|
|
Stranica: 27/28.
|
[ 685 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Wind
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 02 lip 2014, 14:15 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Prijetite?
Igra je dozvoljena samo Vama? Ne. Samo ne dozvoljavam da mi vrijeđaš inteligenciju. p.s. Protiv zijevanja je dobra i ona juha. Dušu dala za zijevanje. A jeftina.
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 02 lip 2014, 14:25 |
|
|
Wind je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Prijetite?
Igra je dozvoljena samo Vama? Ne. Samo ne dozvoljavam da mi vrijeđaš inteligenciju. p.s. Protiv zijevanja je dobra i ona juha. Dušu dala za zijevanje. A jeftina. Posuđen smalić od Vas, nazijevali ste se na forumu, ostale recepte zadržite za sebe. O inteligenciji ćemo kada budete pisali smislene postove na temu na kojoj se javite, barem u gornjem dijelu foruma, u donjem imate dovoljno prostora za eskiviranje argumentirane rasprave o bilo čemu. Inače vas krpi skupo/jeftino, ne opterećujte se time. Sve što vrijedi besplatno je. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 02 lip 2014, 14:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gđo Wind, sa obzirom da mene smatrate neutralnim djeliteljem pravde, moram konstatirati da stalkate Sonju. Djevojka piše na temu, a vi se prečesto javite sa nekom vrstom izazivanja. Kad se to apsolvira, ide metla, a vi ili sudjelujte na političkom dijelu kako treba, ili se držite lakših tema, k thx bye.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 02 lip 2014, 15:52 |
|
|
Citat: Gđo Wind, sa obzirom da mene smatrate neutralnim djeliteljem pravde Nikad ti to nisam rekla, samoproglašeni djeljitelju pravde. Smiješan si. Citat: Djevojka piše na temu, a vi se prečesto javite sa nekom vrstom izazivanja. Citat: Crvena Sonja je napisao/la:
Zato teta WIND jedno veliko MRŠ od mene. Di si bija kad se mrškalo? Citat: Kad se to apsolvira, ide metla Dobro sam prošla. Povijest će pisati.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 02 lip 2014, 16:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 10:18 |
|
|
Wind je napisao/la: Citat: Gđo Wind, sa obzirom da mene smatrate neutralnim djeliteljem pravde Nikad ti to nisam rekla, samoproglašeni djeljitelju pravde. Smiješan si. Citat: Djevojka piše na temu, a vi se prečesto javite sa nekom vrstom izazivanja. Citat: Crvena Sonja je napisao/la:
Zato teta WIND jedno veliko MRŠ od mene. Di si bija kad se mrškalo? Citat: Kad se to apsolvira, ide metla Dobro sam prošla. Povijest će pisati. Wind je napisao/la: Komentar @Crvena Sonja je odraz svega ovog o čemu je autor pisao. Vjerojatno se radi o jako mladoj osobi. Ministry of Sound je napisao/la: Ako sam dobro shvatio, "Wind" te je optužio/la, da si ona iz teksta koja hoda po blatu (ili bješe poplavljenoj zgradi) u Prada cipelicama Wind je napisao/la: Ministre, ne treba mi GPS na gumenjaku? Wind je napisao/la: Pošto moderacija ne radi svoj posao i ne briše uvrede neka dotičnoj gospođi ne budu psihološka štaka u budućim obračunima na ovoj razini. Hoću reći, pustite je da očvrsne. Wind je napisao/la: Bumbarčiću, sto ti kažeš? Uradi sve po savjesti. bljah, Ovakav vid komunikacije prezirem izvlačenje dijelova postova i sl...vama se to tolerira od početka,mogla bih toga izvući još jako puno ali mi se ne da. Od sada ste na ignore listi. LP
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 12:44 |
|
|
LONDON UCJENJUJE Nijemci poručili Britancima: Izađite iz EU i zažalit ćete! Nominacija Luksemburžanina Jean-Claudea Junckera, predizbornog kandidata europskih pučana za mjesto predsjednika Komisije, zapela je nakon što je britanski premijer Cameron, prema neslužbenim informacijama tjednika Der Spiegel, upozorio kancelarku Merkel da će Velika Britanija izaći iz EU ako “taj lik iz 1980-ih” bude vodio Komisiju sljedećih pet godina. Juncker je za Bild rekao da se Europa ne bi smjela dati ucjenjivati. A i njemački socijaldemokrati, koalicijski partneri Angele Merkel, traže od kancelarke da ne poklekne pred Cameronovom ucjenom.
– Bila bi farsa da dopustimo da Europu ucjenjuje netko tko Europu ne razumije i protivi se njezinu uspjehu – rekla je glavna tajnica SPD-a Yasmin Fahimi. Hans-Peter Uhl iz bavarske stranke CSU poručio je: – Ako Britanci žele napustiti EU i ići svojim putem, molim lijepo! To bi doduše bila šteta za EU, ali sigurno puno veća šteta za Britaniju. http://www.vecernji.hr/svijet/nijemci-p ... ete-942422http://www.vecernji.hr/eu/cameron-ako-j ... -eu-942139
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 12:49 |
|
|
Cameron je svojom Blairizacijom Torijevaca istu doveo na rub izbornog poraza i zapravo mu je jedina nada da ostane na vlasti igranje na antieuropske sentimente. Ide im na ruku što Ed Miliband nije potvrdio da bi i oni raspisali referendum o ostanku u EU 2017., pa bi se podržavatelji UKIP-a na ovim izborima ipak mogli okrenuti Cameronu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne bi to bila nikakva šteta za UK. Države su bile prosperitetne, napredne i uspješne i prije nekog EU-a i Eura. UK bi platila kaznu za izlazak predviđeno potpisanom ugovoru i to bi vrlo brzo kompenzirali i oporavili se.
To ludilo je uzelo toliko maha da će uskoro djeca u školama učiti da su prije EU/Eurozone bile kuga, konstantno pomračenje sunca i gladni širom Europe. Idu mi na kurac nenormalno i jedva čekam da se to sranje raspadne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne bi to bila nikakva šteta za UK. Države su bile prosperitetne, napredne i uspješne i prije nekog EU-a i Eura. UK bi platila kaznu za izlazak predviđeno potpisanom ugovoru i to bi vrlo brzo kompenzirali i oporavili se.
To ludilo je uzelo toliko maha da će uskoro djeca u školama učiti da su prije EU/Eurozone bile kuga, konstantno pomračenje sunca i gladni širom Europe. Idu mi na kurac nenormalno i jedva čekam da se to sranje raspadne. Prije EU je nekoć najjaču ekonomsku silu svijeta prestigla i jedna Italija, industrija je bila pred propašću, rudnici na izdisaju, masovni štrajkovi. A unutar EU im ke najbitnije što je sjedište većine tvrtki iz SAD-a i Japana za cijelu EU u Londonu. A Jaoanci su im jasno rekli da neće ni pomišljati da tako ostane u slučaju izlaska.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:35 |
|
|
Velika Britanija je uvijek imala poteškoća da pripada kontinentu. Od samog pridruživanja VB gdje je Margaret Thatcher na isto pristala samo uz ogromne i neosnovane rabate koji su joj morali biti odobreni, preko neprihvaćanja Eura i do branjenja uvođenja bilo koje kontrole nad finacijskim tržištem, bilo je velikog natezanja. Od samog njenog pristupanja zastupljenije su kontra struje od proeuropskih.
Pri tom VB zaboravlja da je ona više dobila njenim uključenjem u EU, nego EU. Engleska bi se mogla na referendumu i izjasniti za izlazak iz EU, ali Škotska to sigurno ne bi, tako da bi VB osim negativnih posljedica nepripadanja EU bila izložena i unutarnjem dijeljenju.
Sva populistička nastojanja smatram samo deklarativnim i ne vidim momentalno opasnost da bi moglo doći do takvog scenarija.
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:45 |
|
|
volvoks je napisao/la: Cameron je svojom Blairizacijom Torijevaca istu doveo na rub izbornog poraza i zapravo mu je jedina nada da ostane na vlasti igranje na antieuropske sentimente. Ide im na ruku što Ed Miliband nije potvrdio da bi i oni raspisali referendum o ostanku u EU 2017., pa bi se podržavatelji UKIP-a na ovim izborima ipak mogli okrenuti Cameronu. Podržavatelji UKIP-a će sigurno podržati Cammerona, pa sam Farage je rekao da UKIP neće isticati svoje kandidate na parlamaentarnim izborima u onim okruzima gdje bi to moglo dovesti prevelikog rasipanja glasova i pobjede laburističkog predstavnika.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38615 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nu ti Šuice: Citat: Uvođenje kanala na hrvatskom jeziku ključni element za EU
Uvođenje kanala na hrvatskom jeziku ključni element za EU Usvajanjem Rezolucija Europskog parlamenta od 6. veljače 2014. godine, Europska unija iskazala je jasan stav o situaciji u BiH i o tome kojim smjerom BiH treba ići ako želi postati dio europske obitelji.
Poslana je jasna poruka vlastima u BiH, kao i svim političkim strankama, da moraju raditi na uspostavljanju više razine političkog dijaloga i poboljšanja političke kulture kako BiH ne bi došla u situaciju da joj se zamrznu sredstva iz EU, ističe u intervjuu za portal vijesti.ba hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica.
Šuica je naglasila kako su Hrvati u BiH trajna obveza HDZ-ovih europarlamentaraca te kako će ustrajati i dalje na europskom putu BiH jer razvoj ove države je moguć samo kroz europske integracije što je u interesu sva tri naroda. “Hrvati u BiH su „de iure“ ravnopravni s ostala dva konstitutivna naroda, ali „de facto“ tretira ih se gore nego nacionalne manjine u mnogim članicama Europske unije. Drago mi je da je Europska komisija prepoznala uvođenje TV kanala na hrvatskom jeziku kao jedan od ključnih elemenata pri ostvarivanju ravnopravnosti Hrvata u BiH. Stoga, smatram da će vlasti u BiH morati ozbiljno razmotriti i podržati Nacrt zakona o pokretanju programa na hrvatskom jeziku ukoliko žele slijediti europski put, a konsenzus po tom pitaju je neophodan.
Upitana za stav o formiranju trećeg entiteta za što se zalaže njezin kolega u Europskom parlamentu Davor Ivo Stier Šuica je kazala kako je okvir za rješenje hrvatskog pitanja u BiH Rezolucija koju je sukreirala zajedno sa svojim kolegama jer smatra da građani BiH moraju biti prioritet vlastima što do sada nije bio slučaj.
“Federalno ustrojstvo jamči suverenost konstitutivnim narodima i čuva cjelovitost BiH, a u tom okviru bilo bi riješeno i pitanje stalnih prijetnji separatizma i unitarizma, dok je federalizacija BiH neophodna kako Hrvati u BiH ne bi postali nacionalna manjina. Politički konsenzus može osigurati europsku perspektivu BiH, a revidiranje Daytonskog sporazuma može i mora osigurati jednakopravnost svih konstitutivnih naroda, kazala je Šuica.
Upitana može li BiH u njoj vidjeti lobistu za dobijanje sredstava iz europskih fondova za pomoć poplavljenim područjima Šuica je odgovorila kako građani BiH mogu računati na njezinu pomoć.
“U roku 10 – 12 tjedana od nastanka prve poplave potrebno je evidentirati svu nastalu štetu kako bi se aplicirano za EU fondove iz kojih bi se za pogođene države u regiji povukao novac za obnovu, a Hrvatska bi kao članica Unije bila nositelj toga projekta. Prisjetimo se da su i Hrvatsku prije članstva u EU također zahvatile poplave, a nositelj projekta za povlačenja sredstava iz EU bila je Slovenija, doduše razmjere katastrofe bio je znatno manji. Hrvatski građani i sami pogođeni katastrofalnim poplavama iskazali su veliku solidarnost prema BiH i prema Srbiji u ovim teškim vremenima, a u skladu s mogućnostima djelovanja zastupnika u Europskom parlamentu građani BiH mogu računati moju pomoć i potporu, kazala je zastupnica u HDZ-a u Europskom parlamentu Dubravka Šuica.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 03 lip 2014, 13:47 |
|
|
volvoks je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne bi to bila nikakva šteta za UK. Države su bile prosperitetne, napredne i uspješne i prije nekog EU-a i Eura. UK bi platila kaznu za izlazak predviđeno potpisanom ugovoru i to bi vrlo brzo kompenzirali i oporavili se.
To ludilo je uzelo toliko maha da će uskoro djeca u školama učiti da su prije EU/Eurozone bile kuga, konstantno pomračenje sunca i gladni širom Europe. Idu mi na kurac nenormalno i jedva čekam da se to sranje raspadne. Prije EU je nekoć najjaču ekonomsku silu svijeta prestigla i jedna Italija, industrija je bila pred propašću, rudnici na izdisaju, masovni štrajkovi. A unutar EU im ke najbitnije što je sjedište većine tvrtki iz SAD-a i Japana za cijelu EU u Londonu. A Jaoanci su im jasno rekli da neće ni pomišljati da tako ostane u slučaju izlaska. Snašli bi se i bez EU vrlo dobro. Njemačka je bila jaka prije eurozone, Austrija isto, Nizozemska, Švedska sada, masa drugih država. To nasilno leveliranje standarda ne može nikad uspjeti bez ogromnih problema. Isto nagrađivati radnike radišnih i pametnih država kao i one koji rado uzmu "bolovanje" kad im reprezentacija igra je propala misija.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 16:22 |
|
|
Ankete opet divljaju, samo par tjedana nakon izbora, po anketama HDZ je 2 posto ispred SDP-a, a združena ljevica je čini mi se skoro 10-ak posto ispred desnice. Toliko je ofirno, da je konačno neki lik u Večernjaku napisao opširan osvrt na temu anketa. Valjda je i zadnjoj budali jasno da nisu regionalno izbalansirali uzorak, ispada da samo zovu ljude po Rijeci i Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 16:27 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
BBC je napisao/la: volvoks je napisao/la: Prije EU je nekoć najjaču ekonomsku silu svijeta prestigla i jedna Italija, industrija je bila pred propašću, rudnici na izdisaju, masovni štrajkovi. A unutar EU im ke najbitnije što je sjedište većine tvrtki iz SAD-a i Japana za cijelu EU u Londonu. A Jaoanci su im jasno rekli da neće ni pomišljati da tako ostane u slučaju izlaska. Snašli bi se i bez EU vrlo dobro. Njemačka je bila jaka prije eurozone, Austrija isto, Nizozemska, Švedska sada, masa drugih država. To nasilno leveliranje standarda ne može nikad uspjeti bez ogromnih problema. Isto nagrađivati radnike radišnih i pametnih država kao i one koji rado uzmu "bolovanje" kad im reprezentacija igra je propala misija. EU i eurozona nisu ista stvar. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 16:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ankete opet divljaju, samo par tjedana nakon izbora, po anketama HDZ je 2 posto ispred SDP-a, a združena ljevica je čini mi se skoro 10-ak posto ispred desnice. Toliko je ofirno, da je konačno neki lik u Večernjaku napisao opširan osvrt na temu anketa. Valjda je i zadnjoj budali jasno da nisu regionalno izbalansirali uzorak, ispada da samo zovu ljude po Rijeci i Zagrebu. Hehehe, nekad je bilo ankete +5%. Sad je +10. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 17:32 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ankete opet divljaju, samo par tjedana nakon izbora, po anketama HDZ je 2 posto ispred SDP-a, a združena ljevica je čini mi se skoro 10-ak posto ispred desnice. Toliko je ofirno, da je konačno neki lik u Večernjaku napisao opširan osvrt na temu anketa. Valjda je i zadnjoj budali jasno da nisu regionalno izbalansirali uzorak, ispada da samo zovu ljude po Rijeci i Zagrebu. Zapravo, po mojim informacijama, imaju jednu grupu ljudi koju redovito zovu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 19:58 |
|
|
SDB je napisao/la: BBC je napisao/la: Snašli bi se i bez EU vrlo dobro. Njemačka je bila jaka prije eurozone, Austrija isto, Nizozemska, Švedska sada, masa drugih država. To nasilno leveliranje standarda ne može nikad uspjeti bez ogromnih problema. Isto nagrađivati radnike radišnih i pametnih država kao i one koji rado uzmu "bolovanje" kad im reprezentacija igra je propala misija.
EU i eurozona nisu ista stvar.  Piše oboje iz tog razloga..
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 20:46 |
|
|
BBC je napisao/la: SDB je napisao/la: EU i eurozona nisu ista stvar.  Piše oboje iz tog razloga.. Da, ali se ne može uspoređivati njemačka snaga van eurozone i britanska snaga van EU, jer to nisu iste stvari i različite su posljedice jednog i drugog.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 08 lip 2014, 20:53 |
|
|
Nije to Bosna. Države koje su uvijek znale pasti na noge i snaći se vrlo dobro. Ne postoje nikakvi dokazi da su EU i Eurozona ikome poboljšali kvalitet života.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 11 lip 2014, 13:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ankete opet divljaju, samo par tjedana nakon izbora, po anketama HDZ je 2 posto ispred SDP-a, a združena ljevica je čini mi se skoro 10-ak posto ispred desnice. Toliko je ofirno, da je konačno neki lik u Večernjaku napisao opširan osvrt na temu anketa. Valjda je i zadnjoj budali jasno da nisu regionalno izbalansirali uzorak, ispada da samo zovu ljude po Rijeci i Zagrebu. Link?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 11 lip 2014, 13:56 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Mislim da se odnosi na HRTovu anketu od prije neki dan.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 22 lip 2014, 11:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Izbori za Europski Parlament 2013.g. i 2014.g. u RH Postano: 07 srp 2014, 20:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|