|
|
Stranica: 12/18.
|
[ 447 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 17 tra 2020, 15:45 |
|
|
Široki je super.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 17 tra 2020, 19:42 |
|
|
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 17 tra 2020, 22:17 |
|
|
saskia je napisao/la: kilimanjaro je napisao/la: Zasto odredjeni likovi zagadjuju temu ovde svojim frustracijama umjesto da se ista odrzava koliko-toliko normalnom?! Sportskim,poslovnim i mnogim drugim uspjesima je siroki zaduzio dobar dio bih hrvata a vi susjedi umjesto da nesto pozivitno kazete samo frcete. Ko vam je kriv sto su u vas glavne atrakcije borbe bikova a ne sport. Nemate taj mentalitet i gotovo Eto vidiš da si lokalpatriot, jedan Kvesić tebi mentalitet, nisi ti normalan. Zamolio bih da se obriše zadnjih par postova. Ti si u najmanju ruku nuklearni fizičar čim si se našao rugati cijenjenom dječjem kirurgu Ima li Široki seljaka među populacijom, naravno da ima. Ali ništa više od drugih sredina. Nemoj ispadat jadan sa tim frustracijama. I da, otkad je lokalpatriotizam nešto negativno???!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 17 tra 2020, 22:36 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
carles je napisao/la: saskia je napisao/la: Eto vidiš da si lokalpatriot, jedan Kvesić tebi mentalitet, nisi ti normalan.
Zamolio bih da se obriše zadnjih par postova.
Ti si u najmanju ruku nuklearni fizičar čim si se našao rugati cijenjenom dječjem kirurgu Ima li Široki seljaka među populacijom, naravno da ima. Ali ništa više od drugih sredina. Nemoj ispadat jadan sa tim frustracijama. I da, otkad je lokalpatriotizam nešto negativno???! Otkad se zloupotrebljava i stvara podjele među Hrvatima koji su već u kaotičnoj situaciji. Opet bih zamolio administraciju da ukloni sve postove na ovu temu!
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 18 tra 2020, 21:05 |
|
|
Dok god se Široki i Posušje ovako naganjaju znaš da je u Škutoriji sve kako treba biti. Uistinu najzdraviji i najjači dio hr korpusa.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 19 tra 2020, 11:12 |
|
|
Politikant je napisao/la: Dok god se Široki i Posušje ovako naganjaju znaš da je u Škutoriji sve kako treba biti. Uistinu najzdraviji i najjači dio hr korpusa. Ma u cemu ce se Posusje s nama naganjat, to je neusporedivo... Jedino su bolji u nadmorskoj visini i ukupnoj povrsini
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 20 tra 2020, 00:05 |
|
|
Diablo je napisao/la: Super fotke. Inače, zna li netko koliko je "mesar" Lijanović bio jak na svom vrhuncu? Jel bio jači od Pavkovića (Šišović)? Danas Šišović ima imovinu vrijednu oko 18 milijuna €. Pavkovići su vlasnici firme Mesna industrija Šišović, farme Glamoč, farme Tomislavgrad i farme Vita Gabela Polje Čapljina. Lijepo se šire. Čuo sam priče da je Lijanović mogao biti jači od mesne industrije Pivac Vrgorac. Danas Pivac uprihoduje preko 150 mil €. Kupila braća Pivac nedavno i Kraš. Fali u Hercegovini jedna jaka mesna industrija i općenito jaka prehrambena industrija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 20 tra 2020, 14:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Diablo je napisao/la: Predivno, kao ona polja riže u Aziji kod vrijednih Kineza.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 07 svi 2020, 20:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 07 svi 2020, 20:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 23 svi 2020, 07:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 04 lip 2020, 11:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 06:32 |
|
|
Zgrada u naselju Trn (ne pripada naselju ŠB)
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 09:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zgrada u naselju Trn (ne pripada naselju ŠB)
Feal investitor, valjda uskoro gradi jos preko puta bimaca na trnu. Iza onog print studija ako si upratio. Također u naselju Zoricevina nice jos jedna zgrada, visoka kao i one ostale. Taman kopaju temelje...
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 11:29 |
|
|
Ova na Trnu je po meni najbolje odrađena zgrada u gradu, najkvalitetniji materijali, smislen raspored svake jedinice, čak i izvanjski najljepša po meni (doduše ja i inače više volim hladnije boje na vanjske zidove pa vjerojatno zato). Paženo na svaki detalj, po najnovijim tehnološkim standardima zapadne gradnje. Okrenuta tako da doslovno svaki stan u određeno doba dana ima sunca na otvorima (a ne ko one neke zgrade di je cila jedna strana okrenuta prema sjeveru pa imaš podrum-stanove na petom katu lol), itd., itd....
Najveća joj je mana lokacija, dakle ta izmještenost iz grada. Kome ne smeta živit u zgradi na vrhu Trna defintivno ima moju preporuku za kupnju, neće se zeznuti.
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 11:35 |
|
|
Pogledao sam i projekt ove zgrade što su počeli iskopi na Zorićevini, moram reći da sam ostao malo razočaran. Rasporedi stanova su čudni, u biti imaš puno kvadrata (koje treba platit) a nisi puno dobio u smislu ekstra sobe ili nekog iskoristivog prostora, a cijene će biti baš bombastične. Tu je priča obrnuta ovoj na Trnu, dakle ove stanove na Zorićevini će najviše lokacija prodat (Centar grada sve bitne lokacije dostupne u roku par minuta pješice, slijepa ulica di nema puno prometa, locirana uz Bent di se sastaju Lištica i Ugrovača sa finom šetnicom uz rijeku, itd...)
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 11:53 |
|
|
Dobro je i ono u oklajima preko puta pumpe, Bit će i tamo par stanova a lokacija nije loša. Nego kad kreće druga fealova preko puta bimaca??
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 12:56 |
|
|
Diablo je napisao/la: Dobro je i ono u oklajima preko puta pumpe, Bit će i tamo par stanova a lokacija nije loša. Nego kad kreće druga fealova preko puta bimaca?? Ta u Oklajima je na super lokaciji, skeptičan sam samo zbog dvije stvari. Prvo jer je rekonstrukcija objekta koji je odavno napušteno stajao tu (ne znam kako je prije rađeno), a druga stvar je parking. Osim ako je osigurao garažu (u što sumnjam) ja ne vidim di ondje misle da ljudi parkiravaju svoja vozila. A ta druga Fealova je zapravo blok od 3 zgrade. Planirano na prvom dijelu Vaganskog polja (dio iza Gazprom benzinske i u podnožju Puringajskog brda). Projekt je gotov, mislim i dozvole, koliko sam ja upućen čeka se 'samo' riješavanje vode koja se ondje nakuplja zbog preuskog grla kroz koji kišnica otječe u Ugrovaču na tom mjestu. To je odgovornost grada da riješi to, mislim da Feal odmah može krenuti čim se to riješi
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 13:21 |
|
|
carles je napisao/la: Diablo je napisao/la: Dobro je i ono u oklajima preko puta pumpe, Bit će i tamo par stanova a lokacija nije loša. Nego kad kreće druga fealova preko puta bimaca?? Ta u Oklajima je na super lokaciji, skeptičan sam samo zbog dvije stvari. Prvo jer je rekonstrukcija objekta koji je odavno napušteno stajao tu (ne znam kako je prije rađeno), a druga stvar je parking. Osim ako je osigurao garažu (u što sumnjam) ja ne vidim di ondje misle da ljudi parkiravaju svoja vozila. A ta druga Fealova je zapravo blok od 3 zgrade. Planirano na prvom dijelu Vaganskog polja (dio iza Gazprom benzinske i u podnožju Puringajskog brda). Projekt je gotov, mislim i dozvole, koliko sam ja upućen čeka se 'samo' riješavanje vode koja se ondje nakuplja zbog preuskog grla kroz koji kišnica otječe u Ugrovaču na tom mjestu. To je odgovornost grada da riješi to, mislim da Feal odmah može krenuti čim se to riješi Drago mi vidjet da je Feal krenuo ulagat u svoju sredinu, tamo odakle je sve zapocelo , kakav zagreb i bakraci
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 13:44 |
|
|
Pa dobro, ne znam baš da se ovo može okarakterizirat kao 'ulaganje u svoju sredinu'. Niti će se prodavat stanovi po povoljnim cijenama niti će se dijelit siromašnima ili djeci poginulih branitelja Poslovni ljudi su jednostavno izanalizirali tržište i uvidjeli da ima potražnje, cijena kvadrata novogradnje ovih dana u ŠB je visoka (2000-2300 KM) tako da je to super biznis za one koji su akumulirali sredstva pa mogu dalje ulagati i zarađivati. Ni više ni manje Za nas ostale je to plus jer grad dobiva na izgledu, okreće se novac... Mada mislim da je u Širokom i dalje kupovina zemljišta pa gradnja svoje kuće na prvom mjestu interesa, čak i mlađe populacije... Što je opet dobro zbog demografije. Ove nove zgrade se mahom prave s 2-sobnim stanovima. Tko kupi stan i tu želi provest život ograničen je na max. 2 djece zbog toga, tako da neka nama naših obiteljskih kuća
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 15:27 |
|
|
Ma mislio sam na bolji vizualni izgled grada, nista vise.Tu je i pozitivni psiholoski ucinak na okolicu jer ruku na srce lijepo je vidjet koju zgradu,da malo razbije monotoniju sa kucama Naravno da uvijek ima pojedinaca koje ti kavezi privlace pa eto bolje da se nastane u jednu od tih zgrada neg da idu u Mostar ili negdje dalje... Nego sta ono Nakic radi dole blizu lijanove farme(put za mostar) ?? Jel novi namex il neko skladiste?
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 15:37 |
|
|
Centralno skladište. Sadašnje je u sklopu upravne zgrade i jedan dio u sedmici (na Trnu). Tako da prave tu veliko centralno skladište da se fino rašire i imaju fin prilaz za kamione i prometno im je bolje povezano sa prodajnim mjestima.
Samo ne znam još hoće li i urede dolje izmještati ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 16:22 |
|
|
Diablo je napisao/la: Ma mislio sam na bolji vizualni izgled grada, nista vise.Tu je i pozitivni psiholoski ucinak na okolicu jer ruku na srce lijepo je vidjet koju zgradu,da malo razbije monotoniju sa kucama Naravno da uvijek ima pojedinaca koje ti kavezi privlace pa eto bolje da se nastane u jednu od tih zgrada neg da idu u Mostar ili negdje dalje... Nije bolje, kako je bolje? Bolje je da idu u Mostar.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 16:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
stanovi su odlični za dijasporu, recimo u TG-u stanove mahom kupuje dijaspora, puno je lakše brinuti o stanu nego o kući s okućnicom gdje moraš imati nekog tko će to kroz godinu održavati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Široki Brijeg Postano: 29 lip 2020, 21:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Ma mislio sam na bolji vizualni izgled grada, nista vise.Tu je i pozitivni psiholoski ucinak na okolicu jer ruku na srce lijepo je vidjet koju zgradu,da malo razbije monotoniju sa kucama Naravno da uvijek ima pojedinaca koje ti kavezi privlace pa eto bolje da se nastane u jednu od tih zgrada neg da idu u Mostar ili negdje dalje... Nije bolje, kako je bolje? Bolje je da idu u Mostar. Iz vase perspektive da, iz nase ne
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|