|
|
Stranica: 4/30.
|
[ 727 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 17:42 |
|
|
..hrvatski vojnik je bio najbolji i kod napoleona i kod hitlera..i onda je dosa otac domovine i konacno se borio za svoju nezavisnu drzavu hrvatsku...traktorijada je slija nadmoci i milosrdja hrvata..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 17:52 |
|
|
laganini je napisao/la: ..hrvatski vojnik je bio najbolji i kod napoleona i kod hitlera..i onda je dosa otac domovine i konacno se borio za svoju nezavisnu drzavu hrvatsku...traktorijada je slija nadmoci i milosrdja hrvata.. Mislim, kapiram da ste duboko u mitomanskim vodama, ali barem biste nos trebali držati iznad njih, gospodine Laganini
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:00 |
|
|
..mitomanija nije sklona hrvatima..mi cak nemamo ni narodne heroje iz domovinskog rata..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:19 |
|
|
laganini je napisao/la: ..mitomanija nije sklona hrvatima..mi cak nemamo ni narodne heroje iz domovinskog rata.. Možda i zato što niste navikli da ih imate a i one koje ste imali iz 2. rata, baš i ne smatrate svojim Inače, ne kaže se "Mitomanija nije sklona Hrvatima" već "Hrvati nisu skloni mitomaniji". Jesu, gospodine Laganini, jer ta vaša tvrdnja je itekako mitomanska, zapravo, ona je šlag na torti vaše mitomanije.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:26 |
|
|
..dobro drugarice ako te to tijesi..
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:27 |
|
|
Predviđam uskoro antisrpsku histeriju i panični strah od Srba u hrvatskom tisku već za par meseci.Ali otom potom.Ako ste dovoljno ludi da jednog dana napadnete Republiku Srpsku,a jeste,videćemo na šta će sve to izađi.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:29 |
|
|
Vrlo loše, da se dva bratska naroda sukobljavaju zbog stranih sila. Zašto je Hrvatskoj trebao ulazak u NATO samo Bog zna...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:31 |
|
|
..ma srbi su marginizilirani za hrvate..ok..hrvati su odredjeni da budu lideri i jesu na ovim prostorima i bolje vam je da sto prije prihvatite..i da slusate..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:33 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma srbi su marginizilirani za hrvate..ok..hrvati su odredjeni da budu lideri i jesu na ovim prostorima i bolje vam je da sto prije prihvatite..i da slusate.. Varaš se. Ako bi Srbija ušla u NATO njoj bi bio određen prijesto lidera u regiji. Hrvatska je samo instrument za pridobivanje jačeg igrača, bitnijeg u svakom pogledu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:39 |
|
|
..samo sanjaj odnosi snaga su se promijenili ..koli samo te bog posla...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:43 |
|
|
laganini je napisao/la: ..samo sanjaj odnosi snaga su se promijenili ..koli samo te bog posla... Hah!
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:46 |
|
|
Tuta je napisao/la: Vrlo loše, da se dva bratska naroda sukobljavaju zbog stranih sila. Zašto je Hrvatskoj trebao ulazak u NATO samo Bog zna... Nije problem ulazak Hrvatske u NATO.Problem je neprijateljstvo Hrvatske prema Srbima gde god je to moguće.Takva politika ima svoj dug kontinuitet.Kako će se sve to završiti znamo iz istorije jer uvek se završi na isti način.Jedino je nepoznanica broj budućih žrtava. Zašto Hrvati uvek kidišu na Srbe.I to je poznato.Tako da realno ne zna čovek šta bi rekao sem da se priprema za novi rat. Srbija je sada bukvalno gurnuta Rusiji u ruke.Da.Dobiće najsavremenije naoružanje u kvalitetu i kvantitetu da može da ravnopravno ratuje protiv Hr i Fbih.Čemu sve to.Dokle sve to.Ne znam.Videćemo dali će Hrvatska ovaj put uspeti da protera Srbe i iz bih.Ako ne uspe.Ostaće bez RSK minimalno a maksimalno i bez pola obale.Rusija je tu što se tiče NATO.Tačnije što se tiče SAD.Pa ćemo videti.Koliko ste ludi.Mi sada samo hoćemo svoju zemlju i svoj narod u bih.Počne li rat.Uđe li Hrvatska u rat protiv Srba,ponovo?Sve su onda opcije moguće.Eto.Čisto da se zna.Lako se može desiti da se testira koliko je SADu stalo do Hr. I još jednom.Svega ovog ne bi bilo i sve ovo se neće desiti bude li pameti u Hrvata.A pošto znamo da kada su Srbi u pitanju pamet pomućuje mržnja onda...to je to.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 18:52 |
|
|
..hrvati nemaju kompleks srbije za nas je to samo jedan od susjeda..doduse komunjare s milanovicem su to koristile u dnevno politicke svrhe ali oni su proslost..nama su problem srbi u hr..i njihov odnos s maticnom drzavom..ima srbija frke i bez nas..sve najbolje..
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislim da su Srbi prvi počeli paradama sa Rusima. Kratka pamet ? Nije da je kratka pamet nego su mediji u RH i politička elita toliko liberalizirana da to ne uzimaju kao neki big deal.
|
|
Vrh |
|
|
Prorok Muhamed
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:03 |
|
|
chat nick je napisao/la: Tuta je napisao/la: Vrlo loše, da se dva bratska naroda sukobljavaju zbog stranih sila. Zašto je Hrvatskoj trebao ulazak u NATO samo Bog zna... Nije problem ulazak Hrvatske u NATO.Problem je neprijateljstvo Hrvatske prema Srbima gde god je to moguće.Takva politika ima svoj dug kontinuitet.Kako će se sve to završiti znamo iz istorije jer uvek se završi na isti način.Jedino je nepoznanica broj budućih žrtava. Zašto Hrvati uvek kidišu na Srbe.I to je poznato.Tako da realno ne zna čovek šta bi rekao sem da se priprema za novi rat. Srbija je sada bukvalno gurnuta Rusiji u ruke.Da.Dobiće najsavremenije naoružanje u kvalitetu i kvantitetu da može da ravnopravno ratuje protiv Hr i Fbih.Čemu sve to.Dokle sve to.Ne znam.Videćemo dali će Hrvatska ovaj put uspeti da protera Srbe i iz bih.Ako ne uspe.Ostaće bez RSK minimalno a maksimalno i bez pola obale.Rusija je tu što se tiče NATO.Tačnije što se tiče SAD.Pa ćemo videti.Koliko ste ludi.Mi sada samo hoćemo svoju zemlju i svoj narod u bih.Počne li rat.Uđe li Hrvatska u rat protiv Srba,ponovo?Sve su onda opcije moguće.Eto.Čisto da se zna.Lako se može desiti da se testira koliko je SADu stalo do Hr. I još jednom.Svega ovog ne bi bilo i sve ovo se neće desiti bude li pameti u Hrvata.A pošto znamo da kada su Srbi u pitanju pamet pomućuje mržnja onda...to je to. Neprijateljstvo prema srbima imaju i albanci i crnogorci u zadnje vrijeme,a tradicionalno makedonci,Bošnjaci,hrvati,slovenci! to je šejtanskovatikanska zavera!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:06 |
|
|
chat nick je napisao/la: Tuta je napisao/la: Vrlo loše, da se dva bratska naroda sukobljavaju zbog stranih sila. Zašto je Hrvatskoj trebao ulazak u NATO samo Bog zna... Nije problem ulazak Hrvatske u NATO.Problem je neprijateljstvo Hrvatske prema Srbima gde god je to moguće.Takva politika ima svoj dug kontinuitet.Kako će se sve to završiti znamo iz istorije jer uvek se završi na isti način.Jedino je nepoznanica broj budućih žrtava. Zašto Hrvati uvek kidišu na Srbe.I to je poznato.Tako da realno ne zna čovek šta bi rekao sem da se priprema za novi rat. Srbija je sada bukvalno gurnuta Rusiji u ruke.Da.Dobiće najsavremenije naoružanje u kvalitetu i kvantitetu da može da ravnopravno ratuje protiv Hr i Fbih.Čemu sve to.Dokle sve to.Ne znam.Videćemo dali će Hrvatska ovaj put uspeti da protera Srbe i iz bih.Ako ne uspe.Ostaće bez RSK minimalno a maksimalno i bez pola obale.Rusija je tu što se tiče NATO.Tačnije što se tiče SAD.Pa ćemo videti.Koliko ste ludi.Mi sada samo hoćemo svoju zemlju i svoj narod u bih.Počne li rat.Uđe li Hrvatska u rat protiv Srba,ponovo?Sve su onda opcije moguće.Eto.Čisto da se zna.Lako se može desiti da se testira koliko je SADu stalo do Hr. I još jednom.Svega ovog ne bi bilo i sve ovo se neće desiti bude li pameti u Hrvata.A pošto znamo da kada su Srbi u pitanju pamet pomućuje mržnja onda...to je to. E moj Chedo, chedići, Tuta i tutići! Šta ste zaboravili na "Virovitica-Karlovac-Karlobag"? Mi nismo! A to što se pravite ludi, više ne pali!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:15 |
|
|
laganini je napisao/la: ..hrvati nemaju kompleks srbije za nas je to samo jedan od susjeda..doduse komunjare s milanovicem su to koristile u dnevno politicke svrhe ali oni su proslost... Te komunjare na čelu sa Milanovićem su onda izgleda mađioničari kada su uspeli da koriste u dnevno političke svrhe nešto čega nema.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:21 |
|
|
..ne pratis politiku i odnose kize i vucica..prouci..
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:23 |
|
|
Ne naprotiv.Vidiš.Taj Karlovac Karlobag Virovitica će biti sasvim regularne granice ka kojima će se krenuti onog trenutka kad prvi hrvatski metak bude ispaljen ka Srbima.A hoće.To znamo i mi i vi.Jednostavno ponoviće se istorija.Zašto ti uopšte misliš da smo mi nešto zaboravili ili da mislimo da ste vi nešto zaboravili. Hrvatska je prodala svoj narod u bih da bi napakostila Srbima.Eto dokle to ide.Niko se ne pravi lud. I još jedno moj maleni @Mir:Da,KKV će biti realne granice ka kojima će se ići onog trenutka kad se polakomite.I Dubrovnik.Naravno. Pa srećna vam nabavka oružja. :-)
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39528 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
E moj Tuta iz dana iz dan sve dublje toneš, to možda tebi bitna većini Hrvata je Srbija bitna koliko i lanjski snijeg ili chatnikova paranoja.
Hrvatska je u NATO savezu pa se vi grizite koliko hoćete, uskoro i BiH te CG, što ćete vi biti rupa na šupku Europe samo vaša krivnja, ne može guzica sjediti na dvi stolice.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:29 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ne pratis politiku i odnose kize i vucica..prouci.. A ti ne shvataš šta sam ti rekao. Zbog čega je Zoran mislio da će mu pomoći kod izbora da ima takve odnose sa Vučićem, ako razlozi zbog kojih je mislio da će mu to pomoći, kao što si rekao, ne postoje?
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:32 |
|
|
E svašta.Gospode Bože.Vi samo odjebite od Srba RS Sr Mk CG i jebite se sa nato eu višegradskim grupicama okomicama vertikalnicama,samo što dalje od nas i SVE ĆE BITI SUPER.Jel ti misliš da nekog zanima Hrvatska?!Nikog.Samo se posmatra kao pretnja.To je sve.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39528 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jel vama jasno da mi vašu Srbiju i RS niti ne promatramo, čovječe jel shvaćaš, nevažni ste. Vi kmečite Amerima, Francuzima, Vatikanu svako malo a nitko živ ne obraća pažnju na vas, sami sebe ponižavate.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:42 |
|
|
Mi Srbi nebi ništa trebali da se čudimo. Sve je ovo u službi mira i pokoja, hoću reći spokoja. Ništa, šta drugi to i ti. Nedavno se digla buka u regionu oko toga kako se Srbija naoružava, a dovoljno je vidjeti samo hrvatski plan naoružavanja da bi se vidjelo dokle međunarodne podjele dosežu. I Srbija bi trebala da se ovoliko, ako ne i više naoruža s obzirom da je veća i ima brojčano veću populaciju od Hrvatske. Džaba partnerstvo za mir kada to niko ne poštuje. Mislim šta reći kada zapad hoće da isprovocira sukobe sa Rusijom koja je takođe član Partnerstva za mir. I Srbija, BiH i Hrvatska su potpisnice tog istog Partnerstva, ali čim malo tenzije između istoka i zapada krenu, granica se postavlja između Srbije i Hrvatske što znači da u slučaju sukoba Balkan nažalost ponovo postaje bitno područje, "naravno" ne po ničemu dobrom i korisnom za ljudsku civilizaciju, već po ratu. To bi trebalo da izbjegnu obje da kažem strane jer nije na nama malima da se miješamo u ratove velikih jer veliki će se na kraju ionako izmiriti, a mi ćemo ostati u sijenci mržnje, ratova i podjela. Osim toga, nebitni smo i za jedne i za druge da bi im mogli pomoći da neka od tih strane prevagne u borbi protiv one druge. Pa kada je Evropa usporedo sa Rusijom mala, tako i mi dođemo i usporedu sa Evropom, čak i znatno manji.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja balisticke rakete dometa 300 km Postano: 10 sij 2016, 19:43 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: laganini je napisao/la: ..hrvati nemaju kompleks srbije za nas je to samo jedan od susjeda..doduse komunjare s milanovicem su to koristile u dnevno politicke svrhe ali oni su proslost... Te komunjare na čelu sa Milanovićem su onda izgleda mađioničari kada su uspeli da koriste u dnevno političke svrhe nešto čega nema. Pa Milanović jeste politički genije... ja sam to odmah govorio.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|