|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 18 kol 2022, 00:24 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 19 kol 2022, 00:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Dovoljno je da moraš razmišljati ima li tu Bosne ili ne... A Đoković je svakako u zadnje vrijeme više u BiH nego tamo :)
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 19 kol 2022, 04:07 |
|
|
Vjerojatno najljepši srpski grad na Balkanu.
U Srbiji nema ljepši, ili mi ne pada na pamet. Ispravite me ako griješim.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 19 kol 2022, 15:14 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: Vjerojatno najljepši srpski grad na Balkanu.
U Srbiji nema ljepši, ili mi ne pada na pamet. Ispravite me ako griješim. Ima: Sombor,Subotica,Novi Sad,Sremski Karlovci,mogu tu da dodam Vršac,Valjevo. Druge krajeve Srbije nisam ni posjetio tako da i ne znam kakavi su Niš,Leskovac,Vranje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 19 kol 2022, 23:07 |
|
|
Litija Trebinje prepuno ljudi. Ove sezone oboren rekord posjećenosti iz 2019. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 12 ruj 2022, 10:41 |
|
|
Nova gimnazija ![slika](https://www.skyscrapercity.com/cdn-cgi/image/format=auto,onerror=redirect,width=1920,height=1920,fit=scale-down/https://www.skyscrapercity.com/attachments/55a8bc99-370f-4621-8f24-8f16a2111ea9-jpeg.3798267/)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Osip
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 12 ruj 2022, 13:28 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 12 ruj 2022, 13:36 |
|
|
Osip je napisao/la: Jel ovo nova zgrada? Naravno. Sve u Trebinju je novo, osim onoga što je staro.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Osip
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 12 ruj 2022, 14:13 |
|
|
Nije kako treba ali je daleko bolje od 99% ostale gradnje u BiH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 12 ruj 2022, 14:18 |
|
|
Osip je napisao/la: Nije kako treba ali je daleko bolje od 99% ostale gradnje u BiH. Šta je mana?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 ruj 2022, 04:02 |
|
|
Zna li iko, da li postoji uopste aviosaobracaj izmedju Dubrovnika i Beograda? Koliko je nekome iz Trebinja pogodno da iz DU leti za BG?
Pogledao sam na AirSerbia sajtu - oni nemaju nikakvih letova na toj relaciji.
Zato mislim da bi aerodrom u Trebinju bio dobra stvar.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 ruj 2022, 09:03 |
|
|
Pored Trebinja imaju 2 sela. Bodiroge i Zagora, jedno pored drugog. De facto napuštena sela, uništena od Ustaša tokom WWII. U Bodirogama je rođen Vaso Bodiroga a u Zagori njegov brat Jovan Petrović. Vaso je otac od Dejana Bodiroge Jovan je otac od Dražena Petrovića Danas je Dejan Bodiroga postao novi predsjedik Evrolige. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Harezm
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 ruj 2022, 16:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nova gimnazija ![slika](https://www.skyscrapercity.com/cdn-cgi/image/format=auto,onerror=redirect,width=1920,height=1920,fit=scale-down/https://www.skyscrapercity.com/attachments/55a8bc99-370f-4621-8f24-8f16a2111ea9-jpeg.3798267/) Malo iz ovog kuta izgleda kao zatvor, mogli su dodati malo arhitektonskih ukrasa. Pročelje mi se sviđa.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 04:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kažu mi neki moji da su najveći kupci nekretnina u Trebinju naši Dubrovčani, tu se dislociraju tijekom ljeta, kad izdavaju svoje u DU. Jedan lik (Srbin iz Sarajeva) tvrdi da je u njegovoj zgradi, novogradnja, on skoro jedini da nije Dubrovčanin. Valjda zato one ogromne cijene po kvadratu koje nemaju nikakve veze s kupovnom moći u BiH. Zašto Trebinje a ne Ravno, ili negdje u Konavlima, Cavtat? I dalje je jeftinije, ima sadržaje, a Ravno je više za velebne kuće, nema stanogradnje.
Tijekom ljeta ogromna dvosmjerna migracija, ovi iz Trebinja na posao u DU, a Dubrovčani u suprotnom smjeru.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Istin
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 05:12 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kažu mi neki moji da su najveći kupci nekretnina u Trebinju naši Dubrovčani, tu se dislociraju tijekom ljeta, kad izdavaju svoje u DU. Jedan lik (Srbin iz Sarajeva) tvrdi da je u njegovoj zgradi, novogradnja, on skoro jedini da nije Dubrovčanin. Valjda zato one ogromne cijene po kvadratu koje nemaju nikakve veze s kupovnom moći u BiH. Zašto Trebinje a ne Ravno, ili negdje u Konavlima, Cavtat? I dalje je jeftinije, ima sadržaje, a Ravno je više za velebne kuće, nema stanogradnje.
Tijekom ljeta ogromna dvosmjerna migracija, ovi iz Trebinja na posao u DU, a Dubrovčani u suprotnom smjeru. Sve netočno, živim u Dubrovniku, ne znam doslovno nikoga da kupuje nekretnine gori, zvuči kao neki science fiction. Ljudi kupuju nekretnine po bližoj okolici Grada Primorje, Župa etc. onaj tko nema za Grad. Broj Trebinjaca koji rade ovdje nikada nećemo saznati jer ih njihov zavod ne želi objaviti, prema mojoj procjeni riječ je o par stotina ljudi max. Od naših ljudi gori idu siromašniji slojevi (najčešće su to ljudi koji nisu podrijetlom sa DU područja) u kupovinu i vjerojatno je i taj broj pretjeran.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 13:15 |
|
|
Pojedini Dubrovčani kupe stan u Trebinju a svoj izdaju od maja do kraja septembra. Možda svake godine 7 - 8 novih Dubrovčana boravi po 6 mjeseci u Trebinju. Broj Trebinjaca koji rade u Dubrovniku prelazi 3000.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 13:18 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Pojedini Dubrovčani kupe stan u Trebinju a svoj izdaju od maja do kraja septembra. Možda svake godine 7 - 8 novih Dubrovčana boravi po 6 mjeseci u Trebinju. Broj Trebinjaca koji rade u Dubrovniku prelazi 3000. Čuj pojedini. De ti nama Luture objasni kako ono znaš jednu doktoricu iz Sarajeva što radi u Istočnom Sarajavu. Od tebe uvijek čujemo korisne informacije o pojedinim slučajevima od kojih ništa ne možemo zaključiti. Na šta drkaju pojedini Srbi, znaš li?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutiner
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 13:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Pojedini Dubrovčani kupe stan u Trebinju a svoj izdaju od maja do kraja septembra. Možda svake godine 7 - 8 novih Dubrovčana boravi po 6 mjeseci u Trebinju. Broj Trebinjaca koji rade u Dubrovniku prelazi 3000. Čuj pojedini. De ti nama Luture objasni kako ono znaš jednu doktoricu iz Sarajeva što radi u Istočnom Sarajavu. Od tebe uvijek čujemo korisne informacije o pojedinim slučajevima od kojih ništa ne možemo zaključiti. Na šta drkaju pojedini Srbi, znaš li? On je bar na licu mjesta, u Lukavici. Ti ko zna odakle šalješ razglednice Banja Luke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 13:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Rutiner je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Čuj pojedini. De ti nama Luture objasni kako ono znaš jednu doktoricu iz Sarajeva što radi u Istočnom Sarajavu. Od tebe uvijek čujemo korisne informacije o pojedinim slučajevima od kojih ništa ne možemo zaključiti. Na šta drkaju pojedini Srbi, znaš li? On je bar na licu mjesta, u Lukavici. Ti ko zna odakle šalješ razglednice Banja Luke. Iz francuske nam govori kako su Bošnjaci "gotovi".
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutiner
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 15:11 |
|
|
A to što vi njega potvarate da je turčin li šta već jer vam se ne sviđa kako piše, to ništa? Srbin se može biti samo ako vi odobrite? Ko je vama dao to pravo?
Naravno da je sumnjiv obzirom na to koliko se trudi biti radikalan.
Može biti i Osman i Janko iz Francuske, uglavnom podijeljena ličnost.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutiner
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 15:19 |
|
|
Pa nisi pratio, prvo je njega novovrijeme počeo prozivati da je turčin, ovakav onakav. Onda se čovjek vjerovatno zainatio i saznao da je ovaj zapravo neka pobjegulja koja sere iz Francuske.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 13 lis 2022, 16:19 |
|
|
Rutiner je napisao/la: Pa nisi pratio, prvo je njega novovrijeme počeo prozivati da je turčin, ovakav onakav. Onda se čovjek vjerovatno zainatio i saznao da je ovaj zapravo neka pobjegulja koja sere iz Francuske. Luturčin saznao?! Vidi se. Tako on sve zna. Luturčin je Muslimanima novi alah. Mogu da ti kažem da je u BL trenutno nebo belo ko Sarajevska kotlina u sred zime. Isto ko u Sarajevu samo napako. Belo gore a ne dole.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 14 lis 2022, 02:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Istin je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kažu mi neki moji da su najveći kupci nekretnina u Trebinju naši Dubrovčani, tu se dislociraju tijekom ljeta, kad izdavaju svoje u DU. Jedan lik (Srbin iz Sarajeva) tvrdi da je u njegovoj zgradi, novogradnja, on skoro jedini da nije Dubrovčanin. Valjda zato one ogromne cijene po kvadratu koje nemaju nikakve veze s kupovnom moći u BiH. Zašto Trebinje a ne Ravno, ili negdje u Konavlima, Cavtat? I dalje je jeftinije, ima sadržaje, a Ravno je više za velebne kuće, nema stanogradnje.
Tijekom ljeta ogromna dvosmjerna migracija, ovi iz Trebinja na posao u DU, a Dubrovčani u suprotnom smjeru. Sve netočno, živim u Dubrovniku, ne znam doslovno nikoga da kupuje nekretnine gori, zvuči kao neki science fiction. Ljudi kupuju nekretnine po bližoj okolici Grada Primorje, Župa etc. onaj tko nema za Grad. Broj Trebinjaca koji rade ovdje nikada nećemo saznati jer ih njihov zavod ne želi objaviti, prema mojoj procjeni riječ je o par stotina ljudi max. Od naših ljudi gori idu siromašniji slojevi (najčešće su to ljudi koji nisu podrijetlom sa DU područja) u kupovinu i vjerojatno je i taj broj pretjeran. S obzirom na tvoj forumski opus, naravno da ti ne vjerujem na riječ. Ovo iz Trebinja je iz prve ruke, od osobe koja je kupila stan u novogradnji i upoznala susjede. Vjerojatno ima malo hiperbole, ali ima ekonomskog smisla itekako, i objašnjava te astronomske devijacije od ostatka BiH u cijenama po kvadratnom metru u Trebinju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Istin
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 14 lis 2022, 05:30 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Ako ne vjeruješ pitaj onda Ateista, PCM-a, ili Gazdu da ti potvrde, ne znam ima li tko još da je odavde. To da bi netko iznajmio ili kupio stan tamo nema smisla,kao što si sam rekao može i ovdje u okolici proći jeftino. Možda eto ima nekoliko ljudi koju su svi u istoj zgradi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 14 lis 2022, 08:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Istin je napisao/la: Sve netočno, živim u Dubrovniku, ne znam doslovno nikoga da kupuje nekretnine gori, zvuči kao neki science fiction. Ljudi kupuju nekretnine po bližoj okolici Grada Primorje, Župa etc. onaj tko nema za Grad. Broj Trebinjaca koji rade ovdje nikada nećemo saznati jer ih njihov zavod ne želi objaviti, prema mojoj procjeni riječ je o par stotina ljudi max. Od naših ljudi gori idu siromašniji slojevi (najčešće su to ljudi koji nisu podrijetlom sa DU područja) u kupovinu i vjerojatno je i taj broj pretjeran.
S obzirom na tvoj forumski opus, naravno da ti ne vjerujem na riječ. Ovo iz Trebinja je iz prve ruke, od osobe koja je kupila stan u novogradnji i upoznala susjede. Vjerojatno ima malo hiperbole, ali ima ekonomskog smisla itekako, i objašnjava te astronomske devijacije od ostatka BiH u cijenama po kvadratnom metru u Trebinju. Skuplja je Banja Luka i od Trebinja. Cijene ko u Beču. Ovo je vijest iz marta a sad je već otišlo na 7.000 KM u centru. Citat: Eksplodirale cijene stanova u Banjaluci: Kvadrat i do 5.500 KMhttps://www.capital.ba/eksplodirale-cij ... -5-500-km/ Sve se proda. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|