|
|
Stranica: 22/65.
|
[ 1616 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:31 |
|
|
Ja sam uvijek za kafe sa zenama bez obzira na naciju. Dudu drz se, hbyebachi uz tebe su
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
iskonvertirat ću je ko ovu svoju, nema ni promil šanse. u novčaniku će nositi sliku ovog velikana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:34 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Da ne bude obrnuto mali
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:35 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Da ne bude obrnuto mali ma nemaš šanse. ova moja je starija od tebe, profesorica, tata major, preživjela "bombardovanje" i pala za jedan jedini dan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23901 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Da ne bude obrnuto mali ma nemaš šanse. ova moja je starija od tebe, profesorica, tata major, preživjela "bombardovanje" i pala za jedan jedini dan. To se kaže - šaptom pala.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: Ali evo jedan banalan primjer... kako ti objašnjavaš to što Bošnjaka možeš vidjeti u hrvatskom kafiću, dok Hrvata NIKAD nećeš vidjeti kod nas. Pa sad ne znam...
A jest, sinoć ja u Absolute club u Čapljini kad jedan znanac iz Stoca mi pokaza na jedan stol - vidi kaže, i muslimani Stoca su počeli da dolaze ovdje! ;) Btw, vidiš kako je, Bošnjaci su dobrodošli u Hrvatske kafiće, nitko ih ne šikanira ni dira, a vidiš ti kakva klima vlada u "vašim" kada su Hrvati nepoželjni pa ne dolaze. Btw vol.2 - znaš gdje je na istočnoj strani u Mostaru diskoteka Milano? Tamo sam ja izlazio 1997! ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:57 |
|
|
pružila otpor ko Beograđani Nijemcima 41. kad je 6 pijanih Švaba okupiralo jugoslavensku prijestolnicu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 21:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ako misle u miru nastaviti izlaziti u hrvatske kafiće neka se onda ne glupiraju sa nazivima ulica.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čuvaj se ovog kamiondžije, Dudu, Paravinja za muške.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 22:47 |
|
|
ne brinite, znam 7 načina kako poslat insana na ahiret u sekundi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 22:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Političke nesuglasice na stranu, ženska stvarno ima strašan personality, wifeymaterial/10.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 22:51 |
|
|
bila mi je zanimljivija dok se nije petljala u politiku, ali u biti nije nikad išla dalje od Stoca.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 23:44 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Sayuri je napisao/la: Hajde dudu ne piši nebuloze samo da bi opet pao u milost svog druga. Nemoj kvariti ono što imamo. Posebno je Ako ti je MRSHO pravi prijatelj dat će ti svoj blagoslov. Nismo prijatelji ni na face-u. Radne smo kolege u DAZP-u. I, šta kažu ovi toji što su postavljali table sa turskim nazivima ulica na ovu temu? Jesi li im prenjela upise nacionalista? dudu je napisao/la: moja supruga je konvertirala, zato pričam. Veliki poklapaču, kršćanske žemske se ne broje, ima takvih primjera i u mojoj obitelji ;).
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:15 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: dudu je napisao/la: moja supruga je konvertirala, zato pričam. Veliki poklapaču, kršćanske žemske se ne broje, ima takvih primjera i u mojoj obitelji ;). Vidim širite rasnu čistoću i kulturalnu superiornost hrvatske krvi i roda na nečiste barbare istoka kako bi rekli oni luđaci iz DOMa .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:17 |
|
|
ne volim pametovat na sjednicama DAZP-a, samo pokazujem svojim djelima kako se to radi.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:29 |
|
|
Treba to sve dotjerati da budu kao hrvatska manjina u Sarajevu. Da navijaju za Herceg-Bosnu. Da budu mirni.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ali evo jedan banalan primjer... kako ti objašnjavaš to što Bošnjaka možeš vidjeti u hrvatskom kafiću, dok Hrvata NIKAD nećeš vidjeti kod nas. Pa sad ne znam...
A jest, sinoć ja u Absolute club u Čapljini kad jedan znanac iz Stoca mi pokaza na jedan stol - vidi kaže, i muslimani Stoca su počeli da dolaze ovdje! ;) Btw, vidiš kako je, Bošnjaci su dobrodošli u Hrvatske kafiće, nitko ih ne šikanira ni dira, a vidiš ti kakva klima vlada u "vašim" kada su Hrvati nepoželjni pa ne dolaze. Šta ovim hoćeš da kažeš? Nije valjda da Hrvate smatraš kukavicama koje ne smiju u B. kafiće. A ja sam uvijek mislila da neće. Citat: Btw vol.2 - znaš gdje je na istočnoj strani u Mostaru diskoteka Milano? Tamo sam ja izlazio 1997! ;) Imaš i ti finih godinica BBC je napisao/la: Ako misle u miru nastaviti izlaziti u hrvatske kafiće neka se onda ne glupiraju sa nazivima ulica. Evo i Fox Muldera. Je li to prijetiš ili proričeš? Biće da proričeš jer vidim da si naklonjen vanzemaljcima, duhovima, proricanjem i svim paranormalnim aktivnostima. dudu je napisao/la: bila mi je zanimljivija dok se nije petljala u politiku Pa vidiš da u zadnje vrijeme niko ne otvara normalne teme, nevezane za politiku, niti su aktivne one ranije otvorene. I ne znam šta hoćeš... Već imaš jednu koja je konvertirala zbog tebe, pa sad imaš priliku da vidiš kako je to biti s nekim ko ti barem ponekad kontrira Citat: ali u biti nije nikad išla dalje od Stoca. Nemoj da sad počnem poklapati srednju Bosnu MRSHO je napisao/la: I, šta kažu ovi toji što su postavljali table sa turskim nazivima ulica na ovu temu? Jesi li im prenjela upise nacionalista?
Zašto bih to radila. Forum je forum, a reala reala. Mada nije fer da sam ja jedina na ovoj temi. Sad ću poslati mail Nerinu da dođe i da vam malo pametuje o segregaciji, degregaciji i aparthejdu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:43 |
|
|
Kako žive muslimani u Stocu. Ima li siromaštva. Djeci se nema za sendvića u školu. Sad će to Zlaja popraviti.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:46 |
|
|
BBC što brišeš post. Taman ti htjela staviti
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:49 |
|
|
Sayuri je napisao/la: MRSHO je napisao/la: I, šta kažu ovi toji što su postavljali table sa turskim nazivima ulica na ovu temu? Jesi li im prenjela upise nacionalista?
Zašto bih to radila. Forum je forum, a reala reala. Mada nije fer da sam ja jedina na ovoj temi. Sad ću poslati mail Nerinu da dođe i da vam malo pametuje o segregaciji, degregaciji i aparthejdu Ne moraš mu slat mail, možemo mu mi poslat kad god hoćemo, i čitavoj toj ekipi. Pa čak i poštom. Naša agentura je odavno upoznata sa tom ekipom. Sljedeće godine ćemo vam poslat pozivnice na Dan oslobođenja Stoca, tj. obljetnicu Lipanjskih zora, ako se ne odazovete znači da ste željeli biti dio RS.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:49 |
|
|
Aj bježi. Opet ću ti dignuti masu tema kontra Bošnjaka pa ćeš cmizdriti.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:52 |
|
|
Šalim se za Nerina. Prije sam pisala da ne simpatišem tog lika uopšte.
A ko ste to VI MRSHO? Ili trebam da vas oslovljavam sa gospodine MRSHO :)
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Aj bježi. Opet ću ti dignuti masu tema kontra Bošnjaka pa ćeš cmizdriti. Mislim da si već za naše prve svađe skontao da me te tvoje metode ne tangiraju. Al ti si stvarno najveći troler ovog foruma. Svaku diskusiju pretvaraš u lični obračun. Budi malo pametniji.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 srp 2012, 00:57 |
|
|
Idi broji ovce.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|