HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2025, 17:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 14329 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj
PostPostano: 30 stu 2025, 20:40 

daramo je napisao/la:
Ma ja bolje šutiti i ignorirati kako to rade u Njemačkoj i Švedskoj.

Aposlutno je bolje.

Ovo je bolesna ekipa koja je željna pažnje i nadasve statusa žrtve. Sad će mjesec i pol dana pisati kako je netko bacio boju na njih i opet dokazivati fašizam time.

Mi trebamo imati svoje, prohrvatske skupove i akcije i hvala Bogu imamo ih i tu nas se skupi daleko više i oni su pozitivni i proaktivni.

Ovo je danas zapravo bio prdac u rosu, nakon 5 mjeseci medijske ofanzive o fašizaciji skupilo se manje ljudi nego je bilo wc-a na Thompsonovom koncertu.

Dok postoji demorkacija i redikuli, izdajice i protuhe imaju pravo na javni skup. Uostalom, imamo i parade spolnih degenerika i nastranjaka i ne obaziremo se na njih.

Njih treba politički poraziti, ova ćaćizacija mi se ne sviđa nimalo.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:41 

PaoUČikolu je napisao/la:

Ljudi u Zagrebu imaju transparent "Antifa Zagreb" na ćirilici i mašu jugoslavenskom zastavom, ali da Armada i Tornado rade za strane kontraobavještajne službe. :smajl049

A što ako rade i jedni i drugi?

Postoje agenti provokatori i agenti za reakciju.

Tako se umjetno proizvodi društveni sukob koji zapravo 99% ljudi ignorira.

Hvala Bogu.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:44 

Sve u svemu, ovaj dan je veliki poraz za hrvatsku ljevicu. Da su došli i imali normalne zastave i transparente, vjerojatno bi dobili simpatije velikog dijela naroda.

Ovako su samo svima potvrdili ono što jesu, jugofili, anarhisti i komunisti. Koliko god da portali poput indexa i socijalnih mreža poput reddita nastoje ljudima pokazati ovo kao pozitivnu stvar, nije masa toliko glupa. Svi su vidjeli slike sa jugoslavenskim zastavam, gomilom ćirilice i anti-kapitalističkim porukama.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:44 

novosve je napisao/la:
Srednji Prst 2 je napisao/la:
U Rijeci isto bilo je malo armadaša . Žalosno da bojsi nisu ništa pokušali a ima ih par tisuća .

Mislim da je kontramitingašenje pogrešan pristup i ne podržavam postupke navijačkih skupina danas.

Ovo je danas bio skup redikula i izdajica koje demokratska država tolerira dok su mirni.

Kontramitingašenje je kontraproduktivno i sve više sam mišljenja da su vodstva tih navijačkih skupina opasno kontraobavještajno probušena.

Pa "demokratska" država ih i plaća, te podržava. Zašto?! Skinuti ih sa "sise", pa onda veselo im bilo. Ne bi imao ništa protiv tolerancije, kada bi ti "progresivni radnici", živjeli od rada u realnom sektoru, prodanih svoji ulaznica, knjiga i tsl.

Inače, kontramintig nije najbolje rješenje. Problem je to koji se treba rješavati na izborima.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:46 

Sve u svemu, ovaj dan je veliki poraz za hrvatsku ljevicu. Da su došli i imali normalne zastave i transparente, vjerojatno bi dobili simpatije velikog dijela naroda.

Ovako su samo svima potvrdili ono što jesu, jugofili, anarhisti i komunisti. Koliko god da portali poput indexa i socijalnih mreža poput reddita nastoje ljudima pokazati ovo kao pozitivnu stvar, nije masa toliko glupa. Svi su vidjeli slike sa jugoslavenskim zastavam, gomilom ćirilice i anti-kapitalističkim porukama.

Ma ja ne znam jednu osobu livu ne livu koja ovo podržava, šaka debila.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:51 

neretvanin je napisao/la:
U Zagrebu je bilo 500 ljudi na "maršu", zašto objavljuju slike iz gomile a ne iz zraka?
:zubati

500 ljudi samo, slike iz gomile, sve pumpaju ekstremno lijevi mediji ds je polarizacija, je polarizacija je 90:10....

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:54 

goran2hr je napisao/la:

Pa "demokratska" država ih i plaća, te podržava. Zašto?!

zbog rezultata izbora.

goran2hr je napisao/la:
Inače, kontramintig nije najbolje rješenje. Problem je to koji se treba rješavati na izborima.

aposlutno.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 20:57 

Li Zongren je napisao/la:

Ma ja ne znam jednu osobu livu ne livu koja ovo podržava, šaka debila.

Ali zato osobe za koje oni glasaju podržavaju. Rinčić i Erlić su osudili skupove. Ali zato Peđa Grbin aktivno sudjeluje na maršu u Puli, a Tomasevic mudro šuti.

Po mom mišljenju većina hrvatskih ljevičara su patrioti, no treba ih educirati i pokazati im za koga točno oni glasaju.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 21:04 

U Zagrebu je bilo 500 ljudi na "maršu", zašto objavljuju slike iz gomile a ne iz zraka?
:zubati

500 ljudi samo, slike iz gomile, sve pumpaju ekstremno lijevi mediji ds je polarizacija, je polarizacija je 90:10....

Ma nije baš samo 500. Gledo sam ja malo na kameri uživo sa Trga. 5.000+ sigurno. U sva 4 grada možda 10.000 skupa. Ali kad usporediš to s hipodromom u srpnju dobiješ omjer 60 naprema 1. Daj zamisli da 60 ljudi tuku jednoga. Ne bih mu bio u koži.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 21:09 

Zanimljivo je da su za "Dalmatinski marš" odabrali Zadar. Po meni čuda odluka. Najviše je ANTIFE u Splitu, ali tamo ne mogu održati zbog Torcide. Dubrovnik je dobra opcija, ali je predaleko. No, Šibenik mi se čini bolji nego Zadar, blizu i Splićanima i Zadranima i imali bi malo opozicije tamo jer je grad podijeljen na Funcute i Torcidu. Ne bi sigurno u Šibeniku doživjeli od Funcuta/Torcide ovo što su u Zadru od Tornada i običnih ljudi na trgu. A, uostalom Šibenik je više crven od Zadra.

Jedino što mi pada napamet je da su se bojali da će doći premalo ljudi na "Dalmatinski marš" pa su dovozili neke ljude iz Zagreba, a njima je Zadar bliže.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 21:11 

novosve je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Pa "demokratska" država ih i plaća, te podržava. Zašto?!

zbog rezultata izbora.

goran2hr je napisao/la:

aposlutno.

Pa ne bih rekao da ih HDZ trpa novcem zbog "rezultata izbora". Ma koliko ih HDZ darivao, oni HDZ mrze i nikada neće glasati za HDZ. Što je u neku ruku temeljna nepravda, jer HDZ ih je itekako zadužio dobrotom. Pa HDZ je spasio i Možemo uznike u dalekoj Zambiji. Sa druge strane, podržavanjem LGBT-a, ljevičara, feministica i antife - HDZ samo iritira svoje uobičajene birače - gubi glasove.. Kako takvim ludorijama i pomaganjem bizarnih udruga, aktivista i "kulture", HDZ misli poboljšati izborni rezultat - to samo oni znaju?!
Vjerojatno se tu radi o ideologiji, jer Plenković je ljevičar i ljubitelj druga Kardelja od mladih dana. A tako nešto mili se Sorosu i EUniji - što je uvjet za nastavak karijere u Briselu.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 21:30 

novosve je napisao/la:

Ljudi u Zagrebu imaju transparent "Antifa Zagreb" na ćirilici i mašu jugoslavenskom zastavom, ali da Armada i Tornado rade za strane kontraobavještajne službe. :smajl049

A što ako rade i jedni i drugi?

Postoje agenti provokatori i agenti za reakciju.

Tako se umjetno proizvodi društveni sukob koji zapravo 99% ljudi ignorira.

Hvala Bogu.

Prosvjed Torcide u Splitu je imao smisla i jasnu poruku: da se pusti iz zatvora branitelj koji je uhićen. Ne moraju se svi slagati s tim prosvjedom, ali je izgledao kao normalni prosvjed.

Ovo danas doslovno nije imalo nikakvog smisla i imalo je 10000 različitih poruka. Jesu tu zbog fašista, trans osoba, migranata, jugoslavije ili kapitalista? Službeni razlog za marš je bio "zbog onoga što se događa u državi". Prosvjed im je doslovno služio da se prebroje i da naprave nered.

Dvije vrlo različite situacije.

Vrh

PostPostano: 30 stu 2025, 22:51 

Ljevičarski mediji: “Najviše se ljudi okupilo u Zagrebu, njih oko 4 tisuće”.

Da stavimo u perspektivu:

Udio “antifašista” u Zagrebu 2025.: 0.52%
Udio “antifašista” u Zagreb metropolitan area 2025.: 0.37%
Udio bošnjačkih glasova u ZHŽ 2022.: 0.78%

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 10:31 

Ipak je ovo bio autogol ljevice. I po broju prosvjednika i po porukama i znamenjem.
Vjerojatno će MSM to pokušati izbrisai iz zaborava. Dakako ne odmah već kad se malo prašina slegne.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 10:39 

Bobovac je napisao/la:
Ipak je ovo bio autogol ljevice. I po broju prosvjednika i po porukama i znamenjem.
Vjerojatno će MSM to pokušati izbrisai iz zaborava. Dakako ne odmah već kad se malo prašina slegne.

Simbolika koja je nošena i odziv pokazatelj su im da je to potpuno mrtvi konj.

Kad se gradonačelnica Rijeke ograđuje, a Zagreba šuti, znaš koliko je sati.

U vremenima pomicanja overtonova prozora udesno, ljevica ima problem višedesetljetnog pažljivog ugajanja ekstremizma. Sad im je on uteg.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 12:21 

Bravo Opara :palacgore1

slika

“Protuustavni i protuzakoniti ste, antife i ostale škovace! Umukli ste, je li gamadi jugoslavenska!? E pa nećete.”

Citat:
Saborski zastupnik i nekadašnji gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara reagirao je na transparente i jugoslavenske zastave koje su sudionici jučerašnjih antifašističkih marševa nosili u nekoliko hrvatskih gradova.

Na svom profilu podijelio je fotografije natpisa s porukama na latinici poput “Balkanska federacija bez država i nacija”, “Od Une do Dunava, neprijatelj je isti: Drotovi, političari i kapitalisti”, “Za Rosu s Kozare”, “Ni jedna nacija nas ne spaja, ni jedna granica nas ne razdvaja” i “Tourists are not safe in Croatia”, kao i transparenata ispisanih ćirilicom na kojima je stajalo “Jedan jezik, jedna borba” i “Antifa Zagreb”.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 12:43 

Brane je napisao/la:
Bravo Opara :palacgore1

slika

“Protuustavni i protuzakoniti ste, antife i ostale škovace! Umukli ste, je li gamadi jugoslavenska!? E pa nećete.”

Citat:
Saborski zastupnik i nekadašnji gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara reagirao je na transparente i jugoslavenske zastave koje su sudionici jučerašnjih antifašističkih marševa nosili u nekoliko hrvatskih gradova.

Na svom profilu podijelio je fotografije natpisa s porukama na latinici poput “Balkanska federacija bez država i nacija”, “Od Une do Dunava, neprijatelj je isti: Drotovi, političari i kapitalisti”, “Za Rosu s Kozare”, “Ni jedna nacija nas ne spaja, ni jedna granica nas ne razdvaja” i “Tourists are not safe in Croatia”, kao i transparenata ispisanih ćirilicom na kojima je stajalo “Jedan jezik, jedna borba” i “Antifa Zagreb”.

Oooo, stvarno se naljutio. Gubi živce. Još će nešto ružno kazati i Plenkoviću i Obuljenki, zbog prakticiranja, antife, LGBT-a, partizanije, feminizma i srbovanja?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:05 

Ali zato osobe za koje oni glasaju podržavaju. Rinčić i Erlić su osudili skupove. Ali zato Peđa Grbin aktivno sudjeluje na maršu u Puli, a Tomasevic mudro šuti.

Po mom mišljenju većina hrvatskih ljevičara su patrioti, no treba ih educirati i pokazati im za koga točno oni glasaju.

Zanimljivo kako je Rinčić rekla da nije bila na skupu jer ne ide na skupove sa simbolima Jugoslavije. Ali kako je ona znala da će biti ti simboli? Nije rekla da je došla pa se okrenula. Očito su službe ubacile diverzante da kompromitiraju skup u očima neutralnih ljudi, a znali su unaprijed samo oni koji su trebali.

Makar inače mislim da su smiješni ti antifašisti kojih dođe 1000 i onda ih prepadne 30 huligana. Onda bolje da raspuste takav antifašizam.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:13 

Kaftanzoglio je napisao/la:

Zanimljivo kako je Rinčić rekla da nije bila na skupu jer ne ide na skupove sa simbolima Jugoslavije. Ali kako je ona znala da će biti ti simboli? Nije rekla da je došla pa se okrenula. Očito su službe ubacile diverzante da kompromitiraju skup u očima neutralnih ljudi, a znali su unaprijed samo oni koji su trebali.

Makar inače mislim da su smiješni ti antifašisti kojih dođe 1000 i onda ih prepadne 30 huligana. Onda bolje da raspuste takav antifašizam.

Po pisanju na ovom forumu meni se čini da su za sve krive službe 🫠

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:17 

Hrvatski narod nikad nije za ništa kriv, mi smo predobri za to. Ali zločesti Srbi, BIA i Englezi ubacuju strane agenete pa sve krivo ispade.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:22 

Hrvatski narod nikad nije za ništa kriv, mi smo predobri za to. Ali zločesti Srbi, BIA i Englezi ubacuju strane agenete pa sve krivo ispade.

Neki retard maltretira srpske karataše ili šta već je bilo - BIA
Neki retard maše zastavom Juge - opet BIA 😅

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:42 

Vi se sprdate , ali meni i dalje nije jasno kako je gradonačelnica mogla znati unaprijed da će biti jugo zastava. I da je nitko nije to pitao. Ima na lokalnom portalu svjedočenje nekog lika koji je prvo došao na skup pa demonstrativno odustao kad je vidio jugo zastavu, znači obična raja nije mogla znati unaprijed, ali odabrani su imali informaciju.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 14:46 

Vi se sprdate , ali meni i dalje nije jasno kako je gradonačelnica mogla znati unaprijed da će biti jugo zastava. I da je nitko nije to pitao. Ima na lokalnom portalu svjedočenje nekog lika koji je prvo došao na skup pa demonstrativno odustao kad je vidio jugo zastavu, znači obična raja nije mogla znati unaprijed, ali odabrani su imali informaciju.

Pa znalo se unaprijed ko će biti, sigurno su RKSovci i slični objavili da će doci, a valjda je logično ocekivat da ce raznorazne minipartije mahat zastavama.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 16:33 

Ministar Anušić: Prosvjedi su bili jugoslavenski i protiv Hrvatske

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-anusic-prosvjedi-su-bili-jugoslavenski-i-protiv-hrvatske/2735975.aspx

Bravo ministre, neka kmeće komunisti i ljevičari.

Citat:
"Pratio sam poruke, simbole i mogu zaključiti samo jedno – to nije bio prosvjed protiv fašizma. To je bio čisti prosvjed protiv Hrvatske, rekao bih projugoslavenski, a možda još nešto žešće od projugoslavenskog", rekao je Anušić, koji je u Bruxellesu sudjelovao na sastanku ministara obrane država članica Europske unije.

†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 17:00 

Zanimljivo kako je Rinčić rekla da nije bila na skupu jer ne ide na skupove sa simbolima Jugoslavije. Ali kako je ona znala da će biti ti simboli?

Zato jer ima IQ iznad sobne temeprature.

Nije bilo nepoznato ni tko su organizatori ni kakvu simboliku inače nose.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14329 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: