HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 svi 2025, 07:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Glasovat ću za HDZ!
PostPostano: 27 stu 2011, 13:11 

Jutros na TV neka emisija "Zelenjava" čini mi se, i Pavuna priča.

Kakvo osvježenje, čovjek je čini se malo pomaknut, kao i svi profesori, ali, konačno nešto drukčije.

Zaglibili smo, naša politika je copy-paste politika zapadnih, ali loša kopija. Poput onih kineskih bofl imitacija upitne kvalitete.

Ja bih volio malo originalnosti, malo neobičnih mjera čuti.

Primjerice, kako to da zemlja od nešto malo preko 4 mil. st. ne može sebe povrćem prehraniti niti bit energetski neovisna... itd.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2011, 14:12 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Jutros na TV neka emisija "Zelenjava" čini mi se, i Pavuna priča.

Kakvo osvježenje, čovjek je čini se malo pomaknut, kao i svi profesori, ali, konačno nešto drukčije.

Zaglibili smo, naša politika je copy-paste politika zapadnih, ali loša kopija. Poput onih kineskih bofl imitacija upitne kvalitete.

Ja bih volio malo originalnosti, malo neobičnih mjera čuti.

Primjerice, kako to da zemlja od nešto malo preko 4 mil. st. ne može sebe povrćem prehraniti niti bit energetski neovisna... itd.

a 6 milijardi kuna daje za poticanje poljoprivrede....

Vrh

PostPostano: 28 stu 2011, 11:29 

MIR je napisao/la:
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la:
Zanimljiva razmjena mišljenja, do sada... Imam pravo glasa, ali nisam još uvijek dovoljno upućen u politička zbivanja u Hrvatskoj. Za koga bih trebao glasovati? Ne budem li glasovao, ide li taj glas nekoj od stranaka?

Pa mogao bi malo pročitati ove stranice koje o tome govore, a ima i nešto na "Politici" topiku:
post294457.html#p294457 možda pomogne?

Uglavnom radi se o dvije varijante: Kukuriku koalicije sa SDP-om, koji su se prije nazivali SKH (Savez Komunista Hrvatske) i koji nisu ni željeli slobodnu i neovisnu Hrvatsku (napustili su Hrvatski Državni Sabor, kad so tome glasalo i predali oružje TO (Teritorijalne Obrane) JN Armiji, a poslije su promijenili naziv u SDP ("Stranka Demokratskih Promjena").
Drugi izbor je HDZ, koji je obranio, oslobodio i formirao državu, ali su se desle razne malverzacije i kradje od pojedinaca koji su sada na sudu. Neki su to radili iz grabežljivosti i sebićnosti, a neki smišljeno i namjerno da bi se oblatilo Hrvatsko ime i sve dobro u Hrvatskoj. To su uglavnom bivši drugovi-komunisti, koji su samo preokrenuli kapute i razmilili se po svim strankama u Hrvatskoj! Tako da ima kradja i prevara i u drugim strankama Kukuriku koalicije, ali se to prešućuje i ne piše po novinama, koje su uglavnom u antihrvatskim rukama.
Glasovi za neke druge varijante je samo gubljenje glasova.

:sega :sega :sega

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: