HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2025, 09:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 14329 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 570, 571, 572, 573, 574  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj
PostPostano: 01 pro 2025, 20:02 

zet je napisao/la:
Ljevičarski mediji: “Najviše se ljudi okupilo u Zagrebu, njih oko 4 tisuće”.

Da stavimo u perspektivu:

Udio “antifašista” u Zagrebu 2025.: 0.52%
Udio “antifašista” u Zagreb metropolitan area 2025.: 0.37%
Udio bošnjačkih glasova u ZHŽ 2022.: 0.78%

Ne možeš tako gledati na stvari. To je kao da kažeš da je protiv imigracije 50 ljudi jer ih se toliko pojavilo na prosvjedu.

U gradu Zagrebu Tomašević i Možemo dobivaju izbore bez problema, to ti govori kako većina u tom gradu diše. Goranove priče o naivnim dobricama koje su zapravo domoljubi, ali eto glasuju za Možemo jer im mediji tako kažu su gluposti. I nije mi jasno kako je i za to uspio okriviti HDZ. Mislim, što je previše, previše je.

slika

slika

U mnogim urbanim naseljima Zagreba preko 70% ljudi smatra da brak nije zajednica muškarca i žene. Da nema Prigoraca iz okolnih sela, većina u Gradu Zagrebu bi bila protiv referenduma.

To ti govori o svjetonazoru većine Zagrepčana. Zagreb jest woke-liberalan grad i ne odudara puno od zapadne Europe. Domoljubi, BBB-ovci i slični su manjina. Sve manja manjina

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 20:20 

Kuis biti domoljub je tako out, kuis nemres biti moderan, nemres na spicu ak si zatucani kockoglavi ognjistar

ZG je izgubljen odavno, cast izuzecima. Grad kao grad je leglo snobovstine kojoj je netko utjerao u glavu informaciju da je lose biti prohrvatski orjentiran. Skuhalo ih ko zabu.
A ovi sto drukaju za punk 2025 dakle 40ak godina zakasnjelo, na Gretu i ostale lijevoliberalne gluposti, produkt su takvog drustva. Kao i na zapadu, sto je grad tamniji po boji koze doseljavanjem zna se koga, to je veci % idiota koji lizu cizme crncima i vicu refugies welcome.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 21:13 

sejdo.komsoglu je napisao/la:
Ministar Anušić: Prosvjedi su bili jugoslavenski i protiv Hrvatske

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-anusic-prosvjedi-su-bili-jugoslavenski-i-protiv-hrvatske/2735975.aspx

Bravo ministre, neka kmeće komunisti i ljevičari.

Citat:
"Pratio sam poruke, simbole i mogu zaključiti samo jedno – to nije bio prosvjed protiv fašizma. To je bio čisti prosvjed protiv Hrvatske, rekao bih projugoslavenski, a možda još nešto žešće od projugoslavenskog", rekao je Anušić, koji je u Bruxellesu sudjelovao na sastanku ministara obrane država članica Europske unije.

Što bi rekao ministar? Kada HDZ plaća proslave u Srbu, "Novosti", SNV, SPC, crvenu zvijezdu na riječkom neboderu, nosi vijenac na "Sutjesku", sprječava reviziju "Jasenovca", obnavlja "Galeba", plaća "YIHR", financira knjigu "Krajina 1991 - 1995" tiskanu u Kragujevcu, ........, je li to nešto jugoslavenski i protiv Hrvatske? Svi ti prosvjednici na plaćici su kod HDZ-a.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 21:18 

Nekako imam dojam da su HDZovci iza svega. Namjerno su pustili psihijatrijske slučajeve da prosvjeduju. Potpuno marginalne i u političkom smislu bezopasne tipove, samo zato da bi netko uperio prstom u njih i rekao: "Samo mi stojimo na braniku normalne Hrvatske".

Vrh

PostPostano: 01 pro 2025, 21:23 

Novdan je napisao/la:
zet je napisao/la:
Ljevičarski mediji: “Najviše se ljudi okupilo u Zagrebu, njih oko 4 tisuće”.

.........

U gradu Zagrebu Tomašević i Možemo dobivaju izbore bez problema, to ti govori kako većina u tom gradu diše. Goranove priče o naivnim dobricama koje su zapravo domoljubi, ali eto glasuju za Možemo jer im mediji tako kažu su gluposti. I nije mi jasno kako je i za to uspio okriviti HDZ. Mislim, što je previše, previše je.

................

To ti govori o svjetonazoru većine Zagrepčana. Zagreb jest woke-liberalan grad i ne odudara puno od zapadne Europe. Domoljubi, BBB-ovci i slični su manjina. Sve manja manjina

Čemu te strawman fore?

Dakle nisam napisao "naivni dobrice", a osobito ne "zapravo domoljubi". Jesu Hrvati, idu u crkvu, ali...
Umjesto "naivni dobrice" možete staviti glupani ili tupani. A "domoljubi" svakako nisu, dok su glasali za Možemo (HDZ ili SDP - svejedno). I to mijenja smisao.
Naivan sam bio ja - jer sam se nečemu nadao od DP-a, kad ono...

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 12:48 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/obu ... ajnovije_d

Evo, stajem u obranu ministrice Obuljen. Ona sigurno nije - fašista, pa čak ni hrvatski nacionalista. Ona je poput svoje stranke - lijevo liberalna gay friendly progresivna globalistica.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 12:51 

goran2hr je napisao/la:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/obuljen-korzinek-ekstremna-ljevica-sve-nas-zeli-pretvoriti-u-fasiste/2736279.aspx?index_tid=848676&index_ref=clanak_vijesti_najnovije_d

Evo, stajem u obranu ministrice Obuljen. Ona sigurno nije - fašista, pa čak ni hrvatski nacionalista. Ona je poput svoje stranke - lijevo liberalna gay friendly progresivna globalistica.

Ona apelira na drugove da povuku rucnu, a oni ne razumiju poruku, jer drugovi su slijepi od mrznje.

Tako bi ja to formulirao.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 13:42 

Smiješno je kako se jedan za drugim ovi članovi HDZ-a etiketirani kao "lijevi" natječu tko će baciti više blata na ekstremnu ljevicu. Sve je to naravno spontano i ništa nije izrežirano. Sad Plenki negdje krka pečenu janjetinu i umire od smijeha kako je odigrao, a naivci se bacili kao som na durdubak.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 13:46 

Bobovac je napisao/la:
Nekako imam dojam da su HDZovci iza svega. Namjerno su pustili psihijatrijske slučajeve da prosvjeduju. Potpuno marginalne i u političkom smislu bezopasne tipove, samo zato da bi netko uperio prstom u njih i rekao: "Samo mi stojimo na braniku normalne Hrvatske".

Pa definitivno, stvara se panika u najmanju ruku ko da je Roza Luksemburg ustala iz groba, a ne da je tuce autističnih trockista iz RKSa držalo plakat o balkanskoj federaciji.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 15:22 

Novdan je napisao/la:

Ali po tome Zagreb ne odudara pun ni od kojeg grada u Hrvatskoj, ako gledaš njegovo urbano središte. Samo je isto u Zagrebu šire.

Ali što ti to kod Zagrepčana nije uvjerenje, nego preseravanje. Zagrepčani su ti nažalost baš ono što Srbi govore o sivm Hrvatima, bečki konjušari.

Da je na Zapadu nekaj drugo dominantno, neki drugi svjetonazr i da dominira etabliranim medijima i institucijama, Zagrepčani će ti to prvi prihvatit.

Njima ti je važno gledat kaj se radi "vani" pa to kopirati.

I to nije od jučer. BBBi s ponosom ističu da su Purgeri, ali ne znaju kako je taj naziv nastao.

Taj naziv su Zagrepčanima dali Prigorci iz okolnih sela, tako su ih posprdno zvali, jer je to iskrivljena njemačka riječ za građanina, jer su ovi u Austrougarskoj nastojali govoriti polu-njemački i preseravat se s time.

Tako ti je i s ovim woke liberalizmom danas. vidjele žabe da se konj u New Yorku potkiva pa digle nogu

Naravno, posotj ii još jedan faktor, a to je brutalna zamjena stanovništva koja se u širem središtu grada provela nakon 1945. kroz program oduzimanja i dojele stanova. Ali prije svega, to je preseravanje.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 17:58 

Zagreb je eutanaziran, Split recimo ima pola pola pa kakve takve domoljube, jesu li to dosljaci ili neki drugi nije ni bitno. Split je pola pola. Rijeku ne racunam zna se tko je tamo, Pulu i slicne jos manje, pJugoslavi sa Korduna su tamo od 45 u ofenzivi.
Pa i ZG je pun pistolj doktora sa Kozare, ali nisu svi potomci jugokomunjara uvaljenih u tudje stanove, vec je to tako, nametnuto je zagrepcanima da je lijevoliberalno kul ok i oni to slijede. Mimo razuma.

Imao sam u ZG dosta rodjaka, blizih, nekim slucajem svi su oni u tim kulturnjackim krugovima, profesori na fakultetima slikari vajari i slicno. Sjedio sam u drustvu, sa njihovim drustvom dakle kulturnjaci estradni radnici umjetnici politicari, svi desno i svi naginjali Paragi. Rodjak me cak vodio do tomislavca da upoznam neke eminentne hosovce koji su tamo stolovali, on je inace bio profesor na jednom faksu.
Danas, ja ne mogu zamisliti drustvo iz tih krugova, a da oni drukaju za HSP i psuju Srbe na svakom koraku, pricaju viceve pusti vodu da Srbi odu sto kao treba pisati na vodokotlicima. Danas su ti krugovi ekstremno lijevi.

Sto se promijenilo u Zagrebu, ne znam. Ljudi o kojima govorim su redom zagrepcani, samo su ovi moji vecinom sa mora makar rodjenjem ali nisu zagrepcani. Jedan je hercegovac.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:14 

goran2hr je napisao/la:

Čemu te strawman fore?

Dakle nisam napisao "naivni dobrice", a osobito ne "zapravo domoljubi". Jesu Hrvati, idu u crkvu, ali...
Umjesto "naivni dobrice" možete staviti glupani ili tupani. A "domoljubi" svakako nisu, dok su glasali za Možemo (HDZ ili SDP - svejedno). I to mijenja smisao.
Naivan sam bio ja - jer sam se nečemu nadao od DP-a, kad ono...

Nije mi bila namjera strawman, oprosti, samo sam samo druge riječi iskoristio. Ne ide mi u glavu da netko ide u crkvu i glasa za možemo. Nešto ne štima.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:20 

crni_bombarder je napisao/la:
Sto se promijenilo u Zagrebu, ne znam. Ljudi o kojima govorim su redom zagrepcani, samo su ovi moji vecinom sa mora makar rodjenjem ali nisu zagrepcani. Jedan je hercegovac.

Promijenilo se što je cool, in, fora, mainstream.

Ništa drugo.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 18:20 

Zagreb je eutanaziran, Split recimo ima pola pola pa kakve takve domoljube, jesu li to dosljaci ili neki drugi nije ni bitno. Split je pola pola. Rijeku ne racunam zna se tko je tamo, Pulu i slicne jos manje, pJugoslavi sa Korduna su tamo od 45 u ofenzivi.
Pa i ZG je pun pistolj doktora sa Kozare, ali nisu svi potomci jugokomunjara uvaljenih u tudje stanove, vec je to tako, nametnuto je zagrepcanima da je lijevoliberalno kul ok i oni to slijede. Mimo razuma.

Imao sam u ZG dosta rodjaka, blizih, nekim slucajem svi su oni u tim kulturnjackim krugovima, profesori na fakultetima slikari vajari i slicno. Sjedio sam u drustvu, sa njihovim drustvom dakle kulturnjaci estradni radnici umjetnici politicari, svi desno i svi naginjali Paragi. Rodjak me cak vodio do tomislavca da upoznam neke eminentne hosovce koji su tamo stolovali, on je inace bio profesor na jednom faksu.
Danas, ja ne mogu zamisliti drustvo iz tih krugova, a da oni drukaju za HSP i psuju Srbe na svakom koraku, pricaju viceve pusti vodu da Srbi odu sto kao treba pisati na vodokotlicima. Danas su ti krugovi ekstremno lijevi.

Split nije pola pola sigurno, prije 3/4 u našu korist. S razlogom nisu po rivi pravili te svoje antifa skupove :zubati

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"

Vrh

PostPostano: 02 pro 2025, 22:57 

Moguce da je vise Hrvata nego orjunasa, ove rjesava biologija a novih snaga ili podmlatka nemaju toliko.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 10:39 

Zanimljivo je da je u Rijeci privedeno 9 od ovih 30-ak za dom spremača, a od 2000 ljevičara nema nitko ni kaznu za krivo parkiranje. A političari svi pričaju o agresivnoj ljevici koja izaziva nerede. Znači netko mora dati ostavku, ili Plenki jer je zaključivao suprotno od djelovanja MUP-a na terenu ili Božinović jer je hapsio krive ljude.

Osim toga je zanimljivo da je među privedenima i neki Rus. A nijedan novinar da se zapita koji je taj, tko ga je poslao i instrurirao.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 11:40 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Osim toga je zanimljivo da je među privedenima i neki Rus. A nijedan novinar da se zapita koji je taj, tko ga je poslao i instrurirao.

Imaš li izvor za tog Rusa? Iznenadilo bi me da stvarno boravi u Hrvatskoj s ruskim papirima, obično kad šalju svoje ljude naprave im moldavske, ukrajinske ili neke slične dokumente.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 12:35 

A političari svi pričaju o agresivnoj ljevici koja izaziva nerede. .

a da ti prestaneš izmišljati nešto čega nema?

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 14:56 

Dakle, ako milicija ne uhiti nijednog krsitelja ustava sa leftardske ljevice, onda je to dokaz da su oni ok.

Nekad ne znas jesi li na notornom imbexu ili na ovom kao hrvatskom forumu

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 15:10 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:

Imaš li izvor za tog Rusa? Iznenadilo bi me da stvarno boravi u Hrvatskoj s ruskim papirima, obično kad šalju svoje ljude naprave im moldavske, ukrajinske ili neke slične dokumente.

Pa pisalo je na više portala, nije neka tajna koju samo ja znam.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 15:30 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:

Pa pisalo je na više portala, nije neka tajna koju samo ja znam.

Pronašao sam tek sad:
Citat:
Kako neslužbeno doznajemo, policija je vrlo brzo identificirala napadače, a ispostavilo se da je jedan od njih - ruski državljanin. Najvjerojatnije se radi o pripadnicima navijačke skupine Armada.

Radi se o počiniteljima H. V. (33), I. G. (23), K. B. (29), A. B. (37), N. Đ. (24), M. M. (23), S. Z. (32), ruskom državljaninu G. P. (21) te o jednom maloljetniku.
Kakva je ovo zajebancija da se "najvjerojatnije radi o pripadnicima navijačke skupine"? Lokalna policija ne zna tko je u lokalnoij navijačkoj skupini?

Rus se dere zadomspremni? I cipelari "antifašiste"?

https://www.24sata.hr/news/doznajemo-jedan-od-huligana-koji-je-napao-antifasiste-u-rijeci-je-rus-evo-za-sto-ih-se-tereti-1092204

Vrh

PostPostano: 03 pro 2025, 20:26 

Dakle, ako milicija ne uhiti nijednog krsitelja ustava sa leftardske ljevice, onda je to dokaz da su oni ok.

Nekad ne znas jesi li na notornom imbexu ili na ovom kao hrvatskom forumu

To su ti index-tiktok debili.

Vrh

PostPostano: 04 pro 2025, 00:18 

Čuj? Bio na tomislavcu? Jesi bio na trećem katu? Možda se i znamo :zubati

Vrh

PostPostano: 05 pro 2025, 15:02 

Sin zadarske političarke prebio oca. Želio ga natjerati da mu prepiše dio kuće

Citat:
ZADARSKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kaznena djela nanošenja teške tjelesne ozljede, prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Emiliju Sikiriću, sinu Jasminke Adžić Sikirić, zadarske gradske vijećnice iz redova stranke Dom i nacionalno okupljanje (DOMiNO).

Sikirića se sumnjiči da je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima nasilno ušao u kuću na zadarskom području te fizički napao i teško ozlijedio svog 46-godišnjeg oca na spavanju. Dodatno, uputio mu je ozbiljne prijetnje smrću te je oštetio inventar i parkirani osobni automobil.

Određen mu istražni zatvor
Vijećnica Adžić Sikirić ranije je bila u Živom zidu i Stranci Ivana Pernara, a njezin sin već je u više navrata prijavljivan zbog teških kaznenih djela. Sada je, kako nam kažu izvori, želio oca prisiliti da mu prepiše dio nekretnine u kojoj ga je na kraju i napao.

Sikirić je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, a sudac istrage odredio je istražni zatvor Sikiriću.
Majka ovog simpatičnog mladića je vijećnica desne žetonske strančice koja u Zadru podržava HDZ na vlasti.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2025, 18:46 

https://www.tportal.hr/showtime/clanak/ ... %2bprometa

Urnebesno... Fotografijom ovjekovječili svoje "skretanje u desno" i "demokršćanstvo". I čime se Plenky pohvalio papi? Što je uspio progurati IK i smuljati referendum? A tek Obuljenka?! Dan prije se zabavlja sa transvestitima na "Spolnočki", koju je uostalom i platila, a onda se bez srama pojavi kod pape. Pričali su papi o udrugama i "kulturi" koje financiraju? Preporučili mu da pogleda Frljića? Došli se ispovjediti i pokajati?
I onda fantaziraju kako KC ima dobru diplomaciju i obavještajnu službu, a ovakvi se prošvercaju do pape?! Jedino da ih je škropio svetom vodom, pa da vidi hoće li se početi pušiti i vrtjeti im se glave.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14329 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 570, 571, 572, 573, 574  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: