HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 18:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015.
PostPostano: 26 ruj 2015, 00:45 

Milanović je Jugoslaven.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 01:09 

master_mind_ je napisao/la:
Milanović je Jugoslaven.

Još reci da je Karamarko mentalni Hrvat i ulovio si sedmicu. :biceovodobro

...Antun Gustav Matoš...

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 01:38 

Patak je napisao/la:
master_mind_ je napisao/la:
Milanović je Jugoslaven.

Još reci da je Karamarko mentalni Hrvat i ulovio si sedmicu. :biceovodobro

Ako je tako, onda nam nema spada. Ovi su sv energiju preusmjerili na suzbijanje hrvatskog nacionalizma umjesto na suverenost i ekonomiju.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 01:42 

slikaBlack Adder of Croatia.
To je to lice koje odražava inteligenciju i srednje evropsku uljudbenost.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 01:46 

Inteligenciju, nadasve.
Ružan je nevjerojatno. Žene glasaju za Milanovića.

...Antun Gustav Matoš...

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 02:46 

Patak je napisao/la:
Inteligenciju, nadasve.
Ružan je nevjerojatno. Žene glasaju za Milanovića.

bwhahahahahahaha

ljepotani samo takvi:

slika

slika

slika

a pamet im naprosto iz očiju izbija.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 03:25 

Nisam žena, al se hvala Bogu sa ženama družim.
Pale se na Zoku. Evo vidim na indexu da je Zoka popravio rejting znacajno. Ide na bolje.

...Antun Gustav Matoš...

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 04:06 

chat nick je napisao/la:

Ja, moj ti chat nick... čini mi se da i vaš Vučić polako ulazi u mitleuropsku uljudbu.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 08:42 

http://www.kurir.rs/region/hrvatska/nes ... ak-1949799

Zoki se pere....malo sere......NEŠTO NIJE NORMALNO MILANOVIĆ SE IZVINJAVA Nisam rekao da ste varvari, ja sam najveći prijatelj Srba.

"Pogrešno je citirano, ja to nisam rekao, kažem da Orban doživljava Arape kao varvare. Ja sam čovek koji se zalaže za Srbe", rekao je Milanović, dodajući da su njegovi preci "branili Srbe od ustaškog zuluma".

"Srbija mora funkcionisati kao država. Kada ljudi uđu u Srbiju treba ih organizovano voditi prema severu, a ne da to bude spontana ekonomska aktivnost – ljudi uđu sa 100 evra a moraju izaći sa 50 manje. Ponudio sam Vučiću, rekao i javno da možemo poslati autobuse da te nesretne ljude vozimo na hrvatsku i mađarsku granicu", rekao je Milanovići upitao "ko odbija takvu finu poruku?"

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 10:58 

KiM je napisao/la:
rekao je Milanović, dodajući da su njegovi preci "branili Srbe od ustaškog zuluma".

Pa normalno, mislim i moji su, samo što se to kaže "branili se" Milanoviću :smijeh

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 11:49 

Citat:
SRBIJA VRIŠTI JER JE ZOKA “PROVALIO” VUČIĆA Milanović: Na manipulacije i demagogiju iz škole Šešelja i Miloševića se neću osvrtati
25.09.2015. u 08:17

REGIONAL

Hrvatski premijer Zoran Milanović istakao je da Vučić tajno razgovara sa Budimpeštom i Karamarkom u Zagrebu, jer su oni svi "ekipica", prenosi "Jutarnji".

On je ponovio da je srpskom premijeru ponudio flotu autobusa da pomogne Srbiji na jugu države, na makedonskoj granici, kako bi se ljudi odmah prevezli i na Bajakovo, ali i na Horgoš.

“Čovjek neće. Objasnite mi iz kojih motiva to neko može odbiti? Može li ponuda biti jasnija, dobronamjernija i preciznija? Dakle, nećeš, imaš motive, jer si s nekim u talu. Jer razgovaraš s Budimpeštom, tajno se sastaješ s Karamarkom u Zagrebu. To je sve ekipica. Odbijaš moju dobronamjernu, strukturiranu ponudu, koja me košta, da zajedno riješimo problem. Da na Horgošu, na tom prljavom zidu, koji je sramota Evrope, iskrcamo hiljadu i nešto migranata, a drugi neka idu na Bajakovo. Pa nismo mi zatvorili vrata ljudima. To neće. Dakle, te finte može prodavati samo onima koji ih hoće kupiti”, poručio je Milanović.

Međutim, isto tako je istakao da "intenzivno sa svojim saradnicima razmatra mogućnost uklanjanja mjera koje je Hrvatska morala uvesti".

“Uz upozorenje da ću se, u svakom slijedećem trenutku kada ocijenim da je to u hrvatskom interesu, poslužiti nečim sličnim ili istim. Jer drugačije ne mogu i neću”, naveo je Milanović, dodajući kako ne želi da pate, ne samo hrvatske kompaniije, nego i radnici u kompanijama u Srbiji.

Kako kaže, na manipulacije i demagogiju iz škole Šešelja i Miloševića se neće osvrtati.

"Toga smo se mi u Hrvatskoj nagledali. Dok su moji saradnici, poput Ranka Ostojića, nakon ‘Oluje’ pomagali Srbima u Donjem Lapcu, neki drugi su držali huškačke govore u Petrinji i u Glini i tražili da se bombarduju hrvatski gradovi. To je ogromna razlika i neće se izbrisati dok smo živi”, naglasio je predsjednik hrvatske vlade.

Milanović ističe da njegova zemlja nije uvela mjere prema Srbiji, već prema svima, pa i prema hrvatskim kamionima.

Dodao je da je država koja nije članica Evropske unije, a koja i ne funkcioniše kao država nego kao teritorija kroz koju ljudi prolaze bez ikakvog nadzora, prva uvela diskriminatorne mjere protiv hrvatskih kamiona i hrvatske robe.

“Naša mjera na granici možda je bila tvrda, ali je u odbrani nacionalnih interesa i kontrole migranata koji kroz Srbiju prolaze bez ikakve kontrole”, navodi Milanović.

Kako kaže, nacionalni interesi uvijek će biti ispred profita bilo koje kompanije.

“Nakon što je Srbija uvela mjeru protiv članice Evropske unije, Republike Hrvatske, tako što je zabranila prolaz kamionima s hrvatskim tablicama i cjelokupnoj hrvatskoj robi, nezavisno od toga u kojim kamionima se vozi, mi smo morali da reagujemo još jednom mjerom“, istakao je Milanović.

Prema njegovim riječima, pred očima mu je prije svega interes i sigurnost hrvatskih građana.

„Udruženja i nekakvi sitni privatni interesi koji se ponašaju kao da ne žive u Hrvatskoj i kao da je najvažnije njihovih 10 ili 50 hiljada eura, koje su izgubili danas, ali će ih nadoknaditi već sutra, se ne ponašaju kao lojalni građani ove zemlje. To je nepošteno jer i o tome sve vrijeme vodimo računa”, rekao je hrvatski premijer.

Situacija s migranima će, kaže, potrajati, a ponašanje Budimpešte je nepredvidivo.

“Sad su stavili žicu i na granicu prema Sloveniji, dakle unutar Šengena, što se ne može nikako opravdati ili objasniti”, naveo je on.

Ponovio je da je prihvat deset hiljada ljudi u jednom danu za Hrvatsku veoma mnogo ukoliko žele održati ovakav red.

“Možemo puštati ljude u polja, kao što to radi Srbija, ali to onda nije država. To je slučajna država, neorganizovana država, koja želi da uđe u Evropsku uniju. Moraju jako dobro da razmisle kako misle da se ponašaju u Evropskoj uniji, jer ovo je za mene jako loš signal. Dakle, Hrvatska je jedina u ovom trenutku koja taj posao radi na organizovan način. Ne poredimo se s Austrijom i Nemačkom, koje su u deset puta težoj situaciji od nas zato što ti ljudi tamo ostaju”, kaže Milanović.

Kada je riječ o Sloveniji, on ističe da je ona za sada pošteđena, kaže i da je stalno u kontaktu sa slovenačkim premijerom Mirom Cerarom, kao i da vrlo dobro zna da su slovenački organizacijski kapaciteti visoki.

„Ta država i te kako funkcioniše“, dodaje Milanović.

Naglasio je da stalno razgovara sa svojim saradnicima, s nekoliko državnika i sa Evropskom komisijom o zaštiti onoga što je važno, a to je “sigurnost, red, poredak i funkcionisanje”.

“Nama ljudi uđu u državu sa sto eura i izađu sa sto eura. U Srbiji im tih sto eura uzmu na razne usluge. To je ekonomija”, ističe Milanović.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 12:05 

Glas Kuma Beče je obezbijedio :smijeh

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 12:30 

To u svakom slučaju oni vole gradžane poput Milanovića.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 13:09 

slika

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 13:23 

Ovaj Dragan J. Vučićević je istinska gnjida od novinara ako se to *** može tako nazvat,
lik je teški srbonacist i klošar.U ovom njegovom švrljanu ima materijala za zatvor.

Evo gnjide u svom punom izdanju.

slika

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 13:24 

Od Novosti sam malo iznenađen, ostali su svakako dno dna, srbijanske novine su teško smeće.

Nije to nikakav Srbonacist već Vučićeva podguzna muva.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 13:41 

U biti jednostavna matematika. Srbiji puno jeftinije i blokadu granice izdržati nego na duže vrijeme plaćati za migrante kod sebe u kampovima. S rizikom da postane trajno.

Svi u tom dijelu Europe znaju matematiku bolje od "kukurikavaca".

Sva ta frka je zbog toga što ovi nisu ništa radili dok je kaos u Mađarskoj trajao mjesecima, pa ih problem dočekao nepripremljene.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 18:48 

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 19:45 

Ko ih jebe, nasli su se u zgodnoj situaciji da nas mogu prcat u sri ove izbjeglicke krize, zbog straha Brüssela, kojeg li kurca vec da ce se radikalizirati, okrenuti Rusima trc prc. Proci ce i to, glavno da se Hrvatska osigura.

Jedino mi zao sto ne moze niko uvaliti onu Vucicevu o Srbima, 100 i Muslimanima, pa da to ubaci u svjetske medije.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 21:02 

ZGabriel je napisao/la:

slika

gledaj mu glave majke ti,ko da ga je netko opandrčio tavom po licu pa ga udubio... :zubati

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 22:28 

Tuta je napisao/la:
chat nick je napisao/la:

Ja, moj ti chat nick... čini mi se da i vaš Vučić polako ulazi u mitleuropsku uljudbu.

Oh.Pa on je davno ušao.Samo mu đonovi vire.Nadam se da će srpsko glasačko telo izdrogirano raznim rijalitijima i nepalskim serijama umeti to da ceni na izborima.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2015, 22:32 

Sećam se kad je Đinđić bio uveo obavezu da ministri idu na pregled kod psihijatra pa ispao haos.
Mila majko da je uhvatiti to pa sve ispregledati.Dal bi iko izašao iz bolnice?
Evo?opet gledam ovom glavu.I taj pogled.Ostali bi bez političara,svi.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2015, 10:40 

kiler je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

slika

gledaj mu glave majke ti,ko da ga je netko opandrčio tavom po licu pa ga udubio... :zubati

Lik je najveći jebač medju političarima, malo koja mu je omanula. :D

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2015, 11:19 

dudu je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Lik je najveći jebač medju političarima, malo koja mu je omanula. :D

E da mi je znati koje su to tuke.. :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2015, 18:47 

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... e-drzavnik

ludilo....Zoki brine za crkvu i vernike..."To je broj jedan, da ljudi danas mogu da idu u crkvu, a ako ne idu u crkvu da mogu da idu na kafu ili se sigurno osećaju kod kuće", kaže Milanović.

On je na skupu aktivista i simpatizera SDP-a, u Sisku, dodao da granica prema Srbiji, za sada, ostaje otvorena.

Hrvatski premijer je, takođe, rekao da ga "sitni lobiji i razni interesi nekih komora i stranačke veze tih komora" neće sputati da donese odluku "koja je u interesu Hrvatske i njenih građana".
"Sve drugo je sporedno, hoće li se neki kamion sa igračkama ili čokoladom u Srbiji iskrcati danas ili idućeg meseca nije prioritet. Važno je i to, ali nije prioritet. A oni koji šuruju s Budimpeštom i Beogradom neka slobodno to nastave", dodao je Milanović.

On kaže da je "u stalnom kontaktu sa austrijskim kancelarom, koji je na čelu države koja je na udaru", dok smo je Hrvatska samo tranzitna država.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 293 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: