With its limestone-paved streets and 80-foot-high walls surrounding Old Town, this star of the Dalmatian Coast has long been able to rest on its aesthetic laurels — you might recognize it as King’s Landing on “Game of Thrones.” In recent years, though, it has been adding to the luster. This summer, the city is starting an electric-scooter sharing program, allowing for locals and visitors to zip up and down the coast to more private beaches. The four-star beachside Hotel Kompas is a comfy addition to the scene, and the long-awaited renovation of the grande dame Hotel Excelsior will be finished in June. The new restaurant Portrait is serving elevated takes on Dalmatian fare in Old Town.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Trenutno more dolje 22 do 23 stupnja, treba ljetovanje odgađat za studeni. Hoteli s 5 * su 3,5 x jetiniji nego u špici, imaš i bazen ako ti se ne ide u more. Nema gužvare ni paklene vrućine, znači fino za trčanje, hajk i bajk.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18128 Lokacija: Drina je na granici!
Mene više brine narod čija omladina puni zagrebačku arenu cajkama. Ovaj dečko - turista se dobro zabavio, možda prvi put u životu osjetio nacionalni naboj.
Mene više brine narod čija omladina puni zagrebačku arenu cajkama. Ovaj dečko - turista se dobro zabavio, možda prvi put u životu osjetio nacionalni naboj.
Dobar dio tih sa cajki ja bio na Thompsonovom koncertu.
Nije riječ o turistu, već igraču Croatije Zmijavci iz Burkine Faso.
Nije riječ o turistu, već igraču Croatije Zmijavci iz Burkine Faso.
Rođo bi bio ponosan, ali uz uvjet da je crnac katolik.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.