|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 293 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 19:57 |
|
|
Tuta je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ma nema tu poente, mogao je drugacije da sklopi recenicu. Neka razmisli prvo malo sta izgovara i kako izgovara.
"Meni je to neprihvatljivo". Tako vas gazde doživljavaju. Ako je tako, mogao je reci: "Madjarska gradi zid po nalogu Njemacke prema Srbima koje smatra barbarima". Alo on ti je premijer drzave, mora da pazi na svaku rijec koju izgovori i kako ce biti protumacena.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 19:59 |
|
|
@Inkognito ..U sustini me zabole za Zokijem. Ovo sto sada pokazuje zube prekasno je. Ima da leti pa makar poceo i za dom da se bori. Vidjet ce mo da li ce otvoriti Horgos... A prejebavanja su dobro dosla i sdp-u da ko fol pokaze misice pred Izbore a bogami i Vucicu i sviti jerbo mogu pljuvati po mrskoj Hrvatskoj Bez posljedica
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:00 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Tuta je napisao/la: "Meni je to neprihvatljivo". Tako vas gazde doživljavaju.
Ako je tako, mogao je reci: "Madjarska gradi zid po nalogu Njemacke prema Srbima koje smatra barbarima". Alo on ti je premijer drzave, mora da pazi na svaku rijec koju izgovori i kako ce biti protumacena. Ajde ne prdi... Milanovićev riječnik usporedi s Vučićevim i Nikolićevim i onda se javi.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:02 |
|
|
Srećom, imamo mitleuropljanina koji će odradit ovaj posao.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:06 |
|
|
Tuki Vulin je radio državni terorizam na Horgosu. Doterao kombijem hitne gume kamenje štangle palice. Za razbijanje ugarske blokade Reskea.
tuta Karamarko radi po propisima baba Merkel. Dok Zoki čuva udba ubojice i suruje sa Londonom.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:09 |
|
|
Tulkas je napisao/la: @Inkognito ..U sustini me zabole za Zokijem. Ovo sto sada pokazuje zube prekasno je. Ima da leti pa makar poceo i za dom da se bori. Vidjet ce mo da li ce otvoriti Horgos... A prejebavanja su dobro dosla i sdp-u da ko fol pokaze misice pred Izbore a bogami i Vucicu i sviti jerbo mogu pljuvati po mrskoj Hrvatskoj Bez posljedica Neznam.S obzirom na Vuckovu nekadasnju retoriku ocekivao sam mnogo gore.Stvarno je ispao umeren za razliku od ovog vaseg koji je ispao primitivan.Pusti nase naslovnice,osim Kurira ostale novine nemaju ni 1000 citatelja pa su morali da stavljaju idiotske naslove Ide mi na zivce samo sto ste nas umesali u vasu predizbornu kampanju
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:10 |
|
|
Inkognito je napisao/la: Tulkas je napisao/la: @Inkognito ..U sustini me zabole za Zokijem. Ovo sto sada pokazuje zube prekasno je. Ima da leti pa makar poceo i za dom da se bori. Vidjet ce mo da li ce otvoriti Horgos... A prejebavanja su dobro dosla i sdp-u da ko fol pokaze misice pred Izbore a bogami i Vucicu i sviti jerbo mogu pljuvati po mrskoj Hrvatskoj Bez posljedica Neznam.S obzirom na Vuckovu nekadasnju retoriku ocekivao sam mnogo gore.Stvarno je ispao umeren za razliku od ovog vaseg koji je ispao primitivan.Pusti nase naslovnice,osim Kurira ostale novine nemaju ni 1000 citatelja pa su morali da stavljaju idiotske naslove Ide mi na zivce samo sto ste nas umesali u vasu predizbornu kampanju Nekima ide na živce i tal s Mađarima...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:13 |
|
|
Vujadine, imaš svako pravo da uživaš ako pobijedi Kalamarko i HDZ. I ja ću da ti se pridružim.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:15 |
|
|
PCM je napisao/la: Metemma je napisao/la: I otpisa tako čovjek frljajući se procentima milijardu evra trgovine godišnje ko da je ništa.... đe si Trampe, nisam te prepozno.
S tim da ovo stvarno nije dobra prilika da se mjeri kome je veći, robna razmjena je tu negdje skoro pa jednaka, gube ljudi u obje države, gube obični ljudi, autoprevoznici, sve zbog jedne budale... koja je mislila da je jako pametna pa će zajebat Srbe da umjesto njega riješe problem migranata, koji nije ni njegov ubr...
Nista nisam otpisao samo sam naglasio da ni izbliza niste toliko vazan trgovinski partner nama koliko vas vasi mediji danima uvjeravaju o nekakvoj ekonomiji na koljenima i sta ti ja znam... Budi bez brige trumpe rijesit ce se to kroz koji dan... Znam da će se riješiti, samo mi nisu jasna tvoja mjerila. Kao, jebo Srbiju, šta je to, 500 miliona evra trgovine godišnje, ne bi bio nikom problem da propadne... tako sam te shvatio. Ja kad vidim one kamione da stoje, računam gubitke tih ljudi i njihovih firmi ili samih vozača, firmi koji ih čekaju... tebi je sve to sitno, qrčiš se malo preko tuđeg novčanika. Ne bu Hrvatska propala, ali šteta je šteta.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:39 |
|
|
volvoks je napisao/la: Navodno se djelomično izbjeglice šalju na Horgoš, Mađari će tolerirati dok ne zatvore granicu s Hrvatskom. Nakratko je došlo do kompromisa, no to nije dugoročno rješenje. Ovogodišnji val završava za koji tjedan, no pravi test će biti proljeće. Jebote, dobili smo godišnju seobu Cigana, ko patke ili bizoni...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 20:43 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Sad pored onog kampa u Opatovcu, mora jos jedan u Strosincima. Ako zatreba.. A vidjelo se i kako su srbi organizirani. cim nema prolaza kako su zamislili nastane kaos ljudi po grobljima spavaju.. dobro da im nisu kamenje donosili da napadaju kao na granici sa Ugrima To sa grobljem je slika iz Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:12 |
|
|
Inkognito je napisao/la: Tulkas je napisao/la: @Inkognito ..U sustini me zabole za Zokijem. Ovo sto sada pokazuje zube prekasno je. Ima da leti pa makar poceo i za dom da se bori. Vidjet ce mo da li ce otvoriti Horgos... A prejebavanja su dobro dosla i sdp-u da ko fol pokaze misice pred Izbore a bogami i Vucicu i sviti jerbo mogu pljuvati po mrskoj Hrvatskoj Bez posljedica Neznam.S obzirom na Vuckovu nekadasnju retoriku ocekivao sam mnogo gore.Stvarno je ispao umeren za razliku od ovog vaseg koji je ispao primitivan.Pusti nase naslovnice,osim Kurira ostale novine nemaju ni 1000 citatelja pa su morali da stavljaju idiotske naslove Ide mi na zivce samo sto ste nas umesali u vasu predizbornu kampanju Aaa, ispao on ''umeren'', samo covo trkelja nesto o fasizmu, ta vasa vlada non stop provlaci NDH, dok Picula nesto malo pikne Vucica. Znas sto bi bilo bas fora, da se raspali po Vucki i Nikolicu, peruci radikalan stari ves. Prikazajuci te gadne face kao one cetnicurine sto jesu. Udri brate, nemilice. Ali cekaj, dolazi HDZ.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:18 |
|
|
Uf kakva bi sada bomba bila sada ona ''za jednog Srbina sto muslimana'', ajde siti se Miki sunce ti. Sto bi dobro silo, u picku materinu.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:35 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Uf kakva bi sada bomba bila sada ona ''za jednog Srbina sto muslimana'', ajde siti se Miki sunce ti. Sto bi dobro silo, u picku materinu. Vidi,ne trzam na te fore.Imas Kima,Vujadina i ekipu da se do mile volje prepucavate.Ja sam samo Tulkasu,koga cenim kao forumasa probao da objasnim moje vidjenje stvari,bez ikakog podjebavanja I sa tobom mogu najnormalnije da pricam i zato te molim,ako me vec citiras da to ne koristis za provociranje Unapred zahvalan
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:42 |
|
|
Izvin'te, stav da je Vucic ''umeren'', a Milanovic ko fol eskalator puta 10 je urnebes. Isto tako mi je bas fora ''zanemarite naslove najcitanijih novina u Srbiji, to ne cita niko''. Ono, pitan se o cemu pricamo. Al' svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:48 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Izvin'te, stav da je Vucic ''umeren'', a Milanovic ko fol eskalator puta 10 je urnebes. Isto tako mi je bas fora ''zanemarite naslove najcitanijih novina u Srbiji, to ne cita niko''. Ono, pitan se o cemu pricamo. Al' svejedno. Najcitanije novine u Srbiji su Vecernje novosti.Bas ih drzim u ruci.Na naslovnoj strani slika kamiona na granici uz naslov "Hrvatska mora da popusti" To sto te ova moja ekipa pali i citira neke opskurne tabloide i novine tipa Kurir sto mogu bez problema na naslovnu stranu da postave "Sleteli vanzemaljci na Trg Republike" i da se ne zacrvene...to nije reper nikakav A izjave orao-muva,varvari,nazovi drzava itd itd ne prilice drzavniku a pogotovo premijeru zemlje clanice EU ... al mozda vas lozi takav stav i recnik
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:57 |
|
|
Vidi BOTa Vucicinog. Picemaker. Gandi. Ko misice zalaže se za mir u svetu i bratstvo i jedinstvo mu je svetinja. Zenica oka vucicin Kopernikanski obrt.Od ratnog zločinca do ngo evro fanatika. Svako konvertovanje košta. Ovo đubre je isporučio sever Kim. To Tadic nije hteo. Zato su cetalje doveli.
Iz Brisela Tomi stigla čestitka na pobedi u 4. NameštenoCesid brojanje glasova .
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 22:58 |
|
|
Da, da da a prilici da se jedna vlada petlja u beatifikaciju jednog kardinala susjedne drzave, naravno prilici i inflacionarna upotriba termina ''fasizam'', sve to prilici, i sve je to citat ''umereno''. Pitanje je sto bi bilo ''neumereno'', mozda slanje tenkova na Zagreb.
Ali dobro, necemo se sloziti oko toga.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 23:03 |
|
|
KiM je napisao/la: Vidi BOTa Vucicinog. Picemaker. Gandi. Ko misice zalaže se za mir u svetu i bratstvo i jedinstvo mu je svetinja. Zenica oka vucicin Kopernikanski obrt.Od ratnog zločinca do ngo evro fanatika. Svako konvertovanje košta. Ovo đubre je isporučio sever Kim. To Tadic nije hteo. Zato su cetalje doveli.
Iz Brisela Tomi stigla čestitka na pobedi u 4. NameštenoCesid brojanje glasova . Kao sto vec rekoh Blitzu.Ovde ima 5,6 Srba.Ako ti je ovde cilj da vodis predizbornu kampanju promasio si forum.Hrvati ne glasaju na nasim izborima.Kao sto ne glasam ni ja jos od 2001 tako da odjebes ti malo sa sns botom Nek se Blitz odseli slobodno u Madjarsku kad toliko voli Orbana a mrzi svoju rodjenu drzavu,a ti izadji,mitinguj,probaj nesto da promenis.Tadic je meni predavao 2 godine i gimnaziji u Beogradu.Dobro ja znam i njegove stavove,a i imao je godina vlasti da nas izvuce,pa nije Ne uvlaci me u politiku i jos jednom ODJEBI!!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 23:07 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Da, da da a prilici da se jedna vlada petlja u beatifikaciju jednog kardinala susjedne drzave, naravno prilici i inflacionarna upotriba termina ''fasizam'', sve to prilici, i sve je to citat ''umereno''. Pitanje je sto bi bilo ''neumereno'', mozda slanje tenkova na Zagreb.
Ali dobro, necemo se sloziti oko toga. Necemo se sloziti,jer su to poceli da upotrebljavaju tek kad ste uveli zabranu ulaska Srbima u Cro i krenuli ljude da izbacujete iz buseva na granici.Ovo ostalo sto si pisao nema veze sa migrantskom krizom.Ako si mislio na Vulina...on je mentol
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 23:13 |
|
|
Vidi nestade Srpska sloga i mirotvorstvo. Više voli decu Alojza Stepinca nego Svetosavce. To je tradicija još iz Lepog lave 1935. . Čudno. Nisu svi BeograDZani regiYUnalci. Samo deca i unuci komunistickog ološa . Koji je 44 upao u Bgd postreljao domorodce i oteo vile po Dedinju i Senjaku. Danas u ngo prosipa ove šuplje priče.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 25 ruj 2015, 23:19 |
|
|
KiM je napisao/la: Vidi nestade Srpska sloga i mirotvorstvo. Više voli decu Alojza Stepinca nego Svetosavce. To je tradicija još iz Lepog lave 1935. . Čudno. Nisu svi BeograDZani regiYUnalci. Samo deca i unuci komunistickog ološa . Koji je 44 upao u Bgd postreljao domorodce i oteo vile po Dedinju i Senjaku. Danas u ngo prosipa ove šuplje priče. Nisu svi sa Dedinja i nisu svi komunisti.Moj deda je dosao 55te iz Valjeva i ceo zivot bio kamiondzija u Navipu,veze sa politikom nije imao.Ziveli smo na Karaburmi u 42 kvadrata.Te price prosipaj nekom drugom Ljudi su ljudi a kreteni su kreteni.Ti si ovo drugo.Nauci sta je Svetosavlje pa onda pricaj,jer ovakvim trovanjem brukas i pravoslavlje i narod jer svako ko te cita vidi plitkoumnog poremecenog trola Valjda ti je jasno da si mi od sada na ignore
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 26 ruj 2015, 00:04 |
|
|
Citat: Milanović na srpskoj televiziji: 'Možemo blokirati ulazak Srbije u EU, ali to ne želimo. Želimo normalne odnose' Prevod na srpski:Želeli bi smo da blokiramo ulazak Srbije u EU,ali to ne možemo. Brisel nam uvrće uši tako da se pokušavamo praviti normalni. http://www.zabranjeni.url/uzivo--u-hrvatsk ... -/1424981/
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 26 ruj 2015, 00:10 |
|
|
Inkognito je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Da, da da a prilici da se jedna vlada petlja u beatifikaciju jednog kardinala susjedne drzave, naravno prilici i inflacionarna upotriba termina ''fasizam'', sve to prilici, i sve je to citat ''umereno''. Pitanje je sto bi bilo ''neumereno'', mozda slanje tenkova na Zagreb.
Ali dobro, necemo se sloziti oko toga. Necemo se sloziti,jer su to poceli da upotrebljavaju tek kad ste uveli zabranu ulaska Srbima u Cro i krenuli ljude da izbacujete iz buseva na granici.Ovo ostalo sto si pisao nema veze sa migrantskom krizom.Ako si mislio na Vulina...on je mentol Vi ste prije toga uveli zabranu hrvatske robe, mogli bi to povezati s kristalnom noći kad se već toliko volimo pozivati na fašizam
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Hrvatsko-srpski spor 2015. Postano: 26 ruj 2015, 00:32 |
|
|
Volvoks, hocete li i Crnu Goru da blokirate kad ovi nagrnu sa juga?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|