With its limestone-paved streets and 80-foot-high walls surrounding Old Town, this star of the Dalmatian Coast has long been able to rest on its aesthetic laurels — you might recognize it as King’s Landing on “Game of Thrones.” In recent years, though, it has been adding to the luster. This summer, the city is starting an electric-scooter sharing program, allowing for locals and visitors to zip up and down the coast to more private beaches. The four-star beachside Hotel Kompas is a comfy addition to the scene, and the long-awaited renovation of the grande dame Hotel Excelsior will be finished in June. The new restaurant Portrait is serving elevated takes on Dalmatian fare in Old Town.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Trenutno more dolje 22 do 23 stupnja, treba ljetovanje odgađat za studeni. Hoteli s 5 * su 3,5 x jetiniji nego u špici, imaš i bazen ako ti se ne ide u more. Nema gužvare ni paklene vrućine, znači fino za trčanje, hajk i bajk.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18176 Lokacija: Drina je na granici!
Mene više brine narod čija omladina puni zagrebačku arenu cajkama. Ovaj dečko - turista se dobro zabavio, možda prvi put u životu osjetio nacionalni naboj.
Mene više brine narod čija omladina puni zagrebačku arenu cajkama. Ovaj dečko - turista se dobro zabavio, možda prvi put u životu osjetio nacionalni naboj.
Dobar dio tih sa cajki ja bio na Thompsonovom koncertu.
Nije riječ o turistu, već igraču Croatije Zmijavci iz Burkine Faso.
Nije riječ o turistu, već igraču Croatije Zmijavci iz Burkine Faso.
Rođo bi bio ponosan, ali uz uvjet da je crnac katolik.
Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica i 114 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.