|
|
Stranica: 213/567.
|
[ 14166 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
iJozo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 ožu 2018, 10:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mi, politički amateri, smo to detektirali prije par godina, ima negdje na forumu i pisani trag... yep. moja malenkost je odmah rekla da ćemo plakat za Karamarkom.  Zasto places za Karamarkom?
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 ožu 2018, 10:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
iJozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: yep. moja malenkost je odmah rekla da ćemo plakat za Karamarkom.  Zasto places za Karamarkom? zato jer je bio na tragu Tuđmanovog HDZ-a. ovo sad je jedna glava dvoglave udbaške aždaje. sve fini probrani kadar, bivši partijski sekretari, udbaški doušnici i njihovi potomci. creme de la creme.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
iJozo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 ožu 2018, 12:00 |
|
|
Zar nije upravo Karamarko potpisao Istanbulsku tj. stavio ju u izborni program HDZ-a i prozivao SDP sto ne idu s ratifikacijom?
Sto ti dodje to "na tragu Tudjmanovog HDZ-a"?
Nije li upravo Franjo okupio u HDZ-u probrane komunjare, creme de le creme SKH?
Desnicari u Erhaziji trebaju se probudit, trgnit iz svojih paranoja.
Vise ne zivite u Jugoslaviji (za razliku od Hrvata u BiH).
Trebate se boriti protiv Erhazije sada, protiv njene birokracije koja vas porobljava i pljacka, protiv dijabolicnog mirovinskog sustava koji potice izumiranje, protiv centralno-planiranih skolskih programa, protiv drzavnog uplitanja u gospodarstvo koje uzrokuje korupciju, protiv lanaca i uzica oko vrata koje vam stavljaju oni sto masu zastavama.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 ožu 2018, 12:28 |
|
|
Jozo reci mi za koga da glasam.
|
|
Vrh |
|
 |
iJozo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 ožu 2018, 12:55 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Jozo reci mi za koga da glasam. Ne znam, ne pratim u toj mjeri politiku u RH da bih mogao dati savjet kome dati glas. Politicari su ionako izvrsitelji volje naroda. Treba ih natjerati da cine ispravne stvari, umjesto trazenja ispravnog politicara. Na ljevici HDZ izgurava SDP. Prostor na desnici se otvara. Tko ce ga popuniti ne znam. Osobno ne bih ni u ludilu dao glas ni Pernaru ni Turcinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 03 tra 2018, 07:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 09 tra 2018, 21:33 |
|
|
 gospodin Ivica, London
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 09 tra 2018, 22:28 |
|
|
Hahahahahahaha
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 11 tra 2018, 12:04 |
|
|
iJozo je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Jozo reci mi za koga da glasam. Ne znam, ne pratim u toj mjeri politiku u RH da bih mogao dati savjet kome dati glas. Politicari su ionako izvrsitelji volje naroda. Treba ih natjerati da cine ispravne stvari, umjesto trazenja ispravnog politicara. Na ljevici HDZ izgurava SDP. Prostor na desnici se otvara. Tko ce ga popuniti ne znam. Osobno ne bih ni u ludilu dao glas ni Pernaru ni Turcinu. Tvrda konzervativna desnica bi možda preuzela vlast kad se ne bi odmah počerupali međusobno. Recimo unutar HDZ-a neće sigurno neki stari ratnik kao Brkić dopustiti da mu zapovijeda katolički anemični očalinko Stier umjesto komunističkog anemičnog. SDP je već nestao mi zapravo zadnje 3 godine imamo unutarnji bratoubiački rat na desnici.
|
|
Vrh |
|
 |
iJozo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 11 tra 2018, 12:34 |
|
|
Koje ti to elemente desnice vidis kod njih? Po zapadnim standardima, a ne jugoslavenskim po kojima je svaki nacionalizam = desnica.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 11 tra 2018, 12:39 |
|
|
Znam na što aludiraš. Ekonomski nikakve, s jedne i s druge strane je socijalizam s nacionalnim ili anacionalnim predznakom.
Što se tiče politički , mislio sam na to da je neka nacionalno osviještena oporba Plenkoviću u HDZ-u ili nekim drugim strankama daleko od homogene skupine ljudi, oni bi se vrlo brzo očerupali međusobno.
KRonologija ide ovako: 1945-1990 su za sve bili krivi Srbi pa je s njima bio rat , od 1991-2015 ljevičari , sad su oni nestali sami od sebe i sljedeća faza je bratoubilački rat na desnici.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 11 tra 2018, 22:05 |
|
|
iJozo je napisao/la: Koje ti to elemente desnice vidis kod njih? Po zapadnim standardima, a ne jugoslavenskim po kojima je svaki nacionalizam = desnica. ..a gdje ti vidiš desnicu u rh osim skupina diletanata i egzibicioniosta..
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 tra 2018, 19:00 |
|
|
Napokon se sjetili onom idiotu Vulinu spustit rampu.
|
|
Vrh |
|
 |
Niski
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 tra 2018, 19:20 |
|
|
YULin će Vam ipak doći . Pa makar ilegalno ko Marko na KiM. Prebacice ga Ronhil skelom preko Save. Ima iskustva "splavarenja "
|
|
Vrh |
|
 |
mirv
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 tra 2018, 23:47 |
|
|
PCM je napisao/la: Napokon se sjetili onom idiotu Vulinu spustit rampu. 
|
|
Vrh |
|
 |
sivi vuk
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 tra 2018, 01:21 |
|
|
Trebali bi za sve Srbe da spustite rampu,takođe i mi za sve Hrvate.Ne ide na silu.Odnosi su takvi kakvi jesu i ništa to ne treba dirati.
_________________ "Ovdje mjenjamo žive za žive, a mrtve za mrtve".
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 tra 2018, 09:53 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2954 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
Politiku Aleksandra Vucica odnosno njegove kompetencije najbolje je opisao njegov ucitelj koji ga je tjerao da pojede 50 jaja u obliku kajgane. " Aleksandar Vucic je najveci strucnjak za politicku manipulaciju, za medijsku manipulaciju i za sijanje magle", dr. Vojislav Seselj osudjen za ratni zlocin, od 06:01, https://m.youtube.com/watch?t=2s&v=muc5e8z1QvgI to je to! Ne treba sa Srbijancima previse, kada se nicega ne stide u svojim manipulacijama i lazima, mislim naravno na politicare koji vladaju ne na obicne Srbijance. A koliko ima takvih medju obicnim Srbijancima to je drugo pitanje.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 tra 2018, 19:25 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 26 tra 2018, 20:31 |
|
|
Vulin: Krstičević i ja jesmo dva sveta – ja sam antifašista„Moram da kažem da je gospodin Krstičević u potpunosti u pravu. Mi smo dva različita sveta. Ja pripadam svetu antifašizma. Ja sam antifašista“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na izjavu ministra odbrane Hrvatske Damira Krstičevića da su on i ministar Vulin „dva sveta“. 0Piše: Danas Online26. aprila 2018. 19.09 Izmenjeno: 19.12 Foto: Fonet/Antonio Ahel Vlade Srbije je na današnjoj sednici odlučila da ministru Krstičeviću zabrani ulazak u Srbiju kao recipročnu meru zbog odluke hrvatskih vlasti da zabrane ulazak ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu u tu zemlju. https://www.danas.rs/drustvo/vulin-krst ... tifasista/Hrvaćani, dajte Vulinu nekog ravnopravnog protivnika, pa nije moguće da vi nemate svoje Jugoslovene takvog kalibra koji idu u Kumrovec i te stvari. Ustaše su naši politički istomišljenici, kad malo bolje pogledaš on i jeste u pravu, dva su sveta. Realno, prosečni srpski četnik bi daleko više imao zajedničkih tema sa ustašom Krstičevićem (pod uslovom da to jeste, a valjda jeste HDZ-ovac je) nego sa jugoslovenskom komunjarom Vulinom.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 26 tra 2018, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62616 Lokacija: DAZP HQ
|
nabit nogom veleposlanika Srbije, suspendirat sve političke odnose na 5 godina, pa nakon 5 godina evaluirati napredak Srbije, pa onda opet za 5 godina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 26 tra 2018, 20:45 |
|
|
dudu je napisao/la: nabit nogom veleposlanika Srbije, suspendirat sve političke odnose na 5 godina, pa nakon 5 godina evaluirati napredak Srbije, pa onda opet za 5 godina. Amen to that.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 tra 2018, 01:20 |
|
|
" Srbija očigledno nastoji ostvariti što je zapisala u Memorandumu 2 SANU-a, a to je da promijeni karakter rata. Tako da ispadne da nije bilo agresije, nego da je bio građanski rat. Oni traže svaki trenutak kada to plasirati", rekao nam je Lošo i dodao da je srpska politika umislila da Europa stoji iza njih, iako je prošlo vrijeme kad su Francuska i Velika Britanija stajale iza Jugoslavije, tj. 'Velike Srbije' u 20. stoljeću, kazao nam je Lošo. Admiral je istaknuo kako je posebna bitna Njemačka koja nastoji ostvariti glavnu ulogu u Europi i vodi geopolitičku politiku prema Istoku, gdje joj je Srbija zanimljiva. Također je napomenuo kako i Vučić iskorištava tu politiku Njemačke. "U ovom kontekstu Srbija pati od kompleksa manje vrijednosti. Svjesni su oni da su izgubili Domovinski rat, svjesni su oni toga da je Oluja temelj hrvatske države, a ne 10. travnja ili 29. novembar. Ali oni bi htjeli igrati neku ozbiljnu geopolitičku igru, ali to su prošla vremena." "Oni se ne mogu oporaviti od poraza u Domovinskom ratu, niti će se oporaviti u sljedećih 500 godina. Naravno da sada hoće glumiti s ovim potezima, ali ne predstavljaju ništa. Umjesto da Hrvatska radi krive političke poteze, Srbiju bi trebala smjestiti gdje joj je mjesto. Mjesto joj je među poraženima, jer je ona pokrenula ratove i te ratove izgubila", pojasnio je Lošo. Na kraju je zaključio kako je upravo ministar Krstičević izabran za ovakav potez jer je on, za razliku od Vulina, ministar i general pobjedničke vojske: " Krstičevića su izabrali jer je zapovijedao udarnom brigadom u vrijeme Oluje. Srbi glumataju s tom odlukom, a Hrvatska im ne treba pružiti nikakvu pozornost, jer poraženi i ne zaslužuju nikakvu pozornost". izvor: https://direktno.hr/direkt/loso-srbija- ... ji-120727/
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 29 tra 2018, 10:46 |
|
|
" Osobno vjerujem da Hrvatska izravno neće biti napadnuta, ali ukoliko se stvari na ovim prostorima zakompliciraju, a imamo neke podatke iz jedne istočne države, da kada se završi sukob u Siriji, mogao bi početi ponovno na Balkanu, u jednom širem kontekstu može se dogoditi da ratni vihor prijeđe granice.", general Miljavac, https://direktno.hr/direkt/imamo-podatk ... nu-120855/U Bujici je Velimir 27.4.2018., objavio kako Srbijanski drzavni i vojni vrh pjeva cetnicke pjesne (Vulin included), https://m.youtube.com/watch?v=sCRdmoRhj-oSDP i stranke par promila zele cim vise rzdvojiti Vatikan odnosno Katolicku crkvu od Hrvata. A ne vidim ih nekako na mjestima stradanja Hrvata i obrani temelja RH - Domovinski rat. Potsjecam da je Staljin rehabilitirao Rusku pravoslavnu crkvu kada je Hitler napao, Staljin se poceo pozivat na carsku tradiciju, nisu pomogle komunisticke parole. Slicno je bilo 90-tih u RH.
|
|
Vrh |
|
 |
Instruktor
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 29 tra 2018, 15:03 |
|
|
Davor Bernardic je izjavio danas kako je Racanov nauk da ""Treba sacuvati obraz".
HDZ 'stranka opasnih namjera".
Predavanje oruzija Teritorijalne obrane RH.
Progon Branitelja (Loso napisao knjigu 'Strategija vucjeg copora'), unistavanje obavjestajnih sluzbi, prodavanje strateskih firmi, kriminalizacija Domovinakog rata, detudzmanizacija, ukidanje komisije za istrazivanje komunistickih zlociba itd. od 3. sijecnja 2000.
Treba sacuvati obraz...
|
|
Vrh |
|
 |
iJozo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 29 tra 2018, 17:02 |
|
|
Koje su to strateske firme prodane? Sto je toliko stratesko u proizvodnji juha, umaka, zacina i pasteta da Podravka i 28 godina nakon nominalnog prijelaza iz socijalizma u kapitalizam ostaje u drzavnom vlasnistvu? I jos 3000 drugih poduzeca.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|