|
|
Stranica: 77/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 14:16 |
|
|
NEDJELJOM U 2 Stanković najavio objavu korupcijskog skandala političarke iz vrha SDP-aVisokopozicionirana SDP-ovka navodno je uključena u aferu http://www.vecernji.hr/hrvatska/stankov ... p-a-918682Ćelavac očito nije čuo da su u Ezdepeju pošteni građani...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobili ste filozofa umjesto premijera. Milanovića je lako zamisliti za oltarom u mantiji kako moralne pridike drži.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 15:24 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: NEDJELJOM U 2 Stanković najavio objavu korupcijskog skandala političarke iz vrha SDP-aVisokopozicionirana SDP-ovka navodno je uključena u aferu http://www.vecernji.hr/hrvatska/stankov ... p-a-918682Ćelavac očito nije čuo da su u Ezdepeju pošteni građani... Vjerojatno se odnosi na S-M Ž. EDIT: Bingo.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 15:47 |
|
|
O Bella Ciao . Tko zna što o predsjedništvu SDPa onda zna da dotična članica predsjedništva obično služi kao Zokijev napadački pas. Tipa na Beru. Ovo joj Stanković vjerojatno vraća za one neugodnosti koje je doživio od nje i njenog muža kad ju je zvao u emisiju. A lako moguće i da Stankovića zadnji put gledamo na HRTu-
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 15:52 |
|
|
"Nisu pošteni građani samo u SDP-u!"
Zoki MilanovićDobra šefe, dobra!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 15:57 |
|
|
"Igramo istu ligu, ali ne po istim pravilima. SDP igra po pravilima Bundeslige, a oni treće balkanske. Sudac je narod i on će na izborima presuditi tko je igrao pošteno i uspješno, a tko se bavio podvalama i nečasnim radnjama."
Zoki Ma znam Marina i sam sebi sam nekad smješan. Čekaj sad kad im kažem: Ali mi smo drugačiji!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:01 |
|
|
Prepare your anus Marina
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najebat će ko Sabo!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:03 |
|
|
Da i ja nešto kažem, da i ja nešto kažem! "Nikad nisam napravila ništa nezakonito!"
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:04 |
|
|
Šteta da jedna tako dobra stara koka ode u ćuzu. SLOBODA ZA MARINU !!!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:06 |
|
|
Za jednu obiteljsku proslavu županice dobila je naređenje da se plati novcem sa stavke za Dan branitelja.
- Ne moram uopće govoriti da te godine nije bilo nikakvog domjenka za Dan branitelja - rekla je Jovev.
Sa stilom.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 16:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najebat će ko Sabo! Odnosno u prijevodu dok su ovi na vlasti ne će najebat (vjerojatno). Postoji i druga mogućnost a to je da drug Aca ovo radi po nalogu vrhovnog kadrovnika HRTa i da se zapravo radi o unutarstranačkom obračunu(u istinitost iskaza gospođe Jovev ne sumnjam toliko jer je i prije bilo ovakvih indicija za dotičnu županicu) s obzirom na činjenicu da je dotična "Zokijeva" u stranci. A izbori se bliže (ne europski).
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 20:30 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8317 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Šta jedan novinar po struci ima obračunavati račune? Inače, mislim da se mnooogima nakon ove afere izdavanja fiktivnih računa stisla guzica.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 20:42 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Šta jedan novinar po struci ima obračunavati račune? Aco im je valjda stranački "Hitman" na HRT-u, slično kao i portal Index.yu na internet bespućima. Oni po Zokijevom nalogu prokazuju nepoćudne članove stranke javnosti (Aco Marinu, Index Šegona), tako da ih se onda elegantno može odstraniti sa funkcija, te u konačnici i iz same partije. Ovo je barem moja procjena svega toga...
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 21:14 |
|
|
Crni Božo je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Šta jedan novinar po struci ima obračunavati račune? Aco im je valjda stranački "Hitman" na HRT-u, slično kao i portal Index.yu na internet bespućima. Oni po Zokijevom nalogu prokazuju nepoćudne članove stranke javnosti (Aco Marinu, Index Šegona), tako da ih se onda elegantno može odstraniti sa funkcija, te u konačnici i iz same partije. Ovo je barem moja procjena svega toga... Ima logike ...
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 21:34 |
|
|
Samo što Index nema tu ulogu, ima je Jutarnji. Index lagano prelazi u podršku tzv. trećem putu. Ovo sa Šegonom je, vjerujem, bilo iz dobroh namjera, a dotični je Zokiju počeo smetati nakon pojave afere, ne ranije.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 23:28 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8317 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Crni Božo je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Šta jedan novinar po struci ima obračunavati račune? Aco im je valjda stranački "Hitman" na HRT-u, slično kao i portal Index.yu na internet bespućima. Oni po Zokijevom nalogu prokazuju nepoćudne članove stranke javnosti (Aco Marinu, Index Šegona), tako da ih se onda elegantno može odstraniti sa funkcija, te u konačnici i iz same partije. Ovo je barem moja procjena svega toga... nisam ciljao na to. poanta je bila na tome da je ta jovev po struci novinar. ako je ona novinar onda bi se trebala baviti PR-om ili sl. računovodstvo se bavi izdavajem računa. ako ćemo sve po ps-u. zašto je njoj dopušteno da se bavi tim, ako nije dio ekipe? nije županija one-man firma, gdje vlasnik obavlja sve. uostalom, kaš što rekoh, mnogima se oko tih računa sad guzica stisla.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 02 vel 2014, 23:40 |
|
|
Gospođa kasže da se javila na natječaj i dobila posao. Dati posao osobi n.n. preko javnog natječaja koja će za tebe obavljati prljavi posao...hm
Između ostalog županica može u temu Stara koka dobra juha...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 12:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 12:35 |
|
|
I to 1. Bundesliga
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 12:42 |
|
|
Prva, prva! Jedino ne znam u kojem sportu. No dajmo Zokiju jedno dva tjedna vremena da smisli odgovor...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 15:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne razumijem tu ulogu DORH-a. Izgleda postoje samo da štite SDP-ovce. Lijepo na pismeno sa potpisom uzmu izjavu te svjedokinje i proslijede stvar na sud, sve kristalno jasno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 16:57 |
|
|
Optužena županica Stanković: Sramota je da se ne staje na stranu zviždačiceKolege iz Novog lista mojim su nadređenima poslali upit hoće li me kazniti zato što gošću jučerašnje emisije Jasminu Jovev nisam pitao je li radila za HDZ. I sad sam se morao očitovati oko toga – kazao nam je Aleksandar Stanković. Upitan je li znao da je Jovev radila za HDZ, odnosno da je bila angažirana u kampanji HDZ-ova kandidata za župana, Stanković je uzvratio da je to znao. Na dodatan upit, zašto to onda nije rečeno ili pitano u emisiji, autor Nedjeljom u 2 uzvratio je: – Procijenio sam da u tako kratkom vremenu ne treba mutiti vodu s HDZ-om nego što više doznati o kriminalnim radnjama županice. Htio sam što više doznati o kriminalu, a kriminal nije u slobodno vrijeme raditi za HDZ, nego je kriminal ono čemu je moja gošća svjedočila. U cijelom ovom slučaju nije bitna Jasmina Jovev nego kriminal u Sisačko-moslavačkoj županiji na koji je Jovev upozorila.Stankovića je ogorčio i potez kolega iz Novog lista. To što traže kaznu za njega prokomentirao je riječima:
– Sramota je da nisu stali na stranu jedne zviždačice nego su stali na stranu osobe koja se optužuje za kriminal.Upit o tome je li Stanković u jučerašnjoj emisiji počinio profesionalni propust, hoće li možda biti sankcioniran i kako te bi li urednici nadređeni Stankoviću reagirali u ovom slučaju i da nije bilo upita iz Novog lista, uputili smo i HRT-u. Uzvraćeno nam je sljedeće: – U informativnim emisijama HRT-a navedena tema pokrivena je sa svih aspekata dajući svim stranama priliku za iznošenje vlastitih viđenja, stavova ili dokaza. Ističemo kako je HRT priču otvorio, a sva daljnja pitanja koja se tiču navedenog slučaja molimo da uputite odgovarajućim institucijama. Kao što Vam je poznato, HRT neće javno polemizirati o internim pitanjima. http://www.vecernji.hr/hrvatska/stankov ... ice-918911
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 18:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 03 vel 2014, 18:17 |
|
|
Samo što je ovaj HSS-ovac. Al nikad ne znaš s tim HDZ-ovcima. Nadam se da je i HSS uključila u tu opskurnu grupu koja joj podmeće te nebulozne optužbe da je eto korumpirana, što svi znaju da nije. Znači Stankvić, HDZ, HSS,...Bozanić?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|