|
|
Stranica: 3/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 21:59 |
|
|
a šta je sad s antunovićkom?
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 22:08 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Ilirk@ je napisao/la: a šta je sad s antunovićkom? Pojavi se tu i tamo,ali istini za volju u SDPu nema više nikakav utjecaj, ili je drastično smanjen u usporedbi dana kada je bila zamjenica pokojnog Račana.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 22:09 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Izvisila s lista i politički eutanazirana. Mislim da su joj dali da vodi nekakvu udrugu.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 22:13 |
|
|
SDB je napisao/la: Izvisila s lista i politički eutanazirana. Mislim da su joj dali da vodi nekakvu udrugu. Kao što su onomad Sovjeti dali vođi Praškog proljeća da nakon zatvora vodi jednu šumarsku stanicu .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 22:14 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Izvisila s lista i politički eutanazirana. Mislim da su joj dali da vodi nekakvu udrugu. Kao što su onomad Sovjeti dali vođi Praškog proljeća da nakon zatvora vodi jednu šumarsku stanicu . Ipak je to napredak u odnosu na rane dane revolucije kad su Džugašvili i Tile takve stvari rješavali po kratkom postupku.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 25 lip 2012, 22:15 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kao što su onomad Sovjeti dali vođi Praškog proljeća da nakon zatvora vodi jednu šumarsku stanicu . Ipak je to napredak u odnosu na rane dane revolucije kad su Džugašvili i Tile takve stvari rješavali po kratkom postupku. To stoji .
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 00:55 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Toliko mi se sviđa vaša vlada i sve te reforme, da se razmišljam da pokupim papire u dođem u Hr. Taman možemo Doc, Zadar i ja, ovako mladi i u naponu snage da četujemo po obroncima Dinare. Po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:00 |
|
|
doc je napisao/la: Po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose! Nećemo zar pod petokrakom? Mada, zavisi gde ćemo. Negde pentagram, negde debela koka sa krunom, a ako zalutamo, moraćemo kačit' i neka slova na kapu...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose! Nećemo zar pod petokrakom? Mada, zavisi gde ćemo. Negde pentagram, negde debela koka sa krunom, a ako zalutamo, moraćemo kačit' i neka slova na kapu... Bitno je sudjelovat! Ostalo su tehnikalije.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:10 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Po šumama i gorama naše zemlje ponosne, idu čete partizana, slavu borbe pronose! Nećemo zar pod petokrakom? Mada, zavisi gde ćemo. Negde pentagram, negde debela koka sa krunom, a ako zalutamo, moraćemo kačit' i neka slova na kapu... Pomoz' Bog junaci! Cetovat cemo mi !
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:11 |
|
|
Sad dosta trolanja teme opet cu morati lijepiti vijesti sa VLa!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:14 |
|
|
Praštaj, evo odoh nazad u rezervat.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 01:47 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Praštaj, evo odoh nazad u rezervat. I da više nisi bježao od tamo! Kako vidim komandos Fred je na rubu plaća zbog Sanadera i Barišića, valjda mu suze zamagljuju pogled pa ne vidi Čačića ispred sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 10:46 |
|
|
doc je napisao/la: Kako vidim komandos Fred je na rubu plaća zbog Sanadera i Barišića, valjda mu suze zamagljuju pogled pa ne vidi Čačića ispred sebe. Dobro rečeno, inače Karamarko jutros nudi konsenzus : http://www.vecernji.hr/vijesti/neka-gradnja-peljeskog-mosta-bude-konsenzus-hdz-a-vlade-clanak-424167Citat: 'Neka gradnja pelješkog mosta bude konsenzus HDZ-a i Vlade' Citat: Šef HDZ-a Tomislav Karamarko u priopćenju je, a na zahtjeve, kako stoji, novinara, komentirao izjavu predsjednika Ive Josipovića "da je oko bitnih nacionalnih pitanja razvoja potreban konsenzus“: HDZ, kaže, takvu izjavu načelno podržava, ali i upozorava da je razvoj države samo jedan od glavnih ciljeva hrvatske politike oko kojega je potrebno postići konsenzus.
Stoga pozivamo, kao i više puta do sada, da se što prije pokrene rasprava za utvrđivanje svih strateških interesa države, a među prvima bi trebalo definirati načela na kojima počiva ova država kako bi se eliminirao svaki daljnji prijepor s tim u vezi – smatra Karamarko. – Slažemo se s dijelom izjave predsjednika Josipovića da "razvoj nije stvar jednoga mandata, ponekad ni dva i nije ga moguće pokrenuti bez dugoročne stabilnosti ili barem izvjesnosti da će se projekti nastaviti bez obzira na to tko je na vlasti ili u oporbi“, ali podsjećamo na projekt gradnje pelješkog mosta koji je po dolasku Kukuriku vlade predvođene Zoranom Milanovićem – naprasno prekinut – napominje u priopćenju dodajući: – Predlažemo da nastavak gradnje pelješkog mosta, a koji kao jedan od strateških nacionalnih, političkih i gospodarskih projekata znači povezivanje krajnjeg juga i ostatka države, bude prvi strateški cilj oko kojeg će Hrvatska demokratska zajednica, vlada Kukuriku koalicije i sve ostale relevantne snage u državi postići konsenzus. Istodobno, kad je riječ o dnevnopolitičkim događajima i operativnom radu Vlade, Hrvatska demokratska zajednica poziva Kukuriku vladu da preuzme odgovornost i ispuni obećano u kampanji.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 10:54 |
|
|
doc je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Praštaj, evo odoh nazad u rezervat. I da više nisi bježao od tamo! Kako vidim komandos Fred je na rubu plaća zbog Sanadera i Barišića, valjda mu suze zamagljuju pogled pa ne vidi Čačića ispred sebe. i meni se plače kad vidim da nam je ministar lažni ptsp-ovac i prisilno mobilizirani 'dragovoljac'. ne znam u čemu je on manji lopov i od sanadera i od čačića kojeg još uvijek ne konta jer je malo usporen. da vlada ima imalo pameti, zabranila bi mu javne istupe u hrvatskoj, sklonila ga od kamera i poslala da šeta po svijetu i osigurava gej parade.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 11:05 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: doc je napisao/la: I da više nisi bježao od tamo! Kako vidim komandos Fred je na rubu plaća zbog Sanadera i Barišića, valjda mu suze zamagljuju pogled pa ne vidi Čačića ispred sebe. i meni se plače kad vidim da nam je ministar lažni ptsp-ovac i prisilno mobilizirani 'dragovoljac'. ne znam u čemu je on manji lopov i od sanadera i od čačića kojeg još uvijek ne konta jer je malo usporen. da vlada ima imalo pameti, zabranila bi mu javne istupe u hrvatskoj, sklonila ga od kamera i poslala da šeta po svijetu i osigurava gej parade. Fred je zbilja imao previše gafova u zadnjih 6 mjeseci, sjetimo se samo kako je HVIDRa Split odbila njegov prijedlog da čuvaju Gey pride . Mislim jeli on normalan kako mu uopće pada na pamet takav prijedlog iznijeti ?
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 14:43 |
|
|
Fred mi je najgora ličnost u toj cijeloj vladi. Prisilno mobilizirani dragovoljac iz podruma vrtića a usto i 80%ni nikada ranjavani invalidi (iako je kao vukovarski logoraš mogao dobiti maksimalno 50%), koji je lagao da je bio zapovjednik 204. brigade, a usput i brigadir s dva mjeseca na ratištu . Da ne spominjem da se na nikakvim proslavama 204. brigade ne smije pojaviti jer bi ga razapeli. Njemu je sada muka kada se sjeti Sanaderovog smijeha, a nije mu bilo muka dok je sjedio po razno-raznim odborima u koje ga je postavio upravo taj istsi Sanader-
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 14:59 |
|
|
limpus je napisao/la: Fred mi je najgora ličnost u toj cijeloj vladi. Prisilno mobilizirani dragovoljac iz podruma vrtića a usto i 80%ni nikada ranjavani invalidi (iako je kao vukovarski logoraš mogao dobiti maksimalno 50%), koji je lagao da je bio zapovjednik 204. brigade, a usput i brigadir s dva mjeseca na ratištu . Da ne spominjem da se na nikakvim proslavama 204. brigade ne smije pojaviti jer bi ga razapeli. Njemu je sada muka kada se sjeti Sanaderovog smijeha, a nije mu bilo muka dok je sjedio po razno-raznim odborima u koje ga je postavio upravo taj istsi Sanader- Molim ? Sumnjao sam da je čisti lažnjak čim je rekao da je izliječio PTSP , ali da to seže ovoliko daleko nisam imao pojma, stvarno jedino što mogu reči je
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 15:05 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: limpus je napisao/la: Fred mi je najgora ličnost u toj cijeloj vladi. Prisilno mobilizirani dragovoljac iz podruma vrtića a usto i 80%ni nikada ranjavani invalidi (iako je kao vukovarski logoraš mogao dobiti maksimalno 50%), koji je lagao da je bio zapovjednik 204. brigade, a usput i brigadir s dva mjeseca na ratištu . Da ne spominjem da se na nikakvim proslavama 204. brigade ne smije pojaviti jer bi ga razapeli. Njemu je sada muka kada se sjeti Sanaderovog smijeha, a nije mu bilo muka dok je sjedio po razno-raznim odborima u koje ga je postavio upravo taj istsi Sanader- Molim ? Sumnjao sam da je čisti lažnjak čim je rekao da je izliječio PTSP , ali da to seže ovoliko daleko nisam imao pojma, stvarno jedino što mogu reči je nitko do sada nije toliko ponizio i omalovažio ratnike oboljele od ptsp-a, pogotovu preživjele logoraše, kao ta tragikomična, loša imitacija čovjeka. zamisli. dobio odgovorno mjesto u politici i odjednom čudesno ozdravio. trg hrvatskih branitelja 6 je novi hrvatski lurd. još jadnije je što su oni branitelji koji su napisali i potpisali javno pismo o fredu, zbog poslova koje im je sredio rodbini, isto povukli i demantirali. lako ti je kupit hrvata...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 15:08 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Molim ? Sumnjao sam da je čisti lažnjak čim je rekao da je izliječio PTSP , ali da to seže ovoliko daleko nisam imao pojma, stvarno jedino što mogu reči je nitko do sada nije toliko ponizio i omalovažio ratnike oboljele od ptsp-a, pogotovu preživjele logoraše, kao ta tragikomična, loša imitacija čovjeka. zamisli. dobio odgovorno mjesto u politici i odjednom čudesno ozdravio. trg hrvatskih branitelja 6 je novi hrvatski lurd. još jadnije je što su oni branitelji koji su napisali i potpisali javno pismo o fredu, zbog poslova koje im je sredio rodbini, isto povukli i demantirali. lako ti je kupit hrvata... Sve skupa ispod svake kritike, štoviše za zatvor.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 15:11 |
|
|
Inače još malo sa VL : http://www.vecernji.hr/vijesti/vlada-se-videospotu-hvali-projektima-bivse-vlasti-clanak-424022Citat: Vlada se u videospotu hvali projektima bivše vlasti Kao uspjeh u Vladi su naveli i referendum o EU koji bi bio proveden i da je ostao HDZ Citat: U povodu prvih 180 dana u Banskim dvorima, Vlada je preko društvenih mreža pustila kratki propagandi spot "Što znate o prvih šest mjeseci Vlade?" u kojem se samo hvali. Često i stvarima koje uopće nije napravila nego ih tek planira – poput gradnje škola modelom javno-privatnog partnerstva, ali i projektima koje je samo preuzela od bivše administracije – recimo subvencioniranje stambenih kredita za kupnju prve nekretnine, koji je samo produžen da bi se ispunio zakonski okvir. A vlada Zorana Milanovića kao vlastiti uspjeh navela je čak i referendum za ulazak u EU, koji bi bio proveden i da je na vlasti ostao HDZ! Izgubili se
Samokritičnosti ni u tragovima. Iako se hvale uspješnom poreznom reformom i efikasnijom naplatom duga, "zaboravili" su spomenuti povećanje opće stope PDV-a sa 23 na 25 posto. Najveći dio dodatnih 1,9 milijardi kuna kojima se hvale prikupljen je od PDV-a u prvom kvartalu i agresivnijom naplatom poreznih dugova. Autor ovog filmića očito nije primijetio da je Vlada odobrila poskupljenje struje i plina za više od 20 posto. – Oni kao da su izgubili osjećaj za stvaran život, kao da žive paralelan život. Istaknuli su samo dobre stvari. Ljudima su trebali objasniti sve što rade, sve poteze koje su povukli pa i one nepopularne. Vlada je trebala građanima objasniti zašto je povukla neki nepopularan potez i koju će korist i u kojem vremenu to donijeti – rekao je komunikacijski stručnjak Krešimir Macan. Dodao je da Vladi trebaju rezultati, ali i da imaju sreće što oporba praktički ne postoji jer bi im se inače ovaj propagandni film vratio poput bumeranga. – Da postoji prava oporba, odmah bi se napravio kontrafilm, parodija na Vladin video. I onda bi parodija, a ne Vladin film, postala priča dana – tvrdi Macan. Ako šuti oporba, ne šute građani koji su na Facebooku izrazili svoje nezadovoljstvo odgađanjem reformi u javnim službama i povećanjem poreznog opterećenja. Nema proaktivnih mjera Sve što su napravili spada u pasivne politike, komentar je Ljube Jurčića, profesora Ekonomskog fakulteta koji upozorava da Vlada nije donijela proaktivne mjere kojima bi kompenzirala dizanje PDV-a i cijena energenata. – Novine koje su uveli gurnule su Hrvatsku u dublju recesiju, a ostalo su tehnički potezi koji spadaju u posao svake vlade – zaključuje Jurčić. Proračun se punio dobro i prikupljeno je 1,9 milijardi kuna više nego lani. To je bio jedini argument protiv najave povratka u recesiju potaknute padom BDP-a za 1,3 posto i katastrofalnim brojkama u travnju, a u spotu nema mjesta ni za objašnjenje zašto je u svibnju priljev novca usporen.
'Nađite ulagače, a ne samo da dižete cijene' Tražeći od građana prijedloge o tome kakva bi Hrvatska trebala biti, Vlada je na Facebooku sve zainteresirane zamolila da dovrše rečenicu: “Hrvatska bi za 21 godinu morala biti...” Sudeći prema odgovorima, Vladi bi bilo bolje da ništa nije pitala. Većina građana reagirala je izrazito negativno, ali s puno duha i sarkazma. “S puno nojeva i pijeska”, glasi jedan od zabavnijih nastavaka rečenice. Jadranka Polak Podoreški rečenicu je dovršila s “jedno veliko ništa, jer od vašeg PDV-a, poskupljenja raznoraznih te u izgledno vrijeme povećanja trošarina dođe mi da skočim s trećeg kata. Pomaknite g..... i privucite investitore, a ne samo da dižete cijene”. Ima i onih koji tvrde da Vlada ne može za šest mjeseci riješiti probleme koji su se gomilali osam godina – ali takvi su u manjini.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 17:26 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: limpus je napisao/la: Fred mi je najgora ličnost u toj cijeloj vladi. Prisilno mobilizirani dragovoljac iz podruma vrtića a usto i 80%ni nikada ranjavani invalidi (iako je kao vukovarski logoraš mogao dobiti maksimalno 50%), koji je lagao da je bio zapovjednik 204. brigade, a usput i brigadir s dva mjeseca na ratištu . Da ne spominjem da se na nikakvim proslavama 204. brigade ne smije pojaviti jer bi ga razapeli. Njemu je sada muka kada se sjeti Sanaderovog smijeha, a nije mu bilo muka dok je sjedio po razno-raznim odborima u koje ga je postavio upravo taj istsi Sanader- Molim ? Sumnjao sam da je čisti lažnjak čim je rekao da je izliječio PTSP , ali da to seže ovoliko daleko nisam imao pojma, stvarno jedino što mogu reči je Nažalost istina je, pogledaj si pravilnik o invalidnosti na netu, tamo ti sve piše, a sam Fred je više puta izjavljivao da nije ranjavan. Uglavnom evo ti pismo koje su neki ljudi slali Stankoviću kad je ovaj bio kod njega, a Aca ga naravno nije pitao ništa od toga: Citat: Poštovani gospodine Stanković
U nedjelju, 12. veljače, gost u Vašoj emisiji biti će ministar branitelja Predrag Matić. S obzirom da nerijetko Vašim gostima postavite i pitanja koja Vam upute gledatelji, iskoristio bih tu mogućnost i zamolio Vas da gospodinu Matiću postavite sljedeća pitanja:
1. U životopisu gospodina Matića (u prilogu) objavljenog na stranicama Transparency International Hrvatska, čiji član je i Predrag Matić, navodi se kako je dotični na vukovarskom bojištu vršio „gotovo sve funkcije, od zapovjednika voda do zapovjednika bojne“. U istom životopisu navodi se kako se gospodin Matić borio pod zapovjedništvom pokojnog Blage Zadre. S obzirom da je poznato kako je Blago Zadro vršio dužnost zapovjednika 3. bojne 204. brigade, a nakon njegove smrti naslijedili su ga Ivo Kovačić i Marko Babić možete li zamoliti Vašeg gosta da pojasni zapovjednik koje bojne, i u kojem razdoblju je on bio? 2. U životopisu se također navodi kako je gospodin Matić za „svoje junaštvo i zasluge u Domovinskom ratu“ odlikovan sa „svim najvišim vojnim odličjima i medaljama“, među ostalim i Redom hrvatskog križa. Po Zakonu o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske, u članku 19. stoji kako se „Red hrvatskog križa dodjeljuje hrvatskim i stranim državljanima za sudjelovanje u Domovinskom ratu ako su pri tom bili i teško ranjeni“. Je li moguće saznati gdje točno i kada je gospodin Matić teško ranjen tijekom Domovinskog rata? 3. Posljednje pitanje odnosi se na temu registra branitelja. Naime, gospodin Matić je tijekom godina o tome često javno nastupao i dao mnogo izjava, no neke su posve kontradiktorne. Tako, primjerice, u izjavi za portal Index, 18. ožujka 2008., gospodin Matić kaže kako je on „definitivno za objavu Registra“. Štoviše on osobno je čak „i za to da se objavi i nečiji ratni put“, te zaključuje kako ne vidi razloga „zašto taj Registar ne bi bio javno objavljen“. No, ubrzo nakon stupanja na dužnost ministra gospodin Matić govori nešto sasvim drugo – kako neće biti javne objave, već samo „laku dostupnost onim institucijama koje bi se time trebale baviti“ (izjava ministra u Dnevniku Nove TV, 28. prosinca 2011.). U isto vrijeme premijer Milanović se zalaže za javnu objavu dijela podataka iz registra; ime i prezime uz godinu rođenja. S obzirom na to bilo bi zanimljivo čuti iz kojeg razloga je ministar tokom godina davao tako oprečne izjave i kakav stav će u konačnici zauzeti prilikom rasprava u Vladi; hoće li ustrajati na „dostupnosti institucijama“, bez javne objave, ili će pristati na model koji najavljuje premijer?
Iskoristio bih priliku da Vam ukažem na to kako su neka od ovih pitanja i ranije postavljena, no aktualni ministar nikada se o njima nije jasno očitovao. Uglavnom se pozivao na svoju knjigu „Ništa lažno“, tumačeći kako je ona njegov ratni put, da u njoj sve piše i da je spreman na sve konzekvence ako itko dokaže da je išta u njoj netočno. Zato apeliram na Vas da ustrajete na konkretnim odgovorima na ova pitanja, kako bi se ona konačno skinula sa dnevnog reda, na zadovoljstvo javnosti i u svrhu maksimalne zaštite digniteta Domovinskog rata i braniteljske populacije, počevši od najviših struktura.
Srdačan pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 17:59 |
|
|
limpus je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Molim ? Sumnjao sam da je čisti lažnjak čim je rekao da je izliječio PTSP , ali da to seže ovoliko daleko nisam imao pojma, stvarno jedino što mogu reči je Nažalost istina je, pogledaj si pravilnik o invalidnosti na netu, tamo ti sve piše, a sam Fred je više puta izjavljivao da nije ranjavan. Uglavnom evo ti pismo koje su neki ljudi slali Stankoviću kad je ovaj bio kod njega, a Aca ga naravno nije pitao ništa od toga: Citat: Poštovani gospodine Stanković
U nedjelju, 12. veljače, gost u Vašoj emisiji biti će ministar branitelja Predrag Matić. S obzirom da nerijetko Vašim gostima postavite i pitanja koja Vam upute gledatelji, iskoristio bih tu mogućnost i zamolio Vas da gospodinu Matiću postavite sljedeća pitanja:
1. U životopisu gospodina Matića (u prilogu) objavljenog na stranicama Transparency International Hrvatska, čiji član je i Predrag Matić, navodi se kako je dotični na vukovarskom bojištu vršio „gotovo sve funkcije, od zapovjednika voda do zapovjednika bojne“. U istom životopisu navodi se kako se gospodin Matić borio pod zapovjedništvom pokojnog Blage Zadre. S obzirom da je poznato kako je Blago Zadro vršio dužnost zapovjednika 3. bojne 204. brigade, a nakon njegove smrti naslijedili su ga Ivo Kovačić i Marko Babić možete li zamoliti Vašeg gosta da pojasni zapovjednik koje bojne, i u kojem razdoblju je on bio? 2. U životopisu se također navodi kako je gospodin Matić za „svoje junaštvo i zasluge u Domovinskom ratu“ odlikovan sa „svim najvišim vojnim odličjima i medaljama“, među ostalim i Redom hrvatskog križa. Po Zakonu o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske, u članku 19. stoji kako se „Red hrvatskog križa dodjeljuje hrvatskim i stranim državljanima za sudjelovanje u Domovinskom ratu ako su pri tom bili i teško ranjeni“. Je li moguće saznati gdje točno i kada je gospodin Matić teško ranjen tijekom Domovinskog rata? 3. Posljednje pitanje odnosi se na temu registra branitelja. Naime, gospodin Matić je tijekom godina o tome često javno nastupao i dao mnogo izjava, no neke su posve kontradiktorne. Tako, primjerice, u izjavi za portal Index, 18. ožujka 2008., gospodin Matić kaže kako je on „definitivno za objavu Registra“. Štoviše on osobno je čak „i za to da se objavi i nečiji ratni put“, te zaključuje kako ne vidi razloga „zašto taj Registar ne bi bio javno objavljen“. No, ubrzo nakon stupanja na dužnost ministra gospodin Matić govori nešto sasvim drugo – kako neće biti javne objave, već samo „laku dostupnost onim institucijama koje bi se time trebale baviti“ (izjava ministra u Dnevniku Nove TV, 28. prosinca 2011.). U isto vrijeme premijer Milanović se zalaže za javnu objavu dijela podataka iz registra; ime i prezime uz godinu rođenja. S obzirom na to bilo bi zanimljivo čuti iz kojeg razloga je ministar tokom godina davao tako oprečne izjave i kakav stav će u konačnici zauzeti prilikom rasprava u Vladi; hoće li ustrajati na „dostupnosti institucijama“, bez javne objave, ili će pristati na model koji najavljuje premijer?
Iskoristio bih priliku da Vam ukažem na to kako su neka od ovih pitanja i ranije postavljena, no aktualni ministar nikada se o njima nije jasno očitovao. Uglavnom se pozivao na svoju knjigu „Ništa lažno“, tumačeći kako je ona njegov ratni put, da u njoj sve piše i da je spreman na sve konzekvence ako itko dokaže da je išta u njoj netočno. Zato apeliram na Vas da ustrajete na konkretnim odgovorima na ova pitanja, kako bi se ona konačno skinula sa dnevnog reda, na zadovoljstvo javnosti i u svrhu maksimalne zaštite digniteta Domovinskog rata i braniteljske populacije, počevši od najviših struktura.
Srdačan pozdrav Molim? Doduše za Acu nisam ni sumnjao.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 26 lip 2012, 19:52 |
|
|
Fred je Tadićevac. Žena mu je Srpkinja a i on je možda Srbin. To možda objašnjava njegovo antihrvatstvo jer su mu nastupi i retorika (prikriveno) skroz anti-hrvatski. Taj čovjek je jedna moralna nula.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 27 lip 2012, 10:26 |
|
|
Pa ja ne vjerujem! Citat: "NAJBOLJI državnici na najzahtjevnije poslove dolaze u pravilu nespremni jer nisu svjesni što ih tamo čeka", izjavio je premijer Zoran Milanović u sinoćnjem intervjuu za RTL televiziju. Link: http://www.index.hr/vijesti/clanak/samo ... 22521.aspx
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|