17 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Doslovno nisi dao nijedan točan podatak. Tavoriš i prikrivaš se danima na forumu, a zapravo si hrvatomrzac najgore vrste. Post ti je za ban. Misli ti šta hoćeš za mene, mislim nije da nešta menja. Onaj post je trebao biti dobronamerna kritika ne znam šta te je to toliko uvredilo. Meni je inače mama hrvatica i smatram se Hrvatom koliko i Srbinom samo što očigledno naginjem na tatinu stranu. Ima razlog zašto toliko znam o Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:22 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:30 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Doslovno nisi dao nijedan točan podatak. Tavoriš i prikrivaš se danima na forumu, a zapravo si hrvatomrzac najgore vrste. Post ti je za ban. Misli ti šta hoćeš za mene, mislim nije da nešta menja. Onaj post je trebao biti dobronamerna kritika ne znam šta te je to toliko uvredilo. Meni je inače mama hrvatica i smatram se Hrvatom koliko i Srbinom samo što očigledno naginjem na tatinu stranu. Ima razlog zašto toliko znam o Hrvatskoj. Dakle Sejdin fenotip. Takvi su najgori.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:30 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:31 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Misli ti šta hoćeš za mene, mislim nije da nešta menja. Onaj post je trebao biti dobronamerna kritika ne znam šta te je to toliko uvredilo. Meni je inače mama hrvatica i smatram se Hrvatom koliko i Srbinom samo što očigledno naginjem na tatinu stranu. Ima razlog zašto toliko znam o Hrvatskoj. Dakle Sejdin fenotip. Takvi su najgori. Glavnom da si ti pun ljubavi prema svima.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:33 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dakle Sejdin fenotip. Takvi su najgori. Glavnom da si ti pun ljubavi prema svima. Većina postova ti je na temi o Crnoj Gori, a oni koji nisu su ti o Kosovu. Treba te banat i zbog lažnog predstavljanja. 100% imaš više eskimske krvi nego hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:35 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Glavnom da si ti pun ljubavi prema svima. Većina postova ti je na temi o Crnoj Gori, a oni koji nisu su ti o Kosovu. Treba te banat i zbog lažnog predstavljanja. 100% imaš više eskimske krgi nego hrvatske. Ne razumem zašto je to čudno da se Srbin interesira i piše o Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji?
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:36 |
|
|
To sam statistički provjerio na tvom profilu. Ti preferiraš nekakve subjektivne izjave + našao si da su se ljudi na prevaru pogrebali za poticaje što ti je vrhunac statističkih podataka.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:39 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Većina postova ti je na temi o Crnoj Gori, a oni koji nisu su ti o Kosovu. Treba te banat i zbog lažnog predstavljanja. 100% imaš više eskimske krgi nego hrvatske. Ne razumem zašto je to čudno da se Srbin interesira i piše o Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji? Posve je normalno za nekoga tko se "osjeća kao Hrvat" da srbuje na temama o CG i Kosovu. Genijalac  .
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:49 |
|
|
Evoimene je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dakle Sejdin fenotip. Takvi su najgori. Glavnom da si ti pun ljubavi prema svima. U svom poslu surađujem s ljudima iz mnogih zemalja. U zadnje vrijeme se broj Srba koji rade u RH znatno povećao što potvrđuje i službena statistika. Nisam nijednog čuo da priča takve laži kao ti. Vjerojatno ne bi ni imali posla s nama da nas toliko mrze, zato i ne vjerujem da si ikad živio u RH. Ne dičim se velikim čovjekoljubljem, ali objektivno sam dobar prema svima, što naravno ne znači da nijemo trpim bahate lažljivce kad me vrijeđaju na nacionalnoj osnovi.
|
|
Vrh |
|
 |
Revenger HR
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:51 |
|
|
Pa napisao sam ti da naginjem na tatinu stranu u čemu je problem. Ti bi trebao do kraja da čitaš postove. Stavio sam ti link za vraćanje poticaja a evo ti naslov iz večernjih. Citat: Hrvatska mora vratiti 3 milijarde kn poticaja. Bruxelles otkrio: 98% ekoproizvodnje lažno Za kvalitetu pšenice sam ti isto našao link a to šta rade sa zemljom mi je pričao jedan Slavonac Hrvat.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:54 |
|
|
Jbš mi sve kao u zoni sumraka. Stavljam vam Hrvatske linkove o onome što sam pisao i opet sam lažov. Nisam ja napisao da se ništa ne kupuje u Hrvatskoj niti da se ne gradi nego da ste mogli puno više.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:57 |
|
|
u jednom linku neka senzacija o 3 milijarde kuna povrata i nikad više ništa o tome i sad je to relevantno. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 12:57 |
|
|
Evoimene je napisao/la: Pa napisao sam ti da naginjem na tatinu stranu u čemu je problem. Ti bi trebao do kraja da čitaš postove. Stavio sam ti link za vraćanje poticaja a evo ti naslov iz večernjih. Citat: Hrvatska mora vratiti 3 milijarde kn poticaja. Bruxelles otkrio: 98% ekoproizvodnje lažno Za kvalitetu pšenice sam ti isto našao link a to šta rade sa zemljom mi je pričao jedan Slavonac Hrvat. Izgleda da ni to nije istina. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2178050Citat: Udruga Pupoljak: Informacije o vraćanju poticaja su neistinite Pali traktor.
|
|
Vrh |
|
 |
Revenger HR
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 13:03 |
|
|
Evoimene je napisao/la: Za kvalitetu pšenice sam ti isto našao link a to šta rade sa zemljom mi je pričao jedan Slavonac Hrvat. Baš si me našao , jer to je iz mog kraja i kad bi vi u Srbiji imali takve prinose na vašoj kvaliteti zemlje pjevali bi i pekli janjce tjedan dana . Moraš znati da je kod mene većinom 4 i 5 klasa zemlje ( žutica ) a brat je imao 9 tona po Ha ove godine. a kvaliteta je bila loša jer je u travnju i svibnju palo polovica oborina za cijelu godinu i u takvim uvjetima nikakve agrotehnološke mjere ne pomažu da se dignu proteini u zrnu.
|
|
Vrh |
|
 |
Evoimene
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 13:04 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 13:14 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Evoimene je napisao/la: Pa napisao sam ti da naginjem na tatinu stranu u čemu je problem. Ti bi trebao do kraja da čitaš postove. Stavio sam ti link za vraćanje poticaja a evo ti naslov iz večernjih.
Za kvalitetu pšenice sam ti isto našao link a to šta rade sa zemljom mi je pričao jedan Slavonac Hrvat. Izgleda da ni to nije istina. https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2178050Citat: Udruga Pupoljak: Informacije o vraćanju poticaja su neistinite Pali traktor. pa naravno da je laž, to je gotovo 500 milijuna eura, netko bi nekad za to čuo. 
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Vučić za života neće dočekati da Srbija bude uspješnija od Hrvatske Postano: 23 ruj 2021, 13:17 |
|
|
Hahahaha 44 milijuna kuna  . To neću ni provjeravati. To što postoje kontrole je dobra stvar jer ako daješ ljudima novac bez provjere logično je da dođe do neke prevare. Kod vas u Srbiji toga nema?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|