HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 vel 2025, 04:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bivši šef KOS-a Aleksandar Vasiljević na sudu u Osijeku osuđen na 20 godina zatvora
PostPostano: 23 ožu 2023, 17:40 

divizija je napisao/la:
ja volim da je bilo koji sudioni ksrpske agresije osuđen kdo nas, makar zato da ne može van iz Srbije. i to je nešto.

kamo sreć da je rpesuda sto na mjesec

Upravo ovo i zele postici, da divizija kaze pa super je ovo vidis da i hrvatska drzava sudi njima.

Tako i Plenkovic + sve hadezenjare zakace hrvatski grb na rever, pa odu uhititi transferirati izruciti etc. to je isti domet populizma.

Vrh

Naslov: Re: Bivši šef KOS-a Aleksandar Vasiljević na sudu u Osijeku osuđen na 20 godina zatvora
PostPostano: 23 ožu 2023, 18:22 

Hroboatos je napisao/la:
crni_bombarder je napisao/la:
Jos jedna sarada hrvatske drzave. Mogli su sacekati jos desetak godina, ako se vec cekalo 30, taman da gospodin ode na drugi svijet.

I ovako ce ova presuda sluziti nicemu, osim da je pokazuju okolo kako su eto oni presudili nekom od najodogovornijih. Da su ha hapsili prije ili osudili, do sada bi vec kao Dragan bio na slobodi. Smijurija.

Diletantska besmislica.

Ovo je važno.
Ne iznimno važno, ali važno.

Veće važnosti od Stepinca u EU što je vaažno, samo kratkovidni to ne vide:

https://www.politika.rs/sr/clanak/54378 ... c-dacic-ep

Dačić: Konferencija o Stepincu pogrešna i provokativna

https://www.vecernji.hr/amp/vijesti/zov ... ti-1666008

Zovko: Stepinca proglasiti svetim, a ne čekati da netko dođe sebi i prestane politizirati

https://www.politika.rs/sr/clanak/54416 ... storija-ep)

Cilj konferencije o Stepincu u EP bio je da se relativizuje istorija

Kada ste pod Sanaderovom krilaticom "Nema alternative!" tobože "pregovarali" sa EUnijom (zvalo se to "ispunjavanje domaće zadaće"), vi HDZovci ste pristali da se DR u EU dokumentima ne zove DR, nego "sukobi u devedesetima". Je li to bilo "relativizovanje istorije"?

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 19:06 

Reconquista je napisao/la:
Veća tragedija je da se u zadnje vrijeme domoljubni Hrvati nađu na istoj strani sa istim stavovima kao protuhrvatska peta kolona i vanjski neprijatelji Hrvatske.

Pa da, jel sramota za vas u HDZ da radite sve ko Vučić (dostava oružane i humanitarne pomoći, glasanje u UN protiv Rusije)?
Šta će tek biti kad Srbija uđe u EU pa kad postanete defacto jedna strana? :eek

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2023, 23:47 

Ja se kladim da Vasiljević čita HB forum, presuda je nepravomoćna još uvijek.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 09:10 

Upravo ovo i zele postici, da divizija kaze pa super je ovo vidis da i hrvatska drzava sudi njima..

nisam ja naivan, samo ocjenjujem da je bolje da ovakve presude ima ngo da je nema.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 13:00 

divizija je napisao/la:

Upravo ovo i zele postici, da divizija kaze pa super je ovo vidis da i hrvatska drzava sudi njima..

nisam ja naivan, samo ocjenjujem da je bolje da ovakve presude ima ngo da je nema.

Ali ono to i zele, bolje ovo nego ono. Iako je isto *** u sustini.

Sjecam se vremena kad smo mnogi ponavljali "pa ajde, bolje hdz nego sdp" misleci i tjeseci se da su ovi ipak manje zlo. To je prevara koju hadeze vjesto koristi, mi smo grozni ali oni su grozniji. Iako su isti, jer su ista partija.

Ovo je cisti hadeze populizam, samo osnovno pitanje, zasto mu sude sada a ne 1998. godine recimo, i cemu uopce presuda koja jos nije niti pravomocna, ako mu svakako moraju sudeiti opet i da se nekim cudom docepaju Vasiljevica. Klasicna sarada.

Kuzim ja tebe, kao poslali poruku Srbiji, a ovi ce se tamo slatko nasmijati. Poruka se salje efektnijim metodama, maltretiras im gradjane na granici, uvedes im vize, zajebavas ih na milijun nacina jer si u mogucnosti. Ti si u EU i NATO, oni nisu, a zele.

A svi znamo da Zagreb to nece jer Zagreb nije suveren i Zagreb igra kako mu Brisel svira, a to je maksimalna servilnost prema Srbiji jer Srbija Briselu treba.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 13:51 

divizija je napisao/la:

Sjecam se vremena kad smo mnogi ponavljali "pa ajde, bolje hdz nego sdp" misleci i tjeseci se da su ovi ipak manje zlo. To je prevara koju hadeze vjesto koristi, mi smo grozni ali oni su grozniji. Iako su isti, jer su ista partija.

Ovo je cisti hadeze populizam, samo osnovno pitanje, zasto mu sude sada a ne 1998. godine recimo, i cemu uopce presuda koja jos nije niti pravomocna, ako mu svakako moraju sudeiti opet i da se nekim cudom docepaju Vasiljevica. Klasicna sarada.

Kuzim ja tebe, kao poslali poruku Srbiji, a ovi ce se tamo slatko nasmijati. Poruka se salje efektnijim metodama, maltretiras im gradjane na granici, uvedes im vize, zajebavas ih na milijun nacina jer si u mogucnosti. Ti si u EU i NATO, oni nisu, a zele.

A svi znamo da Zagreb to nece jer Zagreb nije suveren i Zagreb igra kako mu Brisel svira, a to je maksimalna servilnost prema Srbiji jer Srbija Briselu treba.

Sve to stoji ali opet je bolje i sada nego nikada.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 14:31 

Ja naivno mislim da se zubi pokazuju nekom diplomatskom notom, nekim ukidanjem ionako prevelikih prava "srpske nacionalne manjine", imas tisucu nacine da pokazes zube, recimo ne sastancis srdacno sa srpskim politicarima koji ti drzavu nazivaju ustaskom jazbinom.

Nekakve perfidne presude koje ne znace nista, niti ce osudjenik biti priveden, zapravo ce te Srbija jos jednom istrolati jer naravno da ga nece izruciti... te presude samo politikanstvo, jeftino za moj ukus, eto kao i mi presudjujemo njihovima. Mozes misliti, pa sto mu nisu sudili prije 20 godina, ta znamo svi tko je Vasiljevic i da je imao jako bitnu ulogu u agresiji.

Ne nazivaju više. Trenutno imaju zabranu od Amera i EU nazivati je tako. Pogotovo Amera, prekobarci izvukli palicu i rekli: No, no, no, nećemo tako Nisi li primijetio da su nešto miliji nego ranije?
Uostalom, to je jasno još od ulaska Žigmanova u Vladu Srbije.
Možeš misliti gdje bi oni to samoincijativno... To su ipak radikali...
Ako meni ne vjeruješ, vjeruj Kovaču...
Od 14. minute počinje o Srbiji, a od 15:13 o ovome o čemu pričam.

Primijeti da je prije samo Pupovac bio pozivan kad se nešto odlučivalo, a sada svuda idu Pupovac i Žigmanov, kao i to da je Plenković izgubio svoje prijašnje ustaške očnjake u očištu srpskih tabloida. Premijer nam praktički ostao bezub :zubati
Dokad će trajati, nitko ne zna. Ja se samo nadam da ćemo uspjeti izvući najviše za svoju manjinu tamo, a ne da Pupi bude jedini koji nešto uvijek iskamči...
Jer, trajat će samo dok Ameri inzistiraju, Vučić se nikada neće odreći prikupljanja političkih poena na zatezanju odnosa s "ustašama".
Kao što se svojevoljno niti nije odrekao, lukrativno mu je to bilo sve dosad.
Dakle, ladies and gents, trenutno je u tijeku medeni mjesec, a znaš što je još super u tome? Prije su uvijek nama naređivali da moramo otopliti odnose, sada prvi put njima. Uživajmo dok traje!

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 15:09 

Hroboatos je napisao/la:
Jos jedna sarada hrvatske drzave. Mogli su sacekati jos desetak godina, ako se vec cekalo 30, taman da gospodin ode na drugi svijet.

I ovako ce ova presuda sluziti nicemu, osim da je pokazuju okolo kako su eto oni presudili nekom od najodogovornijih. Da su ha hapsili prije ili osudili, do sada bi vec kao Dragan bio na slobodi. Smijurija.

Diletantska besmislica.

Ovo je važno.

Zovko: Stepinca proglasiti svetim, a ne čekati da netko dođe sebi i prestane politizirati

Zašto misliš da je toliko važno?

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 15:58 

ja tebi samo govori mda je bolje da ove presude ima nego da je nema, iako je to premalo i prekasno, ali bolje da je ima nego da je nema.

sve drugo stoji, ali stoj ii ova činjenica i oko nje se treba sloiti, je rinače upadaš u zamu valjanja u blatu sa svinjama, a svinje se uvijek bolje snalaze na domaćem terenu.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 16:03 

snowflake je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Diletantska besmislica.

Ovo je važno.

Zašto misliš da je toliko važno?

Srpski svjetonazor, dakle više od same politike, potpuno prožima njihov sav život. U pogledu koji nije tipa znanosti, ekonomije, ekologije, tipa ovoga ili onoga... Srbi su opsjednuti svim hrvatskim čemu nema paralele u hrv. društvu -osim vjerojatno narodnjaka koje slušaju primitivci i koji unose samo vulgarnost, no nisu nikog pretvorili u srbomana.

Njihova opsesija oko Kosova i Albanaca je jasna, no to je druga priča.

Ne samo tabloidi, nego sva akademska i sl zajednica su čudno opsesivni oko Hrvatstva, dok hrvatska zajednica za Srpstvo i ne mari i ne zna- što je loše jer je neobaviještenost o nezgodnim susjedima slabost.

Na primjer:

* stalno obilježavanje hrvatskih vojnih operacija i talambasanje u srpskoj javnosti

* ustrajnost srp. kulturnjaka- povjesnika, filologa, književnih teorteik (V. Krestić, M. Ković, Milo Lompar, Z. Bojović,..) hrvatskim identitetom je zapanjujuća.

Npr. ovo je nevjerojatno, kod Hrvata bi to bilo nemoguće:

Dao sam i jedan-dva linka:

* "bunjevački jezik"- ta suludost bi bila istovjetna da u RH idemo izumljivati neki vlaški jezik pravoslavaca

* Dubrovnik i to ludilo- nema u RH nikakve potrebe ni interesa za bilo čim u kulturi što se tiče Srba- osim promašaja oko svojatanja Nikole Tesle, no to je manipulacija vlade i dijela zaluđenih građana, a ne sustavni rad na "kroatizaciji" Tesle, što nema uporišta u zbilji

* srpski je stil umovanja, čini se, da misle da je vikanje i promičba nešto presudno. Tako su snimili filmove o Jasenovcu i Oluji uz gromoglasnu nazočnost vrha, a od toga - ništa.
Tu je i mit o Stepincu kao nekom dijaboliku, dok mi Hrvati nemamo nikakve zasebne interese za hrvatomrsce poput Jovana Dučića, Draže Mihailovića, Laze M. Kostića,...

U "svijesti" svijeta, Srbi su uglavnom izgubili. Ne mislim samo na vojne i gospodarske stvari, nego na predočbe svijeta o pentagramu povijest- jezik, književnost- etnogeneza- politika- kultura.

Pogledaju li se samo glavni i najrašireniji radovi o tim područjima na južnoslavenskim jezicima, engleskom, njemačkom... Hrvati su ih prešišali. Dosta je pozorno pregledati worldcat.org i archive.org

Ili, radikalno- Hrvati, a da i ne znaju, Srbe drže "za dušu" jer su ovi propali u glavnim planovima (za sada im je jedini realni uspjeh RS), a fiksacija na hrvatski identitet (koji niječu), ustaše, NDH, Domovinski rat,..Hrvatstvo.. znak je da su htjeli-ne htjeli, nekako patološki vezani za nas.

Mi nismo, osim pojedinaca, a hrvatske su slabosti drugog profila- no ne u kompleksima spram Srba.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 16:51 

weasel je napisao/la:

Sve to stoji ali opet je bolje i sada nego nikada.

Naravno kako "naši" političari i MSM neće objaviti punu cijenu te sudske predstave, jer bi očita glupost u javnosti se pokazala kao još gluplja. Ne sumnjam kako se radi o milijunima, dali kuna ili čak €. Plus, što se sudski kapaciteti ne koriste za nešto zaista bitno.
Valjda Vam je jasno, kada se "naše" pravosuđe dočepa tog lika, da onda slijedi ponovno suđenje od samog početka?!
A nije ga želio suditi Hag, pa neće biti ni EU potpore Hrvatskoj (kao što je i inače nema za bilo što) da se Srbija prisili na izručenje.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 16:51 

....

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 18:12 

Hroboatos je napisao/la:
Srpski svjetonazor, dakle više od same politike, potpuno prožima njihov sav život. U pogledu koji nije tipa znanosti, ekonomije, ekologije, tipa ovoga ili onoga... Srbi su opsjednuti svim hrvatskim čemu nema paralele u hrv. društvu -osim vjerojatno narodnjaka koje slušaju primitivci i koji unose samo vulgarnost, no nisu nikog pretvorili u srbomana.

To je jasno. Još je AGM govorio: Mi ne smatramo Srbiju zemljom hrvatskom, Srbi smatraju Hrvatsku zemljom srpskom. Narodnjaci su otrov za mozak, ali posredno svjedoče i o slabosti hrvatske suvremene popkulture. Da mladi misle da doma imaju nešto što nije bljedilo, slušali bi to.

Hroboatos je napisao/la:
U "svijesti" svijeta, Srbi su uglavnom izgubili. Ne mislim samo na vojne i gospodarske stvari, nego na predočbe svijeta o pentagramu povijest- jezik, književnost- etnogeneza- politika- kultura.

Ne želim ti proturječiti ovde samo da bih proturječila. To možda vrijedi za hrvatsku baštinu i ljude u Hrvatskoj, no što je s tim ako je izvan Hrvatske?
Mi sami sebe unutar zemlje cenzuriramo, a kamoli da govorimo o tome vani.
Evo ti nekoliko primjera:
1. Prije nekoliko godina imao si spektakularnu izložbu u Klovićem dvorima.
Toj izložbi pokrovitelji su bili Pejačevići, naše povjesničarke umjetnosti nisu uopće uvrstili njihove dvorce u istočnom Srijemu. Nisu ni spomenuti.
Tko nam je to na unutarnjem planu branio?

Ovako izgleda hrvatska povijesna prekogranična baština. Dvorac Pejačevića, istočni Srijem.

Tugo. Pejačeviči su naši banovi i mecene, ovako im izgledaju dvorci.

Naši povjesničari umjetnosti pisu monografije o baroku u Dalmaciji, bez Perasta.
Zašto?

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 18:12 

Hroboatos je napisao/la:

To je jasno. Još je AGM govorio: Mi ne smatramo Srbiju zemljom hrvatskom, Srbi smatraju Hrvatsku zemljom srpskom. Narodnjaci su otrov za mozak, ali posredno svjedoče i o slabosti hrvatske suvremene popkulture. Da mladi misle da doma imaju nešto što nije bljedilo, slušali bi to.

Hroboatos je napisao/la:

Ne želim ti proturječiti ovde samo da bih proturječila. To možda vrijedi za hrvatsku baštinu i ljude u Hrvatskoj, no što je s tim ako je izvan Hrvatske?
Mi sami sebe unutar zemlje cenzuriramo, a kamoli da govorimo o tome vani.
Evo ti nekoliko primjera:
1. Prije nekoliko godina imao si spektakularnu izložbu u Klovićem dvorima.

Toj izložbi pokrovitelji su bili Pejačevići, naše povjesničarke umjetnosti nisu uopće uvrstili njihove dvorce u istočnom Srijemu. Nisu ni spomenuti.
Tko nam je to na unutarnjem planu branio?

Ovako izgleda hrvatska povijesna prekogranična baština. Dvorac Pejačevića, istočni Srijem.

Tugo. Pejačevići su naši banovi i mecene, ovako im izgledaju dvorci.

Naši povjesničari umjetnosti pišu monografije o baroku u Dalmaciji, bez Perasta.
Zašto?

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 18:44 

Da ne kažem koliko ovaj drugi video naprosto vrvi splačinama.
Ne samo da Pejačevići nisu nikakva srpska vlastela, nego nisu ni dobili nikakvu plemićku titulu u 18. stoljeću, nego puno ranije.
U 18. i 19. stoljeću su na vrhuncu svoje moći, najbogatija su obitelj Trojedinice, daju dva hrvatska bana, gospodarske reformatore Ladislava i Teodora, skladateljicu Doru, mecene su čitavom nizu naših umjetnika bez kojih je moderna nezamisliva.
Zaslužuju Hrvati valjda znati što im se događa s baštinom tih istih dok obilježavamo tjedne Dore Pejačević u Zagrebu, i dok je ista na naslovnici Vijenca.
Ali, pazi, srpska vlastela obično ih samo prešute i ne atribuiraju, ovaj put su opet prekucali igricu.
I to RTS, a ne TV Happy.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 19:34 

snowflake je napisao/la:
Da ne kažem koliko ovaj drugi video naprosto vrvi splačinama.
Ne samo da Pejačevići nisu nikakva srpska vlastela, nego nisu ni dobili nikakvu plemićku titulu u 18. stoljeću, nego puno ranije.
U 18. i 19. stoljeću su na vrhuncu svoje moći, najbogatija su obitelj Trojedinice, daju dva hrvatska bana, gospodarske reformatore Ladislava i Teodora, skladateljicu Doru, mecene su čitavom nizu naših umjetnika bez kojih je moderna nezamisliva.
Zaslužuju Hrvati valjda znati što im se događa s baštinom tih istih dok obilježavamo tjedne Dore Pejačević u Zagrebu, i dok je ista na naslovnici Vijenca.
Ali, pazi, srpska vlastela obično ih samo prešute i ne atribuiraju, ovaj put su opet prekucali igricu.
I to RTS, a ne TV Happy.

O slučaju Pejacsevics znam malo, no Darko Žubrinić mi je rekao kako su u organizaciji Hrvatskih žena Kanade napravili nešto iznimno dobro, dok je japanska pijanistica snimila cjelokupan opus P., što nisam znao. http://www.croatia.org/crown/articles/1 ... cevic.html

Dakle- o ovom samo površno znam, no ispada da baš nije tako da nema skrbi. Konačno- nikad nije sve pokriveno.

Govoreći o drugim vidovima, dao sam primjere knjiga u svjetskim knjižnicama, a mogu se pogledati i brojevi i gdje je što:

Woldcat

kultura-knjizevnost-umjetnost/hrvatski-i-srodni-jezici-teorija-i-zbilja-t20820.html?start=575

Worldcat:

Serbs- https://www.worldcat.org/search?q=serbs ... continuing 6042

Croats -https://www.worldcat.org/search?q=croats&itemType=book&itemSubType=book-printbook%2Cbook-digital%2Cbook-thsis%2Cbook-mss%2Cbook-braille%2Cbook-largeprint%2Cbook-mic%2Cbook-continuing 4989

Serbian language - https://www.worldcat.org/search?q=%22se ... continuing 3,455

Croatian language - https://www.worldcat.org/search?q=%22cr ... continuing 7,241

Srpska istorija- https://www.worldcat.org/search?q=%22sr ... continuing 86

Hrvatska povijest - https://www.worldcat.org/search?q=%22hr ... continuing 252

Serbia- https://www.worldcat.org/search?q=serbi ... continuing 73,588

Croatia - https://www.worldcat.org/search?q=croat ... continuing 70,383

Istorija srpske književnosti - https://www.worldcat.org/search?q=%22is ... continuing 121

Povijest hrvatske književnosti - https://www.worldcat.org/search?q=%22po ... continuing 209
-----

Archive

(language) Croatian- https://archive.org/search?query=%28lan ... tian%22%29
19,103

(language) Serbian- https://archive.org/search?query=%28lan ... bian%22%29

4,980

Dakle, ako se šire gleda, nije baš tako.

Možemo raspravljati po segmentima: jezik, književnost, povijest, mediji, kultura, politika, filmovi, serije, knjige, prijevodi i prijegledi....no to je ovelik posao.

Samo bih rekao ukratko da nema povijesti srpske književnosti na stranim jezicima, dok hrvatske ima na njemačkom, talijanskom, poljskom i španjolskom; da epohalnih edicija poput "Hrvatska i Europa" i " Povijest hrvatskoga jezika" u Srba nema ni približno.

Srbi su uspješniji u pristupačnosti digitalizacije baštine, i tu su puno napravili, dosta je dostupno; također su bolji u igranim filovima, kolikosno i kakovosno. No u dosta toga ostaloga, i prema sebi i prema van- oni debelo zaostaju za nama, dok smo mi vrlo dobro zastupljeni u odnosu na slične narode (iako naravno ima dosta posla).

Dometak: budući da mi se čini da si orijentirana na njemački, dosta je reći da ništa srpski nema ravno Frangešu:

https://www.worldcat.org/title/33948056

118 libraries

A konačno, ja i društvo smo pridonijeli da ima o jeziku i video na njemačkom, o čemu nema ništa slično sa srpske strane:

A o srpskim krivotvorinama- one same bivaju brzo razotkrivane i padaju u vodu. Sami sebi jamu kopaju...

Te njihove medijske svinjarije su za domaću uporabu i imaju odjeka jedino u kloakama svijeta.

Slično posezanjima za Dubrovnikom, koji je u svim atlasima situiran u hrvatsku književnost:

https://www.britannica.com/art/Croatian-literature

https://www.krugosvet.ru/enc/kultura_i_ ... ATURA.html

https://de.wikipedia.org/wiki/Kroatische_Literatur

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/ko ... lom_vk.pdf

https://snl.no/Kroatias_litteratur

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 03:44 

I zaboravio sam dodati da je slabost Hrvata što u medijskm prostoru RH praktički nema ništa iz hrvatske prošlosti BH. Ne gledam TV i nemam ju, no zapazio bih da su serijama ii knjigama ima hrvatsoga elementa u obradbi franjevaštva u Bosni, jeziku i pisanoj kulturi u doba Osmanlija, o ratovima koji su odredili demografiju BH, o mnoštvu uništenih samostana tako da su glavni skoi.- tek u tragovima.

Dok Srbi i Muslimani mješavinom istine i falsifikata guraju svoj identiet u prvi plan do 19. st.- kada ga nije bilo osim u pučkoj kulturi. Ironično je reći da su najviše zaHrvate u BH napravili poluizdajice Hrvati u suradnji s muslimanskim slavističkim komitetom: https://slavistickikomitet.ba/

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 17:37 

Treba reć da je dobro da je numero uno KOS-a osuđen, pa makar i formalno (u odsudstvu), pa makar i nepravomoćno (žalbeni postupak nije gotov).

Ne znam koja je šema ovdje bila u igri, al ovo sigurno nije bio samo "jedan od" procesa.
Da bi ovo prošlo čak i danas u RH to je moro neko s vrha pogurat, vjerovatno VSOA.

Inače zanimljivo je za primjetit da od kada je ponovo saborski odbor izmislio nekakvo mažnjavanje novca u VSOA-i i smijenio načelnika Kindera. Pokrenulo se bezbroj afera koje su došle u javnost...

- od pljačke INA-e nekih 1,2 milijarde kuna
- šverca djece iz Afrike u najvišim pravnim krugovima povezanim i s predsjednikom i Vladom (ne kažem da su Zoki i Plenki švercali, ali sigurno znaju tu ekipu)
- ostale sam već zaboravio, a bilo ih je zadnji 4-5 mjeseci.

Očigledno da se VSOA osvećuje SOA-i, Policiji, Vladi-RH i ostalima... najzadnji slučaj je ove generalice što je trebala preuzet VSOA-u di su joj izvukli da se ljubakala s nekim iz USA ambasade :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: