|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 183 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 13:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/14785Citat: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata? Citat: U srijedu 28. 3. 2012., s početkom u 20h, u kinu Forum Studentskog doma "Stjepan Radić", održat će se javna tribina pod nazivom: "JE LI HRVATSKA AGRESOR, A HERCEG-BOSNA UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT?" Riječ je o javnoj tribini koju studentske udruge iz svih krajeva Republike Hrvatske i BiH, okupljene u koordinaciji zavičajnih studentskih udruga, organiziraju u povodu skorašnje presude haškog suda šestorci bh. Hrvata. Gosti su: Ivo Lučić, znanstveni suradnik u Hrvatskom Institutu za povijest te bivši načelnik obaviještajne službe; zatim Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata; te novinarka specijalistica za pitanja haškog suda - gđa Višnja Starešina, priopćeno je iz Udruge hercegovačkih studenata u Zagrebu. Nakon tribine dijeliti će se knjige prvooptuženog generala Slobodana Praljka! M.B.
Oho, na ovo idem definitivno , osobito nakon što sam pročitao da se dijele knjige Praljaka 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 14:06 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/14785Citat: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata? Citat: U srijedu 28. 3. 2012., s početkom u 20h, u kinu Forum Studentskog doma "Stjepan Radić", održat će se javna tribina pod nazivom: "JE LI HRVATSKA AGRESOR, A HERCEG-BOSNA UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT?" Riječ je o javnoj tribini koju studentske udruge iz svih krajeva Republike Hrvatske i BiH, okupljene u koordinaciji zavičajnih studentskih udruga, organiziraju u povodu skorašnje presude haškog suda šestorci bh. Hrvata. Gosti su: Ivo Lučić, znanstveni suradnik u Hrvatskom Institutu za povijest te bivši načelnik obaviještajne službe; zatim Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata; te novinarka specijalistica za pitanja haškog suda - gđa Višnja Starešina, priopćeno je iz Udruge hercegovačkih studenata u Zagrebu. Nakon tribine dijeliti će se knjige prvooptuženog generala Slobodana Praljka! M.B.
Oho, na ovo idem definitivno , osobito nakon što sam pročitao da se dijele knjige Praljaka  Jel se dijele besplatno? To je ono kino iznad menze? Koliko će trajat ta tribina? Jel se plaća neki ulaz? Jel mogu svi ući ili samo filozofi i stručnjaci iz tog područja?
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 14:35 |
|
|
Besplatno je. Može doći tko god hoće (JAVNA tribina). Barem je tako bilo na onoj Lošinoj tribini. Ja inače idem, doduše otišao sam ja još prošlu srijedu i onda se čudio "pa kako nije danas". 
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 15:35 |
|
|
limpus je napisao/la: Besplatno je. Može doći tko god hoće (JAVNA tribina). Barem je tako bilo na onoj Lošinoj tribini. Ja inače idem, doduše otišao sam ja još prošlu srijedu i onda se čudio "pa kako nije danas".  Baš dobra ideja za tribinu, malo za upoznavanje Hrvatske javnosti o situaciji u Herceg Bosni
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 15:44 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Potego bi i ja do Zegeja da nije tako kasno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 15:46 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Potego bi i ja do Zegeja da nije tako kasno... Prespavaš u hostelu nekom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88864 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Potego bi i ja do Zegeja da nije tako kasno... Prespavaš u hostelu nekom  Ili kod nekoga u domu. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 15:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Prespavaš u hostelu nekom  Ili kod nekoga u domu.  Tako je 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:08 |
|
|
Imam ja rezervaciju kreveta u Sesvetama... ali valja do jutra bit spreman za obaveze u Slo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:11 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Imam ja rezervaciju kreveta u Sesvetama... ali valja do jutra bit spreman za obaveze u Slo  Ma bit ćeš ne sekiraj se  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:13 |
|
|
|
A di je taj studentski dom Stjepan Radić?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:14 |
|
|
MRSHO je napisao/la: A di je taj studentski dom Stjepan Radić? Dom na Savi . Odmah kraj Jadranskog mosta .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:32 |
|
|
Samo bih naglasio da su u Radiću studoši vrlo tolerantni, pa se može naliti, trčati gol i povraćati na hodniku bez da vas itko gnjavi i gleda s visoka, također podržavaju i spavanje na hodniku Tj. bili su tolerantni prije par godina, nadam se da su takvi i ostali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:37 |
|
|
limpus je napisao/la: Samo bih naglasio da su u Radiću studoši vrlo tolerantni, pa se može naliti, trčati gol i povraćati na hodniku bez da vas itko gnjavi i gleda s visoka, također podržavaju i spavanje na hodniku Tj. bili su tolerantni prije par godina, nadam se da su takvi i ostali. Studenti jesu tolerantni , to mogu potvrditi iz prakse a i prakse drugih, naime jedan student , par godina stariji i njegovi prijatelji su jednom donijeli svinju u dom (živu) , nekako je zaklali u WCu i onda pekli ispred perivoja  . Drugi put se ekipa mog prijatelja skupila u jednoj sobi, naložili vatru u njoj , zatvorili sva vrata i prozore i na vatru stavili masu rakije da isparava da vide jel se može opiti od alkoholnih para  . Studenti su tolerantni , ali stražari su no fun. Osim par starijih koje moš podmititi sa bocom vina  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:43 |
|
|
I jesu se opili? Inače Roko do 2-3, pa nastavak u domu. Što sam sve tamo vidio, nadam se da neću nikada više od seksa pred 10 ljudi, pa do međusobnog onaniranja (dvoje muškaraca, i ne nisam bio jedan od te dvojice). Ah ta prva godina, kada sada pogledam što sam radio nije ni čudo da sam ju zveknuo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:45 |
|
|
limpus je napisao/la: :clap
I jesu se opili?
Inače Roko do 2-3, pa nastavak u domu. Što sam sve tamo vidio, nadam se da neću nikada više od seksa pred 10 ljudi, pa do međusobnog onaniranja (dvoje muškaraca, i ne nisam bio jedan od te dvojice). Ah ta prva godina, kada sada pogledam što sam radio nije ni čudo da sam ju zveknuo. Jasno nego što , izašli su ko letve  . Jasno ove kojima su palili u sobi su izbacili zbog velike crne rupe na podu  . Slična situacija do 2-3 u Roka, onda sranja po Domu izvoditi , najbolija trasa  . Ali ovo što sam ja vidio nije ništa prema ovome što si ti opisao 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 16:54 |
|
|
Mislim da je klanje svinje ipak vrhunnac svega. Što, ne sviđa ti se pomisao da vidiš dvoje zgočuknih momaka kako se međusobno obrađuju  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 25 ožu 2012, 17:21 |
|
|
limpus je napisao/la: Mislim da je klanje svinje ipak vrhunnac svega. Što, ne sviđa ti se pomisao da vidiš dvoje zgočuknih momaka kako se međusobno obrađuju  . Brrrrr ne, hvala..... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 26 ožu 2012, 16:37 |
|
|
Upropastismo temu  . Uglavnom, ako netko može neka dođe na ovo čudo. Ako ništa drugo zbog Višnje Starešine koja je najpametnije biće valjda na kugli zemaljskoj, a ni Nazor ne zaostaje puno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 28 ožu 2012, 21:16 |
|
|
|
Bilo je odlično, Ivo Lučić je odlično govorio , a i Višnja Starešina .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 28 ožu 2012, 21:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bilo je odlično, Ivo Lučić je odlično govorio , a i Višnja Starešina . Oćemo još informacija!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 28 ožu 2012, 21:25 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bilo je odlično, Ivo Lučić je odlično govorio , a i Višnja Starešina . Oćemo još informacija!! Uf, jbt. nemogu sada nekako sam se dovukao do te tribine iako sam pod fibrom i antibioticima, pričekaj do sutra, a valjda se i pojavi neki članak u novinama .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 06:37 |
|
|
|
Nema smisla sada tu opisivati što su rekli, jer tribina je umjesto planiranih sat vremena trajala malo više od sat i pol, pogotov nema smisla govoriti budući da je cijela tribina snimana i vjerujem da će se nać' na netu.
No evo vam ukratko:
Lučić je govorio o razvoju srpske agresije na RH, te je još i malo obratio pažnju na hrvatsko muslimanski rat. Frajer je stvarno elokventan i dobro je pričao. Nazor je kao i inače bio odličan. Naveo je nekoliko činjenica koje se tiču famoznih 48 Tuđman-Milošević sastanaka, naveo je koliko je puta (i kada) Tuđman Aliji nudio savezništvo, spomenuo je odno RH prema ABiH i BiH općenito (briga o ABiH ranjenicima, njihovo naoružavanje, smještaj izbjeglica, itd.). Uglavnom potvrdio je (opet) svoju reputaciju. Starešina je možda rekla i najvažnije stvari od svih njih troje, no nažalost nije elokventna kao ova dvojica. Ona je pričala o tome kako je došlo do teorije UZPa (i u BiH i u RH), odnosno kako je haški sud pridonio tome (ako nekoga zanima ona je inače napisala izvrsnu knjigu o tom sudu, točnije o suđenju Blaškiću i Kordiću, koja se zove "Haška formula").
Pitanja su bila malo bezveze, jer su postavljena samo dva pitanja, a ostalo su bili komentari. S tim da treba naglasiti da je prvo pitanje bilo nešto u stilu:"Bi li RH trebala podići spomenik poginulim ljudima iz HVOa?"
Nazor je briljantno odogovorio podsjećajući sve ljude kako je u prvom postrojavanju ZNGa bilo 80% (bubam broj bezveze, ali tu je negdje) Hrvata iz BiH, te da bi zbog toga, ali i zbog njihovih žrtava na svim bojišnicama (pogotovo u Vukovaru) trebalo podići taj spomenik.
Jednostavno je tužno kako Hrvati iz RH imaju kratko pamćenje i zaboravljaju takve činjenice, te danas peru ruke od Hrvata i BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 09:19 |
|
|
limpus je napisao/la: Nema smisla sada tu opisivati što su rekli, jer tribina je umjesto planiranih sat vremena trajala malo više od sat i pol, pogotov nema smisla govoriti budući da je cijela tribina snimana i vjerujem da će se nać' na netu.
No evo vam ukratko:
Lučić je govorio o razvoju srpske agresije na RH, te je još i malo obratio pažnju na hrvatsko muslimanski rat. Frajer je stvarno elokventan i dobro je pričao. Nazor je kao i inače bio odličan. Naveo je nekoliko činjenica koje se tiču famoznih 48 Tuđman-Milošević sastanaka, naveo je koliko je puta (i kada) Tuđman Aliji nudio savezništvo, spomenuo je odno RH prema ABiH i BiH općenito (briga o ABiH ranjenicima, njihovo naoružavanje, smještaj izbjeglica, itd.). Uglavnom potvrdio je (opet) svoju reputaciju. Starešina je možda rekla i najvažnije stvari od svih njih troje, no nažalost nije elokventna kao ova dvojica. Ona je pričala o tome kako je došlo do teorije UZPa (i u BiH i u RH), odnosno kako je haški sud pridonio tome (ako nekoga zanima ona je inače napisala izvrsnu knjigu o tom sudu, točnije o suđenju Blaškiću i Kordiću, koja se zove "Haška formula").
Pitanja su bila malo bezveze, jer su postavljena samo dva pitanja, a ostalo su bili komentari. S tim da treba naglasiti da je prvo pitanje bilo nešto u stilu:"Bi li RH trebala podići spomenik poginulim ljudima iz HVOa?"
Nazor je briljantno odogovorio podsjećajući sve ljude kako je u prvom postrojavanju ZNGa bilo 80% (bubam broj bezveze, ali tu je negdje) Hrvata iz BiH, te da bi zbog toga, ali i zbog njihovih žrtava na svim bojišnicama (pogotovo u Vukovaru) trebalo podići taj spomenik.
Jednostavno je tužno kako Hrvati iz RH imaju kratko pamćenje i zaboravljaju takve činjenice, te danas peru ruke od Hrvata i BiH. Gdje si sjedio limpus ? Drugo pitanje postavljeno je bilo : "Koja je poruka ove tribine mladima?" Ili tako nešto . Ipak neki komentari su bili dosta dobri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 09:45 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Gdje si sjedio limpus ?
Drugo pitanje postavljeno je bilo : "Koja je poruka ove tribine mladima?" Ili tako nešto . Ipak neki komentari su bili dosta dobri.
Vrlo blizu te cure koja je postavila drugo pitanje. Ona je sjedila kraj prolaza na desnoj strani (ako gledaš prema pozornici), a ja u istom redu, ali s lijeve strane prolaza (3. ili 4. mjesto). Uglavnom, moje potpuno objektivno oko je zaključilo da sam bio najzgodniji tamo. Što se komentara tiče, da bilo je dobrih, ali to nisu pitanja. Vjerujem da je tamo bilo dobro pripremljenih pitanja koja nisu postavljena zbog komentatora (i ja sam imao jedno za Starešinu), pa me to malo "zasmetalo", jebiga da je barem to čudo trajalo 3 sata, pa da se svi fino izredamo bilo s pitanjima, bilo s kometarima, to bi bilo idealno.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|